![]() |
#3811 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Hope o tym rosole mowili nam tez w szkole rodzenia, jest nawet podobno gdzies w necie przepis na taki rosol poporodowy, zupa mocy sie to bodajże nazywa wedlug kuchni 5 przemian
![]() Emilka sciskam Cie, taki juz widac urok koncowki ciazy i chyba to tez miala na myśli moja koleżanka mowiac ze "9 miesiac jest po to zeby przestac sie bac porodu tylko zaczac o nim marzyc" ![]() Marta my mamy juz wszystko dla mlodego bardzo mi dobrze robi ta świadomość ![]() ![]() Zjadlam sobie wlasnie w ramach sniadania pyszne platki ryzowe z lubelli z jogurtem truskawkowym, mila odmiana po tym swiatecznych ciezkich sniadaniach ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Feliciti kciuki za rozmowe Tz ![]() ![]()
#3812 |
Wtajemniczenie
|
Emilka
![]() ![]() ![]() Bunny - Pani Prezes, proszę i mnie przyjąć do klubu. Wczoraj miałam tak spuchniętą prawą stopę że nie mieściła się do kapcia ![]() Piękne prezenty ![]() Gornek - jestem pod wrażeniem że już tak fajnie się ogarnęłaś ![]() Anita - a jak Ty się czujesz? A mały Karolek lub Maksio? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o Lidlu - dobrze, że mamy forum to poleciałam od razu
![]() ![]() Niestety ludzi od cholery - mało co było. Ludzie całe koszyki tych ciuszków brali! Wzięłam jedne body z długim rękawem i biustonosz do karmienia - zaraz przymierzę ![]() Przed wyjściem prawie zawału dostałam. Wstałam z toalety, założyłam majtki i nagle chlust - mokro! Moja pierwsza myśl jako cudownej matki roku "cholera, jutro przecież fryzjer" ![]() ![]() Vikunia - czekamy na wiadomości co tam ![]() I uściski dla wszystkich, które dopadł ciążowy kryzys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zadomowienie
|
Hahh padlam z tym fryzjerem, prawdziwa kobieta
![]() Ja właśnie się zastanawiam czy uderzać do Lidla Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Hej! Dołączam do grona spuchniętych z depresją przedporodową
![]() Święta były fajne bo tylko z TŻ ale mam kryzys i chodzę ciągle zapłakana. Ale muszę się trzymać przynajmniej do soboty bo zamierzam iść na ślub i wesele do mojej przyjaciółki-świadkowej i bawić się w najlepsze. Jedyne co to martwię się jakie ja buty założę jak mi moja stopa Shreka nie wlezie w nic a nic ![]() Ogólnie od dwóch dni mam kłucia w szyjce, brzuch mam niżej i Mała mega uciska na pęcherz więc co chwila jestem w toalecie, a do tego mam skurcze. W niedzielę to nawet myślałam, że będę rodzić bo bóle okresowe przechodziły mi w krzyżowe ale były mega nieregularne i starałam się nie panikować. Wczoraj była u mnie siostra na kawie, trochę się jej wypłakałam i mi lepiej ale tylko odrobinkę. Teraz idę naszykować sobie śniadanie i będę oglądać singielkę. I aby do soboty ![]()
#3816 | |
Rozeznanie
|
Witam się po świętach
![]() Wstępuję do klubu spuchniętych kostek, za moimi wewnętrznymi wypadałoby wysłać jakiś list gończy! ![]() ![]() Co do tych nocnych porodów jeszcze ma to niestety swój sens, w nocy zwiększa się wydzielanie oksytocyny niezbędnej do rozpoczęcia akcji. Oby chociaż zdążyć się przespać te kilka godzin ![]() Cytat:
![]() Mi się śniło dziś, że odeszły mi wody, a sen był tak realistyczny, że jak się obudziłam to chwilę mi zajęło zanim odetchnęłam z ulgą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez happiness__ Czas edycji: 2017-04-18 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zadomowienie
|
Mohnka tylko 12dni Ci został,o? To bardzo malutko
![]() Magnificence Kornelia to bardzo ładne imię, takie eleganckie ![]() ![]() ![]() Emilka taki gorszy dzień dziś, to już końcówka... niedługo będziemy tulic nasze maleństwa i wszystko minie ![]() Wczoraj byliśmy u rodziny tz, bardzo ich wszystkich lubię, ciotki mnie wychwalily, że wyglądam bardzo ładnie, to było naprawdę miłe z ich strony ![]() U niektórych wczoraj padał śnieg, a u mnie dziś, tzn niewiele go widziałam po7 rano, miałam zrobić pranie, ale i tak zrobię i wywiesze w domu, spr torbę do szpitala i relaks ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3818 |
Zakorzenienie
|
Decorail będzie walczyć o bodziaki niczym panie w beretach o karpika na święta
![]() Swoją drogą poinformowałam mamę, że ma zajrzeć do Lidla u nich w mieście ![]() Aniu: Może takie materiałowe balerinki się nadadzą, fajnie dopasowują się do stopy i powinno Ci być wygodnie. Wczoraj przeżywałam, że nie mogę urodzić przed majem bo przecież zła matka nawet kurteczki, kombinezoniku dla dziecka nie ma na taką pogodę jaka jest teraz. No i ten cholerny wózek... znów muszę napisać do faceta,czy przypadkiem nie zapomnieli o moim zamówieniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
Biustonosz z Lidla bardzo fajny - ja wzięłam rozmiar ten, co przed ciążą i jest ok, bo jeszcze jest miejsce na wkładki laktacyjne
![]() Ooo imię Kornelia mi się mega podoba, ale Tż je od razu odrzucił. No i i tak będzie chłopiec ![]() Marta - haha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
U nas jakby była dziewczynka to miała mieć na imię Kornelia, ewentualnie Aurelia, Rozalia, Melania, Róża, Jagoda, Joanna. Miałam tysiąc opcji dla dziewczynki, a dla chłopca nie miałam pomysłu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Milutek - to tak jak u nas - nawet byliśmy zgodni o dziwo, co do damskiego imienia, a przy męskim pustka totalna
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Wtajemniczenie
|
Deco - a jakie imię u Was na tę chwilę "wygrywa"? u nas wybrane, ale mam czasem takie chwile, że myślę że robię dziecku krzywdę tym Bernardem. Zdrobnienia są super, Benio, Benek, Benuś, Bernaś, ale oficjalna wersja dla dziecka brzmi nieco przerażająco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3824 |
Zadomowienie
|
Milutku a myslisz ze jak czesto w wieku dziecięcym ktos bedzie sie zwracac do Waszego synka pelnym imieniem?
