![]() |
#571 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Faberlic!
No to chyba spasuję, bo ciemne brązy mam ze 3
![]() Cytat:
![]() A co z serum przeciw kuperozie - miałyście okazję przetestować??? Jak nie to chyba też kupię i posłużę jako króliczek doświadczalny - w końcu co się nie robi aby poprawić sobie samopoczucie ![]() I jeszcze jedno - dzisiaj użyłam pierwszy raz wody toaletowej Nuage - ładny i delikatnie kwiatowy aromat białych kwiatów lekko skropionych rosą poranka. Ale "znika" z mojej skóry po 15 minutach i na ciuszkach też słabo trzyma!!! Specjalnie prosiłam ślubnego żeby mnie węchowo przetestował i wyczuł po 30 minutach bardzo delikatny zapach przylepiając się nosem do mojej skóry (a wypsikałam spokojnie 1/4 flakonika:O Szkoda, bo miałam nadzieję, że będzie to alternatywa dla wycofywanych Les Floralis. No to szukam dalej wśród tańszych wód toaletowych. Edytowane przez maat7 Czas edycji: 2008-04-14 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Raczkowanie
|
w kwietniu na mojej liscie widniala woda toaletowa NUEGE ale jednak jej nie zamowie skoro tak krociotko się trzyma , za to w maju biore WP AQUAMARINE zakochalam się w tym zapachu , i trzyma sie zdecydowanie dluzej niz pol h
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Przyczajenie
|
Witam Was bardzo serdecznie
![]() wlasnie dolaczylam do konsultantek Faberlica i chce zlozyc swoje pierwsze zamowienie (z kwietniowego katalogu) ![]() Chcialabym Was jednak najpierw zapytac o Wasze wlasne odczucia na temat nastepujacych produktow: 1.pogrubiajacy tusz - magiczne rzesy- kolor lilowy mineral - to dla mojej siostry- uwielbia fioletowy kolor ![]() 2.woda wyznanie milosci VIOLET- tez dla siostry ![]() ![]() 3.ja chcialam wziac dla siebie pianke do mycia twarzy podwojne oddychanie? (w ogole nie wiem czy ten kosmetyk jest do demakijazu woda czy wacika czy jak?) dodam ze mam wrazliwa cere sklonna do podraznen i szukam jakiegos delikatnego kosmetyku ![]() 4.i czytalam opinie tu na forum (POZYTYWNE) o nawilzajacym 12 godzinym kremie z podwojnego oddychania ![]() prosze Was o opinie ![]() a.. jeszcze chce wziac zestaw podwojnego oddychania- szampon i odzywka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Czekam na Ragnarok
|
paulineczek - ja mogę polecić krem 12h - nie podrażnia, dobry (choć wolę Równy Ton) i odżywki do włosów z Faberlica. Ogólnie ta seria Podwójne Oddychanie im się udała.
A co do edt Violet, to też mnie interesuje. I Perunowy Kwiat. Może ktoś miał? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak masz cerę delikatną to ja sugerowałabym Tobie mleczko z efektem lotosu do demakijażu + tonik do skóry suchej/normalnej - u mnie ten zestaw sprawdził się cudownie (a teraz będę miała moje ukochane mleczko z tonikiem grejpfrutowym APR3, który też doczekał się kilku miłych słów od wizażanek). Generalnie wybieraj to co do cery suchej/normalnej, a będzie kojące dla skóry wrażliwej raczej na pewno ![]() ![]() ![]() Natomiast tych wód toaletowych nie znam, ale zwróć proszę uwagę, że pojemność to tylko 15 ml!!! To są maleństwa, a jak zapach okaże się mało trwały to szybko znikną. Cudowne były wody toaletowe z serii Les Floralises (szczególnie Poetica i Primavera) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Przyczajenie
|
Stellla - dziekuje za ten link do tuszu...2 razy sie zastanowie nad zakupem...bo mojej siostrze glownie chodzil o taki normalny fioletowy... a tu widze ze taki sobie ten fioecik
![]() Fenris- jezeli chodzi o krem 12-godzinny to jezeli polecasz to sie skusze ![]() maat7- na pewno wezme ten zestaw do wlosow i dam Ci znac jaki ma kolor szampon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() musze jeszcze wszystko przemyslec... jak tylko zloze zamowienie to dam Wam znac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#578 |
Rozeznanie
|
Paulineczek, moge zrobic foto, to zobaczysz ten kolor. Jakosc tuszu srednia, kolor n aprawde nieciekawy, dlatego osobiscie odradzam. Tez chcialam jakis piekny, zywy fiolet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Raczkowanie
|
w prezencie imieninowym podarowalam mojej mamie wode toaletową NIMPHEA jesli kogoś zapach interesuje to mogę się jutro nią psiknąć i opisze odczucia co do tej wody . Jakoś nie pozostał w mej pamieci ....
Co do szamponow oraz balsamu z PO to polecam naprawde fajne ale KRASA jest jeszcze lepsza ,moje wlosy sa w rewelacyjnej formie, to opinia mojej fryzjerki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Nimphea zapach z poczatku cierpki po kilku godzinach przemiania się w dośc lagodnych , wyraźniej wyczuwalna porzeczkę .Zapach dlugo sie utrzymuje okolo 5-6 godzin , to jak na WT dlugo . Osobom ktorym przypodobal się zapach AORA moga być zadowolene.
Oczywiscie moje subiektywne odczucia . Co do KRASYmam szampon wlasnie regeneracja do wlosow farbowanych , jesli inne z tej serii są lepsze to gratuluje firmie ![]() Dziewczyny pamietajmy ze to co dla jednej jest rewelacją dla drugiej nie musi ! Szampon REGENERACJA jest przy moich farbownych wlosach super. Nakladam raz na dwa miesiące farbe i kolor naprawde sie utrzymuje bardzo dlugo . Wlosy mam gladziutkie choć wczesniej rozjasnialam ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niedawno zaś odpakowałam swoją Alizes kupioną w ciemno i w ogóle nie czuję żadnego zapachu ![]() ![]() ![]() ![]() Mam już z Neoskin mój krem korektor do oczu - faktycznie skórka robi się jak aksamit po jego naniesieniu. Maleństwo z tego kremiku, ale wystarczy mała kropelka więc będzie wydajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja też biorę nową czekoladkę zapachową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wyszukałam na KWC krem-żel balansujący do skóry mieszanej, mam tez ochote na żel do mycia z tej serii, używał ktoś? Ciekawa jestem czy bardzo wysusza, mam ekstremalnie suche policzki
![]() No i drugie pytanie, jest gdzies w necie lista konsultantek według regionów? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tu na stronie jest wiele konsultantek, więc myśle, że znajdziesz taką najbliżej siebie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#592 | |
Przyczajenie
|
Wlasnie dostalam swoje pierwsze zamowienie
![]() zamowilam - nawilzajaca pomadke Lekki bez GR1007- musze przyznac ze ejstem mile zaskoczona ![]() ![]() ![]() ![]() - szampon + odzywka z Podwojnego Oddychania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() - serum wzmacniajace cebulki wlosow- bo ostatnio zaczely mi wypadac ![]() ![]() ![]() -krem do rak KR1- tego nie zamawialam, ale dostalam za pierwsze zamowienie powyzej 50 zl- kremik jest fajny, szybciutko sie wchlania i ma mily zapach, raczki sa doskonale nawilzone i zmiekczone ![]() -oczyszczajace mleczko dla skory wrazliwej SK1- to tez mi wlozyli do paczki, na razie go nie uzywalam i chyba nie bede (mam inne mleczko) wiec te oddam siostrze ![]() to tyle z kwietniowego katalogu ![]() Dziewczyny, a powiedzcie jak tam woda czekoladowa, warto ja wziac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Paulineczek - dzięki za pamięć ![]() ![]() Co do nowego zapachu czekoladki to jest śliczna - taka mleczna czekolada z dodatkiem kardamonu i chilli otulająca ciało. Próbki niestety do końca prawdy o trwałości nie powiedzą bo liczy się efekt zapachowy spryskanej skóry, ale dają pojęcie o kompozycji zapachowej. Jak na mój nos jest trwały i aromatycznie smaczny - ja biorę w ciemno i już bo mnie zauroczył. Ten zapach owocowy też chyba wezmę - piszę chyba bo muszę policzyć ile bym chciała, a ile faktycznie mogę i dopiero po tym podejmę decyzję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też byłam z niej bardzo zadowolona, ale niestety szybko ją wykończyłam i teraz cieszę się z Pocałunku Deszczu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zadomowienie
|
![]()
jakże się cieszę
![]() ![]()
![]() |
#597 |
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie złożyłam zamówienie majowe
![]() Wzięłam za to karmelową pomadkę Pocałunek Deszczu (mam już jabłuszko), spray przeciwsłoneczny SPF12 i z wyprzedaży 3 żele Collection Russe (bardzo lubię) i Orchideę 500ml, no i maseczkę Parfait (LU-8). Chyba już niestety nie dojdzie w poniedziałek, a we wtorek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Rozeznanie
|
Fenris, ja tez wzielam wyprzedazowa mseczke parafait. Dobra jest? W sumie sporo wzielam z wyprzedazy: blyszczy, zele do mycia twarzy, siostra szminke, mama 2 cienie do powiek... A z katalogu tylko balsam do wlosow Krasa Ks-5 (bardzo fajnie, ze ma pompke). Mam nadzieje, ze w poniedzialek paczka dojdzie, zamowienie zlozylam 1 maja, 1 dzien roboczy byl wczoraj w piatek i drugi bedzie poniedzialek. A jak nie to wtorek, bardziej sie i tak siostra niecierpliwi. :P
PS Wzielam tez dla siebie i mamy krem Aniage SPF 30 - mam nadzieje, ze nie bedzie tlusty i bedzie mial jeszcze 2-3 msc conajmniej date waznosci. Obecnie uzywam na dzien kremu do opalania SPF 30 Oriflame i dobrze sie sprawdza jako krem na dzien z filtrem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zadomowienie
|
Pisałam o niej kilka stron wcześniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.