|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Nie wiem czy ktos pisal o zestawie szczotka + grzebien, ale od siebie moge powiedziec, ze grzebien to taki zwykly zwyklasty, wyglada jak meski
natomiast szczotka calkiem ok, dosc solidna, choc wole ta ukladajaca z Advance Techniques (K06, s. 126 w prawym gornym rogu), bo ta jednak troche szarpie mi wlosy, a ukladajaca jest niemalze idealna
|
|
|
|
#3212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy jest kto mógłby powiedzieć, czy w tym składzie jest coś, co by mogło uczulać??
|
|
#3213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale szczotka świetnie rozczesuje włosy, jest twarda ale raz machne i już ni ma kołtunów Jak ktoś ma krótkie włosy, to ja nie wiem ale wydaje mi się, że może drapać głowę
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie ta szczotka jest idealna, nie szarpie włosów, nie ślizga sie po nich, tylko dobrze rozczesuje, a grzebień ma rzadsze zęby niż typowy męski, ja używam do robienia przedziałka i rozczesywania włosów po spryskaniu lakierem
|
|
|
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
No ja mam chyba juz takie wlosy, ze wiekszosc szczotek i grzebieni mi nie pasuje - niby proste, ale wiecznie sie placza, pusza i jakos tak "ciagna", jakby byly z gumy, takie elastyczne
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już paczuszkę z k6 i już zrobiłam listę na k7 a jest to:
* torebka za 1zł (muszę tylko wybrać coś za 29,90zł z tamtych stron) * litrowy płyn do kąpieli Kawiat wiśni * prześlicznie pachnący spray do włosów za 15,90zł * krem do opalania z filtrem 50 i kojące masło + torebka za 1zł krem arbuzowy prześlicznie pachnie. Na szczęście dostałam prawidłowe opalające kremy z tych zestawów. Brakiem jest tusz+cień GYPSY potwierdzony. Z tego wszystkiego zapomniałam klientce zamówić szampony do włosów po 13,80zł
|
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam sobie papierowy K8 i po wyniuchaniu stron zapachowych mogę powiedzieć że:
-Woda TTA in Love nie przypadła mi do gustu zapach niby świeży ale jak dla mnie ciężki (trochę przypomina mi Flower by Cynthia ale w lżejszym (mimo wszystko) wydaniu), moja siostra powiedziała że pachnie jej jak tulipany.. -SSS nowa seria Summer Soft pierwszy niuch rozpłynęłam się świeży soczysty melon , drugi niuch wyczuwam chemię niestety a tak ładnie się zapowiadał.. jeszcze jak będzie możliwość to zobaczę w COK bo może jednak będzie bardziej melonowy niż chemiczny ![]() tyle ze stron zapachowych bo reszta to stare i znane.. |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
ja z K07 chce póki co zamówić jedynie te okularki za 19.90
w czwartek dostane paczkę z K06, aż się nie mogę doczekać
|
#3219 | |
|
Raczkowanie
|
Wliczac sie nie wlicza ale koleżanka informuje inne "chętne"
![]() Cytat:
i to jest straszne.. ![]() co do szczotki to jest to pierwsza platikowa, ktora jest ok ![]() Mam fakturkę z K6: -brak naszyjnika Solutions ALE wlicza sie do bazy opustu! bo mam go z opustem 20%! ![]() -alternatywny błyszczyk z jojobą -torebka Eleanor przyjdzie )
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie mam podgląd faktury...
W brakach ołówek do kresek black Kurcze wściekła jestem
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
ten precyzyjny? no nie.. tak się czaiłam na niego,a jutro dopiero mam 1szy termin:/
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamowilam brown i plum dla siebie.
|
|
|
#3223 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w brakach tylko z oferty netto:
Torebka Florizel Bransoletka Tarala srebna Czy wie ktoś może czy są te rzeczy w katowickim coku? |
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz o tym kremie do stóp FW
??Skoro ślicznie pachnie to chyba zamówię sobie z tej nowej serii scrub uwielbiam ją oczywiście to dzięki wam odkryłam ta cudowną serię;-) tak samo było z żelami pod prysznic Senses.. myślałam, że są jakieś badziewne a teraz to tylko ich używam
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Nie no już niemoge Wszystko idzie nie tak...
