|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Dziewczynki ja właśnie wróciłam z pracy i nadrabiam zaległości w czytaniu
![]() Bardzo Wam współczuję dziewczynki że musicie przechodzić przez takie rzeczy,czemu rodzice zamiast pomóc jeszcze pogłębiają nasze choroby Wiecie tak czytam właśnie to co napisałyście gdy byłam w pracy i zaczynam dochodzić do wniosku że coraz bardziej idziemy w złym kierunku z naszymi rozmowami tutaj bo przecież chcemy z tego wyjść a co chwile podajemy sobie wymiary,bmi,zdjęcia.Ja nie chcę żeby to żle zabrzmiało ale kurcze zaczyna mi to przypominać pewne strony Może sie mylę i przepraszam jeśli uraziłam Was ale to tylko takie moje odczucie
|
|
#4352 |
|
BAN stały
|
byłam tu kiedyś, ale tylko się gorzej nakręcałam
mam prośbę do Was, jeśli znacie jakieś kliniki zaburzeń godne polecenia i niedrogie to piszcie, byłabym wdzięczna, pozdrawiam, moje gg: 183905 |
|
|
|
#4353 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaaa, ostatnio miałam naprawdę MAłą porcję na talerzu, a tata: Zeżarłaś to wszystko?! Nie no w porządku... Niby chce żebym przytyła, ale ciągle za przeproszeniem pie**** takie rzeczy. Co jest z tymi ojcami?
Mnie się nauczycielki w szkole pytały, czy nie jestem chora: wychowawczyni, pani od matmy, od wf'u, od biologii się spytała ile razy już zemdlałam, od francuskiego... BEZ PRZESADY. Teraz ciężki okres w szkole będzie- poprawianie, zaliczanie. Ale od 6 maja zaczynam biegać i pływać (plywanie 1x 30 min. a bieganie co drugi dzień, piątek wolne) rozciąganie i inne leciutkie ćwiczenia na świeżym powietrzu. Muszę się zacząć dotleniać dzisiaj egzamin humanistyczny, o rany... a co do BMI, to mam 17, a nie 14 czy coś, więc nie wiem naprawdę o co to czepianie się...
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Niby jest ok i niby jem tak jak jadłam, ale jak patrze na siebie w lustrze... Widzę, widzę ten duży brzuch, wszędzie wylewający się tłuszcz... A mimo to zachowuje zdrowy rozsądek nie przestaj jeść. Mam świadomość konsekwencji i to chyba dlatego, poza tym bardzo chcę mieć okres.
Znów ciągle mówie rodzicom, że jestem gruba, że się obżeram, chodze i pokazuje brzuch mówiąc: "zobacz jaki mam ogromny i tłusty brzuch !". Chyba przechodzę mały kryzys światopoglądowy. Przytyłam. Znów. Niby ok, niby fajnie, ale to znaczy, że do upragnionej wagi zostało mi już malutko tych kilogramów i co wtedy ? A jak nie przestane tyć ? Jak znów się roztyje ? Duzo we mnie skrajności. Niby wiem, że powinnam przytyć, że musze jeśli chce żeby okres wrocil, ale z drugiej znów się męcze. Sama ze sobą się męcze z moimi ciągłymi myślami jak ja wyglądam... Smutno mi i źle. Chcialabym jeść normalnie, ale zarazem... boję się, że na normalnym jedzeniu przytyje. Przepraszam, ale musiałam się wygadać.
|
|
#4355 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak oni moga tak robic? A z tym kakaem to juz takie przegiecie ze masakra. Szok U mnie jak przytylam troszku to tez byly jakies tam docinki ,ale juz na normalnym poziomie. Teraz czytajac Was dochodze do wniosku ze on chcial zebym sie z tego cieszyla a nie nasmiewal sie ze mnie czy cos.Izka a z ta kostka masla jak bylo? Kurcze nigdy nie mialam takich zachowan nawet nie wiem skad sie biora? Pewnie dlatego ze mialas ochote na kakao czy zrobienie na złosc? Cytat:
![]() Cytat:
J tez nieraz nie poszlam do szkoly z tego wzgledu a potem zalowałam bo ominelo mnie cos ciekawego Jestes mloda wiec korzystaj z zycia. Chcesz przestac myslec o jedzeniu? To nie przechodz na R bo R sama nasuwa komponowanie posilkow i na pewno dzieki temu jedzeniu nie zapomnisz a bedzie jeszcze gorzej. Mysle ze narazie powinnas sie oswoic z U. Na pewno nie wygladasz grubo przy takim BMI. CHciałabym zobaczyc foty. Pewnie jestes super laseczkaCytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje koleżanki wiedzą o ED? masz jakąś pasję, której możesz się oddać, żeby nie myśleć? Cytat:
Cytat:
może to ten moment, kiedy trzeba udać się do psychologa? bo wiem, że leczysz się sama. a to trudne. będziesz wychodzić dłużej, "to" może wracać... na u na pewno nie będziesz tyć, spokojnie.Iza zatkało mnie co za okropne zachowanie Twojego taty a mama? czy psycholog wie o tym, jak on się zachowuje?! musi Ci być strasznie ciężko, najlepiej ignorować tego typu odzywki, ale wiem, jakie to trudne... Baby14, a co u Ciebie?
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
Dziewcz ynki a jak wczoraj wasze jedzenie bez wyrzutów sumienia?U mnie średnio ale przełamałam sięi zjadłam banana i już miałam mieć wyrzuty ale myślę sobie nie,dałam słowo Ale takie leciutkie pozostały Pozdra wiam wszystkie dziewczynki i miłego dniaIzunia trzymaj się i nie daj sobie w kaszę dmuchać,nie pozwól by Twój Tata wpłynął na twoje jedzenie i na twoją psychikę,chociaż sama wiem że jedno słowo wystarczy by zaprzepaścić wszystko,ale nie daj się
Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-04-22 o 15:16 Powód: Proszę o używanie opcji 'edytuj'. |
|
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chciałam żeby to zabrzmiało jak chęć rywalizacji... Baby- moja przyjaciółka po prostu na lekcji coś walnęła na temat mojego (nie) jedzenia... od paru dni pęka mi głowa i w ogóle blada jestem mimo, że jem normalnie jak zwykle (jak na U).
W ogóle poszłam dzisiaj do Rossmana i weszłam na dział dziecięcy. I tam były te wszystkie bebiko, pieluszki itd. i pomyślałam: 'a co jeśli przez swoją głupotę, nigdy nie będę miała potrzeby wybrać się na takie zakupy?'
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
Wpadłam sie tylko przywitać, (dziś czeka mnie dzień zakuwania i jutro niestety też) i poczytać co u was słychać Cieszę sie z wszystkich waszych sukcesów , z drugiej strony bardzo mi przykro jak czytam o tym że bliscy , którzy powinni nas wspierać w walce tak bardzo was ranią i z całego serducha wam dziewczyny współczuję, bo wiem jak taka pomoc i wsparcie jest potrzebne . Mimo tych wszystkich przeciwności niewolno wam się poddawać , pokażcie że potraficie same dać radę pomimo wszystkich przeciwności losu. ![]() btw, wczoraj cały dzień fatalnie się czułam, miałam wielki brzuch i ciągłe wrażenie że przytyłam do kolosalnych rozmiarów, co spowodowało że pojawiały się wyrzuty sumienia, a dziś nie mogłam sie powstrzymać i zważyłam się i okazało sie kolejne 0.2 kg, ale już jest lepiej , wyrzuty sumienia powoli znikają , jutro się zważę i pewnie okaże sie że to były wahania ![]() Życze wam wszystkim udanego dnia i dużo uśmiechu na twarzy
|
#4360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj sie![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratululacje Funky ![]() Izka: A dziekuje Zaakceptowałam siebie i wkoncu zobaczylam ze mam łądna figure a nie doszukuje sie tluszczu czy czegos. Z jedzeniem tez w miare ok . Opopry przed normalnym jedzeniem coraz mniejsze (a własciwie bardzo male w porownaniu do dawnych) Nie narzekam
|
|||
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
annie ja jestem blada z natury bez względu na to ile waże
, poprostu chodząca śmierć,a le lubie swoją bladość i zawsze mówię, ze jest arystokratycznaczy mogę prosić, zeby mnie ktoś trzasnął porządnie w łep? dziewczyny na dietetyce napisały ze skrzydłeka z grilla na R to sie nie nadają, wiec siedze i jak głupia się zastanawiam czy zjeść to jedno skrzydełko czy go nie zjeść, tak jakbym od tego kawałka miała przytyć sto kilo, normalnie paranoja dobra jak sie już tak żale to dokońca, głowa mnie boli od rana ( w nocy kłótnia z TŻ) i nogi, łydki mi z bólu rozsadza i całkiem nie wiem od czego, moze przećwiczyłam sięna steperze ( źle chodzę czy co?) mnie ogólnie często bolą nogi, bo mam kłopoty z krążeniem.. ale to dzis jest takieś dziwne Edytowane przez Nikita-v Czas edycji: 2008-04-22 o 13:38 |
|
|
|
#4363 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jej Kochana bardzo się ciesze, że zaczynasz to rozumieć!! bardzo mądra decyzja, wskakuj na U! Będziesz się lepiej czuć, będziesz miała chęć do życia i siłę na ten rowerek powodzenia![]() Cytat:
Cytat:
Kieruj się rozsądkiem! A rozsądek na pewno mówi, że masz jeść.I bardzo dobrze, że się nie zważyłaś, bo na prawdę nie mozna się warzyć codziennie. Gratuluje banana ale żadnych wyrzutów ma nie być, toż to zdrowy owoc!Cytat:
Jeśli bardzo chcesz móc kiedyś kupować te ciuszki to bardzo dobrze na pewno tak będzie, bo skoro chesz to potrafisz tego dokonać przytyć, dostać okres i wyjść z tego! p.s. jak tam egzamin? (charakterystyka OMG)Cytat:
a co za umowa była he? nie ważymy się codziennie! mam nadzieje, że to tylko jednorazowy wyskok i umowa nadal stoi na pewno to były wahania![]() mogę zapytać co studiujesz? wiem, że medycynę ale dokładniej? Cytat:
![]() ja już po humanistycznym teście nie poszło mi tak źle, ale przeraziłam się, gdy zobaczyłam charakterystyke bohatera kamieni na szaniec lub syzyfowych prac bo ani jednego ani durgigo nie czytałam! no ale jakoś sobie poradziłam, jutro będzie gorzej.. ![]() po tescie poszłam z koleżankami na miasto i kupiłam taką małą drożdzówke!! nie wiedziałam co zrobic, bo byłysmy w piekarni i one też kupowały jakieś pączki, nie chciałam więc wystawać za margines.. no i zeby ktokolwiek domyslil sie ze mam jakis problem. w koncu udało mi się ją kupić i zjeść i nawet nie mam wyrzutów sumienia! jak na razie ![]() miłego dnia
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje skarbie
Cytat:
Skrzydelko? Zjedz smiało. Widziałam to ze napisano ze nie mozna jesc. Ja jadlam i chudlam. Ile to skrzydelko moze miec kalori? Przeciez to same kosteczki i skora. Jezeli czujesz sie nie pewna to zjedz udko ale pamietaj ze szkrzydelko czy 2 krzywsy ci nie zrobi.Z tymi nogami to moze faktycznie zle na tym steperku maszerujesz? ![]() Zosia:Bardzo dziekuje z czym była? A z testami na pewno poszlo dobrze Ja teraz Syzyfowe prace mam czytac
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jakimś jabłkowym musem w środku. nie taka typowa, tzn okrągła, tylko podłużna i chyba lżejsza(?). dobra, już sie nie usprawiedliwam![]() to leć do piekarni i smacznego ![]() oj czytaj czytaj, później się przyda
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro życzę powodzenia i nie bój się , podejdź do tego na luzie wtedy łatwiej![]() ![]() Baby- oj niestety tak mam , ostatnio rzadziej ale jeszcze się zdarzaja takie dni, tylko teraz potrafie się z tego szybko podnieść i wybic sobie z glowy chore mysli , ja sie nie dam Nie ma tak łatwo
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
po przemyśleniu sprawy jeśli mam już coś zjeść, zrobie rybe z grilla, będzie zdrowiej i nie będzie takich wyrzutów sumienia
|
|
|
|
#4368 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, dziewczyny, trochę dziwi mnie zachowanie niektórych waszych rodziców, którzy tak jakby "zabraniali wam jeść" mówiąc, że jecie dużo. Chyba raczej powinni się cieszyć, że jecie niż, jakbyście nie jadły wogóle...
A ja miałam zdać relację ;P śniadanie- zjadłam je ze smakiem, bez wyrzutów, bez oporów bo i tak wiedziałam, że muszę. Zresztą, nie było to nic takiego strasznego, jasnej bułki nie jadłam od wieków (no bo te czasy R...). Tylko na obiedzie znów wrzeszczałam bo kazali mi zjeść mięso z zupy..a ja za nim niezabardzo, no wiecie. Ale czuję, że jest lepiej, znów. Mniej myslę o jedzeniu i coraz bardziej zaczynam akceptować te swoje nogi. Dziś znów znajoma mamy mnie nie poznała, ale to mnie już nie dziwi. Wiosenka prosiła o wymiary uda..hm, jeżeli dalej byś je chciała to raczej napiszę na PW bo jak widzę, dziewczyny tutaj i tak nie bardzo za tym, aby je w tym wątku pisać. Poza tym, muszę się zmierzyć, co zrobię później i jeszcze tutaj 'wdepnę '.
|
#4369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
psycholog wie, ale cóż jak na terpię przychodzi tylko mama a tata nie chce ![]() ostatnio jak mnie wiózł mruczał coś pod nosem " nigdy by mi nie przyszło do głowy, że będę musiał wozić wariatów po psychiatrykach", albo "musze mieszkać w domu z wariatką... " Cytat:
![]() a z tym masłem to nie wiem czemu tak było - pewnie i dla zrobienia na złość, ale na pewno też z ochoty... zoosia ja też już po egzaminie, ale trochę mnie to dobiło... ta charakterystka my nawet w szkole żadnej z tej lektur nie przerabialiśmy walnełam głupote bo pisałam o Zośce jako o dziewczynie a tak bardzo liczyłam na jakies 45 pt z tego egzaminu - bardzo zależy mi na dostatniu się do pewnej szkoły, no ale zobaczmy jak to będzie z wynikami...
|
||
|
|
|
#4370 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam sie wstydze jesc przed rodzicami, nie wiem czemu, bo oni jak ja jem to sie chyba ciesza, bynajmniej tak mowia. A odpowiadajac na pytania: Dwie kolezanki wiedza o ED, ale nie wszystko, bo i tak mnie nie rozumieja i krytykuja za to co robie, wkurzaja sie jak nie chce isc do pizzerii albo na zakrapiana impreze (kalorie). Nie mam zadnej pasji, ani wciagajacego hobby, nie wiem, co by mi sprawialo przyjemnosc, nie znalazlam takiej rzeczy. A co do fotek to niestety nie mam aparatu cyfrowego, ale powiem wam, ze u mnie to jest dziwnie. Bo ja wiem, ze nie jestem gruba i wygladam no tak w miare okej, akceptuje siebie w 50%, bo nie mozna byc grubym, wazac i mierzac tyle i tyle. Ale ja mam gdzieniegdzie za duzo tluszczu, ktory sie wylewa i tego chce sie pozbyc. Lubie tez wystajace kosci biodrowe. No i 99% czasu mysle o jedzeniu, to jest straszne.
Przypomnialo mi sie jak ja pisalam testy, 2 lata temu. Byla rozprawka o smiechu i napisalam m.in. o Seksmisji, bo akurat ten film ogladalam jakos tydzien wczesniej i mialam w ogole z humana 42 czy 46 pkt Powodzenia jutro na przyrodniczym
|
#4371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super! bo pamiętam, jak jeszcze niedawno się zastanawiałaś, co jeść a co nie brawo!Cytat:
cóż, rodzicami nie należy się przejmować - oni nie rozumieją... ![]() Super, że zjadłaś śniadanie! a później - nic nie ucinałaś? przyznaj się! Cytat:
założę się, że jesteś chuda lub szczupła - sama mówisz o wystających kościach ![]() ja pisałam ten sam test! w rozprawce o śmiechu wymyśliłam tytuł książki i z humana miałam 47 hehehe ![]() Zosia jak Ci poszedł dziś test? jejku, jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaka dumna, że kupiłaś drożdżówkę, Słonko ![]() Izuś a to dobre z tą Zośką nie przejmuj się, najwyżej 1 pkt Ci odetną żadna tragedia. tatę radzę Ci po prostu olać. serio. nie ma co się przejmować, widocznie nie zna takiego słowa jak empatia, trudno.
|
|
|
#4372 |
|
Zadomowienie
|
A ja zaliczylam maly napadzik...
to wszystko przez to glupie gadanie mojego taty i nie tylko, nie mam juz sily tego sluchacBaby strasznie sie ciesze ze u Ciebie jest lepiej ![]() A do wszystkich gimnazjalistek: na pewno napiszecie ten test wspaniale i dostaniecie sie do wymarzonych szkol. Skoro mi sie udalo to wam tym bardziej ![]() W ogole jaki byl temat w tym roku? Plameczko ja tez pisalam o smiechu i mnie szczerze mowiac ten temat powalil (a jestem humanistka) kompletnie nie wiedzialam co pisac Edit Iza ja tez wymyslilam ksiazke bo wiedzialam ze tego nie sprawdza :P(:Iza na wypracowaniu duzo punktow Ci nie odejma. Poza tym nie twoja wina ze nie przerabialiscie tej lektury
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
No,faktycznie dzisiaj niezłe U zrobiłam. 2000-2100kcal zjadłam. Niestety miałam ogromne wyrzuty sumnienia,wsiadłam na rowerek i spaliłam prawie 600. No cóż,podejrzewam,że od spalania się nie uwolnię. No ale i tak spory plus. Do godziny 17 miałam w żołądku jedyne 600kcal. Z braku czasu i chęci na obiad. Dopiero potem zjadłam drożdżówkę potem jeszcze wafelek,żelki,trochę paluszków i przed chwilą kolacja Źle się czuję. Mam wrażenie,że dużo zjadłam,choć wiem,że tak nie było,poza tym spaliłam dużo kcal,chodzeniem i jeszcze na rowerku,więc w ogóle nie powinnam się martwić,czy przytyję,czy nie. Oby nie. Tamo - Smutne to co piszesz ![]() mam nadzieję,że w końcu minie Ci ten kryzys Zooosiu - SUper,że kupiłaś drożdżówkę marga - ![]() Iza - Współczuję takiego ojca ... nie wiem co bym zrobiła gdyby mój mi coś takiego powiedział ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BTW pyszny był, więc jak mogłabym żałować ^^zaraz napiszę na PW
|
|
#4375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! A czemu tylko 600 kcal było aż do 17 ? to niezbyt zdrowe nie myśl cały czas o spalaniu, postarasz się? pomyśl jakie pyszne rzeczy jadłaś a po 5 sekundach o tym zapomnij Aguś, postaraj się powolutku wrócić do normalności. swoją drogą, od kiedy masz ED? od czasu, kiedy tyle schudłaś? Cytat:
więc
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś - nie byłam głodna w ogóle
tylko potem już mi w brzuchu burczało![]() ED ... hmm szczerze mówiąc to chyba się wszystko zaczęło jakoś po tych wakacjach,takie MEGA obsesyjne podejście do jedzenia,zły obraz siebie. Może nawet lekko przed wakacjami. Ale mam ochotę na lody. Właśnie rodzice przynieśli.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4377 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie charakterystyka też totalnie! nie przerabiałam tego również, znałam treść mniej więcej ale żadnych faktów więc lałam wodę... zależy chyba od egzaminatora jak mi to ocenią Ale na pewno masz dobrze zamknięte. NIe zadręczaj sie teraz, trzeba czekać cierpliwie do końca maja, będzie dobrze![]() Cytat:
o to bardzo ładnie Ci poszło! dziękuje Cytat:
myślałam i myślałam nad ta drożdzówka a wkoncu myśle biore no i była dobra![]() raany, też chce 47 nieźle z tym tytułem![]() No test, ekhem, więc tak, jak zobaczyłam długą forme lit. wpadłam w taką nerwicę "charakterystyka bohatera kamieni na szaniec lub syzyfowych prac". nie czytałam ani jednej ksiązki, ani jednej nie przerabialiśmy. strasznie się zdenerwowałam i zachciało mi się płakać. na szczęscie koleżanka podała mi jedno nazwisko z kamieni na szaniec więc coś pościemniałam, polałam wodę, i mam nadzieje, że jakoś to będzie jedno źle w zamkniętych. ale przed jutrem to na prawdę się denerwuje, bo jestem typową humanistką ![]() Cytat:
trzymaj się jakoś, może nie było tego tak dużo?ej ja bym sie bała wymyślić tytuł niezłe jesteście. a co do testu to własnie dużo osób w ogóle nie przerabiało tych lektur i oddało pusta kartke.. ciekawe czy będą się odwoływać bo swoją drogą powinna być rozprawka. Cytat:
o teście powyżej![]() a co do Twojego U. Myślę, że nie wszystko na hura, ale powoli powinnaś odzwyczajać się od tego rowerka. bo i tak wyszło Ci dzisiaj 1400 kcal a to chyba za mało jak na u hym? uwolnisz się, uwolnisz. odrobina silnej woli i będzie ok.Cytat:
myślę że to duży krok cudownie, że nie żałujesz ani nie ucinalaś, na prawde się cieszę! ale teraz nie psuj tego, jedz tak dalej, a na pewno będzie świetnie!A co u mnie.. tą drożdzówke kupiłam, później też nic nie ucinałam, byłam pobiegać, w czwartek się waże nadal nie chce przytyć, chyba właśnie biegam po to by tak się nie stało.jakie to głupie. Piszę innym dziewczynom, że mają jeść, nie mogą marnować swojego zycia na takie glupstwa, a sama robię co innego... A może własnie i tak tyje? Może mimo tego ruchu i tak przybywa mi kg? hm ciężko, ciężko, sama siebie nie rozumiem.
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Zoosiu - właśnie jak się dowiedziałam,jakie dostaliście osttanie zadanie,to się za głowę złapałam
trudne ![]() Postaram się .
|
|
|
#4379 |
|
Wtajemniczenie
|
Zosiu- może poprostu wyrabiasz mięśnie tym ruchem dlatego kg przybywa, bo jak wiesz, one tez ważą. Poza tym, to też świetnie, że zjadłaś tą drożdżówkę i nic nie ucinałaś ^^ Gratuluję ;*
A ja się jutro ważę, aa.
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, nie trapić się egzaminami
Czasem jest tak, że nam się wydaje, że napisaliśmy głupoty, ale, uwierzcie, egzaminator też człowiek i gdzie tylko będzie mógł dać Wam punkty, da. Dobrze będzie BTW, pamiętam ten stres rok temu... Ale wyszłam na 50 z humana ( ) i 42 z matmy.![]() Naprawdę, nie ma się co martwić na zapas. Powodzenia jutro
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

Tak smuto mi się zrobiło gdy to czytałam, jeejku czasem najblizsi potrafią tak bardzo ranić...
od paru dni miałam strasznę ochotę na ciepłe gęste kakao, a że nie było mleka w domu to poszłam pożyczyłam od babci, jak ten zobaczył, że robie kakao zaczął swoje głupie gadnie 'o to po to ci było to mleko, żeby kalorii dostarczyć tylko!' o jeszcze jaką sobie zawiesinę zrobiłaś, daj dosypę Ci jeszcze itepe' jak to usłyszałam to aż się we mnie zagotowało, zaczełam wrzeszczeć wogole sie nie mogłam opanować, na jego oczach wylałam to co zrobiłam do zlewu, otowrzyłam reszte mleka co została w kartonie i wylałam też do zlewu dziękując mu za pyszne kakao i życząc smacznego... ostatnio ciągle tak się kłócimy.. a potem zrobiłam coś obrzydliwego - poszłam stopiłam masło wrzuciłam do tego mase kakao wymieszałam i żeżarłam to

może to ten moment, kiedy trzeba udać się do psychologa? bo wiem, że leczysz się sama. a to trudne. będziesz wychodzić dłużej, "to" może wracać... na u na pewno nie będziesz tyć, spokojnie.
Dziewcz ynki a jak wczoraj wasze jedzenie bez wyrzutów sumienia?U mnie średnio ale przełamałam sięi zjadłam banana i już miałam mieć wyrzuty ale myślę sobie nie,dałam słowo

Nie przejmuj sie

(charakterystyka
z czym była? 
hehehe
Ale wyszłam na 50 z humana (