|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Cytat:
My placilismy 500 zl zaliczki za sale. |
||
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
uff dojechałam
![]() Cytat:
![]() wiecie co. zgadzam sie z wami, ze jak sie pokłocimy to nie ma co pierwszej wyciagac reke,(chyba ze to nasza wina). czasami trzeba odczekac. mnie wczora TZ wkurzyl jak wam pisałam. a dzis juz 7 razy dzwonił do mnie (jechałam autobusem i miałam głos zgaszony wiec nie słyszalam) napisał smska, ze chce pogadac a ja nie odbieram) jak doszłam do domku zadzwonił kolejny raz. pogadalismy i jest ok. ale mu powiedziałam, ze nie wiem kiedy jeszcze do domku wróce. niech zatęskni za mną
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
prawdilowo, mam nadzieje ze strippi weznie z Ciebie przyklad...
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
My za sale placilismy 500 zl zaliczki
![]() A co do problemu Strippi to dziewczyny maja racje, nie mozna byc zalezna od chlopa, trzeba miec tez swoje zdanie, swoje kolezanki i swoje malutkie sekrety bo potem jakby nie daj Boze tak sie stalo ze zwiazek sie rozleci (nie mowie konkretnie o Twojej sytuacji tylko ogolnie) to sie zostaje samemu, bez przyjaciol i w ogole. A taki "stracony" czas nie latwo jest nadrobic i nielatwo jest przekonac do siebie starych przyjaciol lub znalezc nowych. Wiadomo, ze najlepiej sie spedza czas z Tżtem, ale trzeba tez miec swoje zycie i jakos sobie je urozmaicac zeby potem sie nie okazalo ze nawet Tż nam się znudzil od tego ciaglego przebywania z nim, bo tak tez sie moze zdarzyc
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha ale ci fajnie juz niedługo Egipt
tylko jakiejs klątwy faraona nie załap |
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
strippi, przykre to co piszesz, ale matrucha i ivoclar maja racje.
Piszesz, ze TZ nie cchce Cie sluchac... To chyba normalne u facetow... Moj tez taki byl, ale do czasu... Az do momentu gdy go za te milczenie zjechalam porzadnie mowiac: "przestan zachowywac sie jak baba przed okresem, przestan strzelac fochy, tylko porozmawiaj jak dojrzaly czlowiek!". Od tamtej pory nie mamy problemow z rozmowa i teraz to on czesciej ciagnie mnie za jezyk, gdy cos jest nie tak niz na odwrot. Widac potrzebna mu byla terapia wstrzasowa. Ale szczerze to juz na samym poczatku naszego zwiazku zapowiedzialam mu, ze nasz zwiazk oprzemy na rozmowie, bo tylko dzieki rozmowie ludzie moga dojsc do porozumienia.Przykre, ze TZ nie potrafi przyznac sie do bledu, ze nie potrafi przeprosic. U nas jest na odwtor. TO ja mam opory przed przeproszeniem, przyznaniem sie do bledu... TZ czasem za mna leci i 100 razy mnie przeprasza mimo, ze ja mu mowie, ze juz mnie raz przeprosil i wystarczy... Nie lubie, kiedy sie tak przede mna "plaszczy"... A jesli tyczy sie wypadow... Wczesniej zabranial mi zakladania spodnic, bo faceci beda sie patrzec, bluzek z dekoltem.. To samo... Najlepiej bylo, zebym wogole siedziala w domu. TO ja mu pokazalam, ze ja tez jestem odrebnym czlowiekiem jak on, ze czasem potrzebuje wyjsc do ludzi i czesto stawialam w fakcie dokonanym... Wiem, nie ladnie, ale taka terapia wstrzasowa tez na niego podzialala ![]() Sama zauwazylam, ze najlepszy chlop jest wtedy, gdy kobieta malo mu uczucia okazue, gdy mu sredni pokazuje jak go kocha i jak mu na nim zalezy, wtedy facet bardziej sie stara Bo kazdy facet jest przeciez mysliwym i lubi zdobywac. Lowca nie lubi, gdy zdobycz sama mu pod nogi przychodzi...
|
#3699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Oni mają zapchany ten rok, ale z przyszłym rokiem jeszcze nie ma problemu, nawet jeśli chodzi o sierpień
|
||
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde my mielismy miec takiego fajnego kamerzyste, normalnie zakochalam sie jak ogladalam jego filmiki i zadzwonilismy do niego poczatkiem lutego a tu sie okazalo ze niestety wszystkie terminy we wrzesniu ma jeszcze wolne oprocz naszego
no i musielismy wziac innego, mam nadzieje ze nie spierdzieli roboty, ale do tamtego to sie nie umywa Byl jeszcze jeden co nam sie podobal ale byl strasznie drogi, a tamten ktorego chcielismy byl tylko troche drozszy niz zazwyczaj, no ale co zrobic
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
ps. tż napisał smsa po 2 godzinach mojego milczenia
tresc: Jak sie czujesz? Lepiej ci już? odp. ze mi smutno Cytat:
![]() ale w srode mam lekcje w krzeczynie w stadninie
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2008-04-21 o 16:45 |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi przykro mi
wiesz ja tez swój wolny czas spędzam z TZ. a to dlatego, ze moja kolezanka studije w innym miescie i jest tylko na niektóre weekdey (nie zawsze te same co ja). tydzien temu wyjechała do Anglii na jakis czas wiec wogóle sie porobiło ![]() ja studiuje w innym miescie i nie widze sie z TZ. teraz i tak jestem w domku praktycznie na akzdy weekend ale w poprzednich latah, to anwet po 1,5 miesiąca sie nie widzielismy tak wiec jak wróce do domku to jedyne o czym amrze to tylko z nim sie spotkac, bo tylko na to czekam wszytskie te dni, które jestem w Olsztynie. Tu w Olsztynie mam czas na znajmomwe, w domku, chce byc tylko dla niego
|
|
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
[quote=strippi;7304424]nie jestem od niego uzalezniona tylko nie mam z kim spedzac czas....nie znacie mojej przyszlosci dlaczego tak jest ...ze boje sie wychodzic z domu sama...a tutaj nie chce tego opowiadac...mam tylko jego i nikogo wiecej tak naprawde
nie zrozumiecie mnie bo nie przeszlyscie to co ja w zyciu a przeszlam naprawde wiele od anoreksji do samookaleczen od 10 roku zycia po falszywe plotki po ktorych zucali we mnie butelkami po piwie... nie ufam nikomu bo polowa tych plotek wziela sie od ludzi z ktorymi spedzalam wolne chwile... tylko moj tż mi pomogl z tym...dal jakas nadzieje i z nim zycie jest lepsze..dlatego go tak bardzo pokochalam bo on jedyny mi ufal i wierzyl kiedy inni wyzywali...pozniej okazalo sie jak bylo naprawde to nawet nie przeprosili mnie...ale do dzisiaj mam uraz i boje sie wychodzic z domu...mialam nie pisac ale troche sie wkurzylam... ps. tż napisał smsa po 2 godzinach mojego milczenia tresc: Jak sie czujesz? Lepiej ci już? odp. ze mi smutno ![]() dlatgo napisałam że wnioski moje sa oparte tylko na podstawie tego co napisałaś i masz rację nie znam"y Twoich przeżyc ale wnioskuję że musiało być naprawdę źle nie mysłałaś o pomocy u psychologa????
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[quote=ivoclar;7304627] Cytat:
w ogole nie potrzebnie sie otwieralam
|
|
|
#3705 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3706 | |
|
Rozeznanie
|
[quote=strippi;7304685]no widzisz ja siedze w domu bo czekamy z remontem na otwarcie sklepu i dopiero wtedy zacznie sie tak ze nie bedziemy sie widywac bo nie bedzie czasu...a teraz siedze w domu i nie mam nic do roboty...dlatego chce sie z nim widywac
Cytat:
no pewnie że się ułozy głowa do góry i usmiechnij się
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba dam sobie sama rade jak z gorszymi sprawami dalam sobie rade
[quote=ivoclar;7304720] Cytat:
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
trzymaj trzymaj i to mocno
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
no sama nie wiem ale jak tak mowisz to pewnie tak jest
|
|
#3712 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi, to bardzo smutne co Cię spotkało i wcale nie dziwię się, że masz dystans do ludzi. My nie wiemy co czujesz, ale staramy się zrozumieć. Doradzamy Ci po tym co nam piszesz. Nie będę się powtarzać z radami dziewczyn, bo one mają rację, że powinnaś też czasem przebywać z kimś innym niż tylko TŻ. Rozumiem, że nie ufasz ludziom i do tej pory się boisz wyjść z domu, ale tak nie może być przez całe życie. Nie możesz się izolować od ludzi, nie wszyscy są tacy źli, na których Ty wcześniej trafiłaś.
Co do tego dystansu do TŻ to moja bratowa miała podobnie ze swoim mężem a moim bratem. To zawsze ona do niego pierwsza wyciągała rękę, przepraszała a on się do tego przyzwyczaił, bo wiedział, że ona zaraz do niego przyleci. Później przestał ją szanować, nic jej nie mówiąc wychodził sobie z kolegami. Było już bardzo źle, ale ona zmieniła zachowanie, przestała być taka uległa i czekała aż on się postara i teraz już się tak nie kłócą. Mój brat zrozumiał. |
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ci ludzie mieszkaja na mojej ulicy ... ;/
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
sukces
Zkupiłam dzisiaj kiecę na wesele TŻ umęczyłam ale patrzyliśmy też ubranie ślubne dla niego i mamy dwa typy i obojgu nam się podobają
|
|
|
|
#3715 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jakas zwykla sukienke na wesele na ktore idziecie w charakterze gosci??Strippi główka do góry, na pewno wszystko się uloży i bedzie dobrze |
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
juz kiedyś zdjęcia pokazywałam, bo kupiłam tą sukienkę którą wcześniej upatrzyłam...
a ten szary komplet mam teraz na oku ![]() EDIT: sukienkę kupiłam na majowe wesele na którym jestem świadkową |
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze juz edytowalas no sukienka cudowna i ten kolor mmm plecy sexownie w niej wygladaja
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
oo bardzo ładna sukienka
![]() na ty weselu co byłam niedawno, świadkowa tez miała cos w tym stylu tylko że bezową i bardzo ładnie sie prezentowała
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
no troche je tylko musze opalic
bałam się, że będzie na mnie za krótka ale jest na styk
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

możecie napisać ile mniej więcej chieli od Was zaliczki jak rezerwowaliście sale?
bo potem jakby nie daj Boze tak sie stalo ze zwiazek sie rozleci (nie mowie konkretnie o Twojej sytuacji tylko ogolnie) to sie zostaje samemu, bez przyjaciol i w ogole. A taki "stracony" czas nie latwo jest nadrobic i nielatwo jest przekonac do siebie starych przyjaciol lub znalezc nowych. Wiadomo, ze najlepiej sie spedza czas z Tżtem, ale trzeba tez miec swoje zycie i jakos sobie je urozmaicac 

no i musielismy wziac innego, mam nadzieje ze nie spierdzieli roboty, ale do tamtego to sie nie umywa 

czy jakas zwykla sukienke na wesele na ktore idziecie w charakterze gosci??