![]() ![]() A te otulacze sa wlasnie 120x120 duzy rozmiar ![]()
#3825 |
Zakorzenienie
|
Milutek - zostajemy chyba przy Jacku
![]() ![]() ![]() Margolcia - Tosia bosko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Tadam nadeszla pora i na mnie. Pierwsza pralka z dzieciowymi rzeczami wlasnie hula 😁
#3827 |
Zadomowienie
|
Moja koleżanka spotykała się kiedyś z Bernardem. Mam też kolegę o imieniu Benedykt
![]() Decorail Jacek jest super ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3828 |
Rozeznanie
|
Marti, ja tez nie mam otulacza, mam kocyki i jeden rozek.
Vikunia, mnie tez okropnie boli glowa, w nocy juz sie zastanawialam czy nie jechac na ip, bo strasznie sie czulam, a nie mam cisnieniomierza, mialam ochote sie rozplakac, powstrzymywala mnie tylko mysl, ze od placzu bedzie tylko gorzej. Jak udalo mi sie przysnac, to na max godzine, wstalam cala spuchnieta.. Daj znac, co Ci powiedzieli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zadomowienie
|
MamoSmerfuni moze podejdziesz chociaz do apteki i poprosisz zeby Ci zmierzyli cisnienie?
![]()
#3830 |
Mamusia Luty 2016
|
Heeeej!!!!
![]() Matko dziewczyny to już jutro! Czy to jakiś sen? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milenko ![]() ![]() Martirybka hahaha niereformowalny kloc ![]() ![]() Vikunia i MamaSmerfuni o rany kciuki za Wasze ciśnienia dziewczynki, to bardzo ważna kwestia w ciazy, o ile nie najważniejsza... mocno trzymam kciuki!!!! W Krakowie śnieg ![]() ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
#3831 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie w Lidlu o dziwo pustki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się chyba dziś przykleję do kartonu z mlekiem ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zadomowienie
|
Mnie po ciastach zgaga męczy okrutnie,nawet rennie nie pomaga, ale było warto
![]() ![]() Magnificence a jakie imię Twojemu tz się podoba? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3833 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stopy wczoraj mialam takie, ze mnie mąż ze wspolczucia po kostkach calowal. 1492505454147.jpg Cytat:
Wzielam tez koszulke po domu, bo brzuch mi wylazi ze wszystkich - zwlaszcza teraz, kiedy sie obnizyl. Legginsy tez wzielam. Malemu wieksze body i pizamki (74-80), spodenki i koszulki (62-68), najmniejsze skarpetki. W sumie zaluje, ze nie wzielam bodziakow z kr. rekawem na 62-68 zamiast tych koszulek. Ale z drugiej strony bedzie pretekst do kolejnych zakupow 😂 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-18 o 10:02 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Melka - biedne kostki
![]() Magnificence - zazdroszczę takiego Lidla! |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Vikunia mnie tez juz nosi, chyba chciałabym wrócić do pracy, musze sobie znaleźć jakieś konstruktywne zajęcie. Niby tyle mam czasu a wcale go nie mam ![]() Noah fajne, nietypowe i pewnie dlatego wielu będzie się nie podobać. Ja uważam ze fajne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten czarny to push-up? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mohnka otwieramy klub ![]() To dla mnie fenomen ze tak reaguje organizm, nie da się chyba tego uniknąć, ja tyle wody w siebie wlewam ze szok ![]() Dobrze wiedzieć ze są wsród Was te bezotulaczowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
Melka - zdecydowanie nie push up, push down ewentualnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Rozeznanie
|
Bunnybe, dzieki za troske. Nie mam narazie sily by to zrobic, maz do 22 w pracy, moze siostra do mnie podjedzie za dwie godziny to cos ogarne, bo tak to musialabym sie ciagnac pieszo z corka, a mam kawalek.
Esor, to juz tak nieduzo zostalo... Jeden dzien i bedziecie razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.