|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy
Za wszystkie ćwiczenia zbiorowo
![]() ![]() klask i:U nas masakra Malutką rano zaczęło mocno boleć oko, było zaczerwienione i łzawiło, więc pojechałyśmy do pediatry po skierowanie do okulisty, na badaniu histeria, bo jak wytłumaczyć 2-latce, że ma położyć podbródek na tym ustrojstwie do badania musiałyśmy Ją z pielęgniarką i lekarką trzymać na siłę, a krzyki całe piętro słyszało. Okazało się, że ma rankę na rogówce, czymś zatarła, ale nie wiadomo czym. Okulistka wpuściła Jej dużo maści pod powiekę i zakleiła oko opatrunkiem. Kolejny raz: jak wytłumaczyć małemu dziecku, że ma mieć zaklejone oko i nie ściągać opatrunku teraz leży mi z główką na kolanach i popłakuje nieszczęśliwa, z obolałym okiem Jeszcze okulistka powiedziała, że nie może zagwarantować, że nie pozostało żadne ciało obce pod powieką i że jak nie będzie jutro wyraźnej poprawy, to musimy jechać do szpitala, gdzie będzie musiała dostać narkozę i wtedy będą dokładnie sprawdzać
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też, mało co pasuje mi do figury
ale przymierzałam bo byłam sama i mogła na spokojnie przymierzyć No właśnie nie wiedziałam i nie kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
biedulka mam nadzieję, że nie zostało i jednak będzie poprawa
|
|
#4143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdówka, oby jak najszybciej przeszło i obyło bez szpitala ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze jakiś strój mam w domu bo chce uniknąć tego kupowania
|
|
#4144 |
|
Konto usunięte
|
LB świetny strój
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
w listopadzie ostatni kupowałam ale jakoś średnio jestem zadowolona
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2017-04-24 o 15:56 |
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się polepszyło
|
|
#4147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- A ja chciałam kupić książkę fit matki wariarki, ale nie chcą mi wysłać do Niemiec:@ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie was wcielo?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Stwory dostały w prezencie w przedszkolu ( bo tu taka tradycja ze na Wielkanoc tez są prezenty) dostały akcesoria do grzebania w piasku i byliśmy wypróbować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pracy od razu wzielam sinupret herbate z lipy i do lozka , mam nadzieje ze jutro sie bede.normalnie czula ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Cwicza wszystkie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Padam po pracy
jescze tylko jutro... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4154 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
Od dzisiaj zaczynam dietkę i ćwiczenia i szukam wsparcia i motywacji, bo samej trudno. Można do Was dołączyć?
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Melduję zakończenie dnia na 1776 kcal. Więcej nie wcislam. Musiałam podbić cola i ciastem czekoladowym bo inaczej by się na 1300 skończyło. Nie wiem jak to możliwe... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję 40 min dywanówek plus sporo łażenia, a teraz herbatka z imbirem, gripex i łóżko LB fajny strój Monte oby się poprawiło jak najszybciej Toxeyyy cześć Za wszystkie ćwiczenia zbiorowo
Edytowane przez bingos Czas edycji: 2017-04-24 o 21:14 |
|
|
|
#4157 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
dziękuje dziewczyny za ciepłe przyjęcie staram się podczytac na bierząco zeby się wciagnac bo fajnie tu i wad tak swojsko i pozytywnie Gratuluje za ćwiczenia napisałabym ze nie mam kiedy ale to tylko wymówka by była ehh Trudno będę musiała się lepiej zorganiowac i ćwiczyć jak położę młodzież spać.... 3mam kciuki za młodą damę żeby już się nie smucila i żeby była poprawa A tak tylko wyrace ze u nas w rossmanie panie były zdziwione ze odżywki do rzęs wchodzą na promocje to pomyślałam ze faktycznie ktoś może nie wiedzieć to pisze jakby co
|
|
|
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj ćwiczyłam, pot mi kapał z głowy wielkimi kroplami ![]() dla wszystkich ćwiczącychNa Androidzie też się da ![]() Cytat:
Dobry wieczór
|
||
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasz, strasz, to się należy ![]() Cytat:
![]() Daj znać jak najszybciej jak dzisiaj Malutka? Dużo zdrówka ![]() Cytat:
![]() Czujesz się już lepiej po gripexie? Cytat:
Cześć Kochane No i mamy wtorek. Jeszcze 3 dni i długi weekend My nigdzie nie wyjeżdżamy, ale mamy trochę planów na miejscu i zamierzam wszystkie je spełnić. 1 Maja jak będzie pogoda to skoczymy sobie może do Istebnej połazić ![]() U mnie wczoraj zabiegany dzień, ale: 30 minut steppera noszenie wiader z wodą i czyszczenia 300 litrowego akwarium Myślę, że drugą pozycję spokojnie mogę podciągnąć pod trening ![]() Jakie są Wasze ulubione sałatki ? ![]() |
||||
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Mam straszne zakwasy na tyłku po wczorajszej jodze. Leje u mnie dzisiaj i zimno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dziunkowa Czas edycji: 2017-04-25 o 08:29 |
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci , ze wypiłam dwa sinuprety ( one ziołowe sa) + herbata z lipy + gripex zatoki na noc i dzisiaj o niebo lepiej ale wracam do siebie ![]() Na majówke nic konkretnego, na bieżąco coś wymyślimy A sałatki to ja chyba wszystkie lubie , w których nie ma oliwek ![]() Zazwyczaj biore kapustę pekińska i dodaje to co mam w domu dzisiaj mam kap[usta pekińska z papryka kukurydza i ogórkiem kiszonym
|
|
#4164 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jakis szczególnych planów nie mamy, ale zobaczymy - może pojedziemy na Słowację do aqua parku albo na Węgry na termy. Ale to się dopiero okaże .Takiej ulubionej sałatki to chyba nie mam - wszystkie lubię. za ćwiczenie - szczególnie za akwarium![]() Dzień dobry Melduję wieczorną Charlean i wczorajszą czystą michę - pierwszy dzień wytrwałam .
|
|||||
|
|
|
#4165 |
|
Kawoholiczka
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj ćwiczeń nie było, bo od rana do wieczora siedziałam na uczelni. Dzisiaj nadrobię jakimś cardio. Mam zakwasy z niedzieli
|
#4166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że będzie już lepiej, bo taki maluszek przecież nic nie rozumie ![]() LB- tusz kupuje już od jakiegoś czasu z Eveline. Kosztuje grosze ale jest super. Mega size czy jakoś tak się nazywa . Tylko, że ja mam swoje naturalne długie rzęsy wiec nie widze róznicy miedzy tuszami z gornej polki a tymi tanimi Bozia figury nie dała ale przynajmniej na oczach nie oszczędzała Melduje bieżnie wczorajszą po pracy kiepsko sie czulam wiec zdrzemnelam sie 2 godzinki ale potem wstalam i poszlam na silkę. Pobiegałam 30 minut i porozciagalam sie. Wiecej nie dalam rady bo brzuch zaczal mnie bolec Juz od kilku dni mam plamienia wiec @ za rogiem W ogóle wczoraj tak sie wkurzylam, ze myslalam, że mnie szlag trafi
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
!za ćwiczenia ![]() Czemu się wkurzyłaś ?Wiecie co mąż miał koszmar, że nas okradli więc z tego wszystkiego nie mógł spać, zaczął pracę po 6 i dzięki temu skończy wcześniej. Chyba powinien mieć częściej koszmary
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- LB, HERO,MONTE jak wasze dzieci sobie radzą z chodzeniem po schodach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam od soboty ale w weekendy zawsze jestem zabiegana. Wczoraj z kolei moje życie uległo zmianie. Moje wszystkie plany się zmieniły. Podczas rutynowych badań okazało się że jestem w ciąży. Od razu potwierdził to lekarz (5 tc). To moja 3 ciąża i przyznam się szczerze że nieplanowana. Mąż jest bardzo zadowolony, ja trochę mniej. Także dziewczyny nici z mojego odchudzania (od wczoraj ma dietę cukrzycową). Nie będę zaśmiecać wątku, dlatego odezwę się po porodzie (termin mam prawie na gwiazdkę ) Myślę że zacznę z Nowym Rokiem ![]() Nie chciałam odejść bez pożegnania. No to pa pa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

klask i:
Malutką rano zaczęło mocno boleć oko, było zaczerwienione i łzawiło, więc pojechałyśmy do pediatry po skierowanie do okulisty, na badaniu histeria, bo jak wytłumaczyć 2-latce, że ma położyć podbródek na tym ustrojstwie do badania
musiałyśmy Ją z pielęgniarką i lekarką trzymać na siłę, a krzyki całe piętro słyszało. Okazało się, że ma rankę na rogówce, czymś zatarła, ale nie wiadomo czym. Okulistka wpuściła Jej dużo maści pod powiekę i zakleiła oko opatrunkiem. Kolejny raz: jak wytłumaczyć małemu dziecku, że ma mieć zaklejone oko i nie ściągać opatrunku 

jescze tylko jutro...
Ja też dzisiaj ćwiczyłam, pot mi kapał z głowy wielkimi kroplami 

70->69->68->67->66->
65->64->63->62-> 61->
?