Z K5 mialam zamowienie na 1 tusz supershock wiec nie zamawialam wiecej bo niewiedzialam czy zejdą... w K6 znowu zamowienie na niego i co gorsze na luksusowy krem ten z okladki jak nigdy... Nie mam duzo klientek i jeszcze nikt nigdy nie zamowił nic z Anew.... Więc jeden krem dla klientki drugi wezme dla mamy a trzeci moze uda sie sprzedac to załapie sie na 50% noi znowu zamowienie na tusz... Gdybym w K5 zamowila te 4 tusze to nie dość ze bym dostala jeszcze jeden gratis to bym dostala zestaw kosmetyków(nowości...) : ( I jeszcze jedno: KONKURS
Złóż zamówienie w K6/2008 o minimum 100 zł wyższe niż w K5/2008 a weźmiesz udział w losowaniu 20 zestawów kosmetyków o wartości 100 zł o szczegóły konkursu pytaj swojego Liedera Sprzedaży/OMS Mam to w wiadomościach ze strony Avon. Oczywiście nie uda mi się na to załapać bo jak zwykle zamowienia mam na 200 max 300 zł tak w K5 miałam 600! A z K6 ledwo dociągnełam do 150... no teraz II termin bedzie 200 na te kremy ale to i tak nie przekroczy 600..![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy widziałyście na żywo tą błękitną torebkę Leia z kat. 6 str. 97?
Pytałam już o nią chyba w zeszłym tygodniu tu, ale nie było odpowiedzi Może już któraś z Was miała ją okazję na żywo zobaczyć?
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
sorka pomyłka ;p
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
No już teraz też tak będę robiła... Człowiek uczy się na błędach...
![]() A noi nimogę się doczekać K09... A może ma ktoś ruski??? Edytowane przez MartaS1992 Czas edycji: 2008-04-22 o 19:21 Powód: dopisek |
|
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Co do torebki Leia - mialam ja zamowic ze wzgledu na nazwe
ale w 8 ma byc tez w wersji brazowej wiec chyba wtedy wezme
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym czy te filtry z avonu są stabilne??
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
katalog 9:
balsamiczna szminka 22,90 zł kosmetyczki letnie (3 sztuki, rozne rozmiary) 29,90 zł ochronny krem nawilz.-rozswietl. 16,90 zł bur balca: oba zapachy po 30,90 zł nowa torebka niamn (srebrna) 59,90 zł bransoletki alice 34,90 zł naszyjnik jacqueline pozlacany 39,90zł zegarek karissa 49,90 zł bizuteria colleen 39,90 zł błyszczyk do powiek 12,90 zł przy zakupie dowolneg produktu str 28-41 tusze: unoszacy rzesy, pelnia rzes i super shock 19,90 zł krem dlugotrwale nawilzajacy 11,90 zł blyskawiczna maseczka nawilzajaco-rozswietlajaca 7 ml 3,50 zł ujedrniajacy tonik do ciala 32,90 zł woda lbd 45,90 zł woda percive 49,90 zł woda passion dance 34,90zł nowa seria meska pro adventure oliwkowa maseczka planet spa za 8,90 zł przy zakupie ze str 86-89 dowolnego produktu wakacyjny zestaw do pedikiuru 14,90 zł duze zele senses 10,90 zł z dzwonkiem wszystkie zel senses romantic kiss i srping sensation 6,90 zł koloryzujacy preparta do maskowania siwiejacych wlosow 14,90 zł nowa seria naturals banan i mleczko kokosowe 9,90 zl do wyboru zel, balsam, spray grejpfrutowy plyn do kapieli 9,90 zł maseczka ulatwiajaca rozczesywanie banan i mleczko kokosowe 6,90 zł przy zakupie dowolnej rzeczy z katalogu Demo do k09: zel pod prysznic senses lagoon 4,90 zł przeciwzmarszczkowy program nawilżająco-brazujacy spf 15 39,90 zł intensywne serum odywcze na noc (chyba do twarzy) 14,90 zł woda toaletowa blue rush intense dla niego 29,90 zł zestaw spa: hawajski balsam do masażu caiała 150 ml i zestaw kadzidelek zapachowych (30 kadzidelek i podstawka) 16,90 zł Nie posiadam tego katalogu, info zaczerpniete z jednego z forum |
|
|
|
#3235 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki bo u mnie wynikła taka sytuacja że: w K5 miała mi przyjść ta biżuteria April z programu kwartalnego. Ale na fakturze napisali że przepraszają ale czasowo nie dysponują wystarczającą ilością tej biżuterii i że zostanie ona wysłana w najbliższym zamówieniu. Dziś otwieram paczkę szukajac tej biżuterii i nie ma jej, a na fakturze nic nie napisali;/ więc nie wiem czy pisac do liderki czy czekac do nastepnego zamówienia...
|
#3236 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rowniez nie moge sie doczekac troche sobie zamowilam i juz sie niecierpliwie kiedy sobie nowych kosmetykow pouzywam ![]() Cytat:
Cytat:
szczotka fajnie rozczesuje wlosy i wg za pierwszym pociagnieciem agrzebien przydatny do torebki czy do rozczesywania po zdrobieniu przedzialka
|
|
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za odpowiedź i za zdjęcia
mam w takim razie jeszcze jedno pytanie: jaki kolor mają błyszczące drobinki w tym cieniu Wheat Grass, bo na zdjęciu wydaja sie być niebieskie i nie wiem czy tak jest czy to przekłamanie.. bo cień niby złoćiście połyskujący a wersja Black i Deep Plum mają własnie niebieskie drobinki co daje efekt zimnego koloru, a szukam ciepłej błyszczącej oliwki i nie wiem czy znajdę coś w Avonie..
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
To jest ten faktor 50 dla dzieci, muszę kupić ten krem specjalnie na moją bliznę, mam nadzieję że bedzie rzeczywiście tak chronił ... co myslicie? Bo jak pytałam o taki faktor czy nawet 70 w aptece to cena wynosi od 70-80zł :/ A muszę mieć na bliznę bo jadę do Turcji i to 9 lipca czyli w to największe słońce .... jak ja wytrzymam te upały ...
|
|
|
|
#3239 |
|
Konto usunięte
|
ten krem do stop jest boski
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie brak braków, już kolejne zamówienie tak mam
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

natomiast szczotka calkiem ok, dosc solidna, choc wole ta ukladajaca z Advance Techniques (K06, s. 126 w prawym gornym rogu), bo ta jednak troche szarpie mi wlosy, a ukladajaca jest niemalze idealna

Ale szczotka świetnie rozczesuje włosy, jest twarda ale raz machne i już ni ma kołtunów
, drugi niuch wyczuwam chemię niestety
a tak ładnie się zapowiadał.. jeszcze jak będzie możliwość to zobaczę w COK bo może jednak będzie bardziej melonowy niż chemiczny 

i to jest straszne..
)

600! A z K6 ledwo dociągnełam do 150... no teraz II termin bedzie 200 na te kremy ale to i tak nie przekroczy 600..
mam w takim razie jeszcze jedno pytanie: jaki kolor mają błyszczące drobinki w tym cieniu Wheat Grass, bo na zdjęciu wydaja sie być niebieskie i nie wiem czy tak jest czy to przekłamanie.. bo cień niby złoćiście połyskujący a wersja Black i Deep Plum mają własnie niebieskie drobinki co daje efekt zimnego koloru, a szukam ciepłej błyszczącej oliwki i nie wiem czy znajdę coś w Avonie..