|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SOUTH BEACH - Nastolatki
Witam Was! Mama pytanko:mogłaby mi któraś napisać co jadłyście na obiad w I fazie? Mam zamiar oprzejść na SB ale najpierw zbieram przepisy
![]() Czy obiad Gotowana pierś z kurczaka z brokułami i papryką to dobry pomysł? Dajcie mi jeszcze jakieś pomysły,plisssssssska!!!! ! |
|
|
|
|
#152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a zobaczyłas?
|
|
|
|
#153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj na obiad jadłam fasolkę szparagową i jedno gotowane jajko .;D Cytat:
Cytat:
obiecaj poprawę ;D ja sobie właśnie z ćwiczonek wróciłam ![]() zrobiłam m.in. 66 brzuszków
|
|||
|
|
|
|
#154 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a Ty prosze wiecej nie grzeszyc bo mnie nie motywujesz :PCytat:
wazne ze nie było brzydkich kalorycznych grzechowa teraz ide dalej cwiczyc do jutra kobitki |
||
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ożesz w kurkę. już się nie powtórzy. ;D do juterka |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
2 dzien bez słodyczy
![]() jestem z siebie dumna
|
|
|
#157 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=przepisy+sb http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/...d=69&Itemid=45 a jak mi się nie chce nic pichnić to zazwyczaj omlet z serkiem topionym i jakimś warzywkiem albo jejcznica ![]() nio już drugiego/trzeciego dnia wiadać różnicę Cytat:
![]() Gratuluję ![]() a tak wogóle to ja dzisiaj wogóle nie SB, mój były miał 18 i się bawiłam, opiłam, jest mi niedobrze, chce mi się płakać i mam problemy.
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
no, ja myślę |
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
Blondyneczko co się stało, jakie problemy?
dawno Cię nie było!
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
może ma dużo nauki..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Problemy z przyjaciółką
Wczoraj widziałam jak ją mtaka biła a nie mogłam nic zrobić!! Martwię się bardzo ;( nie wiem co mam robić ;( Do tego bardzo buntuje mojego byłego i ją przeciwko mnie, niby się nie dają ale dziwnie się z tym czuję.. i wogole ;( Zrobiła taki problem wczoraj że nawet 18 własnemu synowi popsuła ;( Do tego nie moge wrocić na plaże bo codziennie coś grzeszę HELP!z tą nauką to też nieciekawie.. za tydzień testy.. muszę zacząć coś powtarzac ale postaram się na forum zaglądać częściej bo się strasznie za Wami stęskniłam ;*
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj się |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję
od jutra już zero grzechów!
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
no i bardzo dobrze
zrób sobie ptasie mleczko blondeee w razie, jakies chwili w której bedziesz potrzebowała, skubnąć czegoś 'słodkiego' ![]()
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
otóż tak, jak miało być, tak jest.
wiem, że podczas okresu można ciutkę więcej ważyć, ale ja bym wykitowała z ciekawości ![]() weszłam na wagę, złapałam za centymetr.. moje statystyki... było: 73kg (momentami 74kg) jest: 70,5kg brzuszek było: 86 cm jest: 82 cm udo było: 58cm jest: 54 cm i umieram i tak.. z radości ![]() a co tu tak CICHO?! |
|
|
|
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
ooo ja dzis wieczorkiem sie zmierze i tez powiem wymiary
![]() narazie wiem ze waze 67 kg ;P
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie! waży się rano, na czczo.
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
)) od jutra zaczynam SB diete boje sie .. tak bardzo chce schudnąć mam dużą motywacje .. 8 kg do wakacji musze zrzucić poprostu marzenie błagam pomóżcie mi w tym ) piszcie co jecie zebym mogła odgapiac i krzyczcie na mnie jak zgrzesze ;( biegam codziennie i czuje że chude .. świetne uczucie ) jak zaczynałyście I faze? co jadłyście proooosze piszcie co moge wziąć do szkoły do jedzenia ? bo w szkole umieram .. wszyscy wokół jedzą pizzówki bułki słodkie i obważanki a ja tylko płacze xd jak ja sie pokaże na plaży z takim ciałem ;( o jezu chyba umre jak nie schudne xd 175 wzrostu waga : 68 kg jutro rano sie zważe .. na czczo ) 60 - 61 - 62 -63 - 64 - 65 -66 -67 -68 -69 - 70 -71 72 - 73 - 74 - 75 |
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wmiarę podobno waga, ale ja już 11 dzień na SB. co do jedzenia, to musisz poszukać na wizazu jakiś posiłków ![]() dużo tego jest, ja dzisiaj jadłam dość dziwnie ^^ śn: omlet, z pomidorem II śn: jabłko [na I fazie nie można] ob: na patelni: pierś z kurczaka, pieczarki, papryka, ogórek kiszony [wszystko na olwie] pod: jogurt naturalny kol: omlet z cynamonem i pomidor ![]() w razie jakiś pytań - pisz. tylko staraj się konkretnie pytać, żebym nie musiała, lub inne wiżanki pisać referatów
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
ok dzięki
a ile dni trwa pierwsza faza ? a kiedy sie zaczyna druga i trzecia? .. jak to działa ? to jutro na śniadanie zjem omlet z ogórkiem i serkiem wiejskim w szkole sałate z szynka i jakimś tam warzywami .. a na obiad wylukałam przepis na stronie z SB ) mama mi zrobi .. jezuu już sie nie moge doczekać az zrzuce te tłuszcze roślinne xdxd ) ide sie kapać bo CSI Miami o 22 )))) trzymajcie kciuki ![]() buziaki )
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga faza trwa tyle ile chcesz, do osiągnięcia wymarzonej wagi, zatem trzecia faza, to faza w którym jemy normalnie, ale z umiarem i wiemy co jest dobre a co złe, trzecia faza, to tak jakby zakończenie 'diety'. http://southbeach.c10.pl/ lektura obowiązkowa, ahoj!
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki. Ja jestem chora i mam stop w odchudzaniu... załamka i ja chce schudnąć do wakacji...
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego stop?
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
II dzień diety mam i już złamałam dziś zasady, bo zjadłam jogurt owocowy danone.. ale nie mogłam sie powstrzymać
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Ponieważ w czasie choroby, ani nie ćwiczę, ani sama nie robie jedzenia tylko moja mama przynosi mi tuczące rzeczy. Ale w następnym tyg. będę miała w domu bieżnię, taką porządną, profesjonalną, bo moi rodzice mają siłownię i jest jedna za dużo więc przywozi mój tata do domu i będę biegać dużo, a potem jeszcze przywiezie rowerek. Więc super
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym na Twoim miejscu nie przerywała. ciekawa strona, http://radkowiecki.is.evil.pl/dieta.html |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
ja na czczo waże 67kg
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
no to ładnie
![]() ja 70,5/174cm Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

Ja tak miałam 
A dzisiaj Blondyneczka prosi o baty
nieładnie jadła
wystarczy Marzena 
wazne ze nie było brzydkich kalorycznych grzechow