![]() |
#3781 |
Rozeznanie
|
Mamy majowe cz. VI
Zaczęłam marzyć o porodzie
![]() Czuje się jak niemrawy kloc. Jakby się tak dało przeskoczyć do maja to bym się ucieszyła. Gornek fajnie ze tak szybko stanęłaś na nogi ![]() 15km spaceru ![]() ![]() Czy tylko ja nie mam żadnego otulacza? Hmm. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Ja tak samo juz marze o maju. Wlasnie mnie kluje co chwile w prawej stronie na gorze brzucha, nie wiem co to moze byc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Zaczęło mi się podobać imię Noah ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Powiedzialam Tztowi o imieniu, a on powiedzial, ze prawie jak "noga". Omgggg! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3783 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez nie mam otulacza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zadomowienie
|
Przerwa w spaniu jak co noc
![]() Już chyba przywyklam do tego, codziennie o tej samej porze ![]() Efffpe 15km?! Szalona! Ja już bym nie dała rady... Gornek, bądź cierpliwa, powoli się nauczy, a mm to nie tragedia ![]() ![]() Martirybka ja też nie mam otulacza, ale chyba zaraz o nich poczytam, bo nie zglebialam tego tematu ![]() Vikunia męskie skojarzenia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3785 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja. Tz poszedł na 6 do pracy, szukał czegoś w szafie i mnie obudził.:/
Co prawda my chodzimy spać przed 22 więc coś tam pospalam ale mimo wszystko normalnie 8.30 dopiero wstaje i maszeruje z psem. My nigdzie nie pojechaliśmy na święta przez to że ginekolog mnie nastraszyla ale spora część rodziny nas odwiedziła w zamian ![]() Jutro wizytuje to zobaczymy co tam słychać u małego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Rozeznanie
|
Mamy klub spuchniętych kostek? Czy dopiero otwieramy? 😖
Mnie to aż boli!!! A u mnie na bank już +13kg. Jem dużo..bardzo dużo.. Ale tłumacze się tym że trzy miesiące leżałam i przez brak ruchu organizm też inaczej odkładał 😮 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
Hej. 😘
Nikt nie rodzi? 😀 ładnie nam idzie to trzymanie się do terminu. 😄 Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | ||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Nawet Bavaria 0% ma być w Lidlu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, witam sie i ja po świętach
![]() ![]() Ja rownież dołączam do klubu spuchniętych paluchów - Tz sie non stop śmieje z moich " serdelow " ale tak czy siak przechodzi sam siebie ze wszystkim, także nie moge sie gniewać ![]() Fi sie rozpycha jak nigdy, czasem nawet boli, a tak chwaliłam ze takie grzeczne kochane dziecko... Esor juz jutro bedzie nasza Agatka! Super! Gornek - jeszcze sie ruszy wszystko, a Maksiu jest cudowny <3 Vikunia - nadal kombinujesz z imieniem? Wariatka kochana ![]() Black - maz na bank zdąży, bedzie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
Milena, imie juz jest, ale czasem wpadam na jakis glupi pomysl
![]() Od wczoraj boli mnie glowa, myslalam, ze przejdzie jak zasne, a tu dupa :-(. Chyba zadzwonie do lekarza :-(. Zwlaszcza, ze mam zawsze lekko podwyzszone cisnienie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Snil mi sie dzisiaj Filipek, byl taki cudowny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3792 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, wiem kochanie ze jest ![]() ![]() ![]() Współczuje, ból głowy to nic przyjemnego ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Konto usunięte
|
Hej ja tez juz nie spie
![]() TZ poszedł do pracy i znowu jestem sama w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7294978 6]Hej ja tez juz nie spie
![]() TZ poszedł do pracy i znowu jestem sama w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mój juz 2h temu poszedł ![]() ![]() ![]() ![]() A jak sie czujesz Efffpe? X |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Kazali mi przyjechac :-(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Jedziemy na IP Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dawaj znać bąblu! Czekamy na wieści, nie martw sie na zapas <3 bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Wtajemniczenie
|
U nas zima... brrr
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Zakorzenienie
|
Mam 131/86
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3800 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry, wracam wlasnie z labu bo maz mnie podrzucil na badanie w drodze do pracy
![]() Mohnka przeciez klub spuchnietych kostek juz dawno otworzylam, smiem twierdzic ze jestem samozwanczym prezesem bo mam banie zamiast stop ![]() ![]() Mohnka gratuluje Ci tych 12 dni do TP tak jak mowisz nikt nie wierzyl ze doczekasz terminu a tu prosze jak blisko juz ![]() Ja rozmawialam z Mama i cala nasza trojke urodzila w terminie a nawet chwile po wiec jestem przekonana ze i u mnie nie bedzie niespodzianek- no i dobrze, nie spieszy mi sie wcale ![]() Ja sie do lidla nie wybieram, ciuszkow mam az za duzo a czeka mnie jeszcze prasowanie wszystkiego ![]() Ide dzis za to na zajecia do sr pt: Lepszy poród ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#3801 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wlasnie TZ juz wspominał o zmianie pracy i na ta tacierzyńskim bedzie szukać ![]() Czuje sie za dobrze, pomijając katar i kaszel :p A Ty ? ![]() Cytat:
daj koniecznie znac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7295010 1]Wlasnie TZ juz wspominał o zmianie pracy i na ta tacierzyńskim bedzie szukać
![]() Czuje sie za dobrze, pomijając katar i kaszel :p A Ty ? ![]() daj koniecznie znac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Trzymam kciuki, zeby znalazł cos super a znajdzie napewno ![]() Ja dobrze xx bez zmian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Wtajemniczenie
|
Gornek- najwazniejszy jest Wasz spokój wiec nie przejmuj sie
![]() Happiness - wow ale mialas straszaka! Wypoczywaj ![]() Incognito- wierze w ten rosół! I widzialam ostatnio informację o tym ze to jest potwierdzone naukowe ze rosół i miód mają lecznicze własciwosci wiec po porodzie na pewno zamówię u mamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | ||
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7294978 6]Hej ja tez juz nie spie
![]() TZ poszedł do pracy i znowu jestem sama w domu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też siedzę sama 😔 zaraz pójdę spać 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Zakorzenienie
|
Hej poświątecznie!
U mnie od tygodnia znaczące pogorszenie - wszystkiego! Stopy i ręce spuchnięte, prawą dłoń mam co chwila zdrętwiałą, np. jak trzymam widelec w czasie obiadu... Brzuch ogromny i nisko, na pęcherz parcie, gdy chodzę czuję kłucie nie wiem gdzie (czy od pęcherza, czy szyjki)... Leonek mnie magluje od środka bardzo boleśnie czasami. Chodzić za bardzo nie mogę dalej, bo czuję dyskomfort. Wieczorami boli mnie spojenie. Sypiam dobrze, ale przy przekręcaniu się z boku na bok nie jest ciekawie... Zgagę mam często... Na piersiach wyskoczyły mi wielkie brązowe przebarwienia. A, i w sumie przytyłam od 09.09. 18 kg. I nastrój - kompletnie się posypał... Czuję się kiepsko i mam wrażenie, że właśnie teraz czuję się najmniej psychicznie gotowa na poród i zmiany... Eh. To się wyżaliłam. Miłego dnia mimo wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale luz. Moze chociaz snieg stopnieje bo mamy juz letnie opony. [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7294978 6]Hej ja tez juz nie spie ![]() TZ poszedł do pracy i znowu jestem sama w domu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Powrot do szarej rzeczywistosci... u nas to samo MILEGO DNIA Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Konto usunięte
|
Co do Wagi to u mnie od poki co +16 kg :p od tygodnia stoi w miejscu :p
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Wtajemniczenie
|
Witam się po świętach
![]() Tż pojechał na rozmowe o pracę, trzymajcie kciuki ![]() Gornek szybciutko doszłaś do siebie, koleżanka prawie 2 tygodnie leżała, ale ją chyba dopadł baby blues. vikuniaa co się dzieje?
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
Mam jedną wielką pieluszkę muślinową do otulania, więc sprawdzę już po porodzie, że młody lubi być krępowany.
Mi też zaczęły puchnąć kostki i palce, jeszcze w buty się mieszczę ,a pierścionek noszę na innym palcu, ale najgorzej jest jak za dużo się poruszam w ciągu dnia. Mam wyniki GPS i jest ujemny ![]() ![]() Wczoraj przemeblowaliśmy salon i nagle mam jeszcze wiecej miejsca i mam do łóżeczka swobodny dostęp. Muszę jeszcze dokupić przewijak na łóżeczko, wanienkę i podstawowe rzeczy mamy juz wszystkie. Do Lidla wybieram się z tż jak wróci z pracy, sama tam nie idę ![]() Jeśli coś zostanie to kupię, jesli nie to trudno. Vikunia: Daj znać co i jak na tym IP ![]() U mnie +13, oby tak zostało ![]() Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2017-04-18 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszystkie chcemy mieć majowe dzieciaczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.