![]() |
#4711 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
O to będziesz pierwsza, tylko tym razem zapamiętaj co masz na opuszek palca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Milutek - poproszę, żeby mi zapisał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
Milutek, zazdroszczę... ja może ze dwa razy przez całą ciążę tak miałam, poza tym mam to samo przed snem co Felliciti- aż mnie trzęsie, kiedy zbliża się pora spania ;/
Decorail wizytujemu razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4716 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
ja mam juz teraz wizyty co tydzien, az do termimu porodu, a raczej 3 dni po, mam nadzieje, ze ostatniej wizyty nie zalicze
![]() ![]() ![]() Moj TZ tez ciagle mowil, ze chce juz miec maluszka przy nas, ale dzisiaj doszlismy do wniosku, ze chcemy, zeby byl z maja, a nie kwietnia ![]() ![]() Chcialam wlasnie zamowic daktyle, ale przesylka kosztuje 4,60âŹ, a daktyle 10⏠duza paczka ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7309900 6]Właśnie tz do niego pisze że ma przyjechać to zrobić od razu bo ja lada moment rodze a nie że w pon przyjdzie oglądać a zrobi w sobotę np... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] cisnij go tam, niech sie nie obija, a dziala od razu ![]()
#4718 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7309900 6]Właśnie tz do niego pisze że ma przyjechać to zrobić od razu bo ja lada moment rodze a nie że w pon przyjdzie oglądać a zrobi w sobotę np...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Anglicy i ich zapłon... my mieliśmy dziurę w dachu, normalnie lało nam.się na głowę przy większej ulewie, co jesienią w uk jest normą, gdyby nie tz, to by zalalo od.góry do dołu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4719 |
Zakorzenienie
|
Margolcia - o w końcu mam parę do wizyty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Z przekąsek miałam spakowane biszkopty, dużą pakę. Ale czytając was dorzuciłam mleczną Milkę i baton "Dobra kaloria"
![]() W ogóle to niesamowity mam apetyt ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Zjadłam truskawki i synu szaleje ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
Decorail ja na wyjście wzięłam body skarpetki pajaca śpiworek i kocyk. A i pieluchę.
Ja bez prostowania włosów się nie ruszam. Normalnie siano mam na głowie. A fryzjerka farbuje mnie i strzyże za 50 zł ☺ A placilam też po 150 zł i po ostatniej takiej wizycie myślałam że się rozpłacze. Najgorsza była bezczelność tej fryzjerki jak jeszcze mówiła że ja tak lubię 😈 Talusia zazdroszczę ze babcia takie cuda imię robić ☺ O ja Cię ale wieści. Mohnka pewnie już tulisz Maksia ☺ Ja podgrzewacza nie mam i póki co nie jest mi potrzebny. Margolcia 2 stanowi w zupełności wystarczą. Na jednym też bym obskoczyła. Angelika, felicity jakie duże już wasze dziewczynki ☺ Kiwaczka kurczę dobrze że wszystko ok. Się skończyło. Wariatów nie brakuje. Fartuch ojej kuruj sie szybciutko i nabieraj sól przed porodem 😚 Mohnka wielkie gratulacje 😀 Ja w piątek poszczę. O też nie słyszałam dziś o dyspenzie. Misja wiem o czym mowisz Mi to jeszcze nie realne się wydaje chociaż synek już po tej stronie 😁 Mi po wieczornym cc przynieśli normalnie śniadanie rano. Ania i cb dalej kosmos w tych relacjach rodzinnych. Martirybka to jesteś teraz na celowniku. Gornek jaka mądra psinka ☺ O rety doczytałam do końca szok 😁 Kupiliśmy w końcu wózek dla Karolka. Myślałam że nigdy nie wybierzemy 😁 padło na bebetto murano. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
Melka ja mialam sobie zrobic kolacje ale nie chce mi sie tylka ruszyc z kanapy wiec jem to co mialam w zasięgu reki- ptasie mleczko
![]() ![]() ![]() Ciekawe o której mężu wróci z pępkowego ![]() ![]()
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłopaki będą słoooodkieee ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
Wiadomo! Najsłodsze chłopaki
![]() ![]() ![]() ![]()
#4726 |
Zakorzenienie
|
U mnie to samo ze słodyczami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zadomowienie
|
ja też średnio jedną słodkość jem dziennie
![]() ![]() leżę w wyrku i dyszę jak lokomotywa ![]() ciężko mi się oddycha, brzuch mam na maxa wysoko, tak jeszcze chyba nie miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Melka to masz tak jak moja siostra, ona kocha slodkie
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#4730 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ta bavaria w Lidlu to smakowa? Może się skusze... Cytat:
Ja też! 😊 U mnie porządki, pół dnia segregowanie ciuszki - za małe synka, dla córki wybierałam z ciuchów jakie mam uniseksy które się przydadzą i porządki w szufladach, przy okazji troszkę ciuszkow dla synka przyjaciółki odlozylam, bo jutro ich odwiedzamy.. a teraz plecy mnie bolą i nie umiem zasnąć... A najgorsze że tych porządków tak w ogóle nie widać.. wyprala sobie koszulę do szpitala, kocyki i otulacze, jutro reszta 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4731 |
Konto usunięte
|
Ja jadłam duzo słodyczy przed i w trakcie ciazy xd uwielbiam je hahaha xd
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wstałam napić się ciepłego mleka bo obudziłam się do toalety i nie umialam zasnąć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
Hej! Tak na szybko: dzisiaj (a właściwie wczoraj) o 22:30 przyszła na świat Helenka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Rozeznanie
|
O rety Incognito wielkie gratulacje. Jak się czujecie?
Jednak worek dzieciowy się rozsypał ☺ która następna? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja się już obudziłam, wczoraj mały się niewiele ruszal i pewnie kontrolnie.. ma takie leniwe ruchy :/ Chyba coś poczytam i potem dalej na drzemke. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
Incognito, gratulacje! Jak sie czujecie? napisz cos wiecej jak odpoczniesz
![]() Ja wstalam dzis w nocy 6 razy na siku, do tego rozlozylo nas z mezem i boje sie, ze bede rodzic chora, a to by bylo koszmarem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kurczaki! Ale wieści z rana!! Teraz jak ktoś przebudzi się o 6 rano, wejdzie na chwile na wizaż lub fejsa to nie ma opcji żeby znowu zasnąć ![]() Incognito Serdecznie gratuluje <3 jak będziesz miała siły daj nam znać coś więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Która to pytała o parę dla Mohnki i Maksia? No to mamy do pary dwa bąbelki urodzone 21.04 ![]() Jak nabierzesz sil to czekamy na relacje ![]()
![]() |
#4740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.