Kosmetyki Faberlic! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-13, 08:38   #571
maat7
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki Faberlic!

Cytat:
Napisane przez agusia_85 Pokaż wiadomość
Kredka "Róża turecka" ma kolor ciemno brązowy, ze złotym połyskiem
No to chyba spasuję, bo ciemne brązy mam ze 3 . A na zdjęciu wydaje się być rozjaśniona różem. Niech to szlag - szukam dalej. Agusia a widziałaś na żywo ten niebieski odcień? Skoro zdjęcia rozjaśniają to to będzie zapewne mocny granat.

Cytat:
Napisane przez stellla Pokaż wiadomość
Maat, juz pisalam o neo6, teraz wreszcie mam i moge powiedziec tyle, ze ciezko go nazwac kremem. najbardziej przypoina bazy pod makijaz, jest taki sliski, silikonowy, to samo wynika ze skladu i nawet pisze, ze mozna go stosowac jako baze. po prostu skora wydaje sie bardziej ujednolicona i matowa, pod moje oczy rewelacja. uwazam, ze jako krem pielegnacyjny pod oczy nie bedzie spelnial swojej roli.
Hm - z tego co piszesz to może się nadać na dzień, skoro to bardziej baza to przy lżejszych formułach kremu lub podkładu na lato powinien ładnie wyrównać skórę wokół oczu no i może też "sprasuje" kurze łapki. A na noc wzięłabym sobie coś mocno odżywczego (może RALA - która miałą okazje przetestować ???). ALe jednak kupię bo w katalogu w kwietniu kosztuje tylko 23,90 a to jest bardzo przyzwoita cena .

A co z serum przeciw kuperozie - miałyście okazję przetestować??? Jak nie to chyba też kupię i posłużę jako króliczek doświadczalny - w końcu co się nie robi aby poprawić sobie samopoczucie

I jeszcze jedno - dzisiaj użyłam pierwszy raz wody toaletowej Nuage - ładny i delikatnie kwiatowy aromat białych kwiatów lekko skropionych rosą poranka. Ale "znika" z mojej skóry po 15 minutach i na ciuszkach też słabo trzyma!!! Specjalnie prosiłam ślubnego żeby mnie węchowo przetestował i wyczuł po 30 minutach bardzo delikatny zapach przylepiając się nosem do mojej skóry (a wypsikałam spokojnie 1/4 flakonika:O
Szkoda, bo miałam nadzieję, że będzie to alternatywa dla wycofywanych Les Floralis. No to szukam dalej wśród tańszych wód toaletowych.

Edytowane przez maat7
Czas edycji: 2008-04-14 o 16:47
maat7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 08:16   #572
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

w kwietniu na mojej liscie widniala woda toaletowa NUEGE ale jednak jej nie zamowie skoro tak krociotko się trzyma , za to w maju biore WP AQUAMARINE zakochalam się w tym zapachu , i trzyma sie zdecydowanie dluzej niz pol h
forever_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 15:11   #573
paulineczek
Przyczajenie

GG do paulineczek

Witam Was bardzo serdecznie
wlasnie dolaczylam do konsultantek Faberlica i chce zlozyc swoje pierwsze zamowienie (z kwietniowego katalogu)
Chcialabym Was jednak najpierw zapytac o Wasze wlasne odczucia na temat nastepujacych produktow:
1.pogrubiajacy tusz - magiczne rzesy- kolor lilowy mineral - to dla mojej siostry- uwielbia fioletowy kolor moze ktoras z Was go miala? czy naprawde jest taki jak w katalogu?

