|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IV
Tak mi się "powiedziało", bo miałam na myśli rozmiar mniejszy od poprzedniego. Z tego co pamietam to było tam napisane 44, więc 16UK? w każdym razie wielka była
Cytat:
Taaak? może jakiś dziecinny rozmiar? ************************ Jutro idę do swojego ulubionego lumpa Trzymajcie kciuki.
|
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja nie wiem co to było, też mnie zdziwiło, że 13 Ale nic tam nie było, że na 13 lat czy coś..wiec to chyba rozmiar taki postrzelony ![]() Nawet się nie przyglądałam ciuchowi, babeczka okularów nie wzięła to jej przeczytałam
|
|
#4023 |
|
Wtajemniczenie
|
niezle zakupy dziewczyny
![]() ja dzis bez szalenstw, bo z kasa krucho. wpadlam i wypadlam, moje zakupy trwaly niecale 5 min, ale nie jest zle ![]() pasek buty New Look torebka Chanel ![]() pozdrawiam
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebka urocza, buciki też |
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
torebka taka sobie, ale butki super
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja wstawię kilka rzeczy to nie sa z jednego wypadu tylko z kilku ostatnich
![]() Pasek 2 zł Buciki czółenka 7,60 zł Czarna koszula w lekkie różowe paseczki 3,20 zł Bolerko 3 zl Zielona Koszulka taka z fajnym napisem 3zł |
|
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
i dalej
![]() Zielona taka dłuższa bluzeczka lond 2 zł ![]() koszulka taka z nadrukiem 2,5 zł gorset 4 zł bluzeczka taka z koronka z przodu na ramiączka i wiazana na szyi 2 zł jeszcze mam z dzisiejszego wypadu ale sie pierze
|
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
Witam ciuchlandowe myśliwe
![]() Do tej pory ograniczałam się do podziwiania Waszych łupów zrobiłyście mi smaka no i wydałam dziś ponad 60zł :P ale jestem dumna z zakupów... było warto ))mam jedno pytanko... co robicie z zakupionymi butami? tzn. jak je odkażacie/sterylizujecie żeby się przypadkiem jakimś grzybem nie zarazić? bo mam opory przed kupieniem butów w lumpeksie z obawy o grzybicę czy inne paskudztwo. ubranka upiorę w wysokiej temp. ale skórzane szpilki?? |
|
|
|
#4029 |
|
Kokon pro
|
hej dziewczyny moje z dzis
![]() 1. new look musztardowa w kropki r M z wielkim guzikiem i paskiem do wiazania ale nie jestem przekonana do niej 2.moja milosc butki retro george skorzane ^^ nowe i pasuja ajjj 3.dla sis w paski z "krawatem" i cekinami na nim 4.zakiet xxs dla sis new look wyglada fajnie na czlowieku ;] 5 dla sis w paseczki ^^ 6 torebeczka dla mamy nie blyszczy tak i ogolnie wyglada duzo lepiej niz na tym zdjeciu cdn |
|
|
|
#4030 |
|
Kokon pro
|
1. dla sis
![]() 2. nadruk zblizenie 3. dla mamy skorzane nowe HOBBS marylin anselm dzis ogolnie srednio ale widzialam babeczka zabrala sliczne lakierowane na pbcasie open toe noweczki nie wiem skad dzis tyle nowych butow bo dawno tyle nie bylo
|
|
|
|
#4031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta żółta bezapelacyjnie cudna !! |
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie buty
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4035 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4036 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wszystko super! w szczególności buty!
![]() ![]() Ja jutro idę Mam wolne od szkoły więc idę z samego rana na dostawę
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w ciuchu, wyszłam z dużą siatką ale nie kupiłam dla siebie nic (no cienki szaliczek tylko
)![]() Kupiłam m.in. skórzane półtrampki dla TŻ`eta firmy Tretorn kilka par butów dla mamy, sweterki, kosztulki, itd i w portfelu pustka |
|
|
|
#4038 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja chyba już na prawdę jestem uzależniona od lumpków.. Dzisiaj wydałam całą kasę jaką miałam na życie na najbliższe dni... czy któraś z Was ma doświadczenie z odwykiem od lumpeksów?
Dzisiejsze zakupy to było totalne szaleństwo, widziałam masę przepięknych rzeczy ,niestety nie moje rozmiary ,ale zrobiłam też zakupy z których jestem NIESAMOWICIE zadowolona Są to m.in. 3 sukienki ![]() -żółta sukienka Atmosphere ,r. 36 ,koszt 15 zł ,pasek ze zdjęcia też został nabyty w lumpku za 3 zł jest cudowna!-fioletowo-czarno-żółto-zielona sukienka Atmosphere... ehh.. z tą sukienką to jest ciekawa sprawa. Tydzień temu jakaś pani sprzątnęła mi ją sprzed nosa ,co mi skutecznie popsuło humor na resztę dnia.. Dzisiaj przychodze do lumpa ,patrzę... a tam wisi MOJA SUKIENKA!! Nie wiem ,czy po prosty ją oddała ,a może przyszła druga taka sama?? W każdym bądź razie zdjęcia absolutnie nie oddają jej uroku ,pod biustem idą wiązania ,które krzyżują się z przodu i wiążą na plecach. Jest cudowna ,z lekkiej dzianinki. Mam zamiar nosić ją wiosną ,z białą koszulką pod spodem.. Ale sie na jej temat rozpisałam ![]() -sukienka w kropki w stylu lat 60 Vero Moda r. XS . To moja kolejna zdobycz z której jestem dumna koszt ok 20 zł -koszulka polo Mango Zazwyczaj kupuję w lumpku paski ,jakieś koszulki bo nic ciekawego nie udaje mi się złowić ,a tym razem trafiło się ślepej kurze ziarno
|
#4039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dr_ka--> jakie śliczne sukienki....! zazdroszę XD
|
|
|
|
|
#4040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() t o r e b k a a a ! dałabym się za nią pokroić
|
|
#4041 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuję Cytat:
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
dr_ka super wygladasz w tej granatowej
![]() Nastka i Paulina, wasze zakupy to bez komentarza poprostu ![]() A to moj dzisiaj skromny, bylo wiecej fajnych rzeczy, ale to na wycenie, a doszlam do wniosku ze mi szkoda kasy na "bele co" ![]() koszulka Secret possesion 8zl, myslicie ze mozna w niej wyjsc do ludzi, na jakas imprezke czy cos? (tak wiem ze to bielizna) |
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym bolerkiem wygląda ok, myslę, że na imprezę by się nadawała
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Raczkowanie
|
mama dziś była w lumpie i kupiła parę rzeczy
sukienka dla mnie....2,60 zl :P t-hirt dla mnie...1zl buty dla taty PRADA.....4zl (na fotce są mokre bo zrobiłam zdjęcie po wyjęciu z prania) jakaś tam śmieszna piżamka dla mamy-2 zl i kilka koszul dla taty po 1 zl
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze jedna sukienka dla mnie...minimalnie do skrócenia...3 zl
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
Hej,nie jestem nowa w temacie,ale czytam i podziwiam Wasze genialne ciuszki już od paru ładnych tygodni
Byłam dzisiaj na łowach i upolowałam piękniusie rzeczy![]() Dscn2799.jpg Dscn2802.jpg Dscn2801.jpg 1.Góra od bikini dla sis -1.50 zł ![]() 2.Torebeczka malutka moja miłość- 10 zł,utargowałam ![]() 3.Sandałki przeeeeecudowne,chodząc po Galerii Krk widziałam podobnych miliony,ale drogich,ponad 150 zł nie dam za sandały a tu za NOWE i skórzane zapłaciłam- 9 zł ![]() Widziałam też piękne buty,emo za 5 zł,nie mój rozmiar:/I za 19 zł,mój rozmiar,piękne botki brązowe tylko nie mam kaski:/Ale mam nadzieje że mój zwyczaj 2 x w tyg. wizyta w lumpku się nie skończy:P
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
ale rzeczy kupujecie
ulalaNałóg mi się odnawia ![]() Wszystko z kilku wypadów ostatnimi czasy ![]() 1. taka ni to tunika, ni bluzka, ni long coś pomiędzy - next2. pasek w świetnym kolorze kawy z mlekiem i chusta 3. bokserka, choć nie lubię nadruków, to ją lubię atmosphere (wybaczcie, że na sobie, ale nie chciało mi się zdejmować )4. spodenki XXL creative - mają lepszy niż na zdjęciu czekoladowy kolor, wyszły słabo 5. spódnica na lato - b. zwiewna i z dzisiaj: 6. spodenki jakiejś dziwnej firmy, dobrze leżą ![]() 7. tunika ciążówkowego typu z kieszeniami - lubię atmosphere
|
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
no i tunika
|
|
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z Secret Possesion to ja tylko bieliznę widzialam więc nie wiem ale z bolerkiem ok wygląda jak najbardziej ;]
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Muszę przyznać, że te ż sie nieco zdziwiłam, że takie nieparzyste są 
Trzymajcie kciuki.

Ale nic tam nie było, że na 13 lat czy coś..wiec to chyba rozmiar taki postrzelony 

3/3/6-22/7/8

jakie buty