![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.VII
Cytat:
![]() https://przepisyjoli.com/2014/07/salatka-ziemniaczana/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ktoś ostatnio pisał że nie opanietował kotletów. Ja za to dziś nie ogarnęłam i ich w ogóle nie doprawiłam, ale panierka była. I najlepsze było to że jadłam te kotlety i w ogóle się nie połapałam że coś z nimi jest nie tak. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Magnificence Czas edycji: 2017-04-23 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Glassball ja przed karmieniem, bo on nie chce jeść z niespodzianka w majtach :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#34 |
Zadomowienie
|
Dzieki Melka, ja robie taka swoja wersje salatki ziemniaczanej ale robie taka wiosenna bo z rzodkiewkami, ogorkami malosolnymi, szczypiorkiem i koperkiem, bardzo pasuje do grilla
![]() ![]() ![]() zachcialo mi sie grillowania na dzialce, niech juz sie zrobi cieplo! ![]()
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Hej Kobietki
![]() Ciekawe czy będzie mi dane urodzić w tym wątku. Tak strasznie się boję, że nie dotrwam na kwalifikację 10 maja, a jak już dotrwam to nie zrobią mi cc 15 maja, bo nie będą mieli miejsc. Paranoja! Od 3 dni jem na obiad pierogi ze szpinakiem... ![]() Wkurza mnie sytuacja z chłopakiem siostry Tż. Przychodzi tu od ponad 3 lat (z przerwami na kilkumiesięczne rozstania między nimi) i za każdym razem trzeba chować (tj. odprowadzać go na podwórko) naszego owczarka niemieckiego, bo on źle na niego reaguje tzn. jest agresywny w stosunku do niego. Nie mogę pojąć dlaczego nie chcą go z nim oswajać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Bunnybe
![]() ![]() Mi też już się marzy grill .... taka kiełbaska z grilla ![]() Kingaluna to bez sensu. I tak będą za każdym razem psa wyprowadzać? Poza tym zwierzeta czują ludzi więc skoro agresywny się robi to może tamten go prowokuje albo coś z chłopakiem nie tak? U mnie dziś wieczór sponsoruje .... mleczko w tubce ![]() A na kolację był makaron z malinami i jogurtem ... ale coś bym jeszcze wciągnęła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Masakra - przespałam pół dnia
![]() Ania, Bunnybe - to jak się jeszcze psychicznie odblokujemy to dopiero porody polecą ![]() Kenaya - właśnie myślałam o Tobie, że cisza i pewnie rodzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
MamoSmerfuni, doczytalam, ze rodzilas dwa razy, chcialam napisac cos sensownego, ale nic nie przychodzi do glowy :-(. Bardzo mi przykro :-(.
Ja dzisiaj zrobilam sernik na zimno z truskawkami, na przyjazd siostry i zaraz zrobie zupe pomidorowa. Mama mi wysyla mrozone golabki, kotlety mielone, wiec obiad na jutro dla gosci mam z glowy, a siostra bedzie wlasciwie tylko dzisiaj od 3-4 rano do jutra do 20tej, wiec wiecej mi nie trzeba. Bylismy ze znajomymi na burgerze i lodach, jestem pelna, chociaz wzielam burgera wege i zjadlam tylko polowe. Ogarnelam sie nawet i dosc ladnie wygladam ![]() Bardzo mi opadl brzuch, myslalam, ze to mi sie rajstopy wbijaja, a to brzuch sie tak az oddzielil, widac, ze jest nizej ![]() Ja moge rodzic w tym watku, najlepiej tak za 8-10 dni ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Glassball, trzymam za Ciebie mocno kciuki ❤️❤️❤️ ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#42 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie dlatego strasznie nie lubię jeść publicznie hamburgerów i kebabów i wszystkiego co ma sosy bo się ufaflunię
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Dzieki Vikunia
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Mamusia Luty 2016
|
Witam się w nowym wątku, właśnie cycamy z moją kruszyną
![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]()
#45 |
Zakorzenienie
|
mamaSmerfuni -
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiedzialas, ze po nim nastapi wielkie szczescie ❤️. Jestes bardzo silna i dzielna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Marta jak to pelne zaopatrzenie? Ja dzis bylam w baltyckiej i manhatanie, i zero. Gdzie bylas w rossmanie w gdyni? Moj tz pracuje w redlowie to powiedzial ze moze jutro isc bo widzi ze choruje na ten podklad
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mamosmerfuni współczuję ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Kenaya, a kiedy odszedl Ci ten czop? Mi ostatnio odszedl wieczorem, a urodzilam rano, a skurcze byly. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Jak mi odszedl czop z krwią to juz byla hardkorowa akcja
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
MamoSmerfuni jesteś super dzielna kobitka
![]() Kingaluna moim zdaniem coś musi być nie tak z tym gościem skoro pies go nie lubi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
MamoSmerfuni bardzo mi przykro
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Misja, no chora sytuacja :/ to samo sobie pomyślałam, że jest z tym chłopakiem coś nie tak. Ja nigdy nie bałam się dużych psów. Pierwszy raz jak weszłam na jego teren to skoczył na mnie, ale miał kaganiec i nic się nie stało. Po kilku minutach już latał koło mnie bez kagańca (na moją prośbę) i przyjął mnie do swojego stada
![]() MamoSmerfuni, bardzo mi przykro ![]() Ja też nie lubię jeść publicznie, bo zaraz jestem brudna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Jej dziewczynki jeszcze bardziej podziwiam Mohnke. Tu jest tak duszno, że już cały nos mam spuchnięty i ledwo oddycham. I głowa mnie z tej duchoty boli. 7 osób na sali, jedna chrapie, jedna jeczy z bolu. Zal mi ich, wiem ze boli i ciezko, ale jak miałabym tu spędzić dłuższy czas to chyba bym wpadła w depresję.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Jeszcze przed chwilą do jednej przyszedł kaszlący, zasmarkany tz ![]() ![]() MamoSmerfuni bardzo mi przykro😔 silna kobieta z Ciebie ![]() Edytowane przez Glassball Czas edycji: 2017-04-23 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Kenaya - dalej podtrzymuje swoją opinię, że majówki łamią wszelkie reguły i nasze dzieci mają poczucie humoru - wypychają czopy, a potem stwierdzą, że "e jednak jeszcze sobie posiedzę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Zobaczcie te miny!
![]() ![]() ![]() https://www.instagram.com/p/BS3kRYAjV2J/
#60 |
Rozeznanie
|
Hahah chyba tak
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.