2.woda wyznanie milosci VIOLET- tez dla siostry niestety nie mamy pojecia jak ona pachnie, a tak brac w ciemno to tez jest ryzyko... nie wiecie jak ten zapach pachnie? czy jest bardziej swiezy czy slodki

3.ja chcialam wziac dla siebie pianke do mycia twarzy podwojne oddychanie? (w ogole nie wiem czy ten kosmetyk jest do demakijazu woda czy wacika czy jak?) dodam ze mam wrazliwa cere sklonna do podraznen i szukam jakiegos delikatnego kosmetyku

4.i czytalam opinie tu na forum (POZYTYWNE) o nawilzajacym 12 godzinym kremie z podwojnego oddychania czy to jest delikatny krem? nie podraznia?

prosze Was o opinie

a.. jeszcze chce wziac zestaw podwojnego oddychania- szampon i odzywka przetestuje i wrazenia opisze na forum i ten zel Deser jagodowy..ponoc slicznie pachnie mniam mniam
paulineczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 16:58   #574
stellla
Rozeznanie

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22645
stellla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 18:00   #575
Fenris
Czekam na Ragnarok

paulineczek - ja mogę polecić krem 12h - nie podrażnia, dobry (choć wolę Równy Ton) i odżywki do włosów z Faberlica. Ogólnie ta seria Podwójne Oddychanie im się udała.
A co do edt Violet, to też mnie interesuje. I Perunowy Kwiat. Może ktoś miał?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 06:50   #576
maat7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulineczek Pokaż wiadomość
Witam Was bardzo serdecznie
wlasnie dolaczylam do konsultantek Faberlica i chce zlozyc swoje pierwsze zamowienie (z kwietniowego katalogu)
Chcialabym Was jednak najpierw zapytac o Wasze wlasne odczucia na temat nastepujacych produktow:
1.pogrubiajacy tusz - magiczne rzesy- kolor lilowy mineral - to dla mojej siostry- uwielbia fioletowy kolor moze ktoras z Was go miala? czy naprawde jest taki jak w katalogu?

2.woda wyznanie milosci VIOLET- tez dla siostry niestety nie mamy pojecia jak ona pachnie, a tak brac w ciemno to tez jest ryzyko... nie wiecie jak ten zapach pachnie? czy jest bardziej swiezy czy slodki

3.ja chcialam wziac dla siebie pianke do mycia twarzy podwojne oddychanie? (w ogole nie wiem czy ten kosmetyk jest do demakijazu woda czy wacika czy jak?) dodam ze mam wrazliwa cere sklonna do podraznen i szukam jakiegos delikatnego kosmetyku

4.i czytalam opinie tu na forum (POZYTYWNE) o nawilzajacym 12 godzinym kremie z podwojnego oddychania czy to jest delikatny krem? nie podraznia?

prosze Was o opinie

a.. jeszcze chce wziac zestaw podwojnego oddychania- szampon i odzywka przetestuje i wrazenia opisze na forum i ten zel Deser jagodowy..ponoc slicznie pachnie mniam mniam
Witamy
Jak masz cerę delikatną to ja sugerowałabym Tobie mleczko z efektem lotosu do demakijażu + tonik do skóry suchej/normalnej - u mnie ten zestaw sprawdził się cudownie (a teraz będę miała moje ukochane mleczko z tonikiem grejpfrutowym APR3, który też doczekał się kilku miłych słów od wizażanek). Generalnie wybieraj to co do cery suchej/normalnej, a będzie kojące dla skóry wrażliwej raczej na pewno Pianka też może się sprawdzić. Generalnie i pianka i mleczko mogą być spłukiwane wodą. Krem nawilżający jest dobry i skóroprzyjazny - spokojnie możesz po niego sięgnąć. W ogóle kosmetyki z serii podwójne oddychanie są dość udanym produktem i cenowo nie zawyżonym A jak zdecydojesz się na zakup szamponu z odżywką to napisz mi proszę czy szampon ma kolor biały czy niebieski??? Ma być prezentem dla znajomej, ale ona używa tylko niebieskich szamponów (szaleństwo dość niewinne, ale nie do pokonania).
Natomiast tych wód toaletowych nie znam, ale zwróć proszę uwagę, że pojemność to tylko 15 ml!!! To są maleństwa, a jak zapach okaże się mało trwały to szybko znikną. Cudowne były wody toaletowe z serii Les Floralises (szczególnie Poetica i Primavera) , ale niestety wycofują je, a te które kupiłam z katalogu kwietniowego mają termin przydatności do 06/2008. Ale gdybyś szukała czegoś kwiatowego w najczystszej postaci to polecam je gorąco - Primavera jest czystą konwalią zmieszaną z białymi kwiatami, a Poetica przełamuje się słodkim aromatem fiołka. Bardzo kwiatowe i wiosennie radosne i cenowo atrakcyjne.
Stary 2008-04-20, 08:05   #577
paulineczek
Przyczajenie

GG do paulineczek

Stellla - dziekuje za ten link do tuszu...2 razy sie zastanowie nad zakupem...bo mojej siostrze glownie chodzil o taki normalny fioletowy... a tu widze ze taki sobie ten fioecik

Fenris- jezeli chodzi o krem 12-godzinny to jezeli polecasz to sie skusze

maat7- na pewno wezme ten zestaw do wlosow i dam Ci znac jaki ma kolor szampon jezeli chodzi o te wody to idzialam ze jest tylko 15 ml troche malutko z ataka cene i zapach w ciemno kupowac to troszke ryzyko, ale tez zastanawialam sie nad angelica i primavera... szkoda tylko ze termin jest do czerwca ale jak kupie to zuzyje a... i jeszcze zastanowie sie nad tym mleczkiem z efektem lotosu (mam nadzieje ze nie bede po tym jedna wielka podrazniona plama na twarzy )

musze jeszcze wszystko przemyslec... jak tylko zloze zamowienie to dam Wam znac i oczywiscie opisze moje przemyslenia na temat kosmetykow ktore zamowilam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 15:00   #578
stellla
Rozeznanie

Paulineczek, moge zrobic foto, to zobaczysz ten kolor. Jakosc tuszu srednia, kolor n aprawde nieciekawy, dlatego osobiscie odradzam. Tez chcialam jakis piekny, zywy fiolet.
Stary 2008-04-20, 16:28   #579
paulineczek
Przyczajenie

GG do paulineczek

Cytat:
Paulineczek, moge zrobic foto, to zobaczysz ten kolor. Jakosc tuszu srednia, kolor n aprawde nieciekawy, dlatego osobiscie odradzam. Tez chcialam jakis piekny, zywy fiolet.
Nie stellla, chyba nawet nie ma sensu zebys robila fotki, skoro to to nie ejst fioletowy, nie bede go zamawiac jednak...ale dzieki za szczere checi
Stary 2008-04-20, 18:31   #580
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

w prezencie imieninowym podarowalam mojej mamie wode toaletową NIMPHEA jesli kogoś zapach interesuje to mogę się jutro nią psiknąć i opisze odczucia co do tej wody . Jakoś nie pozostał w mej pamieci ....

Co do szamponow oraz balsamu z PO to polecam naprawde fajne ale KRASA jest jeszcze lepsza ,moje wlosy sa w rewelacyjnej formie, to opinia mojej fryzjerki
Stary 2008-04-21, 17:19   #581
maat7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez forever_girl Pokaż wiadomość
w prezencie imieninowym podarowalam mojej mamie wode toaletową NIMPHEA jesli kogoś zapach interesuje to mogę się jutro nią psiknąć i opisze odczucia co do tej wody . Jakoś nie pozostał w mej pamieci ....

Co do szamponow oraz balsamu z PO to polecam naprawde fajne ale KRASA jest jeszcze lepsza ,moje wlosy sa w rewelacyjnej formie, to opinia mojej fryzjerki
Koniecznie opisz ten zapach Nimphea. Raz że jestem ciekawa, dwa że nie ma próbek, więc będziemy mogły bazować na Twoim nosie Forever_girl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 16:59   #582
paulineczek
Przyczajenie

