|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 38
Swoją drogą jak założyłam profil na tym poleconym pracuj.pl to teraz widzę takie info jak w załączniku i zastanawiam się, czy mam kiepski profil czy dlaczego ta liczba jest tak mała.
|
|
|
|
#4262 |
|
Rozeznanie
|
IMG_1127.jpg
Czy to może działać podobnie do Long 4 Lashes? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę miała porównanie bo używałam L4L i lashvolu coś tam z tą miarką do rzęs
|
|
#4265 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
wysłano z końca świata... ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
wysłano z końca świata...
|
|
#4266 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie troche z gatunku pierwsza pomoc medyczna:
Zjadlam cos co bylo zepsute, tzn w smaku absolutnie normalne, ale konczac juz porcje zobaczylam tam plesn ![]() Czy jest cos co powinnam wziac / zjesc / wypic zeby zneutralizowac i uchronic sie przed potencjalnym zatruciem? Od razu odkazilam sie dwoma kieliszkami czerwonego wina, do niczego mocniejszego nie mialam dostepu. Jestem na urlopie i bardzo nie chce sie rozlozyc |
|
|
|
#4268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz wcale nie musi tak byc, ze cos ci sie stanie. |
|
|
|
|
#4269 | |
|
BAN stały
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7315748 6]Skoro już o depilacji - korzystał ktoś z czegoś takiego jak IPL? Bezpieczne? Warte swojej ceny i całego zachodu? Czy koniec końców też tak jak z depilatorami czy woskiem - niby ąę ale ani to hiperdokładne, ani bezproblemowe (wrastająca włoski po wosku chociażby).[/QUOTE]
czaję się na to urządzenie od dawna już, opinie ma raczej dobre. na początku trzeba używać częściej, później co kilka (kilkanaście wg niektórych pań) miesięcy. [1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7316225 1]Sorry, jeżeli nie byłam precyzyjna. Rozumiem, że gdzieś na to chodziłaś? Mi chodzi o takie urządzenie (nie pamiętam teraz, gdzie to widziałam, wyglądało jak suszarka), które się kupuje za worki monet i używa samemu w domu. Bonusowe pytanie do tego brzmi - czy kompletna sierota nie zrobi sobie tym krzywdy (...).[/QUOTE] z tego co czytałam ciężko zrobić sobie krzywdę jeśli postępuje się zgodnie z instrukcją. najpierw robi się test odcienia skóry, a później po prostu sama dopasowujesz sobie moc. jeśli nie rzucisz się od razu na najmocniejszą to nic nie powinno Ci być. ale jak ze wszystkim... warto zrobić test na małym kawałku skóry i poczekać z dobę na reakcję organizmu. Cytat:
u mnie w sklepie zdarzało się nawet że klienci byli urażeni, że nikt z obsługi nie powiedział im dzień dobry. skąd wiem? jeden z klientów powiedział mi że nic tu nie kupi bo jesteśmy nieuprzejme i nie przywitałyśmy się z nim na wejściu. jakkolwiek absurdalnie to brzmi... ![]() dodatkowo takie rzeczy są też oceniane w przypadku wizyty tzw cichego klienta. nie wiem czy miałyście przyjemność widzieć taki typowy formularz... masakra jakie rzeczy oceniają. tak z ciekawości... dlaczego? |
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Czy otwarta Nutella może długo stać w lodówce? I czy macie jakiś sprawdzony prosty przepis na coś, gdzie można ją użyć? Generalnie nie jadam raczej takich smarowidel. Jakiś czas temu skusiłam się na przepis, do którego była potrzebna. Przepis smaczny, ale niekoniecznie do częstego powtarzania. No i zostało mi dużo nutelli, wypadałoby do czegoś zużyć.
|
|
|
|
#4271 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda tylko, że jesteś na urlopie. Bo jak zaczęłam czytać, to sądziłam, że tak teraz pracowała będziesz. Nic Ci się nie stanie, nie przejmuj się na zapas. (Chyba, że potrzebujesz wymówki, żeby pić wino )
|
