Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-17, 19:48   #3961
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Ja też używam bez amoniaku a co on w ogóle daje?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
amoniak to jest nośnik pigmentu
i wbrew pozorom farby bez amoniaku zawierają składnik który działa mocniej niż amoniak
Tylko taki który nie śmierdzi i nie podrażnia skóry za to może pozostawiać dłużej we włosach i powodować wypadanie włosów, a amoniak to gaz który się szybko ulatnia.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-17, 19:52   #3962
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
A jakie chcecie paznokcie i fryz ślubny?
Upięcie, a co do paznokci to nie wiem
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
czemu usc tak późno?

ojej butelki na nalewkę teściowej jeszcze
Bo musimy być oboje, a załatwiamy u Tż więc musiałam czekać jeszcze (co nawet szybko w urzędzie ogarnęli) aż wprowadzą mój akt urodzenia do systemu. No a teraz jestem u siebie więc dopiero początkiem maja jak będę
Stary 2017-04-17, 20:00   #3963
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
A to bardzo chętnie, jak sie na tym znasz to później zrobię fotkę tego co wymalowalam i podesle Ci na priv
Czekam

Cytat:
No wlasnie ja sie na tym nie znam za bardzo, ale cos mowila ze jak za szybko temperatura za duzo spada to wtedy nie ma mozliwosci na to zagniezdzenie i wtedy warto isc odrazu do dobrego lekarza bo moze byc za malo hormonow, czy jakos tak, ale moge cos pomylić bo to bylo na pierwszysm naszym spotkaniu w poradni w styczniu.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Nieeee, ja narazie nie planuje ciazy, tak z ciekawosci chcialam zrobic ten wykres
Dokładnie. Progesteron (czyli hormon drugiej fazy cyklu) zapewnia nam podwyższoną temperaturę i jest hormonem umożliwiającym podtrzymanie ciąży. Jego brak(zbyt niski poziom) wyklucza donoszenie ciąży.

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Karla, dobrze rozumiem że to Twoja jedyna metoda antykoncepcji, żaden przerywany itd? Mega fajnie, też bym chciała tak umieć.
No, jest to fajne, nie ukrywam. A już zwłaszcza że : 1. to jakby antykoncepcja 2. Obserwuje swoje zdrowie 3. Dla mnie to jest fascynujące po prostu z medycznego punktu widzenia 4. Jako lekarz chce mieć na ten temat ogromną wiedzę bo wiem w jak wielu przypadkach będę mogła komuś w ten sposób pomóc.

Edytowane przez karla906
Czas edycji: 2017-04-17 o 20:01
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-17, 20:00   #3964
luna_laula
catwoman

Cytat:

rozpuszczony włos i nudziaki
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-17, 20:03   #3965
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
No, jest to fajne, nie ukrywam. A już zwłaszcza że : 1. to jakby antykoncepcja 2. Obserwuje swoje zdrowie 3. Dla mnie to jest fascynujące po prostu z medycznego punktu widzenia 4. Jako lekarz chce mieć na ten temat ogromną wiedzę bo wiem w jak wielu przypadkach będę mogła komuś w ten sposób pomóc.
Super że masz taką kontrolę nad swoim organizmem Ja bym się bała
Stary 2017-04-17, 20:04   #3966
Dorotti666
❤ bee happy ❤

My wróciliśmy do mieszkania, objedzona jestem strasznie
A ja się coś słabo czuję, chyba mnie coś bierze
Stary 2017-04-17, 20:06   #3967
micia00
Wtajemniczenie

Moja lista rzeczy do załatwienia przed slubem nabiera szczegółowości
-zadzwonić do orkiestry, ustalić godziny poprawin, pierwzy taniec, piosenkę dla rodziców
- zapytać księdza, kiedy mamy dokładnie przyjść podpisać już dokumenty, ustalić szczegóły ślubu i jakie dokumenty są potrzebne na tą wizytę
- ogarnąć koscielnego i organistę
- sprawdzic dywan pożyczony od znajomej
- kupić napoje, herbatę, kawę na poprawiny poprawin - robimy na świetlicy wiejskiej, więc w przeciwieństwie do wesela sami musimy to kupic
- odebrać garnitur na poprawiny z pralni
- skrócić moją sukienke na poprawiny
- kupić pudełka na dania na wynos
- zrobić plan stołów
- naklejki na butelki do księgi gości
- kupić szampana
- kupić muchę
- wywołać zdjęcie dla rodziców
- ogarnąć jakiegos awaryjnego kierowcę, który będzie do dyspozycji w tym dniu
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-17, 21:10   #3968
marta271
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Czekam

Dokładnie. Progesteron (czyli hormon drugiej fazy cyklu) zapewnia nam podwyższoną temperaturę i jest hormonem umożliwiającym podtrzymanie ciąży. Jego brak(zbyt niski poziom) wyklucza donoszenie ciąży.

Dokladnie to mowila i wlasnie o to mi chodzilo. A ja wlasnie mam wrazenie ze u mnie moze byc ten problem ale nie jestem pewna, ale zaraz Ci wysle fotke bo już zrobilam tylko wlacze kompa bo przez apke chyba foty nie wysle

Ale az mi wstyd ze taka stara baba a nie ma o tym pojecia ale lepiej pozno sie nauczyc niz wcale kiedys bralam tabletki anty a ze wzgledu na zdrowie nie chcialabym sie juz faszerowac kolejnymi tabletkami i hormonami (no chyba ze bedzie taka potrzeba) i nauczyc sie wlasnie tej metody, tym bardziej ze za jakis czas chcemy się jiz starać o bejbika
Stary 2017-04-17, 21:47   #3969
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokladnie to mowila i wlasnie o to mi chodzilo. A ja wlasnie mam wrazenie ze u mnie moze byc ten problem ale nie jestem pewna, ale zaraz Ci wysle fotke bo już zrobilam tylko wlacze kompa bo przez apke chyba foty nie wysle

Ale az mi wstyd ze taka stara baba a nie ma o tym pojecia ale lepiej pozno sie nauczyc niz wcale kiedys bralam tabletki anty a ze wzgledu na zdrowie nie chcialabym sie juz faszerowac kolejnymi tabletkami i hormonami (no chyba ze bedzie taka potrzeba) i nauczyc sie wlasnie tej metody, tym bardziej ze za jakis czas chcemy się jiz starać o bejbika
Ważne że już chcesz się nauczyć
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-17, 21:59   #3970
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
My Kretę

Dziewczyny, nie wiem co zrobić... z jednej strony przydałoby się coś takiego http://allegro.pl/biustonosz-samonos...633570465.html ale z drugiej strony co jak mi się odklei i będzie co chwilę odpadać? nie wiem czy nie lepiej wziąć coś takiego http://www.wyprzedazebielizny.pl/biu...4,1,pl-PL.html bo to rozcięcie na plecach jest wąską łezką i nie będzie aż tak bardzo widoczny

tu sukienka https://nunu.pl/Produkt/111103/sukie...r_nunu-bordowy
hmmm... kurcze, może się lekko odznazać, ale wydaje mi się, że ktoś musiałby się przyjrzeć aby zobaczyć, że masz tam sylikonowy pasek. Jak będziesz mieć włosy rozpuszczone to śmiało bierz, jak będą spięte to chyba bym się zastanowiła nad tym przylepnym.
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
amoniak to jest nośnik pigmentu
i wbrew pozorom farby bez amoniaku zawierają składnik który działa mocniej niż amoniak
Tylko taki który nie śmierdzi i nie podrażnia skóry za to może pozostawiać dłużej we włosach i powodować wypadanie włosów, a amoniak to gaz który się szybko ulatnia.
Czyli według Ciebie lepiej kupić farbę z amoniakiem niż te bez ?? Kurde teraz już nie wiem

Czy któraś mi pomoże i powie jak ocenić odcień mojego włosa Niby jak są razem wszystkie na głowie to jest średni brąz a nieraz nawet i wpada w ciemny, a jak włosy są pod światło a nawet jak je przeczesuje to wyglądają jak średni blond Widać te refleksy blondu i ma teraz problem z oceną swoich włosów ha no taki problem

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-17, 22:00   #3971
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

ja mam ciążę spożywczą po tych świętach wszystko dlatego że miałam końcówkę okresu i jadłam i jadłam, mięsa mam dość na tydzień

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-17, 22:04   #3972
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Czyli według Ciebie lepiej kupić farbę z amoniakiem niż te bez ?? Kurde teraz już nie wiem
Według mnie farba z amoniakiem, z odpowiednim utleniaczem, dobrze nalozona krzywdy nie robi jeśli ktos nie jest uczulony, nie reaguje podraznieniem skóry itd. Przy bezamoniakowych trzeba uważać i dobrze oczyścić wlosy po farbie. Nawet 2-3 razy umyc włosy. Mi farby bez amoniaku nie służą, niektórym odwrotnie. Każdy musi sam wybrać

Stary 2017-04-17, 22:14   #3973
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
ja mam ciążę spożywczą po tych świętach wszystko dlatego że miałam końcówkę okresu i jadłam i jadłam, mięsa mam dość na tydzień
A ja przez te święta wróciłam do słodyczy i obżerałam się czekoladą Od razu 1kg więcej
Stary 2017-04-17, 22:19   #3974
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Według mnie farba z amoniakiem, z odpowiednim utleniaczem, dobrze nalozona krzywdy nie robi jeśli ktos nie jest uczulony, nie reaguje podraznieniem skóry itd. Przy bezamoniakowych trzeba uważać i dobrze oczyścić wlosy po farbie. Nawet 2-3 razy umyc włosy. Mi farby bez amoniaku nie służą, niektórym odwrotnie. Każdy musi sam wybrać

Kurde, teraz już nie wiem.... Chcę metodę, która najmniej uszkodzi moje włosy bo długo dochodziłąm do natury i do ich obecnego stanu, a nie chciałabym aby znowu stan się pogorszył ;/ no i są teraz gęste (jak na mnie to są ) i nie chciałabym aby znowu mi się przerzedziły ;/ No i aby mi nie spaliło moich babyhair eh... wyjdzie na to, że znowu nic z nimi nie zrobię ;/
Cytat:
A ja przez te święta wróciłam do słodyczy i obżerałam się czekoladą Od razu 1kg więcej
Czemu u mnie tak nie ma nażarłam sie brzydko mówiąc, podkradłam dziecku czekoladki a waga nic

Stary 2017-04-17, 22:31   #3975
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Czuję się jak prosiak teraz

Cytat:

Czemu u mnie tak nie ma nażarłam sie brzydko mówiąc, podkradłam dziecku czekoladki a waga nic
Zazdro

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-17, 22:51   #3976
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Zazdro

Z chęcią się zamienię i oddam moją niedowagę

Stary 2017-04-17, 23:03   #3977
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
My Kretę

Dziewczyny, nie wiem co zrobić... z jednej strony przydałoby się coś takiego http://allegro.pl/biustonosz-samonos...633570465.html ale z drugiej strony co jak mi się odklei i będzie co chwilę odpadać? nie wiem czy nie lepiej wziąć coś takiego http://www.wyprzedazebielizny.pl/biu...4,1,pl-PL.html bo to rozcięcie na plecach jest wąską łezką i nie będzie aż tak bardzo widoczny

tu sukienka https://nunu.pl/Produkt/111103/sukie...r_nunu-bordowy
Stanik nr 1 mnie nie przekonuje. Mam stanik przyklejany i największy problem to to, ze nie trzyma biustu wysoko. Co do 2 to mam stanik w podobnym stylu i mogę ci jutro przesłać fotę jak to wyglada bez obróbki graficznej.

Cytat:
Kurde, teraz już nie wiem.... Chcę metodę, która najmniej uszkodzi moje włosy bo długo dochodziłąm do natury i do ich obecnego stanu, a nie chciałabym aby znowu stan się pogorszył ;/ no i są teraz gęste (jak na mnie to są ) i nie chciałabym aby znowu mi się przerzedziły ;/ No i aby mi nie spaliło moich babyhair eh... wyjdzie na to, że znowu nic z nimi nie zrobię ;/

Nie maluj!
Ja żałuje ze rozjaśniłam włosy. Teraz muszę je od nowa ogarniać, a miałam już gęste, długie, błyszczące... po prostu piękne.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-17, 23:05   #3978
rubbim
City of Bones

Cytat:
Z chęcią się zamienię i oddam moją niedowagę
Ja tak samo

Stary 2017-04-17, 23:16   #3979
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Stanik nr 1 mnie nie przekonuje. Mam stanik przyklejany i największy problem to to, ze nie trzyma biustu wysoko. Co do 2 to mam stanik w podobnym stylu i mogę ci jutro przesłać fotę jak to wyglada bez obróbki graficznej.

Nie maluj!
Ja żałuje ze rozjaśniłam włosy. Teraz muszę je od nowa ogarniać, a miałam już gęste, długie, błyszczące... po prostu piękne.

Nie podoba mi się mój naturalny, jest dla mnie za ciemny, źle się w nim czuje chcę sobie rozjaśnić tylko troszkę o jakieś 2 tony, jasny blond nawet nie wchodzi w grę
Edit: nie chce używać rozjasniacza To nawet w grę nie wchodzi A nałożyć coś na łeb co mi nada troszkę jaśniejszego koloru Myślałam, że farb bez amoniaku to strzał w dziesiątkę, ale teraz już nie wiem :/

Edytowane przez rosarioV
Czas edycji: 2017-04-17 o 23:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-17, 23:47   #3980
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dziękuje.

Sukienkę mam od Agnieszki Swiatly, model Pola.

Jestem wysoka, szczupła.

Sukienka wszyscy mowia, dobrze lezy.

Gorsetu nie ma, sa wszyte tylko wkładki w sukienkę ale mimo wszystko jest przerwa pomiędzy biustem Wiec potrzebuje cos co ściśnie piersi.

Projektantka mowila, ze sa takie wkładki, które zrobią ładna kreseczkę miedzy biustem.

Przepiękna będziesz wyglądać zjawiskowo.

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Troszkę was zaniedbuję w ostatnim czasie
ale pędzimy ze ślubnymi tematami
dziś dzień szykowania winietek
wczoraj byliśmy na imprezce, do domu dotarlismy koło 15

jutro minipanienski z 2 dziewczynami, które niestety nie mogą być na tym prawdziwym, w srode po pracy jedziemy na salę dogadać szczegóły

Teściowa mnie osłabia - sprawdzali dziś listę gości z TŻtem, kto nie potwierdził, kogo dopytać, kto z dziećmi, kto bez. Wyszło z jego strony ponad 90 gości, na co teściowa "aż tyle gości mamy?". Chyba zapomniała, że sama przyniosła listę ok. 40 osób dalszej rodziny do zaproszenia, której mimo 10 lat związku nawet na oczy nie widziałam

chciała, niech płaci

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

mnie generalnie nie jara jeżdżenie po gościach, rodzinie. Jest to dla mnie męczące, nie jestem zbyt rodzinną osobą, a dodatkowo, jak zamiast po powrocie z pracy o 19 zrobić coś w domu albo poleżeć musiałam jeżdzić to

Biorąc pod uwagę to, że pracuję w godzinach 10-18, w domu jestem po 19. W soboty 10-14 - adekwatnie jestem w domu po 15. Ze względu na braki kadrowe wolna sobota trafiała sie z jedna w miesiącu. Wychodziło na to, że każdą wolną chwilę poświęcalismy na proszenie. Na szczeście mamy to za sobą

Ciebie teściowa a mnie moja matka słabi.. Jakby mogła weszła by mi do łóżka.
Ostatnio się mnie pyta.. O środki antykoncepcyjne.. No hello.... Co ja to obchodzi. Czas miała na to by mnie pouczać.
Kurde czemu ja nie mam takich rodziców jak Tż... Ja ze swoją przyszłą teściowa mam lepszy kontakt niż z matką własną.. Poważnie. Moja matka mnie tak słabi że nie wiem..

2.04.2018

_GlamourGirl_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 04:26   #3981
Edithh_21
Zakorzenienie

Wlasnie jem śniadanko i zmykam do pracy a tak mi się nie chce

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 05:07   #3982
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:

Ja planuje niskie, proste upiecie a na paznokciach baby bommer

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 05:14   #3983
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Dzień dobry

Szykuje się do pracy znów zaczynam maraton. 3 dniowki i potem 3 dni specjalizacji i znów dniowka dobrze ze dziś dniowka w tej drugiej pracy to mogłam później wstać..

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-18, 05:20   #3984
jaszczurka94
Zakorzenienie

Hejka.
Właśnie odstawiliśmy teściową na lotnisko i jedziemy z TŻ do jego pracy.

Święta miłe, dobre żarcie, winko z teściową, mamą i TŻ, sprawy ślubne i gry w Monopoly.

Wczoraj zaczęliśmy mówić do rodziców drugiego mamo/tato. Dziwnie jest się przestawić.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 05:45   #3985
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

Luźne upoęcie z opadającymi na ramiona kosmykami. Paznokcie żelowe, prawdopodobnie nude z motywem boho-romantico i widocznym obloczkiem.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 05:59   #3986
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dobry jade do pracy, miłego dnia

Stary 2017-04-18, 05:59   #3987
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Moja lista rzeczy do załatwienia przed slubem nabiera szczegółowości
-zadzwonić do orkiestry, ustalić godziny poprawin, pierwzy taniec, piosenkę dla rodziców
Zrobione. Ustalony harmonogram. Pokażę Wam po południu.

- zapytać księdza, kiedy mamy dokładnie przyjść podpisać już dokumenty, ustalić szczegóły ślubu i jakie dokumenty są potrzebne na tą wizytę
- ogarnąć koscielnego i organistę

W poniedziałek przed weselem pojdziemy do kościoła ustalać szczegoly.

- odebrać garnitur na poprawiny z pralni
W niedzielę oddajemy garnitur do poprawek, a przed- kupujemy koszulę.

- kupić pudełka na dania na wynos
Rodzice kupią w przyszlym tygodniu w Makro razem z wódką.

- kupić szampana
Kupic cydr i wina. XD

[b]- kupić muchę
Kupić 2 koszule, bieliznę, podkoszulek, krawaty bądź muchę.

- wywołać zdjęcie dla rodziców
Zapakować obraz dla rodziców.

Dodatkowo: dokupic rzeczy do koszyczkow, przewiezc rzeczy na sale, popakowac krowki, powiazac kokardki na butelkach. I pewnie cos jeszcze, ale nie mam przy sobie listy.

P.S. Krówki pyszne. Teściowa przywiozla po jednej na probe.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 06:08   #3988
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Przepiękna będziesz wyglądać zjawiskowo.

Bardzo dziękuje bo mam bardzo duże watpliwości

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 06:15   #3989
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

W radio leci last christmas

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-18, 06:30   #3990
pajka03
Zakorzenienie

Dzień dobry nie nadrobię tych straconych 3 dni Wiecie co? Mam dziś rozmowę o pracę... Na umowę o pracę. Trochę się boję, i muszę o tym powiedzieć na stażu i w 2 pracy. Staż stażem ale tam... Boję się reakcji szefowej że zostawiam ich bez uprzedzenia, a ja sama się o tym dopiero dowiedziałam.

Czekam na relację Key

pajka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości