Rossmann cz. XXIX - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-22, 13:45   #3631
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXIX

Przetestowalam peeling z evree do ust. Bardzo fajny. Usta lekko nawilzone, gładkie. Miałam ochotę go zjesc

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 13:45   #3632
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elektro_lit Pokaż wiadomość
Dzięki Teraz się cieszę, że nie wzięłam wtedy tego zestawu. Na pewno były do oczu a czy do twarzy to nie pamiętam :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Opcjonalnie polecam jeszcze H76, włosie naturalne z kozy. Fajny jest to podkreślania dolnej powieki oraz zaznaczania kącików wewnętrznych oka.
ImageUploadedByWizaz Forum1492861518.120631.jpgImageUploadedByWizaz Forum1492861531.105881.jpg
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:04   #3633
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Aż sobie sprawdziłam, ustawiłam odbiór w sklepie w tej galerii i pokazuje że go nie ma To jak to jest? Fizycznie w sklepie jest, a nie wprowadzają go na stan?
Może tak być. Jeśli była dostawa, a obsługa zajęta sprzedażą mogli nie zdążyć ometkować na przykład.
Ja tak miałam na promo na dzień kobiet z szamponem. W zamówieniu on line z odbiorem w drogerii zgłosiło mi braki, a jak tam poszłam po odbiór zamówienia to stał sobie na półce.
Stary 2017-04-22, 14:11   #3634
Gretenna
Przyczajenie

Skoro Wszyscy to i ja

Ja akurat robiłam zakupy na dwa razy, w czwartek odwiedziłam Rosska na Solidarności i powiem szczerze, że szybko sie wycofałam, byłam przygotowana na tłumy i ogólny bałagan, co oczywiście zastałam, ale zniechęcił mnie widok (niestety) dużej ilości porozrzucanych i zmacanych kosmetyków...

O ile rozumiem ogólny boom na promocję, ba, sama w tym boomie brałam udział , ale nigdy nie zrozumiem braku poszanowania dla wyłożonego towaru, tak jakby promocja -49% uprawniała do otwierania nowych pakowań, mimo, że tester leży obok (sama widziałam, jak taka nastolatka rozplombowywała nowy kosmetyk, mówiąc do koleżanki, że ona używanego testera nie tknie - oczywiście zrobiła swatcha i z grymasem byle jak odłożyła szminkę na półkę, oczywiście nie tą, co potrzeba, mówiąc, że tandeta...ale wzięła mimo to, oczywiście kolejną nową zaplombowaną).

W zasadzie kupiłam tylko puder, bo akurat rano aktualny mi spadł i się doszczętnie pokruszył, więc byłam w potrzebie

Resztę zamówiłam on-line z dostawą do Arkadii i tu muszę pochwalić sklep, po 2h od zapłaty dostałam eska, że zamówienie czeka do odbioru - na miejscu panie ekspedientki dzielnie walczyły z tłumem próbując kompletować zamówienia i wybierając tylko niemacane kosmetyki, co smutne kupujący w ogóle nie zwracali na nie uwagi tylko wręcz utrudniali pracę... Kosmetyki w paczce wszystkie były nowe, za co jestem serdecznie wdzięczna obsłudze, bo naprawdę nie było i łatwo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18073278_1441476799246273_797269591_n.jpg (105,5 KB, 292 załadowań)
Gretenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:13   #3635
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Może tak być. Jeśli była dostawa, a obsługa zajęta sprzedażą mogli nie zdążyć ometkować na przykład.
Ja tak miałam na promo na dzień kobiet z szamponem. W zamówieniu on line z odbiorem w drogerii zgłosiło mi braki, a jak tam poszłam po odbiór zamówienia to stał sobie na półce.
a gdzie moge zmienic drogierie? bo moze w innej by ten produkt byl dostepny, ale ciagle mam te jedna na poczatku wybrana .

dobra mam, musialam przejsc krok dalej :/.

Edytowane przez wspaniala
Czas edycji: 2017-04-22 o 14:27
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:19   #3636
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
a gdzie moge zmienic drogierie? bo moze w innej by ten produkt byl dostepny, ale ciagle mam te jedna na poczatku wybrana .
Kliknij w ten adres i tam w okienku z nim jest chyba opcja "zmień".
Można zmieniać bez problemu.
Stary 2017-04-22, 14:29   #3637
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
tak zmieniajac temat - do tej pory nie wpadlam na to, zeby wpisac sobie moj ukochany puder manhattan clearface na allegro. i jest troche aukcji z tymi produktami - z napisami niemieckimi (np. tu: http://allegro.pl/manhattan-clearfac...727260439.html), wiec chyba tylko z polski usuneli ten produkt, a nie na zawsze .
Wlasnie juz tez o tym myslalam ale.boje sie , ze moze to jakieś "lewe".
Ja chyba wolalam promocje podzielona na etapy. Pierwszy raz podczas tego typu pronocji stalam tyle czasu w kolejce. Pierwszy raz nie kupilam kilku zaplanowanych produktow. Nie zaluje,bo w sumie podobne ceny sa w necie, to jak bede potrzebowala to sobie kupie w sieci. Dzis dokupilam serum do rzes z Eveline, zmywacz do paznokci z Isany x2 i dla mamy bronzer Astor to juz bede miala na dzien matki.
Dalej pustki w szafach Maybelline i Max Factor jest u mnie prawie pusty.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:33   #3638
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
No właśnie, to że w dostawie przyjdzie to trzeba jeszcze wprowadzić na stan. Mają taki specjalny czytnik którym sprawdzają.
Cytat:

dobra mam, musialam przejsc krok dalej :/.
Np tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rr.JPG (49,7 KB, 137 załadowań)
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:34   #3639
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
A czym ją myłaś? Ja wszystkie gąbki domywam isanowym olejkiem. A gąbka wychodzi chyba za 8 zł, bo gazeta bez dodatków kosztuje dwa 2,99zł. Przynajmniej przy takich akcjach widzimy ile tak naprawdę ta gąbka jest warta, czyli mniej niż dychę, a sklepowy narzut jest trzykrotny.
Byłam też druga edycja Glamour z tuszem Bourjois, taki sam tusz kupowałam koleżance z pracy, na promocji wychodził za ok. 22 zł. Załącznik 7031856
Mi mama upolowała w kolporterze dwie gazetki z gąbeczkami, były tylko te dwie i marmurkowe. Jedną mama wzięła
I Pani w sklepie właśnie mówiła, że ostatnio jakieś tusze do rzęs były w Glamour :O
Stary 2017-04-22, 14:34   #3640
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Nie umiem na tel pisac na szaro. W temacie gąbki z glamour, oblecialam cale miasteczko i wszedzie robili oczy jak 5zl nie wiedzac o czym mówię. Byly gazety zwykłe bez dodatku, nawet nie wiedzieli ze jakis ma byc. Ale dostalam.. W tesco. Czekaly na mnie 2 gazety ) i teraz mi powiedzcie jezeli wiecie. Są gąbki zielona i marmurkowa szaro biała. One się różnią właściwościami jakos czy tylko kolorem?
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:40   #3641
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Mi mama upolowała w kolporterze dwie gazetki z gąbeczkami, były tylko te dwie i marmurkowe. Jedną mama wzięła
I Pani w sklepie właśnie mówiła, że ostatnio jakieś tusze do rzęs były w Glamour :O
Jeżeli chodzi o dodatki to były dwie edycje tej gazety. W jednej były gąbki, a w drugiej były tusze Bourjois. Już magazyn z Gąbka było ciężko mi znaleźć, zaś z tuszem widziałam tylko jeden egzemplarz.
Jakież było moje zdziwienie, bo dwa dni temu kupowałam w Rossku ten tusz dla koleżanki z pracy. Swoją drogą bardzo go sobie chwali. Mówiła mi, że świetnie się i niej sprawdza. Niestety nie pasuje mi szczoteczka, wolę silikonowe z krótkimi włoskami typu L'Oreal VML so couture.
ImageUploadedByWizaz Forum1492864709.474475.jpg
Stary 2017-04-22, 14:41   #3642
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Nie umiem na tel pisac na szaro. W temacie gąbki z glamour, oblecialam cale miasteczko i wszedzie robili oczy jak 5zl nie wiedzac o czym mówię. Byly gazety zwykłe bez dodatku, nawet nie wiedzieli ze jakis ma byc. Ale dostalam.. W tesco. Czekaly na mnie 2 gazety ) i teraz mi powiedzcie jezeli wiecie. Są gąbki zielona i marmurkowa szaro biała. One się różnią właściwościami jakos czy tylko kolorem?
Kilka postów wcześniej porównywałam te gąbki, różnią się od siebie i to znacznie.
Stary 2017-04-22, 14:44   #3643
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Kilka postów wcześniej porównywałam te gąbki, różnią się od siebie i to znacznie.
Ok. Wracam szukac Wątek tak pędzi że nie nadażam na tel czytać ))
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:46   #3644
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Ok. Wracam szukac Wątek tak pędzi że nie nadażam na tel czytać ))

Ostatni post na 180str. ja właśnie lubię tu zaglądać na wątek w czasie promocji, bo najwięcej się tu dzieje. Poza promocją jakoś tak mało wtedy dziewczyny piszą.
Stary 2017-04-22, 14:48   #3645
merryem

Cytat:
Jeżeli chodzi o dodatki to były dwie edycje tej gazety. W jednej były gąbki, a w drugiej były tusze Bourjois. Już magazyn z Gąbka było ciężko mi znaleźć, zaś z tuszem widziałam tylko jeden egzemplarz.
Jakież było moje zdziwienie, bo dwa dni temu kupowałam w Rossku ten tusz dla koleżanki z pracy. Swoją drogą bardzo go sobie chwali. Mówiła mi, że świetnie się i niej sprawdza. Niestety nie pasuje mi szczoteczka, wolę silikonowe z krótkimi włoskami typu L'Oreal VML so couture.
Załącznik 7032011
Ah widzisz, myślałam ,że poprzednie wydanie miało tusze Swoją drogą fajnie jakby dodawali takie gadzety/kosmetyki w dużo niższych cenach co miesiac
Stary 2017-04-22, 14:52   #3646
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ja chyba wolalam promocje podzielona na etapy. Pierwszy raz podczas tego typu pronocji stalam tyle czasu w kolejce. Pierwszy raz nie kupilam kilku zaplanowanych produktow. Nie zaluje,bo w sumie podobne ceny sa w necie, to jak bede potrzebowala to sobie kupie w sieci. Dzis dokupilam serum do rzes z Eveline, zmywacz do paznokci z Isany x2 i dla mamy bronzer Astor to juz bede miala na dzien matki.
Dalej pustki w szafach Maybelline i Max Factor jest u mnie prawie pusty.
Jak wygląda na ich niemieckiej stronie to czemu miały by być lewe.
http://www.manhattan-clearface.com/page_24_DE.html
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 14:52   #3647
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, to że w dostawie przyjdzie to trzeba jeszcze wprowadzić na stan. Mają taki specjalny czytnik którym sprawdzają.

Np tak
o, nie wiedzialam jak tam dojsc do tego. wchodzilam przez koszyk .. ale dla potomnych:
wejdzcie na strone glowna, najedzcie myszka na "drogeria internetowa" i pojawi sie taki pasek jak wizazanka zrobila screena wyzej .

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
cena jest calkiem "normalna", zadne taniosci. zaryzykuje jak nieco zuzyje swoich zapasow.
Stary 2017-04-22, 14:55   #3648
merryem

A co do tegorocznej promocji bez podziału...na początku się cieszyłam ,że bedzie wszystko razem, nie mam w swojej mieścinie rosska, a jechać do innego miasta ok 25km tylko tam, to wiecej wydam na paliwo jak zaoszczędze na tej promocji. Wiec pomyśłałam, że za jednym razem zamówie z każdej kategorii i zaoszczędze na przesyłce kurierem... nic bardziej mylnego. Na 17 rzeczy jakie mam w koszyku jest dostępnych aktualnie 3 ! Z czego czasem są one wyprzedane, natomiast jakieś 2-3 inne dostępne. Nie wiem, czy oni na głównym magazynie mają takie brak,czy olewją i nie zmieniają statusu produktów . No i dodam ,ze to nie są jakieś bardzo popularne kosmetyki typu Healty mixy ,czy nowości wibo ;/
Stary 2017-04-22, 14:56   #3649
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Ah widzisz, myślałam ,że poprzednie wydanie miało tusze Swoją drogą fajnie jakby dodawali takie gadzety/kosmetyki w dużo niższych cenach co miesiac

Nie miałabym nic przeciwko takim gratisom, a i sprzedawalność gazet by się podniosła.
Stary 2017-04-22, 14:59   #3650
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wygląda na ich niemieckiej stronie to czemu miały by być lewe.
http://www.manhattan-clearface.com/page_24_DE.html
o wlasnie .
Stary 2017-04-22, 15:02   #3651
Finlora
Zakorzenienie

Dzięki za cynk - dorwałam 2 gazety z gąbką dla siebie i jeszcze jedną dla koleżanki 😁 Trafiłam jeszcze za starsze wydanie z tuszem Deborach volume&care, miałam nie brać ale za 12,99 szkoda było nie wziąć 😉
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 15:05   #3652
Iwona 25
Zakorzenienie

hej
na Wysockiego w Białymstoku- kolejka aż do półek makijażowych- z 60 osób w kolejce, brak pudru ryżowego, bananowego itp.
ALE OGÓLNIE KULTURA, nie pchają się, nie tarasują drogi itp.
zwątpiłam i wyszłam
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 15:07   #3653
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dzięki za cynk - dorwałam 2 gazety z gąbką dla siebie i jeszcze jedną dla koleżanki Trafiłam jeszcze za starsze wydanie z tuszem Deborach volume&care, miałam nie brać ale za 12,99 szkoda było nie wziąć

Kurczę, a byłam pewna, że był to tusz Bourjois. Chyba zmyliła mnie ta podobna kolorystyka jeżeli chodzi o szatę graficzną. W takim razie sorki, chyba wprowadziłam błąd.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-04-22 o 15:09
Stary 2017-04-22, 15:14   #3654
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Na 17 rzeczy jakie mam w koszyku jest dostępnych aktualnie 3 ! Z czego czasem są one wyprzedane, natomiast jakieś 2-3 inne dostępne. Nie wiem, czy oni na głównym magazynie mają takie brak,czy olewją i nie zmieniają statusu produktów . No i dodam ,ze to nie są jakieś bardzo popularne kosmetyki typu Healty mixy ,czy nowości wibo ;/
oj te nowosci wibo sa bardzo popularne .
Stary 2017-04-22, 15:29   #3655
guniaii
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co, namoczyłam te gąbki Blend it i trochę je wymacałam... powiem tak, każda gąbka jest zupełnie inna. Najbardziej urosła mi to marmurkowa, ona ma największą też powierzchnię stemplującą - tak zwaną dupkę. Niby jest porowata, ale pod palcami jest śliska.
Najmniej mi urosła gąbka niebieska, ona jest też najbardziej porowata, w dotyku jest lekko szorstka i nie odbija tak szybko po ściśnięciu jak pozostałe gąbki. Wraca do swojego kształtu, ale po kilku chwilach.
Zaś Beżowa jest najmniej porowata, Śliska w dotyku, za to mięciutka i sprężysta. Kurczę, niby ta sama firma, a produkty jednak różne.Załącznik 7031851

O matko wreszcie ktoś napisał o różnicach Nie wiem czy źle szukałam ale nigdzie nie znalazłam jakie właściwości przy nakładaniu mają poszczególne kolory. Mam nadzieję, że je szybko wypróbujesz i podzielisz się opinią
guniaii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 15:30   #3656
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dzięki za cynk - dorwałam 2 gazety z gąbką dla siebie i jeszcze jedną dla koleżanki 😁 Trafiłam jeszcze za starsze wydanie z tuszem Deborach volume&care, miałam nie brać ale za 12,99 szkoda było nie wziąć 😉
Też je kupiłam i tusz jest fajny. W gazetkach chyba w hebe widziałam zapowiedzi nowych tuszy tej firmy i przyznam , że mnie zaciekawiły bo ten z gazety jest bardzo fajny.
Stary 2017-04-22, 15:35   #3657
izoda
Przyczajenie

Hej, dzisiaj była w Katowicach w galerii i jakaś maskara wszystko przebrane :/ -55% robi swoje
Stary 2017-04-22, 15:47   #3658
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez guniaii Pokaż wiadomość
O matko wreszcie ktoś napisał o różnicach Nie wiem czy źle szukałam ale nigdzie nie znalazłam jakie właściwości przy nakładaniu mają poszczególne kolory. Mam nadzieję, że je szybko wypróbujesz i podzielisz się opinią
Oj kochana, na testy będziesz musiała trochę poczekać.

Ps. Właśnie zadzwonił do mnie facet, dorwał jeszcze jedną gąbeczkę, tym razem różową - ponoć tą najfajniejszą.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-04-22 o 15:49
Stary 2017-04-22, 15:58   #3659
ciastecek
Zakorzenienie

Byłam w rossku i to jest jakaś masakra... laski się malowały, wszystko otwierały... nic nie było z tego co chciałam... odpuszczam sobie, bo to nie ma sensu
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 15:59   #3660
merryem

Cytat:
oj te nowosci wibo sa bardzo popularne .
Wiem, co chwila pytania o pudry i paletki rozświetlaczy Mnie osobiście ich produkty nie 'kręcą' :P

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości