|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a czy przez ta apke znajdujecie takie pomadki do ust ? Nie szminki tylko takie jak nivea itp ? Ja nie moge znalezc a chcialam cos sprawdzic.
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się nas to za rok unikniesz błędów ściskania się w tłumie. Co byś jeszcze chciała? To może podpowiemy co wybrać. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Bubel. Lepszy wybór to Max Factor Miracle Touch też w słoiczku, kremowy, kryjący.
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt jest taki że popołudniu żeby zrobić normalne zakupy musiałam stać prawie pół godziny w kolejce a niestety nie mogłam iść później. I tu nawet nie chodzi o to czy młode i ile ale o zachowanie... które często jak przy każdej promocji takiej nie jest najlepsze. Wyrywanie sobie produktów, szturchanie, przepychanie. Możnaby się zachowywać zupełnie inaczej. Sama byłam świadkiem jak jedna drugiej torebką przywaliła musze przysiąść i poczytać, generalnie też się staram zamawiać online ale w rossmannie jeszcze nie zamawiałam, |
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam młodsza nie rozpakowywałam w sklepie towaru, którego nie zamierzam kupić. Bo wtedy po prostu klient płacił za to co zniszczył w sklepie i tyle. Taryfy ulgowej nie było. Tak samo jak się np. coś zrzuciło z półki niechcący.
A teraz widuję młode dziewczyny, które mając testery otwierają produkty zaplombowane, malują się nimi, a potem odstawiają na półkę bez zakupu. I to nie demonizowanie to kwestia tego, że to pokolenie już nie wie, że za niszczenie towaru kiedyś klient płacił i tyle.
|
#3306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dotarłam do Rossmanna ok 17:30 (po pracy, zamówic przez internet niestety nie mogę) i zastałam półpuste szafy!! Serio!! Zniknęła cała podstawowa kolorówka typu podkłady, pudry, droższe róże i wszelkie tusze do rzęs a zostały takie artykuły jak lakiery do paznokci (niektóre oczywiście), kredki, cienie do powiek czy jakieś mniej popularne super ciemne fluidy. Mam nadzieję że dołożą coś po weekendzie bo ze wszystkich zaplanowanych produktów zastałam tylko 1 puder prasowany i to z pięknie odbitym śladem palucha
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
Ja poszlam przed 14 i nie bylo traagedii, wzielam co chcialam. Nie bylo ryżowego, zapytalam ekspedientki, a ona, ze byly gimnazjalistki i wszystkie wziely, ale sprawdzila i mi dala z pudel z towarem. Po 17 bylam w 2 rossmanach w 2 galeriach i tam dzikie tlumy. Nic nie kupilam. Poluje.jeszcze na eosy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3308 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym czaiłam się na szminkę Rimmel, ale jakoś nie mogłam się zdecydować, który kolorek wziąć, poza tym nie chciałam zmacanej, więc stwierdziłam, że przyjdę w następnym tygodniu. Może akurat szał minie. Przydałby się też jakiś puder, zastanawiam się nad czekoladką lovely już tu polecaną A co więcej to się okaże/przypomnę sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b937e0c478c7f0bdd9edd1f 55f22ced0e16f646d;7305313 1]Cały tydzień nie będe narzekała ale teraz sobie ponarzekam
![]() Dotarłam do Rossmanna ok 17:30 (po pracy, zamówic przez internet niestety nie mogę) i zastałam półpuste szafy!! Serio!! Zniknęła cała podstawowa kolorówka typu podkłady, pudry, droższe róże i wszelkie tusze do rzęs a zostały takie artykuły jak lakiery do paznokci (niektóre oczywiście), kredki, cienie do powiek czy jakieś mniej popularne super ciemne fluidy. Mam nadzieję że dołożą coś po weekendzie bo ze wszystkich zaplanowanych produktów zastałam tylko 1 puder prasowany i to z pięknie odbitym śladem palucha [/QUOTE]Cóż mogę powiedzieć. Do jutra promka też w Hebe, są też promocje na kolorówkę w Drogerienatura i Superpharm, jest ezebra. Możesz próbować online. Możliwe, że będzie jakaś dostawa. 1+ 1 za 1 grosz na ten sam produkt w Yves Rocher mnie atakuje od rana, jakieś kody zniżkowe za reklamy w google z ekobieca mi się wyświetla (-12%). Jak wiesz czego szukasz to gdzieś tanio się znajdzie.
|
#3310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Mam 30 lat na karku i jak żyje nigdy takiej sytuacji nie widziałam. Myślę, że taka sytuacja mogła się wydarzyć jedna na 1000 I wiadomo, że to wszystko zależy od człowieka. No ale nie przesadzajmy, tak samo jak ty połknęłaś na tą promocję tak mnóstwo ludzi to zrobiło. Nie ma dla mnie w tym nic dziwnego, bo taka promocja zdarza się raz na pół roku. Ty chcesz z niej skorzystać, ja chcę i mnóstwo innych osób. Nie rozumiem jej czenia, zapłaciłam za swoje zamówienie i chciałam je tylko odebrać no i niestety albo stety też musiałam stanąć w kolejce grzecznie czekać. Mimo to nie oskarżałam się, odczekam swoje, zabrałam zamówienie, podziękowałam i wyszłam. Nie rozumiem zbędnych komentarzy. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Tak was czytam, czytam i sobie myślę, jakie wy wszystkie jesteście idealne, ułożone i w ogóle. Chyba aureole nad wami świecą. Takie klientki to prawdziwy skarb. ![]() Sorry, ale potem nieustannym jojczeniu, biadolenia nie mogłam się powstrzymać.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-20 o 20:29 |
||
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, to, że firma nie pilnuje klientów sprawy nie ułatwia. A mogłaby dyscyplinować klienta bo to niszczenie towaru na szkodę sklepu, a ochrona na monitorach widzi praktycznie wszystko jak na dłoni i gdyby zgodnie z polityką sieci miała interweniować to ma jak to robić.
|
|
#3312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nawet jak tłumów nie ma to bywa różnie. Sama raz byłam świadkiem kradzieży- laska zwyczajnie wrzuciła do torebki Healthy Mixa i wyszła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-20 o 20:43 |
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Capnęłam peeling do ust z evree i wcale nie żałuje wydanych 7 zł
całkiem fajny, nie ma chemicznego posmaku, tylko akurat pomarańczowy mnie zapachowo nie powala, ale nie jest najgorszy. niestety nie widziałam poziomki, albo nawet nie sprawdzałam czy są inne jak widziałam sugar lips
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, bronzer, nie pomarańczowy. używam namiętnie kobo a jakoś nie potrafie znaleźć nic sensownego w rossie..
|
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
Bronzer z Wibo Into the sun super pachnie takim kokosem, trochę w stylu Yves Rocher. Fajne te ich nowe opakowania, wszystko ładnie zaklejone. Rozświetlacze interesujące
Jutro pierwsze testowanie.(aguleze nie pisałam tego do ciebie, ten jest akurat pomarańczowy, ceglany)
Edytowane przez Hiyori Czas edycji: 2017-04-20 o 20:52 |
|
|
|
#3318 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
|
|
#3319 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
U mnie masakra. W tych szafach jest taki balagan, szuglady na osciez pootwierane, produkty z szuflad pootwierane, tusze oywieraja zeby sobie poogladac szczoteczki... Nie wiem czy ma to zwiazek z promocja i tym balaganem, ale najbardziej zdenerwowal mnie brak testerow. Ja nie wiem co sie z nimi dzieje, czy ludzie sie myla i je kupują(o ile sie da), czy kradną, ale nie ma... Sklep zupelnie nieprzygotowany na promocje. Bede szukac tanio w drogeria internetowych.
Mam pytanie, czy obecne podklady photoready revlonu to to samo co 4-5 lat temu? Pamietam, ze mialam odcien shell a teraz wydal mi sie bardzo ciemny....
|
#3320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do braku testerów to też mnie to mocno irytuje. Ale ludzie chyba kradną, bo na ogół nie jest przecież tak źle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie sporo jest takich ludzi.Po drugie jak ktoś chce sobie narzekać to niech ponarzeka, w czym problem? Z promocji korzystam i dawno nie widziałam takich kolejek, nie mogę sie zdziwić? ;p Twoje komentarze i jojczenie na jojczenie innych jest tak samo zbędne ![]() Ale wątek jest od tego zeby kazdy wyraził swoje zdanie i ma do tego prawo A obsludze wspolczuje i podziwiam bo mają pełne rece roboty. I niestety ale przepychanki widze za każdym razem i przy kazdej takiej promocji, może moje rossmanny sa mało kulturalne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3322 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówienie po pracy odebrane
Paleta pomadek Wibo nie macana ![]() Wszystko ładnie zapakowane i gotowe czekało na mnie ![]() Zanim podeszłam do pani z obsługi to przeszłam się koło szaf z kolorówką....a tam pomimo pory (ok. 19:30) to sporo osób jeszcze stało i zastanawiało się co wziąć. Przy kasie za dużo osób nie było - ale i tak raczej ominęła mnie fala przepychań przy szafach Aż mam ochotę na zamówienie czegoś jeszcze ![]() |
|
|
|
#3323 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z drugiej strony - kiedy konsultantka przebywa w strefie klientów przy szafach i obserwuje, pyta grzecznie czy doradzić (bo stety czy niestety taki jest jej obowiązek) - zaczyna się ból tyłka "że ona przyszła pooglądać, a wszyscy jej na ręce patrzą, jakby była złodziejką i męczą pytaniami, czy nie doradzić". Nie ma na to niestety złotego środka, bo zawsze komuś coś nie będzie pasowało. Cytat:
Kupiłam dziś większość produktów, jutro spróbuję zapolować na resztę. Zastanawiam się nad pomadkami Lipfinity z MF i REV z Bourjois, ale marże Rossmannowskie mnie trochę przerażają. |
||
|
|
|
#3325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No trudno, to też częściowo przez moją niechęć do zakupów internetowych czuje się "stratna", ale planuję codziennie zaglądać do Rossmanna i czaić się na dokładkę
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Polecace serum z witaminą c i mikrodermabrazje z mincer pharm?
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Manhattan Soft Compact dla mnie ma on dużo lepszą pigmentację niż Isana. Isana trochę przypomina mi MCF, ale jednak dużo mu do niego brakuje. W mojej opinii Isana należy raczej do lżejszych pudrów, a Manhattan do cięższych (cięższych, ale nie ciężkich i bardzo obciążających twarz, ale dużo lepiej napigmentowanych. Lepiej też mi się utrzymuje na warzy niż Isana. Dlatego też go używam zamiast podkładu. Isany używam raczej na szybkie wyjścia. Tak czy inaczej, polecam oba
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No trudno, to też częściowo przez moją niechęć do zakupów internetowych czuje się "stratna", ale planuję codziennie zaglądać do Rossmanna i czaić się na dokładkę [/QUOTE]Serio ? |
|
|
|
|
#3329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Klientka w krawacie
|
Majka chyba pisała wcześniej, że nie używa podkładu, a tylko pudru i nakłada go kilkukrotnie w ciągu dnia
. O ile nie pomyliłam dziewczyn.
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

)
Zakupy dałam radę zrobić dopiero w drugim Rossku. Obiecuję, że następnym razem zrobię zakupy online.