Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-19, 11:13   #271
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

dzięki dziewczyny podłamałam się
Motylek
a mogłabyś napisać co co ci się rozjechało? ja mam za niski hematokryt, erytrocyty, hemoglobinę, limfocyty i za wysokie neutrocyty co dostałaś od lekarza?
ja zamiast czytać internety (człowiek z wiekiem nabiera rozumu) zadzwoniłam do mojej doktor rodzinnej i za godzinę mam zadzwonić to skonsultuje ze mną telefonicznie wyniki a w piątek zobaczymy co powie ginekolog

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

wczoraj w Smyku kupowałam bluzki dla najmłodszej więc przy okazjikupiłam laktator, rożek i dwa kocyki, no, ale mam już z głowy, chciałam zamawiać w przyszłym tygodniu, ale przy większym zamówieniu wysyłkę mam gratis. a bluzeczek nakupowałam Zośce bo większość byłam po 15zł więc świetna cena
Stary 2017-04-19, 11:26   #272
judkama
Zakorzenienie

Do mnie w sobotę koleżanka przyjedzie z ciuszkami i laktatorem, który sama jej kiedys z ciuchami dałam Skubany ma juz 6 lat a smiga jak miło

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 11:38   #273
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Do mnie w sobotę koleżanka przyjedzie z ciuszkami i laktatorem, który sama jej kiedys z ciuchami dałam Skubany ma juz 6 lat a smiga jak miło
to prawda, dobry laktator jest niezniszczalny, ja kupiłam teraz bo w Smyku mają w promo, wcześniej był w Gemini w tej cenie, teraz podrożał
Stary 2017-04-19, 11:47   #274
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
A to jest ręczny laktator czy elektryczny? Jakiej firmy? Muszę się zacząć rozglądać...
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 12:02   #275
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
to prawda, dobry laktator jest niezniszczalny, ja kupiłam teraz bo w Smyku mają w promo, wcześniej był w Gemini w tej cenie, teraz podrożał
jaki kupilas i za ile jesli mozna spytac?
Stary 2017-04-19, 12:05   #276
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
jaki kupilas i za ile jesli mozna spytac?
ja za każdym razem korzystam z elektrycznej medeli, kupiłam za 299zł. kiedyś próbowałam innego (też elektryczny albo chicco albo avent, nie pamiętam) i nie pasował mi, dla mnie medela mini electric to ideał ale każdemu pasuje co innego
Stary 2017-04-19, 12:06   #277
biedro87
Zadomowienie

Admirable, rodzilam w Miechowie i teraz tez chciałabym tam rodzic.

Crescent, mnie lekarz nie chcial obliczać prawdopodobieństwo, bo i tak musze uważać, mierzyć cisnienie i brać Acard, a pewnie wyszłoby spore. Biorę Acard 75, zapytam sie dzis czy do konca mam brac ten 75, mamaginekolog tez mówiła o tym 150.

Dzieki dziewczyny, co ma być to będzie, choc chciałabym być już w 32-34 tc.

Ja polecam laktator Medela mini electric, choc nie wie czy jest sens go kupować przed porodem, bo nie wiadomo czy go użyjecie. Z drugiej strony większości moim znajomych które karmily laktator sie przydawal. Ja na początku ściągałam to co Natalia nie zjadła i dawałam w butelce, później jak gdzieś wychodziłam i przy zastojach pomagał. Teraz w tej ciąży ściągałam pokarm przez 3 tygodnie po odstawieniu od piersi, z dna na dzień coraz mniej, żeby nie mieć jakiś problemów z piersiami. Kupcie sobie przed porodem kapustę 😀 jak wróciłam z Natalia ze szpitala do domu, to maz o 22 szukal kapusty, bo walczyłam z zastojem w piersiach ;-)
biedro87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-19, 12:11   #278
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze się,że przynajmniej ten wydatek mnie ominie

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
A to jest ręczny laktator czy elektryczny? Jakiej firmy? Muszę się zacząć rozglądać...
To jest zestaw avent elektryczny plus ręczny, nigdy z ręcznego nie korzystałam chyba, nie przypominam sobie

Cytat:
Napisane przez biedro87 Pokaż wiadomość
Ja polecam laktator Medela mini electric, choc nie wie czy jest sens go kupować przed porodem, bo nie wiadomo czy go użyjecie. Z drugiej strony większości moim znajomych które karmily laktator sie przydawal. Ja na początku ściągałam to co Natalia nie zjadła i dawałam w butelce, później jak gdzieś wychodziłam i przy zastojach pomagał. Teraz w tej ciąży ściągałam pokarm przez 3 tygodnie po odstawieniu od piersi, z dna na dzień coraz mniej, żeby nie mieć jakiś problemów z piersiami. Kupcie sobie przed porodem kapustę 😀 jak wróciłam z Natalia ze szpitala do domu, to maz o 22 szukal kapusty, bo walczyłam z zastojem w piersiach ;-)

Oj tak, kapusta niezastąpiona
Przy małej uzyłam laktatora kilka razy, ale przy małym gdzie musiałam go dokarmiac swoim mlekiem to śmigał non stop przez pierwsze tygodnie, potem rzadziej.

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-04-19, 12:14   #279
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż już sam wie, że kapusta to pierwsza i najważniejsza rzecz w lodówce po powrocie ze szpitala. dobrze, że to będzie lato a jeśli chodzi o laktator to ciężko przewidzieć jak ze wszystkim. ja np. po trzecim porodzie jakieś 2 tygodnie później wylądowałam nagle w szpitalu bo macica się nie chciała dobrze oczyścić, i gdybym nie miała laktatora to byłby olbrzymi problem.
Stary 2017-04-19, 12:16   #280
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
ja za każdym razem korzystam z elektrycznej medeli, kupiłam za 299zł. kiedyś próbowałam innego (też elektryczny albo chicco albo avent, nie pamiętam) i nie pasował mi, dla mnie medela mini electric to ideał ale każdemu pasuje co innego
tez slyszalam ze jak laktator to tylko medela. I to od kilku osob

Cytat:

Crescent, mnie lekarz nie chcial obliczać prawdopodobieństwo, bo i tak musze uważać, mierzyć cisnienie i brać Acard, a pewnie wyszłoby spore. Biorę Acard 75, zapytam sie dzis czy do konca mam brac ten 75, mamaginekolog tez mówiła o tym 150.
mi obliczali po tym tescie podwójnym. ja biore 2 tab 75 codziennie przed snem. mam brac do 30 tc, a pozniej odstawic. wiec jeszcze troche...a Ty do konca masz brac?
Stary 2017-04-19, 12:17   #281
biedro87
Zadomowienie

A to dzisiejsze balwanki 🙂
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20170419_12_13_22_Pro.jpg (118,0 KB, 42 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-19, 12:23   #282
biedro87
Zadomowienie

Crescent, mam brac Acard do końca ciąży.
Stary 2017-04-19, 12:24   #283
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Takie wiosenne

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-04-19, 12:28   #284
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
no masakra...u mnie zimno jest ale slonce swieci na szczescie. mam nadziej ze ten snieg sie tam u Was na poludniu juz wypadal i wreszcie nadejdzie cieplooo
Stary 2017-04-19, 12:31   #285
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
No niezle balwanki

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 12:48   #286
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
A to dzisiejsze balwanki ��
nieźle

doktor rodzinna powiedziała, że spokojnie, nie ma dramatu. w poniedziałek idę na bilans 6latka to mam przynieść wyniki to zajrzy dokładniej, ale na razie bez paniki. zobaczymy co powie gin. i tak już zacznę kurację buraczkami

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

jak nie krew to chociaż mocz mam idealny dobre i to
Stary 2017-04-19, 12:54   #287
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
To faktycznie musisz być pod stala obserwacją

Jakbym miała więcej to tez bym brała wieksze

Eee tam, u mnie też będzie karta z daniami. Wisi na ścianie i masz poniedziałek śniadanie mix masłopodobny, 3 kromki chleba, plaster pseudoszynki Wybór tez jest, możesz jeść a nie musisz
Hahahaha

Cytat:
mam nadzieję kochana, że to się nie powtórzy najważniejsze, że jesteś czujna

ja też po porodzie miałam mega głoda

super! ja właśnie czekam na wyniki moczu

nawet sobie nie chcę wyobrażać...

dziewczyny byłam rano w labie, dostałam wyniki morfologii i jestem wkurzona (może nawet bardziej ale ja z tych co nie klną) wszystko mi się rozjechało jeszcze bardziej, totalna masakra, i pomyśleć, że tydzień przed ostatnią owulacją robiłam morfologię i była idealna jestem zdruzgotana. zamknęłam się w sobie
może chociaż ten cholerny mocz będzie dobry skoro krew do dupy a nawet nie mam się jak pocieszyć bo wczoraj zostawiłam resztę kasy w smyku 600zł(same must have oczywiście), reszta musi zostać na koncie na żarcie chociaż po co mi żarcie skoro efektów nie ma mamusia obiecała zrobić kwas buraczany i na pociechę zabiera mnie popołudniu na shopping niech mnie ktoś przytuli
Tulę😚
Cytat:
Hahaha no u mnie rano było 3 stopnie na plusie,ale na szczęście nie było biało 😊

Cytat:
nieźle

doktor rodzinna powiedziała, że spokojnie, nie ma dramatu. w poniedziałek idę na bilans 6latka to mam przynieść wyniki to zajrzy dokładniej, ale na razie bez paniki. zobaczymy co powie gin. i tak już zacznę kurację buraczkami

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Ja tez mam albo niżej albo wyżej niz norma,ale dwóch lekarzy mówiło mi,że w ciazy to nie dramatyzowac,tylko wziąć poprawkę, że inne normy nas obowiązują☺

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 12:56   #288
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
nieźle

No widzisz Tą krwią się tak nie załamuj. Lekka anemia w ciąży to nic nienormalnego przecież
Ja czuje, że floradix ma duzo zelaza bo mam problemy z zaparciami, wystarczy ze 3 dni nie wypije i sprawa jest luźniejsza

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-04-19, 13:04   #289
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Hahahaha

Ja tez mam albo niżej albo wyżej niz norma,ale dwóch lekarzy mówiło mi,że w ciazy to nie dramatyzowac,tylko wziąć poprawkę, że inne normy nas obowiązują☺
Aniu a napiszesz jak u ciebie limfocyty? to mnie najbardziej martwi

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
No widzisz Tą krwią się tak nie załamuj. Lekka anemia w ciąży to nic nienormalnego przecież
Ja czuje, że floradix ma duzo zelaza bo mam problemy z zaparciami, wystarczy ze 3 dni nie wypije i sprawa jest luźniejsza
ja czuję poprawę samopoczucia po eliksirze miałam nadzieję, że trochę poprawi mi wyniki, no trudno

lecę po dzieci i do fotografa ze średnią

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-19, 13:15   #290
we00
Rozeznanie

A co sądzicie o laktatorach manualnych (tak to się chyba nazywa) ?
Z tego co widzę w necie sporo mniej kosztują ale jak w praktyce z nimi?

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 13:18   #291
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Ja mam tragiczne wyniki morfologii i mój gin nie robi problemu Powiedział mi, że ok. 28tc powinny się unormować, bo póki co zwiększa mi się ilość osocza, ale pozostałe elementy krwi nie nadążają z namnażaniem się (proces jest wolniejszy) i stąd na pewnym etapie ciąży wyniki lecą na łeb, na szyję. Mimo to, biorę Sorbifer 100mg i piję Floradix.
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 13:22   #292
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Aniu a napiszesz jak u ciebie limfocyty? to mnie najbardziej martwi

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

ja czuję poprawę samopoczucia po eliksirze miałam nadzieję, że trochę poprawi mi wyniki, no trudno

lecę po dzieci i do fotografa ze średnią
Ja akurat leukocyty mam podwyzszone od początku ciazy, ale jak norma do 10 to ja mialam np 12.5, Neutrofile miałam podwyższone- norma do 7 ja mam prawie 10. Limfocyty 13 a norma od 20. Lekarze nie widzieli powodu do zmartwień. Spokojnie😘

Stary 2017-04-19, 13:28   #293
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość

To zalezy, bo jesli plaujesz odciagac czesto to elektrycznym jest szybciej i łatwiej. Mi mąż kupil laktator po porodzie bo byl konieczny, ale nie kazda mama uzywa laktatora. W szpitalu uczyli jak sie sciaga recznie bez laktatora, ale mi nie szlo akurat, no i jak wiedzialam ze musze odciagac po kazdym karmieniu to wolalam laktatorem.
Przy małej równie dobrze moglam sie obyc bez laktatora.

Takze nie wiem czy jest sens kupowac teraz laktator, jesli sie nie jest pewnym ze sie go w ogole bedzie uzywac.

synuś
córeczka
synuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-19, 13:39   #294
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Teraz przeglądam stronę Ujastka i rzeczywiście fjanie wygląda. Widzę, że są nawet apartamenty do wynajęcia Dania zamawiane z karty :P
Ale luksus

Cytat:
Eee tam, u mnie też będzie karta z daniami. Wisi na ścianie i masz poniedziałek śniadanie mix masłopodobny, 3 kromki chleba, plaster pseudoszynki Wybór tez jest, możesz jeść a nie musisz
Oooo to u nas raczej podobne menu. I kapuśniak na obiad dzień po porodzie

Cytat:
Laski nie smiać się z karty dań
Po porodzie byłam taka głodna, że jadłam wsio co mi dali. Nawet rzeczy, których nie potrafiłam nazwac, albo nie lubię ogólnie
Aż się boję co to będzie jak mi się po porodzie apetyt odblokuje
Teraz jest tak kiepsko, że po Świętach mam pół kilo mniej niż przed Znów będę musiała jutro profesorkowi nakłamać odnośnie wagi

Cytat:
Stary odebrał mi wyniki posiewu UJEMNY!!!

Cytat:
niech mnie ktoś przytuli

Cytat:
Napisane przez Motylek Truskawkowy Pokaż wiadomość
Bardzo Ci współczuję... Ja tak samo mam morfologię rozjechaną, kilka flag (wyniki sprzed miesiąca). I pani dr z NFZ stwierdziła, że wszystko jest ok, bo w ciąży to się różnie układa. Zawierzyłam jej, a po miesiącu miałam wizytę u swojej dr prywatnie, przepisała mi dodatkowe leki i jeszcze zwiększyła dawki tych, które już miałam. Dodatkowo powiedziała, że nie może mi obiecać, że w ogóle nie wpłynęło to na Dziecko, ale pocieszała, że jeśli już to w minimalnym stopniu. Pół dnia i cały następny wtedy płakałam, byłam taka wściekła. Jutro idę na badania po miesiącu brania leków i po tej zwiększonej dawce (wcześniej miałam nie robić, bo wyniki nic nie wykażą). I jeszcze jutro glukoza, potem dentysta i usg, cały dzień jeżdżenia :/.
Moim zdaniem morfologia świadczy o Twoim stanie zdrowia, a nie dziecka, więc nie powinno być źle
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 14:03   #295
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Oooo to u nas raczej podobne menu. I kapuśniak na obiad dzień po porodzie

Aż się boję co to będzie jak mi się po porodzie apetyt odblokuje
Teraz jest tak kiepsko, że po Świętach mam pół kilo mniej niż przed Znów będę musiała jutro profesorkowi nakłamać odnośnie wagi

Moim zdaniem morfologia świadczy o Twoim stanie zdrowia, a nie dziecka, więc nie powinno być źle
U mnie była jakas zupa z kapusta, ale kapusniak to to nie był raptem pare kawałków kapusty pływało w wodzie. Człowiek głodny to zjadł

Kurcze ja przez 3 dni 2 kg przybrałam

Dokładnie Dziecko sobie poradzi.

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-04-19, 14:08   #296
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a mogłabyś napisać co co ci się rozjechało? ja mam za niski hematokryt, erytrocyty, hemoglobinę, limfocyty i za wysokie neutrocyty co dostałaś od lekarza?
Ja mam obniżone erytrocyty i lekarz powiedział, że w ciąży krew jest bardziej rozrzedzona i stąd mniejsza ilość krwinek, i że to całkowicie normalne

Cytat:
Wiosna pełną gębą

Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość
Siostra i przyjaciółka mają ręczne z aventu i obie są zadowolone Ja chciałam też taki kupić, ale dostałam jakiś używany od szwagierki, firmy nie pamiętam. Jak się sprawdzi to ok, a jak nie to szybciutko dokupię avent

Ja dziś byłam zbadać APTT i d-dimery. Mam nadzieję, że wyniki będą dzisiaj, bo mnie rejestratorka nastraszyła, że na ten drugi się czasem 2 dni czeka, a jutro mam wizytę
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-19, 14:24   #297
oriane
Rozeznanie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Ja się czaję na laktator Medela swing maxi, teraz w smyku w promo za 650zł. Tylko nie wiem czy już kupować czy poczekać do porodu, może jeszcze będą promocje. Bo cena duża, a czy na pewno będę używać nie wiem

oriane jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-19, 14:48   #298
a_nn_a_
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Ja się czaję na laktator Medela swing maxi, teraz w smyku w promo za 650zł. Tylko nie wiem czy już kupować czy poczekać do porodu, może jeszcze będą promocje. Bo cena duża, a czy na pewno będę używać nie wiem

Tez się czaje na medele i tez nie wiem, czy nie za wcześnie. Na pewno jednak kupie,zeby pozniej nie szukac i nie kupowac przeplacajac. A druga strona medalu jest taka, że nie spieszy mi się do wydania 500zl juz teraz, wiec czekam dalej. Może na dzień matki i dziecka będą jakieś boskie promocje w sklepach i wtedy pozostalą do zakupu wyprawkę skompletuję☺

Stary 2017-04-19, 14:51   #299
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Ja mam tragiczne wyniki morfologii i mój gin nie robi problemu Powiedział mi, że ok. 28tc powinny się unormować, bo póki co zwiększa mi się ilość osocza, ale pozostałe elementy krwi nie nadążają z namnażaniem się (proces jest wolniejszy) i stąd na pewnym etapie ciąży wyniki lecą na łeb, na szyję. Mimo to, biorę Sorbifer 100mg i piję Floradix.
to znaczy jakie masz obniżone parametry?
Cytat:
Ja akurat leukocyty mam podwyzszone od początku ciazy, ale jak norma do 10 to ja mialam np 12.5, Neutrofile miałam podwyższone- norma do 7 ja mam prawie 10. Limfocyty 13 a norma od 20. Lekarze nie widzieli powodu do zmartwień. Spokojnie😘
ja właśnie mam limfocyty 13,7 i ilość 1,28 przy normie od 1,5 neutro też mam wysokie ale w % 76 przy normie 70, leukocyty miałam 11 ale spadły teraz do 9, hgb 11, hematokryt 32,6 i erytrocyty 3,5. trochę mnie pocieszyłaś
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja mam obniżone erytrocyty i lekarz powiedział, że w ciąży krew jest bardziej rozrzedzona i stąd mniejsza ilość krwinek, i że to całkowicie normalne

Ja dziś byłam zbadać APTT i d-dimery. Mam nadzieję, że wyniki będą dzisiaj, bo mnie rejestratorka nastraszyła, że na ten drugi się czasem 2 dni czeka, a jutro mam wizytę
mnie zmartwiło, że tyle parametrów spadło. i mam tak samo. dziś robiłam przeciwciała i wynik ma być prawdopodobnie w piątek popołudniu a ja wizytuję o 16.30

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
ciężko stwierdzić wcześniej, ja jestem absolutnie nastawiona na kp bo wszystkie karmiłam i po prostu to lubię ale przecież może nie wyjść i głowy sobie nie urwę

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Tez się czaje na medele i tez nie wiem, czy nie za wcześnie. Na pewno jednak kupie,zeby pozniej nie szukac i nie kupowac przeplacajac. A druga strona medalu jest taka, że nie spieszy mi się do wydania 500zl juz teraz, wiec czekam dalej. Może na dzień matki i dziecka będą jakieś boskie promocje w sklepach i wtedy pozostalą do zakupu wyprawkę skompletuję☺
jaki model chcesz kupić?
Stary 2017-04-19, 15:07   #300
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
to znaczy jakie masz obniżone parametry?

ja właśnie mam limfocyty 13,7 i ilość 1,28 przy normie od 1,5 neutro też mam wysokie ale w % 76 przy normie 70, leukocyty miałam 11 ale spadły teraz do 9, hgb 11, hematokryt 32,6 i erytrocyty 3,5. trochę mnie pocieszyłaś

mnie zmartwiło, że tyle parametrów spadło. i mam tak samo. dziś robiłam przeciwciała i wynik ma być prawdopodobnie w piątek popołudniu a ja wizytuję o 16.30

ciężko stwierdzić wcześniej, ja jestem absolutnie nastawiona na kp bo wszystkie karmiłam i po prostu to lubię ale przecież może nie wyjść i głowy sobie nie urwę

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

jaki model chcesz kupić?
Wiesz co, ja tez nie mam idealnych wynikow, za duzo krwinek białych, neutro 71,6%, krwinki czerwone 3,59 norma od 3,80, hemoglobina 11,5, hematokryt 33,4
Wg gina na tym etapie ciazy wyniki mam w porzadku

Co do kp to tez zamierzam karmic po pierwszych bolesnych tygodniach było dla mnie naprawde przyjemnie. Same pozytywy ma kp. Jak sie czlowiek uprze to sie da karmić

synuś
córeczka
synuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości