|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
a jakie mialas zabiegi??
![]() edit: znalazlam na allegro winietki na tych stojaczkach tylko 1zł kosztująhttp://allegro.pl/item348465788__oka..._winietki.html |
|
|
|
#3572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój Tż to oczywiscie Wojtek tak?? Ja bylam kiedys na randce z jednym wojtkiem ale tamten to byl jakis nudnawy heheh ![]() Cytat:
kochany mezulek
|
||
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam na weselu z winietkami, wlasnie na tym weselu w Białymstoku o którym w czoraj z Jaga pisałam
super rozwiązanie, bo mimo, ze sie spóxnilismy to miejsce mielismy swietne i wsród młodych
|
|
|
|
#3574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pociechy z chlopa, spelnienia marzen i wszystkiego naj ![]() Oj, jadlam ciasta z Kryszenia, jadlam Dobre sa ![]() Cytat:
![]() przez ciebie teraz non stop slucham fasolek ![]() Cytat:
No i jak pisalam, piosenke dla rodzicow nalezy wybierac taka, z jaka sie utozsamiamy, ktora najbardziej nam sie podoba. ![]() Ja tez jestem "dziwna" Raz nie wyszedl na mojej osobie eksperyment, ktory robil nauczyciel informatyki w LO. Lubie smiac sie z siebie samej. (nie jednego czlowieka tym zadziwiam. Inni jak np. uderza sie w glowe to chwytaja sie za glowe i cedza przez zeby wularyzmy a ja sie smieje ). Raz, gdy wracalam ze swiezo poznanym kolesiem do domu (odprowadzal mnie ) a ten trzymal mnie za reke to szlam jak male dziecko, machalam ta reka i piewalam "domowe przedszkole" Na poczatku koles sie zdziwil a pozniej sie zaczal smiac ![]() Cytat:
Ciekawe czy moj J na to wpadnie... Najblizsza okazja za 3 tygodnie
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Ivoclar, wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń
Hmmm... a właśnie dziś mówiłam, że chętnie bym się do SPA wybrała
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziewczyny co sadzicie o tych winietkach co wam je wczoraj wkleilam. te na stojaczkach ![]() a mi sie przez was dziwne jakies sny sniły, ze jakies winietki wybieralam itp ach hehe
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
madzia, a czy ten drucik ma atest? czy to zwykły srebrny, z jakiego dziewczyny robią bizuterię? Nie wczytywałam się w aukcję, ale kilka zrobiłabym lepiej mi się wydaje, kwestia zakupu drucika w sumie.
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bez atestu to złe?? |
|
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
madzialenka fajne te karteczki,ale 1 zł to dosyć drogo,bo w sumie zrobienie czegos takiego to banał...
ja wczoraj doszłam prawie do pewnosci,ze swoje gadżety tj:zaproszenia,winietki,k sięga gości zrobie sama...Wydrukowałam przykładowe zaproszenie na zwykłym papierze i wyglada fajnie,a poza co mam bulić np 1 zł za jedną winietkę,skoro arkusz ładneg papieru,zktorego wyjdzie mi 10 winietek kosztuje 1 zł....biznes is biznes Ale oczywiscie jesli ktos nie czuje sie na silach to niech kupuje
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
hm... no w sumie winietki można by i samemu zrobić. teraz nie mam na to czasu bo obrona przede mną. ale moze po wakacjach.. kto wie. tylko ja sie boje, ze bym nie zrobiła tak ladnie
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
oj jak dawno mnie tu nie było.
oj jak dużo muszę nadrobić. pozdrawiam |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#3585 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaga, ta ostatnia piosenka dla rodziców najlepsza, znalazłam jeszcze jedną fajną i chyba ją weźmeimy
http://kamilus174.wrzuta.pl/audio/gq...-_dla_rodzicow edit znalazłam też zagraniczną stronkę, na której są fajne kawałki, które można wykorzystać jako podkład do filmu ślubnego ![]() http://www.weddingmusiccentral.com/p...products_id=29 http://www.weddingmusiccentral.com/p...products_id=30 Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2008-04-20 o 14:14 |
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to wykonanie jest duzo lepsze Podoba mi sie ta piosenka
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam też skarbnice inspiracji ślubnych!!! Tam jest tyle galerii, że nie można tego ogarnąć w 1 dzień:P
http://yourweddingcompany.com/index....lanCategories/ |
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko te wykonanie jest lepsze, bo na tamtym spiewala dziewczyna strasznie zaciagajac, czego nie znosze...![]() u nas ta piosenka odpada z powodu slow: "na zawsze bedziecie razem tak, to przeciez los polaczyl was"... Rodzice TZ sa po rozwodzie...
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ja chceeeeeale TZ rodzice nie są razem, tzn chyba nie maja rozowdu, ale jego mama z nimi nie mieszka i sie z ojcem do siebie ie odzywaja. wiem to z własnych spostrzeżen, z rozmowy z jego siostrą i jego mama. a TZ.. hm.. on mi nigdy na ten temat nic nie powiedział ![]() czyli to znaczy ze chyba nie pasowałaby ta piosenka co?? do moich rodziców by pasowała ach... jakie ładne butki slubne znalazlam ![]() 130zł kosztują ale te koronkowe tez ładne, do np krótkiej sukni albo do takiej z duzym rozcięciem
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-04-20 o 18:30 |
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
madzialena, a skad wytrzasnelas te buty? Kurcze sliczne sa, takie mi sie pododbaja i takie mialam szukac.
Za kozakami nie przepadam, szczegolnie bialymi No ale to rzecz gustu, prawda?
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a t butki sa sliczne. juz podaje stronkę ![]() http://www.butyslubne.com.pl/ |
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Super buty maja na tej stronce. DZieki
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy gdzies takie w sklepie spotkam, bo przez neta to bym sie bała zamówić. ja mam bardzo szczupłe nogo o rozmiarze 35, czasami 36
|
|
|
|
#3594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, ale nie wiem czy by pasowała
|
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
Ja to bym musiała zadzwonić do zespołu żeby się jej nauczyli, bo bardzo mi się podoba, fajnie jak by było coś innego bo u nas to zawsze na weselach jest: cudownych rodziców mam........
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie u nas tez tylko typowa sipinska leci. a tu by było takie zaskoczenie
|
|
|
|
#3598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziekuje ![]() dziekuje kochanie ![]() Cytat:
my winietki zawieszki album dla rodzicow i chyba ksiege gosci robimy sami ![]() Cytat:
![]() a ja wlasnie wrocilam z wroclawia z wyscigow konnych :d 4 zaklady wygralam na 6 :d hehe
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
nam zespół powiedział, że maja chyba 2 czy 3 piosenki dla rodziców ale jak im podsuniemy inną to z chęcią się jej nauczą
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
nam zespół kazal przyjsc tak ze 4 miesiące przed i podac jakie chcemy piosenki aby grali na weselu jak mamy jakies ulubione, co dla rodzicow a co na pierwszy taniec i wogole wszytsko poustalac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

rodzice sie juz przyzwyczaili ze z naszego pokoju slychac wszytko od fasolek przez disco polo do korna
)po 7 i powiedział że ma dla mnie niespodziankę-wsiedzlismy do auta i pojechaliśmy.... kochany zafundował mi dzień w SPA w Białowieży 
Najblizsza okazja za 3 tygodnie