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś bardzo się zraziłam do jednego sklepu z herbatami. Wchodzę rozglądam się, podchodzi Pani pyta czy szukam czegoś konkretnego, odpowiadam, że nie, tylko się rozglądam i dziękuję. Po czym Pani zaczyna mnie zasypywać otwieranymi puszkami, żebym sobie wąchała itd przy trzeciej puszcze totalnie nie w moim guście zapachowym wyszłam. Poczułam się osadzona, nie mogłam spokojnie popatrzeć, czym byłabym ewentualnie zainteresowana. W innym sklepie z herbatami na szczęście nie miałam tego problemu. Super obsługę trafiam w sklepach Kiehl's. Panie dyskretnie po moim podziekowaniu za pomoc, czekają, aż spokojnie się zastanowię co i jak, a w razie pytań nie mają miny "o matko idź już stąd". W Douglas ostatnio Pani opowiadała mi chyba historię ze swojego życia... Też mi się to nie podobało. No ja dziwna jestem nie mam problemu z poproszeniem o pomoc gdy jej potrzebuję, więc nie lubię nachalności
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie powinnaś być chora w sensie grypy żołądkowej, bo takie rzeczy powodują bakterie, ale zapamiętaj, że toksyny pleśni są rakotwórcze, dlatego nie można jeść nic spleśniałego, nawet po odkrojeniu. |
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I taka ciekawostka dotycząca marmolady używanej w cukierniach. To taki cudowny produkt, który 3 lata stał w lodówce i się nie zepsuł. Mama 3 lata temu dostała od koleżanki a wczoraj mówi,że rogaliki z tym zrobiła.
|
|
#4276 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4277 |
|
Konto usunięte
|
Stężenie cukru jest zbyt duże nawet dla organizmów, które mogłyby to popsuć. Dlatego też np miód się nie psuje
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzeniona
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;73178726]To trochę tłumaczy, ale nadal nie wiem np dlaczego proponuje mi gościa, który jest nauczycielem angielskiego w firmie XYZ (ja to zupełnie inna bajka, inna branża), ale na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie ABC, w której brałam udział był poproszony o "przepytanie" mnie z angielskiego. Nieważne, chyba nigdy nie ogarnę tych wszystkich skomplikowanych internetowych algorytmów, które teraz nami rządzą
[/QUOTE]A nie masz rekturera z tej firmy w znajomych? Wymieniłaś z nim maile? Możliwe, że on ma tego nauczyciela w kontaktach na LinkedIn albo też dodał go w BCC do maila z potwierdzeniem rozmowy kwalifikacyjnej wysłanym do Ciebie. |
|
|
|
#4279 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozumiem nie lubić nachalnej obsługi. Ale żeby się wkurzać, że ktoś powiedział dzień dobry? Rynce opadajom.
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zadomowienie
|
Whatever07 jestem we Francji, tu wymowek do picia wina nie potrzeba
![]() Dziekuje Wam, troche mnie uspokoilyscie |
|
|
|
#4283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez _Selina_ Czas edycji: 2017-04-24 o 16:16 |
|
|
|
|
#4285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zdarzyło mi się zjeść chleb, który na drugim końcu okazał się trochę puszysty (u mnie w domu tylko ja jem chleb, zawsze staram się kupować malutkie bochenki, ale czasem zdarza mi się, że zostaje), przeżyłam
|
|
|
|
|
#4286 |
|
BAN stały
|
powiedzenie do Ciebie normalnego polskiego powitania jest dla Ciebie atakiem? nawet jeśli usłyszysz je 3 razy w sklepie od 3 różnych osób? to ja nie mam więcej pytań... dziwię się tylko jak udaje Ci się egzystować w świecie gdzie ludzie odzywają się do innych ludzi
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak chodzić po świecie i widzieć tyle rzeczy, które trzeba naprawić, bo tobie się nie podobają i tylu ludzi, którzy popełniają błędy - ciężko musi być ci w życiu. współczuję.
Edytowane przez 201705071030 Czas edycji: 2017-04-24 o 16:45 |
|
|
|
|
#4289 |
|
Rozeznanie
|
Co zrobić jeśli zgubiłam książeczkę zdrowia psa? Wyrobią mi nowa w lecznicy?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4290 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziewczyna wyraziła swoją opinię o sprzedawcach, ja wyraziłam swoją opinię o niej. nie musi Ci się to podobać, nie ma nic wspólnego z Tobą... często lubisz wtykać nos w rozmowy które Ciebie nie dotyczą? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

tp

)

Rynce opadajom.