![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Magnificence - haha - no połączenie genialne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nawet dobre to połączenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zadomowienie
|
Black, ok,daj znać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, no i oczywiście jeszcze alergia. Której nie mogę niczym leczyć, więc od 2 tygodni kapie mi z nosa jak z kranu. 😂 Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2017-04-18 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys kupowalam truskawki, czekolade, alkohol i prezerwatywy
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do M, to jak wraca z pracy zwykle przejmuje opiekę nad synkiem. Do niego też ostatnio należy sprzątanie, ogarnianie zmywarki. Nie ma Biedny czasu na obijanie się niestety. Ja dzisiaj po drodze po południu też zahaczyłam o Lidla. Były ubranka dziecięce. Ciążowego nic już nie było ![]() Kiwaczka - z zaskoczenia Cię wzięło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
U nas smutny wieczór się szykuje - odszedł pies rodziców Tż. Tż upłakany - pojechali z tatą i bratem go teraz pochować. Ukochany pies w ich rodzinie to był
![]() Vikunia - hitowe zakupy, haha ![]() Black - no przeboje miałaś, kochana - ale tak jak ktoś napisał - to już końcówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 |
Zadomowienie
|
Decorail bardzo przykry czas
![]() ![]()
#4003 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | ||
Rozeznanie
|
BlackSanctum no to faktycznie wszytskie plagi w tej ciąży :|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja się dziś obudziłam upocona, bo mi się śniło, że jakaś laska mi psa na drzewie na smyczy powiesiła. I tak szybko biegłam ze schodów żeby zdażyć go uratować ... do tej pory mam ciarki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Wtajemniczenie
|
Decorail to mega smutne
![]() Jest taki fajny film "Marley i ja", ciepły, wesoły, rodzinnny. Ale obejrzałam raz i więcej nie dam rady właśnie ze względu na ich pożegnanie z psem który był z nimi wiele lat ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Misja - o matko - okropnie drastyczny sen!
![]() Milutek - o tak - film uwielbiam, ale fakt, że końcówka wyciska łzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Decorail bardzo mi przykro, biedny tz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zadomowienie
|
Milutek ja na Marleyu zawsze dudlam
![]() ![]()
#4009 |
Zadomowienie
|
Sprawdziłam wyniki i znów mi hemoglobina spadła.. a było już tak ładnie. No nic.. chyba ja już tak mam i trudno. Do końca ciąży dam radę a później może się unormuje wszystko ☺ nie chce się tym stresować.
Oglądnelismy z mężem M jak miłość, za chwilkę jakaś kolacja i do spanka. Aixa - O to widzę, że więcej Nas wizytuje jutro ![]() U mnie dziś też malutka rusza się słabo, w czwartek i piątek też miała leniwe dni. Jest to stresujące ale chyba teraz dzieci w brzuszku śpią najwięcej no i mają mniej miejsca? ![]() ![]() Decorail - Hahaha no bączek niekontrolowany to tragedia 😀 Ehh biedny piesio.. chorował na coś? Zwierzątka to jak członkowie rodziny także nie dziwię się że jest smutek i łzy.. ale czasami tak być musi no i nic na to nie poradzimy. Buziaki dla Was ![]() Vikunia - O rany.. co za lekarz! Całe szczęście, że nic Wam nie jest ![]() ![]() Kiwaczka - Powodzenia na wizycie! ![]() Ooooo właśnie doczytałam! No pięknie, to już tak niedługo 😍 fajnie! Trzymam kciuki! Ania - No i dobrze, że się postawiłaś! Przecież powinien myśleć o sobie i swoim zdrowiu a także o Tobie! A teraz już się nie stresuj ![]() Misja - Nono ale pięknie poukładałaś ![]() Kingaluna - Też oglądałam Singielke, zatrzymałam się chyba na 80 odcinku i zapomniałam o tym 😀 Gratuluję udanej wizyty ![]() Ja też przytyłam już 20kg, no trudno taka moja natura, co ma być to będzie ![]() Bunnybe - Zgadzam się co do ilości ubranek! Też wolę mieć troszkę więcej a prac rzadziej ☺ tym bardziej że nasza pralka jest wielka i żeby uzbierać ciuszków na całą pralkę to musimy ich mieć dość sporo. Dużo kupiłam w sh albo też zamawiałam na olx także nie kosztowało mnie to wiele, trochę też dostaliśmy. Jakbym miała wszystko nowe kupić to pewnie też bym wiele nie kupiła bo malutkie ciuszki takie mają ceny że hoho. BlackSanctum - O kurcze.. współczuję z tą cukrzycą no ale jak trzeba to trzeba, dasz radę a po porodzie się to unormuje i nie będzie tak skakać ![]() Podziwiam Cie! Tyle dolegliwości.. silna mamuśka, na szczęście już prawie koniec. Byle do maja i do powrotu męża ![]() Milutek - Same słodkości! ![]() Esor - Słoneczko trzymam kciuki jutro rano!! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Camomiles -
![]() Talusia - nic konkretnego - starość po prostu, ale i tak żył wyjątkowo długo, więc wszyscy niby się z tym liczyli, ale nie sądziliśmy, że to tak nagle A jaką masz hemoglobinę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tego drugiego filmu nie widziałam, ale tez teraz ciąży nawet nie będę próbować i teraz tez gustuje w lżejszych klimatach, ale może po porodzie obejrzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Rozeznanie
|
Camomiles, wspolczuje, moj maz zapieprza po 10 godzin w pracy, potem przychodzi, idzie z psem, ogarnia rzeczy domowe i bawi sie z corka, nie siada nawet na 5 minut (tylko do jedzenia), bo mowi, ze jak siadzie to mu sie nie bedzie chcialo wstac. Bardzo duzo robi, az mi go szkoda, staram sie ogarniac ile moge, ale niestety juz nie wszystko dla mnie, zreszta przy 1,5 rocznym dziecku ciagle jest co robic. Kurze, podlogi codziennie, bo mamy mase siersci z psa.. Nie gra w gry w ogole, tv ogladamy moze raz w tygodniu.
Vikunia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! ![]() Co do prania, to u mnie tez raczej maz sie tym zajmuje, stalo sie tak, bo nie chcial zebym jego musiala prac, a w ciazy mi wszystko na poczatku smierdzialo wiec pieluchy corci tez przejal i tak juz zostalo. Efffpe, chodzisz na 15 km spacery, sprzatasz, gotujesz, pieczesz, wszystko na raz i dziwisz sie, ze Ci sie brzuch stawia? ![]() Kiwaczka, duze rozwarcie? Esor, 3mam kciuki! ![]() Decorail, wspolczuje... Przykro mi nsprawde. Milutek, tez polecam ten film! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie ciekawe jak moja hemoglobina ![]() U mnie za oknem śnieżyca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
Kiwaczka: Jakie wieści
![]() Black: Współczuje tej insuliny, ale na szczęście jeszcze tylko trochę sie z ty pomęczysz. Znam kilka par, które były w szoku, bo wpadka, a później okazało się, że albo lubili poszaleć, albo źle stosowali antykoncepcje. Ja po porodzie przechodzę na tabletki ![]() Milutku; Śliczne te ciuszki ![]() Esor: Kciuki za jutro ![]() ![]() Decroail; Strasznie mi przykro, człowiek zawsze mocno przeżywa jak odchodzi jego zwierzę-przyjaciel . Moje dziecko szalało w czasie całego filmu, do tego jest tak niziutko, że mam problemy z robieniem siku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zadomowienie
|
Tak dziewczyny, teraz już wiemy ze to był głupi pomysł zeby te swieta tak wyglądały. Niby bylo mowione że nic nie będę robić, blabla ale jak przyszło co do czego to wyszło jak wyszło.
Inez dzisiaj już teściowa zrobiła obiad, niewiele robiłam, odpoczełam też dzieki ikei :P Teraz sobie leżę na górze ![]() Tego tekstu teścia to nie zapomnę, oj nieee heh Kiwaczka to ci niespodzianka! ![]() ![]() Esor powodzenia, nie mogę uwierzyć że to już jutro. Po kolei majówki się rozmajówkowują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Milutek ja oglądałam kilka razy "Mój przyjaciel Hachiko", na żadnym filmie tak nie płakałam. Nie mogę, jak on tak czeka na tego swojego pana codziennie.. ![]() Muszę obejrzeć ten drugi film. Może jutro z Tż, teraz włączę sobie m jak miłość ![]() Esor to już jutro, tak? ![]() ![]()
![]() |
#4018 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4019 |
Zadomowienie
|
Ja to unikam oglądania filmów o zwierzakach bo zawsze jakiś choruje albo umiera
![]() Jak mój kocur odszedł 4 lata temu to strasznie to przeżyłam. Biedny Twój tż Decorail. A jak tam kotka? Bo nic nie piszesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Kochane
![]() Bambi - kotka ok - odżyła i szaleje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.