GG do paulineczek

Cytat:
forever_girl a ktore dokladnie z KRASY uzywalas? mialas moze ta maske "intensywna pielegnacha"? ciekawa jestem jaka ona jest
Stary 2008-04-22, 21:00   #583
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
forever_girl a ktore dokladnie z KRASY uzywalas? mialas moze ta maske "intensywna pielegnacha"? ciekawa jestem jaka ona jest
Ja używałam dwóch balsamów do włosów KRASA. Jeden do włosów farbowanych - przeciętny. Dużo lepszy jest "Odżywienie i regeneracja", ten mogę polecić
Stary 2008-04-23, 11:02   #584
paulineczek
Przyczajenie

GG do paulineczek

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ja używałam dwóch balsamów do włosów KRASA. Jeden do włosów farbowanych - przeciętny. Dużo lepszy jest "Odżywienie i regeneracja", ten mogę polecić
fenris a mialas tez PO, bo nie moge sie zdecydowac, ktore wziac czy te z krasy czy z podwojnnegoo oddychania i to neci i to kusi...
Stary 2008-04-23, 21:12   #585
forever_girl
Raczkowanie

GG do forever_girl

Nimphea zapach z poczatku cierpki po kilku godzinach przemiania się w dośc lagodnych , wyraźniej wyczuwalna porzeczkę .Zapach dlugo sie utrzymuje okolo 5-6 godzin , to jak na WT dlugo . Osobom ktorym przypodobal się zapach AORA moga być zadowolene.
Oczywiscie moje subiektywne odczucia .

Co do KRASYmam szampon wlasnie regeneracja do wlosow farbowanych , jesli inne z tej serii są lepsze to gratuluje firmie co do odżywki mam ODŻYWIENIE I REGENERACJA , jedna z najlpeszych jakikolwiek mialam .

Dziewczyny pamietajmy ze to co dla jednej jest rewelacją dla drugiej nie musi ! Szampon REGENERACJA jest przy moich farbownych wlosach super. Nakladam raz na dwa miesiące farbe i kolor naprawde sie utrzymuje bardzo dlugo . Wlosy mam gladziutkie choć wczesniej rozjasnialam ...
Stary 2008-04-23, 23:46   #586
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
fenris a mialas tez PO, bo nie moge sie zdecydowac, ktore wziac czy te z krasy czy z podwojnnegoo oddychania i to neci i to kusi...
Właśnie go używam i jest świetny - ten PO Włosy się świetnie rozczesują, są gładkie i miłe w dotyku, w dodatku ładnie pachną.
Stary 2008-04-25, 08:41   #587
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Właśnie go używam i jest świetny - ten PO Włosy się świetnie rozczesują, są gładkie i miłe w dotyku, w dodatku ładnie pachną.
Potwierdzam! Mój Tżet się nawet pytał co mam takie miękkie włosy najczęściej raczej komplementów o włosach mi nie prawi, więc coś o tej odżywce świadczy Bardzo ją lubie i na pewno będzie u mnie zawsze

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-27, 15:46   #588
maat7
Raczkowanie

Cytat:
Nimphea zapach z poczatku cierpki po kilku godzinach przemiania się w dośc lagodnych , wyraźniej wyczuwalna porzeczkę .Zapach dlugo sie utrzymuje okolo 5-6 godzin , to jak na WT dlugo . Osobom ktorym przypodobal się zapach AORA moga być zadowolene.
Oczywiscie moje subiektywne odczucia .
No to mi nie przypadnie do gustu.
Niedawno zaś odpakowałam swoją Alizes kupioną w ciemno i w ogóle nie czuję żadnego zapachu Podsunęłam swe ciało obficie spryskane tą wonią pod nos męża i on stwierdził, że coś tam czuć ale niespecjalnie ładne. Dam do obwąchania mojej żeńskiej rodzince, jak nikomu nie przypadnie do gustu to pójdzie na odświeżacz powietrza w łazience Ale to strasznie dziwne żeby tak nic a nic nie poczuć ??? Potestuję go jeszcze jutro i pojutrze bo może to zależy od dnia cyklu Teraz aż się boję wszystkiego co jest lekkim zapachem - chyba pozostanę przy O'Feerique i sięgnę po Slezę Yuratę, no i oczywiście absolutnie nie odmówię sobie nowych zapaszków majowych - czekoladki i owoców
Mam już z Neoskin mój krem korektor do oczu - faktycznie skórka robi się jak aksamit po jego naniesieniu. Maleństwo z tego kremiku, ale wystarczy mała kropelka więc będzie wydajny Póki co jestem z niego zadowolona, zobaczymy zresztą jak sobie radzi ze zmarszczkami itp. objawami starości.
Stary 2008-04-27, 16:18   #589
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ja też biorę nową czekoladkę zapachową
Stary 2008-04-27, 23:51   #590
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Wyszukałam na KWC krem-żel balansujący do skóry mieszanej, mam tez ochote na żel do mycia z tej serii, używał ktoś? Ciekawa jestem czy bardzo wysusza, mam ekstremalnie suche policzki
No i drugie pytanie, jest gdzies w necie lista konsultantek według regionów? Kurcze nie znam żadnej a dorzucając koszta wysyłki sie nie opłaca kupic na allegro
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-28, 16:51   #591
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Wyszukałam na KWC krem-żel balansujący do skóry mieszanej, mam tez ochote na żel do mycia z tej serii, używał ktoś? Ciekawa jestem czy bardzo wysusza, mam ekstremalnie suche policzki
No i drugie pytanie, jest gdzies w necie lista konsultantek według regionów? Kurcze nie znam żadnej a dorzucając koszta wysyłki sie nie opłaca kupic na allegro
Mam ten sam problem co Ty. Miałam ten krem FM4, ale niestety okazał sie dla mnie nieodpowiedni. Skóra mnie swędziała i za bardzo wysuszył, choć na początku była taka gładzitka prawie idealna. Lepszy jest krem Równy Ton, choć też nie idealny Żel do mycia z serii FM mam, ale jeszcze nie używałam. Czeka na półce. Z tego co pamiętami to w marcu (?) był na wyprzedaży, więc nie wiem czy go jeszcze dostaniesz. Jak wypróbuje to dam znać, ale to za jakiś hm miesiąc.
Tu na stronie jest wiele konsultantek, więc myśle, że znajdziesz taką najbliżej siebie Moją jest kochana Fenris (nic nie sugeruję, ale... )

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-28, 17:28   #592
paulineczek
Przyczajenie

GG do paulineczek

Wlasnie dostalam swoje pierwsze zamowienie
zamowilam
- nawilzajaca pomadke Lekki bez GR1007- musze przyznac ze ejstem mile zaskoczona ten kolor jest dla mnie wprost idealny, zwlaszcza na wieczorne wyjscia przy mocno podkreslonym oku w katalogu tego nie widac, ale pomadka ma delikatne drobinki, choc tak bardzo tego nie widac...(choc myslalam ze bedzie raczej jeednolita to drobinki jeszcze bardziej podkreslaja kolorek )... w dodatku jest dosyc trwala i ma sliczny zapach...nie mowiac juz o opakowaniu

- szampon + odzywka z Podwojnego Oddychania - jestem zachwycona tym zestawem nie dosc ze pieknie pachnie, to wloski sa takie delikatne (juz zdazylam umyc i sie zachwalic) idealnie sie rozczesuja i sa takie mieciutkie

Cytat:
Napisane przez maat7 Pokaż wiadomość
A jak zdecydojesz się na zakup szamponu z odżywką to napisz mi proszę czy szampon ma kolor biały czy niebieski??? Ma być prezentem dla znajomej, ale ona używa tylko niebieskich szamponów (szaleństwo dość niewinne, ale nie do pokonania).
maat7 - szampon i odzywka maja kolor bialy ale jak Twoja znajoma sprobuje ten zestawik to od razu przerzuci sie na PO niezalnie od koloru

- serum wzmacniajace cebulki wlosow- bo ostatnio zaczely mi wypadac jeszcze go nie uzywalam, ale czytalam wiele pozytywnych opinii o nim z tego co sie zorientowalam to ma taki mietowy- eukaliptusowy zapach... i ma konstystencje zelu... o skutecznosci napisze jak sprobuje

-krem do rak KR1- tego nie zamawialam, ale dostalam za pierwsze zamowienie powyzej 50 zl- kremik jest fajny, szybciutko sie wchlania i ma mily zapach, raczki sa doskonale nawilzone i zmiekczone

-oczyszczajace mleczko dla skory wrazliwej SK1- to tez mi wlozyli do paczki, na razie go nie uzywalam i chyba nie bede (mam inne mleczko) wiec te oddam siostrze ale z tego co wywachalam- pachnie typowo "mleczkowo"

to tyle z kwietniowego katalogu

Dziewczyny, a powiedzcie jak tam woda czekoladowa, warto ja wziac zapach dlugo sie utrzymuje? bo myslalam zeby sobie fundnac taki prezencik
Stary 2008-04-28, 17:31   #593
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem co Ty. Miałam ten krem FM4, ale niestety okazał sie dla mnie nieodpowiedni. Skóra mnie swędziała i za bardzo wysuszył, choć na początku była taka gładzitka prawie idealna. Lepszy jest krem Równy Ton, choć też nie idealny Żel do mycia z serii FM mam, ale jeszcze nie używałam. Czeka na półce. Z tego co pamiętami to w marcu (?) był na wyprzedaży, więc nie wiem czy go jeszcze dostaniesz. Jak wypróbuje to dam znać, ale to za jakiś hm miesiąc.
Tu na stronie jest wiele konsultantek, więc myśle, że znajdziesz taką najbliżej siebie Moją jest kochana Fenris (nic nie sugeruję, ale... )
No to zostałam sprowadzona na ziemie, eh a juz widzialam dla siebie światełko w tunelu dzieki za opinie
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-28, 19:39   #594
maat7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Cytat:
Wlasnie dostalam swoje pierwsze zamowienie
zamowilam
- szampon + odzywka z Podwojnego Oddychania - jestem zachwycona tym zestawem nie dosc ze pieknie pachnie, to wloski sa takie delikatne (juz zdazylam umyc i sie zachwalic) idealnie sie rozczesuja i sa takie mieciutkie
maat7 - szampon i odzywka maja kolor bialy ale jak Twoja znajoma sprobuje ten zestawik to od razu przerzuci sie na PO niezalnie od koloru
Dziewczyny, a powiedzcie jak tam woda czekoladowa, warto ja wziac zapach dlugo sie utrzymuje? bo myslalam zeby sobie fundnac taki prezencik
Virtual reality - ja osobiście sporo kremów testowałam, w tym również z Novaftemu krem równy ton, ale odkąd mam Neoskin Formuła Równowagii to nic się nie może z tym równać To jest super kremik specjalnie do skóry mieszanej i suchej, więc tam gdzie trzeba nawilży (szczególnie moje odwodnione policzki), a zmatuje partie skłonne do ekstremum w strefie T. Uważam, że szkoda czasu na "tańsze" rozwiązania bo Neoskim pięknie się sprawuje i bardzo sobie go chwalę . No i jest piekielnie wydajny, szybko się wchłania, a jak nie nakładam make-upu to ślicznie skórę na twarzy wygładza - rewelacja jak dla mnie A do mycia serdecznie polecam mleczko z efektem lotosu - ukoił moją rozdrażnioną skórę i uspokoił rozszalałe gruczoły produktujące tłuszcz, zero śladu wysuszenia i dramatycznie suchych skórek na polikach i w skrzydełkach nosa. Przetestowałam na własnej twarzy i mi się te kosmetyki bardzo dobrze przysłużyły

