|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Przetestowalam peeling z evree do ust. Bardzo fajny. Usta lekko nawilzone, gładkie. Miałam ochotę go zjesc
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ImageUploadedByWizaz Forum1492861518.120631.jpgImageUploadedByWizaz Forum1492861531.105881.jpg |
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak miałam na promo na dzień kobiet z szamponem. W zamówieniu on line z odbiorem w drogerii zgłosiło mi braki, a jak tam poszłam po odbiór zamówienia to stał sobie na półce.
|
|
#3634 |
|
Przyczajenie
|
Skoro Wszyscy to i ja
![]() Ja akurat robiłam zakupy na dwa razy, w czwartek odwiedziłam Rosska na Solidarności i powiem szczerze, że szybko sie wycofałam, byłam przygotowana na tłumy i ogólny bałagan, co oczywiście zastałam, ale zniechęcił mnie widok (niestety) dużej ilości porozrzucanych i zmacanych kosmetyków... O ile rozumiem ogólny boom na promocję, ba, sama w tym boomie brałam udział , ale nigdy nie zrozumiem braku poszanowania dla wyłożonego towaru, tak jakby promocja -49% uprawniała do otwierania nowych pakowań, mimo, że tester leży obok (sama widziałam, jak taka nastolatka rozplombowywała nowy kosmetyk, mówiąc do koleżanki, że ona używanego testera nie tknie - oczywiście zrobiła swatcha i z grymasem byle jak odłożyła szminkę na półkę, oczywiście nie tą, co potrzeba, mówiąc, że tandeta...ale wzięła mimo to, oczywiście kolejną nową zaplombowaną).W zasadzie kupiłam tylko puder, bo akurat rano aktualny mi spadł i się doszczętnie pokruszył, więc byłam w potrzebie ![]() Resztę zamówiłam on-line z dostawą do Arkadii i tu muszę pochwalić sklep, po 2h od zapłaty dostałam eska, że zamówienie czeka do odbioru - na miejscu panie ekspedientki dzielnie walczyły z tłumem próbując kompletować zamówienia i wybierając tylko niemacane kosmetyki, co smutne kupujący w ogóle nie zwracali na nie uwagi tylko wręcz utrudniali pracę... Kosmetyki w paczce wszystkie były nowe, za co jestem serdecznie wdzięczna obsłudze, bo naprawdę nie było i łatwo ![]() |
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.dobra mam, musialam przejsc krok dalej :/. Edytowane przez wspaniala Czas edycji: 2017-04-22 o 14:27 |
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można zmieniać bez problemu.
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba wolalam promocje podzielona na etapy. Pierwszy raz podczas tego typu pronocji stalam tyle czasu w kolejce. Pierwszy raz nie kupilam kilku zaplanowanych produktow. Nie zaluje,bo w sumie podobne ceny sa w necie, to jak bede potrzebowala to sobie kupie w sieci. Dzis dokupilam serum do rzes z Eveline, zmywacz do paznokci z Isany x2 i dla mamy bronzer Astor to juz bede miala na dzien matki. Dalej pustki w szafach Maybelline i Max Factor jest u mnie prawie pusty. |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np tak |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
![]() I Pani w sklepie właśnie mówiła, że ostatnio jakieś tusze do rzęs były w Glamour :O
|
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie umiem na tel pisac na szaro. W temacie gąbki z glamour, oblecialam cale miasteczko i wszedzie robili oczy jak 5zl nie wiedzac o czym mówię. Byly gazety zwykłe bez dodatku, nawet nie wiedzieli ze jakis ma byc. Ale dostalam.. W tesco. Czekaly na mnie 2 gazety
) i teraz mi powiedzcie jezeli wiecie. Są gąbki zielona i marmurkowa szaro biała. One się różnią właściwościami jakos czy tylko kolorem?
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Już magazyn z Gąbka było ciężko mi znaleźć, zaś z tuszem widziałam tylko jeden egzemplarz. Jakież było moje zdziwienie, bo dwa dni temu kupowałam w Rossku ten tusz dla koleżanki z pracy. Swoją drogą bardzo go sobie chwali. Mówiła mi, że świetnie się i niej sprawdza. Niestety nie pasuje mi szczoteczka, wolę silikonowe z krótkimi włoskami typu L'Oreal VML so couture. ImageUploadedByWizaz Forum1492864709.474475.jpg |
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
|
|
|
|
#3645 | |
|
|
Cytat:
Swoją drogą fajnie jakby dodawali takie gadzety/kosmetyki w dużo niższych cenach co miesiac ![]()
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.manhattan-clearface.com/page_24_DE.html |
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wejdzcie na strone glowna, najedzcie myszka na "drogeria internetowa" i pojawi sie taki pasek jak wizazanka zrobila screena wyzej cena jest calkiem "normalna", zadne taniosci. zaryzykuje jak nieco zuzyje swoich zapasow. |
|
|
|
|
#3648 |
|
|
A co do tegorocznej promocji bez podziału...na początku się cieszyłam ,że bedzie wszystko razem, nie mam w swojej mieścinie rosska, a jechać do innego miasta ok 25km tylko tam, to wiecej wydam na paliwo jak zaoszczędze na tej promocji. Wiec pomyśłałam, że za jednym razem zamówie z każdej kategorii i zaoszczędze na przesyłce kurierem... nic bardziej mylnego. Na 17 rzeczy jakie mam w koszyku jest dostępnych aktualnie 3 ! Z czego czasem są one wyprzedane, natomiast jakieś 2-3 inne dostępne. Nie wiem, czy oni na głównym magazynie mają takie brak,czy olewją i nie zmieniają statusu produktów . No i dodam ,ze to nie są jakieś bardzo popularne kosmetyki typu Healty mixy ,czy nowości wibo ;/
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za cynk - dorwałam 2 gazety z gąbką dla siebie i jeszcze jedną dla koleżanki 😁 Trafiłam jeszcze za starsze wydanie z tuszem Deborach volume&care, miałam nie brać ale za 12,99 szkoda było nie wziąć 😉
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
hej
na Wysockiego w Białymstoku- kolejka aż do półek makijażowych- z 60 osób w kolejce, brak pudru ryżowego, bananowego itp. ALE OGÓLNIE KULTURA, nie pchają się, nie tarasują drogi itp. zwątpiłam i wyszłam
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Kurczę, a byłam pewna, że był to tusz Bourjois. Chyba zmyliła mnie ta podobna kolorystyka jeżeli chodzi o szatę graficzną. W takim razie sorki, chyba wprowadziłam błąd.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-22 o 15:09 |
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O matko wreszcie ktoś napisał o różnicach
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Też je kupiłam i tusz jest fajny. W gazetkach chyba w hebe widziałam zapowiedzi nowych tuszy tej firmy i przyznam , że mnie zaciekawiły bo ten z gazety jest bardzo fajny.
|
#3657 |
|
Przyczajenie
|
Hej, dzisiaj była w Katowicach w galerii i jakaś maskara wszystko przebrane :/ -55% robi swoje
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
![]() Ps. Właśnie zadzwonił do mnie facet, dorwał jeszcze jedną gąbeczkę, tym razem różową - ponoć tą najfajniejszą.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-22 o 15:49 |
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w rossku i to jest jakaś masakra... laski się malowały, wszystko otwierały... nic nie było z tego co chciałam... odpuszczam sobie, bo to nie ma sensu
|
|
|
|
#3660 |
|
|
Wiem, co chwila pytania o pudry i paletki rozświetlaczy
Mnie osobiście ich produkty nie 'kręcą' :P
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Teraz się cieszę, że nie wzięłam wtedy tego zestawu. Na pewno były do oczu a czy do twarzy to nie pamiętam :/
To jak to jest? Fizycznie w sklepie jest, a nie wprowadzają go na stan?

, ale nigdy nie zrozumiem braku poszanowania dla wyłożonego towaru, tak jakby promocja -49% uprawniała do otwierania nowych pakowań, mimo, że tester leży obok (sama widziałam, jak taka nastolatka rozplombowywała nowy kosmetyk, mówiąc do koleżanki, że ona używanego testera nie tknie - oczywiście zrobiła swatcha i z grymasem byle jak odłożyła szminkę na półkę, oczywiście nie tą, co potrzeba, mówiąc, że tandeta...ale wzięła mimo to, oczywiście kolejną nową zaplombowaną).
.
.

Trafiłam jeszcze za starsze wydanie z tuszem Deborach volume&care, miałam nie brać ale za 12,99 szkoda było nie wziąć