![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Wtajemniczenie
|
U nas tez coś leci z nieba ale pojedyncze płatki, za to zobaczcie widok z okna u mojej siostry w Niemczech
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
Vikunia - niestety to nie żart
![]() Milutek - to jeszcze lepiej - u nas przynajmniej stopniał od razu ![]() Jestem dzisiaj wykończona - źle spałam, bo kręgosłup mi dokuczał i zdecydowanie za dużo zjadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
U nas nie pada, ale po 15 min spaceru miałam dość, było tak zimno.
Za to u rodziców na Podlasiu było biało ![]() Mam już donoszoną ciążę i codziennie śni mi się, że rodzę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Zadomowienie
|
Decorail, śnieg? U nas słońce póki co świeci, okno mamy uchylone, ale leżę w łóżku, podobno popołudniu ma padać śnieg z deszczem...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3726 |
Zadomowienie
|
A u nas nie pada ani śnieg ani deszcz ale pewnie coś się urodzi w ciagu dnia bo jest pochmurno
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
U nas wczoraj padał śnieg, dzisiaj jest słonecznie, ale pewnie zimno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
Czytam historie porodowe i mam lzy w oczach
![]() http://www.vivatporod.pl/pl,szczesli...iela_i_grzes,1
#3729 |
Zadomowienie
|
BlackSanctum - Faktycznie same plusy! 4 piętro to zmora a tym bardziej z dwójka dzieci, jeszcze jak ma kto pomoc to jest fajnie. My teraz mieszkamy na drugim i nie wiem nadal jak rozwiązać kwestie z wózkiem ale coś się wymyśli
![]() Vikunia - Ja uwielbiam czytać takie historie! Na pewno w wolnej chwili włączę lekture, dzięki ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Rozsmarkam się na dobre ![]() ![]() Jakbym jeszcze śnieg zobaczyła tak jak Wy za oknem to chyba bym się zapłakała ... wystarczy, że deszcz od kilku dni pada i mnie wkurza. Zimy już nie chcę. Ja chcę wiosnę! Ale taką prawdziwą, ze słońcem i temperaturką chociaż 15 st ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Rozeznanie
|
![]() Mnie też ta pogoda pozytywnie nie nastraja ale na szczęście śnieg nie pada ![]() I też już marzę o tym żeby wiosna się wprowadziła na dobre ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Mamusia Luty 2016
|
Heeeeej!
![]() Pogoda faktycznie nie rozpieszcza. Mam nadzieje, że przyszły tydzien bedzie piękny i zaczniemy spacerki z naszym wózkiem podwójnym ![]() Za 2 dni przytulę tą kruszyne ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
#3733 |
Zadomowienie
|
W Poznaniu 2,5 stopnia i deszcz z gradem
![]() ![]() Esor cudownie, czekamy na nasza pierwsza dziewczynke na watku ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#3734 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
2.5 ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
#3735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta
![]() Wszystkiego, co najlepsze na te Święta, a po nich (chyba że któraś sobie życzy mokrego dyngusa? 😂 ![]() Ja w dzisiejszą noc przeżyłam najgorszego straszaka dotąd. Po powrocie od rodziców zaczęło mnie mocno boleć z boku pleców, żadne masaże ani pozycje nie pomagały, tylko ciepły prysznic, jak sobie polewałam wodą. Ale stwierdziłam, że to efekty siedzenia cały dzień za stołem, bo było mi już naprawdę niewygodnie i odczuwałam to nieźle pod sam koniec. Położyłam się spać i pół godziny później obudziłam się z takim silnym bólem okresowym, że aż musiałam wstać i w ogóle nie chciało mnie puścić 😱 najlepsze były moje myśli, że ja nie chcę teraz, bo jestem zmęczona i nie mam siły rodzić 😂😂😂 po pół godz zasnęłam i znowu za chwilę to samo mnie obudziło, ale na szczęście tym razem już szybciej się uspokoiło i zasnęłam po tym na dobre. To był chyba pierwszy raz, kiedy na serio zaczęłam myśleć, że chyba rodzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zadomowienie
|
Ja tak samo, najważniejsze żeby skurcze się zaczęły na wypoczetym organizmie, O 8 rano po przespanej całej nocy bo inaczej nie mam siły i chce mi się spać
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Rozeznanie
|
Masakra, ja ostatnim razem zaczelam rodzic o 19, skonczylam o 8 rano. Teraz bym mogla tak zaczac o 14, skonczyc o 17-18
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Rozeznanie
|
Hehe my to sobie możemy planować
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Rozeznanie
|
Mamasmerfuni 19 to też słabo, po całym dniu... Ja ja bym chciała przynajmniej jeśli to ma być w nocy to żebym zdążyła się przespać ze 2-3 godziny od położenia się spać
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Rozeznanie
|
No po calym dniu i noc nieprzespana, a oststnia rzecz jska jadlam to o 17 szpitalna kolacja, bylam mega glodna i zmeczona.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ja w nocy miałam takie skurcze że szok, ale nieregularne, więc do szpitala nie pojechałam, ale masakra była.. Po 3h zasnęłam na szczęście. Cały czas jestem zmęczona, wyspać się nie mogę 😕 chyba wszystkie się zbliżamy ! 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zadomowienie
|
Ja poprzednio zaczęłam o północy i skończyłam o 8 rano. Tez na godnego, bo byłam w szpitalu. Zmęczenia jednak nie czułam, adrenalina zrobiła swoje. Nawet mi jakieś zioła uspokajające polożna dawała, bo mi tętno do 160 skończyło
![]() Dziewczyny mówię Wam, nie ma jak rosół po porodzie! Regeneruje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem emocjonalna pokraka w tej chwili, przyszedł mi materacyk do łóżeczka i na stronie, na której zamawiałam pokrowiec był taki gruby, jak na "dorosłym" materacu, niby można go było prać w 60 stopniach, a dostałam z takim pokrowcem a'la prześcieradło i można było prać w 40 stopniach. Wyprałam tak jak było napisane i nie mieści się tam w ogóle materac. Materac... kawałek gąbki jak do mycia właściwie, beznadzieja! Oczywiście zaczęłam płakać
![]() ![]() Wczoraj spakowałam torbę do szpitala, zostało mi parę drobiazgów jak szczotka do włosów, woda kokosowa, mam zamiar kupić werther original (czy lepiej lizaki na patyku, bo tymi w sumie można się zadławić?) i... dresy. Tak, nie mam dresów ![]() Jestem od paru dni rozbita, jakoś nie mogę sobie znaleźć miejsca i zajęcia, wczoraj spałam w ciągu dnia prawie 3h. Z drugiej strony mam wyrzuty sumienia, że tyyyle mogłabym zrobić, ale jakoś nie mam chęci ani siły. Za to Małż ma syndrom wicia gniazda jak nic-chodzi i sprząta, układa i w ogóle. Szok! ![]() Już bym chciała być tak w 39tc i urodzić, a tu dopiero w tym tygodniu będzie donoszona. Skurczy nie mam, czasem mnie tylko przeczyści i boli jak na okres, ale to przez parę minut i przechodzi. Męczy mnie trochę ta końcówka, taka niepewność, kiedy to się stanie i w ogóle, czy wszystko już mam itd. Jednak muszę Wam powiedzieć, że przestałam się bać porodu, a bałam się tak strasznie! Słyszałam wielokrotnie, że na jakiś czas przed porodem kobietę ogarnia spokój i jakoś tak czuję. Wręcz bojowo jestem nastawiona! Czy któraś z Was ma/miała butelkę Medela Calma? Na kwietniówkach wyczytałam i nie wiem, czy nie wziąć... Esor, zazdraszczam, że to już!!!
#3746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zadomowienie
|
Z cukierków to krówki albo lizaki, bo wertersami się można zachlysnac
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Konto usunięte
|
Heeej
![]() Esor ale zazdroszczę :p ![]() TZ juz jutro musi wrocic do pracy ![]() Maya w piątek i sobote tak szalała ze szok a od wczoraj leniwa :p Brzuszek opadł mi jeszcze troszkę bo nawet mąż zauważył ![]() Brzuch dalej sie stawia ![]() Końcówka jest najgorsza nie pod względem samopoczucia ale tego czekania... Kiedy i kiedy :p Troche zrobiło mi sie przykro w te święta bo myslalam ze moja starsza siostra zaprosi nas do siebie na kawę czy cos... Ale sie przeliczylam... Ja zaprosiłam ja na boze narodzenie, ostatnio grill... I chyba sie przyzwyczaiła ale nie mam zamiaru 2 tyg przed terminem stac przy garach itp wiec miałam nadzieje ze pomyśli zeby sie spotkać ale cóż... Dobrze ze mam tz tutaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7293830 6]Heeej
![]() Esor ale zazdroszczę :p ![]() TZ juz jutro musi wrocic do pracy ![]() Maya w piątek i sobote tak szalała ze szok a od wczoraj leniwa :p Brzuszek opadł mi jeszcze troszkę bo nawet mąż zauważył ![]() Brzuch dalej sie stawia ![]() Końcówka jest najgorsza nie pod względem samopoczucia ale tego czekania... Kiedy i kiedy :p Troche zrobiło mi sie przykro w te święta bo myslalam ze moja starsza siostra zaprosi nas do siebie na kawę czy cos... Ale sie przeliczylam... Ja zaprosiłam ja na boze narodzenie, ostatnio grill... I chyba sie przyzwyczaiła ale nie mam zamiaru 2 tyg przed terminem stac przy garach itp wiec miałam nadzieje ze pomyśli zeby sie spotkać ale cóż... Dobrze ze mam tz tutaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Effpe, ja tu mam ciocię i kilku kuzynów, ale też nikt nas nie zaprosił. W sumie i lepiej dla mnie. Chodzę i ryczę bez powodu ![]() ![]()
#3750 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie denerwuje tylko fakt ze to zawsze ja musze wychodzić z inicjatywa... Ale dosc ile można ![]() Moze lody pomogą ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.