Paulineczek - dzięki za pamięć . Chyba się skuszę na ten szampon podwójne oddychanie i wezmę i dla znajomej i dla siebie. Najwyżej znajoma będzie nadrabiać nadinterpretacją, że buteleczka ma elementy niebieskie
Co do nowego zapachu czekoladki to jest śliczna - taka mleczna czekolada z dodatkiem kardamonu i chilli otulająca ciało. Próbki niestety do końca prawdy o trwałości nie powiedzą bo liczy się efekt zapachowy spryskanej skóry, ale dają pojęcie o kompozycji zapachowej. Jak na mój nos jest trwały i aromatycznie smaczny - ja biorę w ciemno i już bo mnie zauroczył. Ten zapach owocowy też chyba wezmę - piszę chyba bo muszę policzyć ile bym chciała, a ile faktycznie mogę i dopiero po tym podejmę decyzję Jak masz cierpliwość żeby poczekać do połowy maja to zdam relację, ale przy tej cenie ja bym na Twoim miejscu śmiało zaryzykowała
Stary 2008-04-29, 06:09   #595
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Oczywiście zawsze chętnie służę pomocą w zakupie Faberlicowych kosmetyków
Cytat:
- nawilzajaca pomadke Lekki bez GR1007
Też byłam z niej bardzo zadowolona, ale niestety szybko ją wykończyłam i teraz cieszę się z Pocałunku Deszczu
Stary 2008-04-30, 10:00   #596
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls
Talking Dot.: Kosmetyki Faberlic!

jakże się cieszę dla początkującej konsultantki Faberlica ten wątek to skarbnica wiedzy
Stary 2008-05-02, 20:41   #597
Fenris
Czekam na Ragnarok

Właśnie złożyłam zamówienie majowe Nie biorę jednak czekoladki.
Wzięłam za to karmelową pomadkę Pocałunek Deszczu (mam już jabłuszko), spray przeciwsłoneczny SPF12 i z wyprzedaży 3 żele Collection Russe (bardzo lubię) i Orchideę 500ml, no i maseczkę Parfait (LU-8).
Chyba już niestety nie dojdzie w poniedziałek, a we wtorek.
Stary 2008-05-03, 13:49   #598
stellla
Rozeznanie

Fenris, ja tez wzielam wyprzedazowa mseczke parafait. Dobra jest? W sumie sporo wzielam z wyprzedazy: blyszczy, zele do mycia twarzy, siostra szminke, mama 2 cienie do powiek... A z katalogu tylko balsam do wlosow Krasa Ks-5 (bardzo fajnie, ze ma pompke). Mam nadzieje, ze w poniedzialek paczka dojdzie, zamowienie zlozylam 1 maja, 1 dzien roboczy byl wczoraj w piatek i drugi bedzie poniedzialek. A jak nie to wtorek, bardziej sie i tak siostra niecierpliwi. :P

PS Wzielam tez dla siebie i mamy krem Aniage SPF 30 - mam nadzieje, ze nie bedzie tlusty i bedzie mial jeszcze 2-3 msc conajmniej date waznosci. Obecnie uzywam na dzien kremu do opalania SPF 30 Oriflame i dobrze sie sprawdza jako krem na dzien z filtrem.
Stary 2008-05-03, 14:32   #599
agusia_85
Zadomowienie

GG do agusia_85

Cytat:
Fenris, ja tez wzielam wyprzedazowa mseczke parafait. Dobra jest?
Pisałam o niej kilka stron wcześniej Ma piękny, intensywny zapach mamby malinowej. Jest w formie pianki, nie jest to maseczka nawilżająca, ani odżywcza. Według mnie napina skórę, trochę ściąga pory, wyrównuje koloryt - taka maseczka typowa na jakieś wyjście

agusia_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-03, 15:09   #600
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez agusia_85 Pokaż wiadomość
Pisałam o niej kilka stron wcześniej Ma piękny, intensywny zapach mamby malinowej. Jest w formie pianki, nie jest to maseczka nawilżająca, ani odżywcza. Według mnie napina skórę, trochę ściąga pory, wyrównuje koloryt - taka maseczka typowa na jakieś wyjście
Ooo, ja nie znalazłam (bo nie szukałam) recenzji, wzięłam w ciemno. Mam nadzieję, że się sprawdzi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości