Rossmann cz. XXIX - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-26, 19:04   #4321
Fonte
Zadomowienie

Dot.: Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Generalnie cienie z rossmanna można podsumować "bez bazy nie podchodź, na zbyt mocny kolor nie licz, blendują się ok o ile masz do nich anielską cierpliwość". Dlatego ja na tych promocjach akurat cieni u nich nie kupuję. Prędzej korektor, puder, lakier do paznokci, szminka, szminki ochronne, jakieś duperele do manicure typu top coat itp. Małe 4 Bourjois są w miarę, ale też się obsypują, brokat w nich migruje.
Dlatego nie mam ani jednych cieni z rossmana.
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 19:07   #4322
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam ten podkład zawsze używam go jak wiem, że mój makijaż ma wyglądać dobrze cały dzień, a nie chcę używać Revlona CS. Trzeba go poprawiać po kilku godzinach, ale wystarczy przypudrować albo odcisnąć bibułką i jest super

jak widać, co cera to inne preferencje

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

dziewczyny, a powiedzcie mi, o co chodzi z ty podkładem Fit me? To jest jakaś nowość reklamowana w internetach? Dawno mnie nie było na youtube i nie wiem co się dzieje
Nowość w naszych szafach Maybelline.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 19:20   #4323
bleuclair
Zakorzenienie

A ja odebralam dzis swoj Revlon CS 180 do cery suchej i jestem przerazona jego kolorem w butelce. Nie wiem czy bede w stanie go nawet z czyns mieszac. Bylam pewna,ze gama kolorystyczna po dodaniu pompki pozostala ta sama, bo mam 150 i kolor jest taki sam jaj w starej wersji lub porownywalny. 180 mialam raz ale wiem, jak wygladal, wiec wiem tez ze ma sie to nijak do starej wersji. no chyba ze po rozsmarowaniu wyglada lepiej niz w butelce, ale watpie. Chyba smietnik jak nic.
W Rossmannie bylam ale nadal nie ma.u mnue MF FF 3w1 nr 45. Powiedziano mi ze moze jutro, bo niby w nocy dzis maja dostawe. Koniecznie musze kupic, bo liczylam na ten Revlon, ale to jakis koszmar

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Dlatego nie mam ani jednych cieni z rossmana.
A jakie sa dobre? Pytam bo uzywam Maybeline Color Tatto one and one bronze najvzescisj solo,chcialabym jednak stosowac ciemniejszy braz niz ten Maybelline na zalamanie powieki. Cos polecasz?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 19:35   #4324
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A jakie sa dobre? Pytam bo uzywam Maybeline Color Tatto one and one bronze najvzescisj solo,chcialabym jednak stosowac ciemniejszy braz niz ten Maybelline na zalamanie powieki. Cos polecasz?
A zobacz sobie te cienie w kredce z Bell. Ja co prawda kupilam jaśniejszy niz maybelline ale ladnie się lacza i jest dosc trwały.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 19:39   #4325
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
A ja odebralam dzis swoj Revlon CS 180 do cery suchej i jestem przerazona jego kolorem w butelce. Nie wiem czy bede w stanie go nawet z czyns mieszac. Bylam pewna,ze gama kolorystyczna po dodaniu pompki pozostala ta sama, bo mam 150 i kolor jest taki sam jaj w starej wersji lub porownywalny. 180 mialam raz ale wiem, jak wygladal, wiec wiem tez ze ma sie to nijak do starej wersji. no chyba ze po rozsmarowaniu wyglada lepiej niz w butelce, ale watpie. Chyba smietnik jak nic.
W Rossmannie bylam ale nadal nie ma.u mnue MF FF 3w1 nr 45. Powiedziano mi ze moze jutro, bo niby w nocy dzis maja dostawe. Koniecznie musze kupic, bo liczylam na ten Revlon, ale to jakis koszmar

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

obecnie używam tylko białej czekolady z Makup Revolution i cieni Kobo, kupiłam sobie cztery zapasy cieni i do tego paletkę pustą . Akurat te polecam, ale może ktoś ma większe doświadczenie z cieniami i lepiej doradzi
Stary 2017-04-26, 19:58   #4326
bleuclair
Zakorzenienie

Dzieki. A z czym radzicie laczyc Revlon CS 180. Cos jasniutkiego w odciebi zolci moze byc lekkie. Pacnelam sie tym Revlonem i to dramat. Podkreslilo mi tylko wszystkie zaczerwienienia na twarzy . W zyciu bym sie tego nie spodziewala
Stary 2017-04-26, 20:33   #4327
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Mam podobnie z produktami do brwi, tylko u mnie zawsze jest coś nie tak z odcieniem - albo za jasny albo za ciemny . Też mam ciemne brwi, bardziej szare niż ciemnobrązowe, kiedyś kupiłam kredkę z bell szarawą, ale oczywiście była zbyt siwa
Cytat:
O, nie wiedziałam , że lakiery L'oreal pachną.
Wiecie może czy mogę znaleźć gdzieś informację o tym, w których rossmannach są szafy marki Deborah? Są gdzieś w Krakowie?
Zerkam na te pomady do brwi, które kupujecie i kolejny raz stwierdzam, że takie produkty zawsze są dla mnie zbyt rude. A ja mam kurcze naturalnie czarne brwi i nijak z żadnym produktem do brwi nigdy dotąd nie utrafiłam. Albo za siwe albo za rude. Zaczynam zazdrościć, że macie jaśniejsze brwi niż ja i coś wam pasuje.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Trudno doradzić. Bo z rossa nie obsypują się chyba tylko Color tattoo w kremie. Z tych palet no to może ta L'oreal warta zakupu.
Dużo osób ceni Wibo Neutral, ale raz, że trudno dostać, dwa, że te brokatowe i tak się sypią. No i pigmentacja taka sobie. Może Maybelline The Nudes?
Generalnie cienie z rossmanna można podsumować "bez bazy nie podchodź, na zbyt mocny kolor nie licz, blendują się ok o ile masz do nich anielską cierpliwość". Dlatego ja na tych promocjach akurat cieni u nich nie kupuję. Prędzej korektor, puder, lakier do paznokci, szminka, szminki ochronne, jakieś duperele do manicure typu top coat itp. Małe 4 Bourjois są w miarę, ale też się obsypują, brokat w nich migruje.

Dziewczyny, a próbowałyście może Eyebrow Powder - Puder do brwi - Golden Rose? Jest kilka kolorków i ma dobre opinie, tylko że w R. nie jest dostępny.
Cytat:
Dzieki. A z czym radzicie laczyc Revlon CS 180. Cos jasniutkiego w odciebi zolci moze byc lekkie. Pacnelam sie tym Revlonem i to dramat. Podkreslilo mi tylko wszystkie zaczerwienienia na twarzy . W zyciu bym sie tego nie spodziewala
A to mnie zaskoczyłaś z tym Revlonem... A 150 do kompletu nie może być dla łączenia?
Stary 2017-04-26, 20:38   #4328
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
No i przekonałaś mnie.Mój bilans na tej promce wynosi 122,59zł, więcej już do Rossmanna nie zaglądam. Teraz szykuje się na akcję pielęgnację.
Załącznik 7038921
Uzywam tego wibo bezbarwny żel. Kiedyś mialam filler nr 100. I chcialam teraz evree poziomke, ale zostały tylko pomarańcze i jakoś nie wołają do mnie mamo korci mnie eos mietowy bo truskawka jest mega, ale wykupione.. Może to i lepiej
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 20:59   #4329
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Uzywam tego wibo bezbarwny żel. Kiedyś mialam filler nr 100. I chcialam teraz evree poziomke, ale zostały tylko pomarańcze i jakoś nie wołają do mnie mamo korci mnie eos mietowy bo truskawka jest mega, ale wykupione.. Może to i lepiej
Co do tego peelingu Evree to taki sobie jest. Ot cukier zabarwiony barwnikiem spożywczym + olejek. Zapach niestety chemiczny, taka syntetyczna poziomka - coś jak landrynki. Na ustach pozostawia tłustą warstwę, ale uczucie jest jakbym się wysmarowała wazeliną. Jestem rozczarowana.

Jak Ci się sprawdzał podkład AA Filler?
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:04   #4330
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tego peelingu Evree to taki sobie jest. Ot cukier zabarwiony barwnikiem spożywczym + olejek. Zapach niestety chemiczny, taka syntetyczna poziomka - coś jak landrynki. Na ustach pozostawia tłustą warstwę, ale uczucie jest jakbym się wysmarowała wazeliną. Jestem rozczarowana.
Jak to przeczytałam ulżyło mi, że wzięłam tylko jeden i że pomarańcz, a nie poziomkę. A tak serio to zalega mi miód, zamówiłam sobie olej, cukier trzcinowy jest, małe słoiczki z rossmanna dziś kupiłam, więc w razie czego zrobię sobie peeling do ust DIY. Od pomadki peelingującej z Eveline chyba ten Evree gorszy nie będzie bo pobić pod względem jakości ten bubel chyba mało co może.
Stary 2017-04-26, 21:08   #4331
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez Vilena Pokaż wiadomość
Ja kupiłam loreala i chyba polubimy się na dłużej
Ciekawa jestem na ile wystarczy
mnie odstraszył ich skład
Cytat:
Lepszy ten drugi. On ma skład typu long lasting do cery tłustej i mieszanej właśnie.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Jest kilka. Ja najczęściej korzystam z tego na stronie kosmetologia.com.pl Chwilowo teraz niedostępny bo pewnie Polki, które go znają sprawdzają przez promocję rossmanna składy. I pewnie serwer przeciążony. Ale są różne anglojęzyczne, są nawet apki na telefon, ale płatne.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Polacy zrobili taką apkę, ale tej jeszcze nie testowałam:
http://cosmeticscan.tech/

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Tu opis korzystania krok po kroku z mojego ulubionego analizatora:
http://mojaosobistosc.blogspot.com/2...osmetykow.html
stronka zapisana

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:18   #4332
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a próbowałyście może Eyebrow Powder - Puder do brwi - Golden Rose? Jest kilka kolorków i ma dobre opinie, tylko że w R. nie jest dostępny.
tak, używam i póki co sprawdza sie najlepiej, ale ideału do brwi jeszcze szukam
Stary 2017-04-26, 21:21   #4333
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:

Jak Ci się sprawdzał podkład AA Filler?
Ooo.. A tyle zachwytow slyszalam o tej poziomce.. To chyba wole miod z cukrem

Podklad był fajny. Nie podkreślał mi zmarszczek mimicznych, byl w miarę jasny ale na sezon wiosna/lato bo jesien/zima byl za ciemny. Nie mam trądziku czy przebarwień wiec na kryciu mi nie zalezy, to co oferowal w zupelnosci mi starczyło. Troche mi podkreślał skórki jak nie zadbalam o twarz przed nałożeniem, ale wystarczyla dobra baza, krem i było ok.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:22   #4334
Inspire
Kuźnia inspiracji

Widziała może któraś z Was w jakimkolwiek łódzkim Rossie Revlona CS 150? Wszelkie wariacje pokładowe skończyły się źle, więc potrzebuje podkładu na wczoraj

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:25   #4335
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ja mam pomaranczowa wersje peelingu z evree i jak narazie jestem zadowolona.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:32   #4336
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość

A to mnie zaskoczyłaś z tym Revlonem... A 150 do kompletu nie może być dla łączenia?
Nie wiem. Wydaje mi sie, ze to moze nie wystarczyc. Chyba ze w stosubku 2:1 z przewaga dla 150. A moze cos jasniejszego bez rozowych tonow istnieje? Myslalam o AA Satin Ivory, ale nie go juz u mnie.
No ta 180 jest... pomaranczowa. Inaczej sie tego nie da okrealic. Jest ciemniejszy niz Rimmel Wake me up 103, jaki uzywa moja mama i wydawalo mi soe -do dzisiaj- za apogeum pomaranczy. nawet nie chce myslec jak on wyglada jesli bedzie jeszcze oksydowal. Nalozylam tylko na fragment policzka gdzie mam przebarwienia po tradziku, tak na chwile, bez kremu zadnego... i te slady tylko uwydatnil, a jak zmylam ten maly fragment to na waciku mialam.niezla cegle no szok w trampkach i tyle spodziewalam sie czegos niewiele ciemniejszego niz 150 w zolto-bezowej tonacji. 150 jest ok, ale nie bylo go juz na stanie, wiec mysle 180 tez bedzie spoko zwlaszcza, ze idzie lato. No to mam on nawet nie bedzie sie nadawal to opalonej skory, bo jak ma sie pomarancz do opalenizny
Czy ten CC z Bell hipoalergiczny jeszze jest w Rossmannach? Czy juz go wycofali? Nie lubilam go ale on przynajmniej byl jasny to moze z nielubiana 180 CS stworzylby jakis lubiany duet ?

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2017-04-26 o 21:42
Stary 2017-04-26, 21:49   #4337
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Nie wiem. Wydaje mi sie, ze to moze nie wystarczyc. Chyba ze w stosubku 2:1 z przewaga dla 150. A moze cos jasniejszego bez rozowych tonow istnieje? Myslalam o AA Satin Ivory, ale nie go juz u mnie.
No ta 180 jest... pomaranczowa. Inaczej sie tego nie da okrealic. Jest ciemniejszy niz Rimmel Wake me up 103, jaki uzywa moja mama i wydawalo mi soe -do dzisiaj- za apogeum pomaranczy. nawet nie chce myslec jak on wyglada jesli bedzie jeszcze oksydowal. Nalozylam tylko na fragment policzka gdzie mam przebarwienia po tradziku, tak na chwile, bez kremu zadnego... i te slady tylko uwydatnil, a jak zmylam ten maly fragment to na waciku mialam.niezla cegle no szok w trampkach i tyle spodziewalam sie czegos niewiele ciemniejszego niz 150 w zolto-bezowej tonacji. 150 jest ok, ale nie bylo go juz na stanie, wiec mysle 180 tez bedzie spoko zwlaszcza, ze idzie lato. No to mam on nawet nie bedzie sie nadawal to opalonej skory, bo jak ma sie pomarancz do opalenizny
Czy ten CC z Bell hipoalergiczny jeszze jest w Rossmannach? Czy juz go wycofali? Nie lubilam go ale on przynajmniej byl jasny to moze z nielubiana 180 CS stworzylby jakis lubiany duet ?
Dziwne, w tamtym roku w lato używałam 180 CS i był dla mnie nawet dobry (zwykle jestem na poziomie 150CS). Chyba jakiś zepsuty bo on na pewno nie jest pomarańczowy
Stary 2017-04-26, 21:54   #4338
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Dziwne, w tamtym roku w lato używałam 180 CS i był dla mnie nawet dobry (zwykle jestem na poziomie 150CS). Chyba jakiś zepsuty bo on na pewno nie jest pomarańczowy
A też masz do cery suchej?
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:55   #4339
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to przeczytałam ulżyło mi, że wzięłam tylko jeden i że pomarańcz, a nie poziomkę. A tak serio to zalega mi miód, zamówiłam sobie olej, cukier trzcinowy jest, małe słoiczki z rossmanna dziś kupiłam, więc w razie czego zrobię sobie peeling do ust DIY. Od pomadki peelingującej z Eveline chyba ten Evree gorszy nie będzie bo pobić pod względem jakości ten bubel chyba mało co może.

Jak wykończę Evree i skuszę się na peeling z Biedronki (Bell). Póki co same pochlebne opinie o nim słyszę.
Stary 2017-04-26, 21:56   #4340
bleuclair
Zakorzenienie

Mialam kiedys 180 do cery suchej kiedy nie mial pompki i dalabym sobie reke obciac, a nawet obie ze kolor byl zupelnie inny. Nie wiem co to ma być. Pomarancza az bije po oczach
Stary 2017-04-26, 21:57   #4341
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja mam pomaranczowa wersje peelingu z evree i jak narazie jestem zadowolona.
Dobrze, że przynajmniej u Ciebie się spisuje. Wiadomo, ilu ludzi tyle opinii.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-04-26 o 21:58
Stary 2017-04-26, 22:42   #4342
kokolino4
Raczkowanie

Ponawiam pytanie :P Dziewczyny, póki jeszcze jest promocja w rossmanie , chciałam się was poradzić jaki polecacie błyszczyk do ust, żeby nie sklejał ust , a ładnie błyszczał co polecacie ?
kokolino4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 22:48   #4343
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
No i przekonałaś mnie.Mój bilans na tej promce wynosi 122,59zł, więcej już do Rossmanna nie zaglądam. Teraz szykuje się na akcję pielęgnację.
[ATTACH][/ATTACH]
Te bazy Eveline(pod tusz używasz ?) Różnią się od siebie ze kupiłaś dwie różne?

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 22:51   #4344
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Czy w rossmanie dostanę korektor pod oczy, który kryje podobnie do płynnego catrice (albo i lepiej)?

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 23:07   #4345
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Super pomysł
Cytat:
fajne to opakowanie, a masz link do tego, bo w sumie by się na ołówki mogło nadawać
Cytat:
Napisane przez Hiyori Pokaż wiadomość

Zdolniacha
Cytat:
Make4Up, dzięki za patent. Mam podobne opakowanie i 2 metalowe piórniki. Jak mi się znudzą przerobię na paletki. Tylko mogłabyś powiedzieć gdzie kupujesz taśmę magnetyczną i czym ją podklejasz? Na niej jest klej czy trzeba kupić jakiś do metalu?
Cytat:
Zdolniacha! Też mam taką puszkę na wkładki higieniczne, a nawet dwie. Leżą w łazience, bo za dużo miejsca zabiera ją w torebce. Ale nigdy bym na to nie wpadła, żeby takie wykorzystać. Dzięki za inspirację!

Dołączam do zapytania.

To jest taśma magnetyczna z paskiem do przyklejenia z jednej strony. Taka KLIK Generalnie szukałam takich płaskich magnesików, ale trafiłam na nią 12 zł w sklepie papierniczym i innymi pierdółkami do robótek ręcznych. Magnesiki widziałam też w sklepie Tiger.

a wkładki są tu http://www.rossmann.pl/Produkt/Facel...zt,325783,7275

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Śmieszne wręcz jest to, że na nasz Polski rynek gdzie zdecydowanie dominują jasne cery, słowiańskie, wręcz alabastrowe sklepy nie sprowadzają jasnych odcieni kosmetyków... Tak samo jak wyżej wspomniany Loreal Infallible Matte. Najjaśniejszy kolor w ogóle w sklepach niedostępny.
W Kobo są dwa nowe podkłady i mają bardzo jasne odcienie pokazywałam je chyba na wątku naturowym.
Cytat:
Miałam ten podkład i go polecam.

Dziewczyny, zgrzeszyłam i bardzo tego żałuję. Weszłam na chwilę do Rossmanna, w zasadzie tylko po wkładki higieniczne i wyszłam z siatką kolorówki. :P
Szalejesz :P
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 23:22   #4346
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Te bazy Eveline(pod tusz używasz ?) Różnią się od siebie ze kupiłaś dwie różne?
Tak, pod tusz. Dzięki temu zabiegowi przedłużam żywotność tuszu, baza pozwala mi malować rzęsy nawet, gdy tusz jest już suchy. Póki co porównania żadnego nie mam, do tej pory zawsze kupowałam Eveline Advance Volumiere. Drugi egzemplarz wzięłam na próbę, miał dobre noty na KWC.
Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Szalejesz :P
Żałuję za grzechy i obiecuję poprawę.
Stary 2017-04-26, 23:22   #4347
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Tak, pod tusz. Dzięki temu zabiegowi przedłużam żywotność tuszu, baza pozwala mi malować rzęsy nawet, gdy tusz jest już suchy. Póki co porównania żadnego nie mam, do tej pory zawsze kupowałam Eveline Advance Volumiere. Drugi egzemplarz wzięłam na próbę, miał dobre noty na KWC.
Ja też bardzo lubię Advance Volumiere, wiem że między nią, a wersją arganową jest jakaś mega drobna różnica na samym końcu składu, więc generalnie jedno i to samo. Ale tej wersji nie znam
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 23:32   #4348
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:

Ja do tej pory używałam tej zielonej i kończę niebieską, tej wersji nie miałam,ale pewnie niczym się nie różnią😄

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 00:12   #4349
sweetsalt
Przyczajenie

Pytanie do pań z Trójmiasta
W którym Rossmannie, najlepiej w Sopocie lub w Gdańsku, znajdę szafę Manhattan?
I przy okazji, może ktoś napotkał gdzieś ostatnio ten szalenie popularny puder ryżowy z Wibo? Byłam dziś na Monciaku i szafy były nawet pełne, ale po ryżu/bananie oczywiście ani śladu... :P
sweetsalt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 00:19   #4350
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokolino4 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie :P Dziewczyny, póki jeszcze jest promocja w rossmanie , chciałam się was poradzić jaki polecacie błyszczyk do ust, żeby nie sklejał ust , a ładnie błyszczał co polecacie ?
Ja już napisałam dwie propozycje wcześniej, jeszcze dziś oglądałam nowość błyszczyki Eveline All in one http://www.rossmann.pl/Produkt/Eveli...ml,406902,7174 Pachną i błyszczą ładnie
Cytat:

Ok skoro tak to jesteś rozgrzeszona
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;73280151]Ja też bardzo lubię Advance Volumiere, wiem że między nią, a wersją arganową jest jakaś mega drobna różnica na samym końcu składu, więc generalnie jedno i to samo. Ale tej wersji nie znam [/QUOTE]

Dokładnie w tej SOS są jakieś śladowe ilości olejku arganowego, dla mnie się nie różnią
Moje łupy razem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg R promo -55.jpg (110,3 KB, 215 załadowań)
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości