![]() |
#3841 | |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Z tym puszczaniem w kolejce to jest tak ohydne... a właściwie z to NIEwpuszczaniem. Ale to sie nazywa wlasnie egoizm ![]() Co do imion u nas z tz to samo ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
#3842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Śliczne imiona! ![]() ![]() Róża polecam jak cos ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
#3844 |
Rozeznanie
|
Melka, ja nie wiem jakie mam, to vikunia pisala o swoim. Ja mam zawsze raczej bardzo niskie, ale nie mam cisnieniomierza wiec nie zmierze narazie. Czuje sie jakby mnie ktos obuchem walna.
Waspolczuje puchniecia nog, tez mi troche puchna, w buty sie nie mieszcze, ale dzis to na twarzy spuchlam najbardziej. Cisnieniomierz pewnie ktos ma w bloku, ale jakos nie mam sily sie ubrac i szukac. Starszych ludzi u nas nie ma, same mlode rodziny, bo mieszkamy na nowym osiedlu, pewnie ktos ma, alecjuz poczekam na siostre, jest lepiej niz w nocy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaSmerfuni Czas edycji: 2017-04-18 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Dobry pomysł z sąsiadka !! Nawet taka po prostu w wieku naszych mam, nie koniecznie jakaś wyjątkowo starsza osoba ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Kochana MUSISZ sprawdzić ciśnienie bo jesli jest wysokie i puchneisz to jest duże ryzyko zatrucia ciążowego.. nie straszę oczywiście i trzymam kciuki by ciśnienie było ok, ale po prostu trzeba to sprawdzić. 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
#3846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda mocno sie zmienia ostatnio, moze to tez wplywa na samopoczucie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Emilka w pełni Cie rozumiem, niby wiemy ze to juz końcówka a z drugiej strony to jest chyba najmniej ciekawy okres ciąży. Przynajmniej ja tak mam. Nie mam co prawda zgagi, wiem ze jestem gotowa na synka, a jednak moje samopoczucie jest po prostu kiepskie. Wiem ze nie powinnam narzekać tyle czekałam na dzidziusia i jest moim małym cudem. Trochę mi wstyd z tego powodu. Także Emilka musimy to jakość przetrwać, mam nadzieje ze szybko po porodzie uda nam się wrócić do "stanu normalnego". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zadomowienie
|
Ja ogólnie mam niskie ciśnienie, w ciąży najwyższe miałam przed świętami, kiedy ojciec mi je podniósł i było to 127/82, najniższe 104/74, a tak to cały czas mam 116/69,81,79...
Za tydzień we wtorek mam już kolejną wizytę i pierwsze ktg ![]() ![]()
#3849 |
Rozeznanie
|
Margolcia, to mi najwyzsze w ciazy sie zdarzylo 120 pare na 80 pare. A tak to potrafie miec takie trupie, 80 pare na 60 to u mnie norma poza ciaza.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | ||
Rozeznanie
|
Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Ja rownież miałam okropny ból głowy wieczorem. Ciśnienia nie sprawdzałam ale nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Czytam dalej ci z Vikunia. Mam nadzieje ze wszystko dobrze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Esor yeeeee!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Widzę ze Vikunia się jeszcze nie odezwała, mam nadzieje ze wszystko dobrze. Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-04-18 o 10:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Wiktoria mu się podoba, u mnie od biedy też by przeszło, ale sam fakt, że w moich rejonach jest to bardzo popularne imię już mnie drażni. ![]() ![]() Z góry zaznaczam, że to nie jest typowe ![]() ![]() Cytat:
![]() Choć wczoraj mnie spotkało coś bardzo miłego. Byliśmy z tż w kościele i wchodzimy rozglądamy się, mówię kurczę nie ma miejsca nie usiądę. No to stoję msza się jeszcze nie zaczęła. Za momencik podchodzi do mnie starsza Pani i szepcze "Niech Pani podejdzie ze mną, tam w ławce jest miejsce" i zabrała mnie Pani do swojej ławki za co byłam jej bardzo wdzięczna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Rozeznanie
|
Wiecie co, ja sie chyba tez troche odwodnilam i stad takie samopoczucie, przez swieta pilam bardzo malo wody, poszalalam z cola i bavaria. Wypilam teraz powoli 3 szklanki i jakos troche mi oddalo.
Ciekawe co u Vikuni.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3855 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nie, mam jeden rożek i 3 kocyki... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie w lidlu chyba w ogóle mają być same obwody od 80... a ja noszę 70... a miałam ochotę jakiś upolować. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Esor : Z jednej strony zazdroszczę, że będziesz miała jutro Agatke że sobą.
A z tej drugiej... Ja nie wiem jak my sobie poradzimy z tym naszym brzdacem. Rezygnuje dzisiaj z Lidla idziemy z tz do kina. Trzeba korzystać póki możemy. Później takie wypady nie będą możliwe przez bardzo długi czas. A Lidl odwiedzę sobie jutro ![]() MamaSmerfuni : Też mam takie bóle głowy z odwodnienia, pij dużo wody małymi lykami. Mi odkąd wypijam butelkę wody dziennie plus inne napoje głowa przestala boleć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zadomowienie
|
Kurde sprawdzilam wyniki z labu i tsh mi mocno podskoczylo z 1,38 na 3,30
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#3859 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do tych nastrojów to hormony szaleją a dodatkowo pogoda robi swoje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Magnificence, ja tez sporo, ale nie wody i zdrowych rzeczy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zadomowienie
|
Co do napojów, to wczoraj piłam w Konstancinie pyszną kawę z... automatu
![]() ![]()
#3862 |
Zakorzenienie
|
Zezarlam dwa duze kawalki maminego jablecznika.. 🙈
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Rozeznanie
|
Pierwsza partia małych słodkich ubranek już wisi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Rozeznanie
|
Witam się po świętach. Były bardzo obfite w jedzenie
![]() ![]() Współczuje tych opuchniętych stóp , rąk. To musi być bardzo uciążliwe. Mnie póki co te dolegliwości omijają. Esor aż uwierzyć nie mogę, że już jutro będziesz miała Agatkę przy sobie tak fizycznie i namacalnie. Niewiarygodne. Niby czekamy na to tak długo, przez 39 tygodni żyjemy ze świadomością, że mamy w sobie nowe życie, że skończy się to porodem ale jak przychodzi co do czego to wydaje się to być snem. Ja jestem na etapie, że boję się bardzo sn. Nie mogę sobie z tym strachem poradzić. Fizycznie i psychicznie mam jakąś blokadę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- do TP zostało 19 dni ![]() ![]()
#3865 |
Zakorzenienie
|
Kurcze tyle piszecie o tym puchnieciu, a ja (odpukac) mam szczescie i nic takiego mi sie nie dzieje. Tylko ciezar brzucha juz doskwiera i ciezko chodzic, nie wspominajac o bolu przy przewracaniu na lozku no i synka 10 kg nie raz musze podniesc a wtedy az mnie zakluje czasem konkretnie.
#3866 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry po świętach 😀 jak dobrze że już PO!
Wstałam wczas i byłam w Lidlu, takiego szału to jeszcze nigdy nie widziałam.. przed otwarciem chyba z 50 ludzi przed drzwiami, jak sklep otworzyli to wszyscy biegli tam gdzie ciuchy... udało mi się kupić ciuszki bo było ich naprawdę sporo ale też dorwałam 3 biustonosze, wzięłam żeby zmierzyć i w razie czego zwrócić ale wszystkie dobre 😀 to znaczy mam w nich jeszcze miejsce bo na pewno biust będzie większy. Skarpetusie też kupiłam. Później poszłam na badania do labo a teraz leżę i mam zamiar iść spać 😀 Jutro wizytuje ![]() Otulacza żadnego nie mam ale za to zamówiłam w końcu rogal do karmienia i rożek z Motherhood. Miałam zamawiać ze Smyka bo mieli promocje ale jak już się zdecydowałam i weszłam to nie było wzoru który mi się podobał 😅 Z ciekawości kuknęłam na Empik i udało się zamówić, najlepsze że jeszcze taniej mnie wyszło, jakiś rabat mi naliczyło 😀 także jestem szczęśliwa! Za rożek i rogal 104zł+kw. Kurcze co do spuchniętych stóp i kostek (tzn kostek już nie mam).. masakra!!!! Aż mnie to boli.. pierwszy raz coś takiego na oczy widzę. Ja już chce maj i rodzić! Esor - Jeszcze parę chwil i będziemy witać Agatke 😍😍 ale wspaniałości ahh zazdroszczę! Vikunia - Ojej.. mam nadzieję, że wszystkie będzie dobrze! Dawaj znać ![]() U Nas straszna zimnica.. śnieg z deszczem od rana brr! Felliciti - Wielkie kciuki za tż!! ![]() Decorail - Ja też wczoraj przeżyłam szok! Zadławiłam się sernikiem - tak, tak, moja przepadlistość.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Rozeznanie
|
Talusia faktycznie dobrze, że byłaś w domu
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Talusia ja też jutro wizytuję ![]() ![]() U nas też zimnica brrrrrrrrrrrrr
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
Juz jestem w domu. Chcieli mnie zostawic na caly dzien i noc, bo mam podejrzenia stanu przedrzucawkowego, ale nic na to nie wskazywalo z badan i poprosilam o wypuszczenie do domu, na co niechetnie sie zgodzili. Mialam dziwnwgo lekarza i nie czulam sie dobrze pod jego opieka. Zalozyl mi wenflon tak, ze krew zaczela mi leciec po calej rece i zalalam nawet biurko, zrobilo mi sie slabo i polozylam sie na kozetce, a on wyszedl i zamknal za soba drzwi... mi sie nagle zrobilo czarno przed oczami, wstalam z kozetki i wyszlam na korytarz i osunelam sie na ziemie, po prosu chcialam, zeby mi ktos pomogl, a nie moglam nawet krzyknac. Jak to inna lekarka zobaczyla to pomogla mi wrocic do lezanki, posprzatala ta krew, poprawila wenflon i dala duzo zimnej wody. Mialam cisnienie 80/50
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3870 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz odpoczywaj w domu a nie jezdzisz do tz do pracy bo będą baty! ![]() wyobrazcie sobie, ze jeszcze nic nie zrobilam w domu i jestem w lozku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.