|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy
Cytat:
![]() choć na tej wiosce co chciałam jechać podobno spokój ale tam muszę autem a to znaczy, że musiałabym Natalkę wziąć więc nie ma szans
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paliłam fajke koło rossmana i widziałąm co się dzieje w srodku.... jakbym miała w tym tłumie oszalałych bab się przedzierać i walczyć dosłownie o cokolwiek to albo bym zwariowała albo komus ☠☠☠.ła normalnie wydzierały sobie z rąk kosmetyki
|
|
#3843 | |
|
Konto usunięte
|
Mam straszną lipę teraz
ostatnia ósemka mi wyłazi i znowu spuchło dziąsło i je przygryzam Boli jak cholera, ale chyba nie wiele z tym zrobię w najbliższym czasie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;73035631]Mam straszną lipę teraz ostatnia ósemka mi wyłazi i znowu spuchło dziąsło i je przygryzam Boli jak cholera, ale chyba nie wiele z tym zrobię w najbliższym czasie [/QUOTE] jeśli będzie boleć to Ci ją usuną w ciąży. Ogólnie jeśli nie przeszkadza to dentyści unikają zabiegów ale teoretycznie można mieć znieczulenie w ciąży
|
|
#3845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z domkiem na razie cisza. Pierwszy szał minął. Czekamy teraz aż nadadzą nazwę ulicy i numer domu, wtedy deweloper podsyła dokumenty do banku i zaczynamy ostro działać. Potem to już pewnie poleci raz dwa ![]() Chyba na Londyńskiej będę mieszkała ![]() Cytat:
![]() Tż dzisiaj żre kebaba w pracy to ja sobie zrobię coś lekkiego. Mam ochotę na ryż ![]() Cytat:
Kosmos jak dla mnie. Nie potrafię sobie wyobrazić kupowania kosmetyków w takim tłumie i jeszcze 'walcząc' o każdy kosmetyk. To nie dla mnie Cytat:
Promocja w Rossmanie ![]() Ja byłam wczoraj w rossie po kilka pierdółek i widziałam nawet jak kobiety 'chowają' konkretne produkty do szuflad, pod szuflady, cuda na kiju ![]() Kupiłam wczoraj jakiś balsam do piersi, bo wiek nie ten i jak wieczorem poczytałam tż jaki to ja będę miała biust to stwierdziłam, że jak producent nie spełni obietnic to skarżę go
|
||||
|
|
|
#3846 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
LB tak, bardzo fajnie matuje
kosmetyczka mnie pocieszyła, bo mówi, że cera tłusta powolniej łapie zmarszczki na starość Traxx jejku współczuję Ci bardzo dwie musieli dłutować, bo w ogóle nie chciały wyjść wiem co przeżywasz Przeżyłam do teraz głodówkę i już podziękuję zjem dzisiaj bardzo lekko, jogurt naturalny i jabłka, ale no nie dam rady tak nic Arnama biję czołem pokłony przed Tobą ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() Wow 2,5cm to by było coś Też się smaruję takim do biustu, bo zwłaszcza przy odchudzaniu mógłby...opaść
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie małe rzeczy a jak cieszą ![]() To chyba mamy ten sam, bo też różowo piżdżąca tubka i z Eveline
|
|
|
|
|
#3849 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;73035631]Mam straszną lipę teraz
ostatnia ósemka mi wyłazi i znowu spuchło dziąsło i je przygryzam Boli jak cholera, ale chyba nie wiele z tym zrobię w najbliższym czasie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- No nieźle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3850 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniaa poszłam za Twoją poradą i zamówiłam tusz Burżuja
do tego kompakt Max Factora i szminkę, ale teraz czekam na koszyk od pół godziny i nie mogę dokończyć zakupu
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chciałam status zamówienia sprawdzić
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj kupiłam taki dwufazowy olejek, chyba z Bielendy, różowo-pomarańczowy i tak przyjemnie pachnie, że cały wieczór miziałam się nim |
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas można tam gdzie włączasz światła ustawić opcję "auto" i wtedy jak zapalasz silnik to same się włączają do jazdy dziennej, w nocy do nocnej i tak mieliśmy ustawione. W serwisie najwidoczniej ktoś przekręcił włącznik z "Auto" na "Manual" tak że trzeba było po zapaleniu światła włączyć normalnie, tylko tam jet jeszcze chyba opcja na to, żeby nic nie było właczone, albo żeby były diody w zderzaku- i tak było akurat właczone, bo gdyby nie diody to po ciemku nic byśmy nie widzieli jadąc Wygodne to, ale jak się przesiadasz do samochodu bez takiej opcji, to łatwo zapomnieć właczyć świateł ![]() Jak mieliśmy poprzedni samochód, to ja zawsze odruchowo włączałam zanim ruszyłam, więc w tym, na poczatku miałam problem, bo chcąc włączyć, wyłaczałam funkcję "Auto" i światła przy okazji też Ale już się przestawiłam, z tym ze ja mam jakis taki odruch że zanim ruszę czymkolwiek to patrze kontrolnie na pulpit i inne rzeczy, czy szafa gra i dopiero ruszam ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;73028926]Dzień dobry Jako, że czuje się w miarę dobrze pokręciłam wczoraj na rowerku 40 min. Nie piszę na kolorowo bo z tel nie umiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
|
|
#3854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No raczej ![]() No tu na szczęście śniegu nie ma Cytat:
Tak że jeszcze sobie "inkubatorek" zorganizował do wylęgania sadła Zwykle na drugi dzień już jest normalnie Cytat:
Poszło mi o wiele słabiej niz w wielki piątek.... Ledwo do 19 wytrwałam ![]() Ale chleb piekłam i już czułam żołądek przyklejony do kręgosłupa z głodu, więc zjadłam takie 2 świeżutkie, ciepłe kromeczki z masłem ![]() No ale to chyba wystarczyło, jak widać po porannej kontroli ![]() Teraz kontynuacja ![]() Tak ze melduję orbitrek
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zacytowało.
Monte ja mam mieszaną tyle, że nie wiem który bo w jednym miejscu mam naczynka widoczne. Myślisz, że matujący jest je w stanie zamaskować czy raczej nie da rady? Jak wy dobrałyście kolor? niby 9zł nie majątek ale ja bym musiała chyba kilka wziąć bo nie mam pojęcia który będzie pasował
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ' Mam tyle, że od początku nie jeżdżę ;/ teraz miałam się zapisać na jazdy doszkalające ale nie mam z kim młodej zostawić A po pracy tz'a miasto jest tak zakorkowane, że wtedy nie ma sensu
|
|
#3858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|
#3859 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że wszystko się wiesza ![]() Cytat:
![]() ![]() 2-3 dni i zleci Super, u mnie 1 kg mniej niż przed świętami ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;73028926] Jako, że czuje się w miarę dobrze pokręciłam wczoraj na rowerku 40 min. Nie piszę na kolorowo bo z tel nie umiem ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
Trzymaj się Daj spokój, kaszel Ją wybudzał średnio co 15 min, więc się wyspałam po .uju fest ![]() Cytat:
![]() ![]() W sumie to nie wiem, TŻ dokończy zupę, a ja chyba jajecznicę zrobię ![]() Cytat:
No i się nad tuszem zastanawiam, czy wziąć ten co zwykle czy nowy Burżuja kobiece dylematy ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawko na wagę złota, nie musiała byś wszędzie TŻta ciągać, miała byś wolną rękę w wydostaniu się z domu
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dochodzi też fakt, że jakby się udało zajść w ciążę to znów nie będę jeździć bo będę się bała w takim stanie choć z drugiej strony tak oddalam a nie wiadomo jak szybko się uda No ale i tak problem opieki nad młodą zostaje. Pomijam, że mam prawko na stare nazwisko jeszcze
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba czas się ogarnąć z samochodem zawsze łatwiej gdzies podjechać nawet na głupie zakupy spożywcze
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;73035631]Mam straszną lipę teraz ostatnia ósemka mi wyłazi i znowu spuchło dziąsło i je przygryzam Boli jak cholera, ale chyba nie wiele z tym zrobię w najbliższym czasie [/QUOTE] Spokojnie, usuną Ci jeśli będzie taka potrzeba Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3864 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ja jak widzisz wytrałam do 12:00 i koniec ale na razie zjadłam tylko jogurt naturalny, za chwilę przegryzę jabłkiem, nie dam rady tak kompletnie nic tak czy siak, myślę, że mi organizm dzisiaj odpocznie, tylko chcę poćwiczyć wieczorem i nie wiem jak będzie z energią za orbiegoCytat:
ale możesz korektorem miejscowo, a na całość pędzlem i będzie dobrze LB też mam prawko nadal na panieńskie nazwisko, a już w maju będzie 8 rocznica ślubu ![]() Swoją drogą, z dwójką dzieci nie wyobrażam sobie funkcjonować bez samochodu jeżdżę nim średnio po kilka razy dziennie w różne miejsca
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2017-04-20 o 13:17 |
||||
|
|
|
#3865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam róże trzy ale z Neuty, bo bardziej odpowiadały mi kolory, cienie też mam z Neuty. Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona. Matuje całkiem nieźle, przy mocno tłustej cerze, jak u mnie na nosie trzeba go przypudrować w ciągu dnia tak ze 2 razy ale i tak wygląda pięknie. Jesli chodzi o to czy masz wziąć matujący czy kryjący, to ja zrobiłam tak, że kupiłam trzy kolejne odcienie jeśli chodzi o jasność, bo wiedziałam, że mam cerę żółtą i muszę mieć serię golden lub sunny i pomieszałam matujący z kryjącym. Jak dotąd używam próbek, które są naprawdę ogromne, mam je jakieś 2 tygodnie i mimo codziennego używania jeszcze dużo zostało
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Organizują jeśli mają pomoc tu jest problem. Ja nie mam serio z kim młodej zostawić. Owszem TZ mógłby zostać po pracy z młodą ale miasto po 16 jest tak zakorkowane zwłaszcza tu na wylotówce, że przez godzinę to ja praktycznie nic się nie nauczę.A ja wiem, że by mi się przydało bardzo tyle, że właśnie ciężko ruszyć. Tym bardziej, że nawet gdybym chciała by mnie TZ podszkolił to nie będe ryzykować z dzieckiem na tylnym siedzeniu
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2017-04-20 o 13:29 |
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To od początku, grunt to się nie poddawać 80=>79=>78=>77=>76=>75=>74=>73=>72=>71= >70=>69=>68=>67=>66=>65=> 64=>63=>62=>61=>60 Edytowane przez Rosebrd Czas edycji: 2017-04-20 o 13:41 |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

i kiedy odbiór 
ale tam muszę autem a to znaczy, że musiałabym Natalkę wziąć więc nie ma szans 
paliłam fajke koło rossmana i widziałąm co się dzieje w srodku.... jakbym miała w tym tłumie oszalałych bab się przedzierać i walczyć dosłownie o cokolwiek to albo bym zwariowała albo komus ☠☠☠.ła 

dwie musieli dłutować, bo w ogóle nie chciały wyjść 

a chciałam status zamówienia sprawdzić 

ja żałuję, że wymieniłam

No ale i tak problem opieki nad młodą zostaje. Pomijam, że mam prawko na stare nazwisko jeszcze