![]() |
#3751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Effpe, nie pomogą lody, bo ich nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() Incognito, ja mam dwie z Lansinoh, ale chyba zamówię jeszcze jedną właśnie z Medeli, tę calma. Ale kurka kosztuje 15 euro, szok!
#3753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Mam się stawić w środę na 7:30 ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Tez mam wrażenie, ze jak czytam opisy porodów to niestety znakomita większość zaczyna się w nocy ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
Ja na początku chciałam rodzić w nocy - wydawało mi się, że będzie spokojnie i światło dzienne nie będzie takie rozpraszające. Natomiast teraz jak wstaję w nocy siku to idę prawie z zamkniętymi oczami i nie zapalam świateł i jestem tak nieprzytomna, że jak pomyślę, że miałoby się zacząć coś dziać to masakra - nie mam siły!
![]() Coraz częściej i dokuczliwej też odczuwam takie okresowe pobolewania ![]() ![]() Torba nadal niespakowana ![]() Esor - będzie pierwsza parka na forum ![]() Edytowane przez decorail Czas edycji: 2017-04-17 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
a ja sie wlasnie wkorzylam. Juz chwile nie bylo przeblyskow kalafiora az do dzis.. smaze kotlety schabowe i tak sie zastanawiam co z nim nie tak, bo jakows dziwne. No i po chwili olsnienie, calkowicie zapomnialam je opanierowac
![]()
#3757 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Te nasze hormony :p My wlasnie wróciliśmy ze spaceru - prawie 15 km za nami :p z powrotem juz szlam z pizzerka i pepsi z Lidla :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Rozeznanie
|
Niech mnie ktoś dobije ... jeszcze oprócz kataru mnie dopadła zgaga gigant
![]() ![]() Ps. Ciekawe czy któraś z nieobecnych zaliczyła dzisiaj "lany" poniedziałek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7294196 1]Te nasze hormony ![]() My wlasnie wróciliśmy ze spaceru - prawie 15 km za nami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Zazdroszczę takiego spaceru. U nas takie wiatrzysko że mało głowy nie urwie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Rozeznanie
|
Chyba bym padla i nie wstala przez 3 dni po takim spacerze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam, zdrowiej bedzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
I ja ![]() Maz chodzi po domu, sprzata i spiewa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3761 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Biedna ![]() Cytat:
Jej my codziennie przez ostatnie 4 dni robiliśmy takie maratony w sumie robimy w każdy wolny dzien tz Haha :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dochodzę do siebie. Juz czuje sie na tyle dobrze, ze nawet zrobiłam pierwszy spacer z psem. Jutro mam nadzieje, ze usiądę i opisze szybki poród :P jak bedą szczegóły to sorry
![]() Młody cały czas śpi, jakby mógł to by całe nocki przesypial ale rozbudzam go na karmienie, a taki niejadek z niego niestety. Cyca jak nie chciał tak nie chce, jutro będę dzwonić do przychodzi to podpytam o doradcę laktacyjnego. Nic na sile wiec najwyżej będę żywiony mm. U mnie w lodowce światło, bo byliśmy z Tz przekonani ze święta spędzimy w szpitalu ale chociaż chleb i jajka mamy. Jutro dopiero na zakupy podjedzie. Wiec zazdroszczę, tej góry jedzienia u Was :P Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#3763 |
Rozeznanie
|
Efffpe zdrowiej, zdrowiej 😘 super, że już trochę lesiej
Gornek powodzenia z karmieniem, być może się wszystko rozkręci! Dużo zdrówka dla Was! A nie wiem, czy nie byłoby lepiej karmić strzykawka niż butelka, bo ona zaburza odruch ssania hmm Decorail u nas śnieg z deszczem wystąpił ale tylko przez chwilę 😁 Misja nie choruj! 😘 Esor już tak blisko 😍😍😍 Gornek wow! Już spacerki? Podziwiam, dzielna Mamusia jesteś! 😘 U mnie bez zmian. Nie rodze. Rano obudziłam się o 3 z takim bólem w spojeniu łonowym aż miałam łzy w oczach, bo uczucie jakby ktoś łamał kości. 😩 Święta najpierw u rodziców trochę a później u teściów. Nie mam siły, ale kładę się tylko na noc. Nie leżę całymi dniami jak w szpitalu. Bardzo się bałam, że poniedziałek będzie mokry 😁 Pekam z przejedzenia.. Zaczynam dziś 39 tc .. Kto by pomyślał i marzył? Moim marzeniem było skończyć 37. 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zadomowienie
|
A u mnie +11 kg, też tak dużo jecie??
Aha i też nie rodze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
Camomiles - u mnie 12 na pewno, ale boję się wejść na wagę teraz po świętach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj caly dzien czysci
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3767 |
Mamusia Luty 2016
|
Mamy majowe cz. VI
Mohnka - co nie? Zagrożenie porodem, a tu teraz cisza. Przewrotne te dzidziusie są
![]() CamomileS u mnie tez tak nisko głowa, ze szok ![]() ![]() ![]() Gornek czekam na opis porodu!!! Mega szybko doszłas do siebie ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
#3768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mohnka - ja też się nastawiałam na wcześniejszy poród, bo synek wcześniak, a tu w środę skończę 38 tc i nic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
Mi sie woda zatrzymuje, bo palce jak parowy i wlasnie buty zrobily sie ciasnawe
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3770 | |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7294196 1]Te nasze hormony
![]() My wlasnie wróciliśmy ze spaceru - prawie 15 km za nami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mi by chyba macica wypadła ![]() Ja po dłuższym chodzeniu czuję ból w pachwinach taki że ledwo idę ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam po świętach zamawiać ta książkę język niemowląt, ale już nie muszę bo ja dostałam w prezencie ![]() Jestem już dziś zmęczona tymi świętami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3772 |
Zadomowienie
|
Vikunia to chyba Ty pisalas o tych otulaczach muslinowych z aden anais? Grzes dostal 2 na zajączka razem z pierwszymi dżinsikami i bluzą z kapturem i są naprawdę mega przyjemne w dotyku
![]() ![]()
#3773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I trzymam kciuki bo z mm jest jeszcze możliwość przejść na kp. Ale wiadomo nie możesz się spinać. U nas dzisiaj świąteczna pizza na obiad, a po sosie czosnkowym czuje się okropnie... 15 km spaceru? Urodziłabym po 5 ![]() Ból kręgosłupa i spojenia nie pozwala mi już na takie spacery. Czasami spacer z kanapy do łazienki to wyczyn. Dziecko dzisiaj wypina się na każdą stronę, aż boli. I też czuję go gdzieś obok pecherza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Rozeznanie
|
Efffpe te spacery to chyba urządza właśnie żeby urodzić
![]() U mnie coś ok 11 na plusie. Trudno. Odpale chodakowską i jakoś może zrzucę ![]() Gornek czekam na opis ![]() ![]() ![]() ![]() Bunnybe fajne prezenty ![]() Ukrajinka to jutro powtórka z rozrywki i tym razem shabowe w panierce ![]() Mohnka najpierw Ty prosiłaś Maksia żeby jeszcze poczekał a teraz on Ciebie ![]() Nienawidzę kataru ://// Mi dzisiaj dziecię mam wrażenie że jak krecik rączkami drogi wyjściowej szuka ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj kombo - zgaga, gazy, bóle brzucha i zero energii
![]() Gornek - nie ma co się spinać - uda się kp to fajnie, nie to też ok ![]() Bunnybe - super prezenty ![]() Ukrajinka - hehe, brawo, brawo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Witam po obzarstwie 😁 W sobote wyciagnelam adidasy, ktore mialam dosc luzne i sa na styk 😬 a stopy dzisiaj mi tak spuchnely, ze sie sama wystraszylam. Ciezka ta koncowka, a ja dopiero 9 mies. zaczelam..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Konto usunięte
|
Przez te spacery i sprzątanie to jeszcze przenoszę zobaczycie
![]() ![]() ![]() Maya od wczoraj słabo sie rusza... Chyba sie regeneruje do ponownego rozpychania sie :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Ja też dołączam do grona spuchniętych
![]() Chwila relaksu w wannie i do spania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przed chwilą mnie tak mocno zakłuło w podrzuszu, ale ani krwi, ani nic... Tylko zabolało tak, że zeszłam z kanapy na kolana. Fałszywy alarm ![]()
![]() |
#3780 |
Zadomowienie
|
Ja mam jeden otulacz Aden anais 😊 jest boski, ostatnio właśnie ładne w tk maxx widziałam 4 packi za 99 zł i chyba się skusze, jeśli ich nie wymiotlo jeszcze.
Dobrze, że już koniec świat, męczące takie siedzenie przy stole... Jutro muszę zapisać synka do przedszkola, bo rusza rekrutacja, a rano napadam na Lidla, bo ciuszki dziecięce i staniki i te sukienki ciążowe chce zobaczyć 😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.