|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy
Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3963 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
Mam 32 lata, jestem szczęśliwą mężatką, mamą dwie córeczki i można powiedzieć że mam wszystko o czym marzyłam poza..... figurą ![]() Tak plany fajne, ale mnie to nie cieszy. Raczej z przerażeniem myślę o tym że będę się musiała rozebrać na plaży Za 3 tygodnie mam komunię córy i nie wiem co na siebie włożę, o zakupie sukienki nawet nie chce mi się myśleć. Z weselem to samo. Chyba kupię jakąś plandekę na tira i się po prostu w nią owinę Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2017-04-21 o 14:58 |
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomału , pomału z dieta i ćwiczeniami na pewno schudniesz
|
|
#3965 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie, można by się zastanowić
będzie teraz miał swój prywatny i z dala od mojego ![]() Cytat:
To trzymam kciuki, żebyś się załapała na najwyższy próg premii Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jaki masz plan działania? Ależ dzisiaj u nas wieje
|
|
#3966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odnośnie strojów i na komunię i na weselę, dobrze skrojona kiecka dużo ukryje - znam to z doświadczenia. Powodzenia !!!
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze godzinka i będę w domu szybko się ogarne i klade się na drzemke na dwie godzinki
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zamawiałam rzeczy w rossie wczoraj o 18 i do tej pory nie mogę ich odebrać ale będę miała maraton przez weekend i następny tydzień w poniedziałek mam dwa kolosy, w czwartek kolejny i w piątek następny, wszystkie MEGATRUDNE a najlepsze jest to, że ten jeden poniedziałkowy miał być w piątek, miałam na tygodniu ogarnąć notatki od koleżanki, a jak już byłam w domu dziś po zajęciach to dostaliśmy maila że kolos jednak w poniedziałek ratunku dobrze że po tym maratonie będzie długi weekend
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
A córeczki w jakim wieku? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
weekend chociaż ja się nie cieszę tak bardzo, bo w przyszłym tygodniu na uczelni mam 4 zaliczenia ![]() melduję piątkową siłownię i nadrabiam---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Praga ![]() nooo, może w końcu trafię na lekarza, który mnie poprawnie zdiagnozuje ![]() Cytat:
![]() współczuję :/
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba tak będę musiała zrobić...@ dopiero co mi się skończyła, a smaki mam jakby dopiero miała przyjść przed chwilą do biedry leciałam po tiramisu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Młody tak się stężenil za siostra, przytyłam ja, całował, a ona go paskudnie w policzek ugryźć, będzie siniol
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jest jeden wykład którego jeszcze ani razu nie opuściłam, a to dlatego że materiał jest trudny, a wykładowca dziwny, co wykład robi listę i coś gadał że może przepisze oceny tym którzy będą na każdej liście a takich osób jest garstka, więc to bardzo możliwe przynajmniej jeden egzamin miałabym z głowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
Byłam u koleżanki na
i jestem bardzo zadowolona bo nie skusiłam się na żadne ciastko, a tak się na mnie patrzyły i kusiły mnie ale się nie dałam aguniaaaaa041986 u mnie z ćwiczeniami zawsze było kiepsko. Muszę się trochę rozruszać na początek bo mam zastane mięśnie i kości ![]() Monte planuję po 1 uwolnić się od nałogu "słodyczowego" to moja największa zmora, po 2 zmniejszyć porcje posiłków, po 3 zacząć liczyć kalorie, po 4 zacząć się ruszać i ćwiczyć czyli MŻ WR Malinka wiem że do Komunii cudów nie zwojuję ale chciałbym chociaż te 5 kg zgubić. To i tak byłby bardzo dobry wynik. Właśnie liczę na to że na początku waga szybciej spada Ale wiem że samo się to nie zrobi. Będzie barrrrrrdzo ciężko, zdaję sobie z tego sprawę. Ale 5 lat temu udało mi się zrzucić 30 kg więc tym razem też się uda!Kieckę na pewno jakąś znajdę ale wiem że i tak nie będę się w niej dobrze czuła. nonetheless trzymam za kolosy. Dobrze że mam to już za sobą.dziunkowa córy mam w wieku: 9 i 3 lat. Wzrost mamy prawie taki sam, ale pewni ty masz dużo kg mniej Niedorosla_Antonina za siłownię---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Dziewczyny napiszę Wam co dzisiaj zjadłam 1. Pieczywo wieloziarniste, serek camembert, pomidor, szczypiorek 2. 3 kostki czekolady (ale to było rano zanim do Was dołączyłam) 3. ryż, pierś z kurczaka, sałatka z ogórków, pomidorków, szczypiorku, odrobiny śmietany. Na kolację zaraz planuję zjeść 1 jajko na twardo, 2-3 plasterki szynki z piersi indyka, pomidor, ogórek, szczypiorek. Poza tą wpadką poranną z czekoladą to chyba nie jest najgorzej? No i jeszcze muszę zmniejszyć porcje. |
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze nie skusilas sie na slodkie Przyszlam do domu wypilam teraflu i podrzemie , tz ma byc po pracy dopiero Jakos kiepsko sie czuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bidulka, jakieś choróbsko Cię dopadło. Zdrowiej szybciutko
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twoje dzisiejsze menu ma bardzo mało kcal, nie widać tam tłuszczy- a trzeba o nich pamiętać w diecie Zawsze jadasz tak mało?
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na śniadanie zjadłam aż 4 kromki i się strasznie najadam a obiad też był spory bo 2/3 woreczka ryżu i ok 200 g piersi z kurczaka, do tego sałatka. No i teraz będzie kolacja, jajka właśnie się gotują. Wiem że zamiast czekolady powinna być zdrowa przekąska. Będę starała się zmieniać jadłospis. Wydaje mi się że tłuszczu było dużo, ser w końcu ma dużo tłuszczu w sobie, do tego masło na kromkach i kurczak był smażony na 2 łyżkach oleju.
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba klima w pracy ... znowu ![]() Moj kiedys za wieszak robil a orbitrek za drugi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3982 |
|
Zadomowienie
|
Mąż wrócił z córą z basenu i nawieźli jedzenia, świeżych chrupiących bułeczek i innych smakołyków i teraz przy mnie wsuwają a mi ślinka cieknie
Ale się nie dam
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja mam mniej kg, ale na pewno szybko ci zleci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3984 |
|
Zadomowienie
|
dziunkowa na początku myślę że przedział 1400-1500 kcal będzie ok. Jak myślisz?
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Dziewczyny zaczęłam rozglądać się za sukienką na komunię. Co myślicie o tych: http://sklep.rylkofashion.pl/pl/suki...1-kolor-kobalt http://sklep.rylkofashion.pl/pl/suki...2-kolor-czarny ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Dodam jeszcze że mam figurę typu jabłko |
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
#3987 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
KASIULA a do tej pory zapewne kalorii nie liczyłaś? Nie pytam ile mniej więcej jadłaś, bo łatwo się można walnąć takich kalkulacjach Wg mnie możesz zacząć od 2000-1900 kalorii paskudna pogoda
|
|
#3988 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj na wadze -0,3 kg Dziewczyny a te 1900-2000 kcal to nie za dużo? Boję się że nic nie schudnę na takiej diecie To może jednak zostanę chociaż przy tych 1800 kcal i zobaczę jaki będzie tego efekt ![]() Idę robić śniadanko: bułka razowa, troszkę masełka, szynka z piersi indyka, jajko, pomidor, szczypiorek, herbatka bez cukru |
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dziunkowa Czas edycji: 2017-04-22 o 09:29 |
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Z przyjaciółmi
Miałam dzisiaj w pracy siedzieć, e znowu jakieś glupoty wymyslili i mam wolne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Nie kojarzę, za dużo tego. 
Jestem bardzo otyła i MUSZĘ schudnąć. Nie poradzę sobie sama. Przyjmiecie mnie do swojego grona???? 

pomału , pomału z dieta i ćwiczeniami na pewno schudniesz

i nadrabiam

ale się nie dałam
za siłownię