![]() |
#4891 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Właśnie coś czuje ze to będzie konsystencja w sam raz na moją skórę. Czekam na próbki z niecierpliwością ![]() Ale się dziś narobiłam przy tych firankach, teraz umieram. Brzuch mi się spina, a w przerwach od spinania Benek szaleje. Idę zaraz spać, bo wstałam o 6 i jestem już mega zmęczona... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Kingaluna, ty bestio, tyle wygrac
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zadomowienie
|
Wateczek się kończy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Konto usunięte
|
Też mi się stradznie chce spać dzisiaj jak nigdy ale obawiam się że jak strzele sobie drzemkę teraz to noc z głowy a jutro mam na 11 położna więc nie pośpię
![]() Wy tu o jakiś kosmetykach i czuję się jak głupia przy was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zadomowienie
|
Fartuch a jaka masz cere? Moja jest bardzo wymagająca, potrzebuje nawilżenia a jednocześnie ma tendencję do zapychania wiec nie toleruje bogatych form, mocno sie musze natrudzić zeby nie byla przesuszona, maseczki, delikatne peelingi i nieustanne nawilzanie to moja codzienność. Dla mnie ideałem bylby podklad ktory nawilża
![]()
#4897 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O to fajnie, narazie zamówiłam próbki Neaty, w razie jak mi nie podpasuje to spróbuje tez Anabelle. A tak z innej beczki, bierzesz do szpitala dla dziecka kocyk i / lub rożek, pieluchy tetrowe? Na stronce szpitala na klinicznej jest mało informacji co wziąć ze sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Rozeznanie
|
Ja się czaję na te podkłady mineralne Anabelle. Czytałam gdzieś, że z Pixie są jeszcze lepsze. Tyle odcieni, że idzie dostać oczopląsu. Muszę obczaić stacjonarnie, ale nie wiem czy mi będzie dane. Szukam pretekstu do wyrwania się z domu
![]() Vikunia, no, a jak 😀 ale szkoda mi było tej babeczki jak musiała bulić ze swoich. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo to Ty tez z trójmiasta jesteś? Nie wiedziałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Bunny ja mam skórę mieszaną, ale raczej w kierunku wrazliwej a miejscami sucha. 90%kremów wypala mi twarz niestety. Z podkladami na szczęście nie mam problemow, gorzej z pielęgnacją.
Milutek ja bralam rozek i kocyk i Wam tez tak polecam. Jak ja bylam to byly ogromne przeciągi, w salach zas gorąco, ale jak kuchara wchodzila z obiadem to az drzwi i okna trzaskaly taki przeciąg. Ja kliniczną polecam ale... Ostatnio dowiedzialam sie, przez przypadek ze każda rodząca powinna byc podpieta pod ktg. Na klinicznej tego nie mialam, pielegniarka podchodzila tylko co jakis czas z detektorem i przykladala do brzucha. Teraz będę bardziej na to uważać, i chce być pod ktg caly czas. Jesli chodzi o kliniczną to ja Wam polecam wziąć przedłużacz albo powerbank bo tylko jedno gniazdko na sali. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama prawda ![]() Rownież mam wrażenie ze brzuch mi pęknie lada moment. Po magnesie trochę lepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Wtajemniczenie
|
Fartuch dzięki za rady. Ale z tym KTG to przypal trochę, podczas pierwszego porodu miałam cały czas podłączone KTG.
O wiem co jeszcze chciałam spytać, czy koszule do porodu dają szpitalna czy trzeba mieć swoją? |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zadomowienie
|
Fartuch u mnie najgorzej zima jak sezon grzewczy no i teraz w ciazy, normalna cere to mam tylko latem ale to raptem 2-3 miesiace
![]() O, dzieki ze mi przypomnialas o kubku i sztućcach musze je spakowac ![]()
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bunny ja przy sezonie grzewczym mam tak sucha skore ze aż mnie piecze i boli. W takich przypadkach tylko oleje naturalne, ew. krem z babydream wind und wettercreme dla dzieci z rosska. Dla mnie rewelka, super sklad, a mój ryjek go uwielbia, bo silnie nawilza a nie jest mega tłusty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Milutek, ja miałam swoją koszulę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Mamy majowe cz. VI
IncognitoNick ale niespodzianka!
![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Swoją ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Chciałabym byc taka jak ta pani w jej wieku ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]()
![]() |
#4908 |
Rozeznanie
|
Kiwaczka zdrówka
![]() Vikuniaa, ale Ci siostrzyczki ustawiają chrzciny. To wy powinniście decydować. A rozwiązanie z obiema całkiem niezłe tylko musisz się upewnić, że ksiądz nie będzie robił problemu. Dziewczyny a z tym cały czas podłączonym ktg można iść pod prysznic np ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Wtajemniczenie
|
Mamy majowe cz. VI
Z KTG niestety nie da się pod prysznic, ja akurat nie czułam potrzeby iść pod prysznic, generalnie nie przepadam za kąpielami i w czasie porodu mi się nie zmieniło
![]() Edytowane przez milutek Czas edycji: 2017-04-22 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zadomowienie
|
Przy pierwszym porodzie miałam większość czasu ktg (poza prysznicem). Miało długie przewody, więc mogłam siedzieć na piłce itd. Teraz z racji bardzo szybkiego porodu już na sali byłam podpięta pod ktg cały czas i musiałam leżeć, bo pani się bała, że nie zdąży ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ale ledwo żyje
![]() Odnośnie podkładów to używam Revlona do suchej cery, ale na to nakładam jeszcze puder z Max Factora i widać potem suche skórki... W miarę doszłam do ładu z tą cerą, bo dostałam fajny krem nawilżający z Yves Rocher, ale to nadal nie jest to w 100% niestety. To ja bym bardzo chciała korzystać z prysznica czy wanny - uwielbiam i właśnie szczególnie przy bólach brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wanny to w szpitalu gdzie chcemy z Bambi rodzic kazda sala porodowa ma swoja lazienke z wanna wiec ja bardzo na to lagodzenie bolu poprzez kapiel licze ![]() ![]()
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Bunnybe - Yves Rocher Hydra Vegetal krem
![]() Jeeeny jeszcze truskawki i lampka szampana i jadę rodzić do Poznania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
|
Decorail jak przyjedziesz to ja Ci sama te truskawki i szampana przyniosę
![]()
#4917 |
Zakorzenienie
|
Bunnybe - genialnie
![]() Zmykam spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie mi tak sporo czegos polecialo z wiadomo czego
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A rzęs chyba nigdy nie nauczę się doczepiac. A szkoda bo moje są takie liche i na imprezy mogłabym mieć fajny efekt z kepkami. Nadal boli brzuch, twardnieje i bolą plecy. Idę się położyć do łóżka i oby przeszło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Rozeznanie
|
Ja też bym mogła leźakować w wannie
![]() Podobno w szpitalu w ktorym chce rodzic juz wanny nie ma. Ale mi tam na wannie nie zalezy tak bardzo, bo juz raz tak rodzilam. Chociaz podobno odkad weszlam do wody to szybko rozwarcie poszlo, ale polozna nie widziala ze pekam :| Byleby mi plackiem nie kazali lezec. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.