Rossmann cz. XXIX - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-27, 05:46   #4351
your_dream
Zaczytana w wizażu

Dot.: Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez sweetsalt Pokaż wiadomość
Pytanie do pań z Trójmiasta
W którym Rossmannie, najlepiej w Sopocie lub w Gdańsku, znajdę szafę Manhattan?
I przy okazji, może ktoś napotkał gdzieś ostatnio ten szalenie popularny puder ryżowy z Wibo? Byłam dziś na Monciaku i szafy były nawet pełne, ale po ryżu/bananie oczywiście ani śladu... :P
Co do Sopotu, to Manhattan jest w Rossmannie na dworcu. Na pewno nie ma go na Sikorskiego (nad Almą), a co do tego przy Lidlu na al. Niepodległości to nie wiem, bo ostatnio byłam tam pół roku temu.
your_dream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 05:57   #4352
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Też kupiłam te bibułki matujace 😀 opakowanie trochę lipa, lepsze było z catrice wyciagane.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 06:40   #4353
bleuclair
Zakorzenienie

Teraz widze, ze ten Revlon ma inne opakowanie. Tzn ze co?znowu od czasu wprowadzenia pompki zmienili formułę? Probowalam mieszać ze 150 - efekt byl taki, ze mimo to musialam przykryc warstwa 150 bo wygladalo to okropnie. Zdjecie nie oddaje koloru. Ta 150 jest kremowa taka jak ta wersja bez pompki, natomiast 180 nie dosc ze kolor pomaranczowo-rozowy, to jeszcze jakby tępa konsystencja, włazi mi w pory od razu podczas smarowania
Wyjatkowo nieudane zakupy. Zamowilam.tez pomadke longstay z Golden Rose nr 4. Na kazdym blogu pokazywany byl sliczny delikatny koral. Dostalam cos bardzo rozowego. Jakby to bylo nr 8 a nie 4. Chyba tez do kosza.mam nadzieje ze chociaz korektor i tusz jest dobry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170427_063803.jpg (85,4 KB, 197 załadowań)

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2017-04-27 o 07:22
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 07:00   #4354
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokolino4 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanieDziewczyny, póki jeszcze jest promocja w rossmanie , chciałam się was poradzić jaki polecacie błyszczyk do ust, żeby nie sklejał ust , a ładnie błyszczał co polecacie ?
Miałam kiedyś z Bell i byl fajny. Nie pamiętam nazwy bo kupowałam rok temu. Mam z Eveline jeszcze i bardzo go lubie ale poscieraly sie wszystkie napisy :/
Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Tak, pod tusz. Dzięki temu zabiegowi przedłużam żywotność tuszu, baza pozwala mi malować rzęsy nawet, gdy tusz jest już suchy. Póki co porównania żadnego nie mam, do tej pory zawsze kupowałam Eveline Advance Volumiere. Drugi egzemplarz wzięłam na próbę, miał dobre noty na KWC.

Żałuję za grzechy i obiecuję poprawę.
Tez tak uzywam

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 07:01   #4355
Dalek
x

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Od góry: pomada w kolorze soft brown, pod nią kredka catrice 030, kredka z hm (chyba też trójka) i kredka do brwi smart girls get more 02. Jak koś ma to może porównać.
Załącznik 7038766

Bardzo dziękuję Jeżeli u mnie będzie, to też kupię tą pomadę.
Dalek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 07:03   #4356
Emilia 25
404 Not Found

Ta najjaśniejsza pomada wydaje się być bardzo ciepła. chyba przestała mi się podobać. do nich nie ma testerów co nie?
Stary 2017-04-27, 07:27   #4357
brightwitch
Zakłócenia na linii serca

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Nie wiem. Wydaje mi sie, ze to moze nie wystarczyc. Chyba ze w stosubku 2:1 z przewaga dla 150. A moze cos jasniejszego bez rozowych tonow istnieje? Myslalam o AA Satin Ivory, ale nie go juz u mnie.
No ta 180 jest... pomaranczowa. Inaczej sie tego nie da okrealic. Jest ciemniejszy niz Rimmel Wake me up 103, jaki uzywa moja mama i wydawalo mi soe -do dzisiaj- za apogeum pomaranczy. nawet nie chce myslec jak on wyglada jesli bedzie jeszcze oksydowal. Nalozylam tylko na fragment policzka gdzie mam przebarwienia po tradziku, tak na chwile, bez kremu zadnego... i te slady tylko uwydatnil, a jak zmylam ten maly fragment to na waciku mialam.niezla cegle no szok w trampkach i tyle spodziewalam sie czegos niewiele ciemniejszego niz 150 w zolto-bezowej tonacji. 150 jest ok, ale nie bylo go juz na stanie, wiec mysle 180 tez bedzie spoko zwlaszcza, ze idzie lato. No to mam on nawet nie bedzie sie nadawal to opalonej skory, bo jak ma sie pomarancz do opalenizny
Czy ten CC z Bell hipoalergiczny jeszze jest w Rossmannach? Czy juz go wycofali? Nie lubilam go ale on przynajmniej byl jasny to moze z nielubiana 180 CS stworzylby jakis lubiany duet ?
Zrobiłam to samo. Używam 150 do cery suchej, kupiłam z braku laku 180 na lato i mam takie same obserwacje - za ciemny, pomarańczowy i podkreśla przebarwienia. Jedno wielkie "nie" i rozczarowanie.

Też myślałam, żeby go mieszać ze 150, zrobię jedną próbę i jak nie pójdzie, to oddam mamie.

brightwitch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 07:30   #4358
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brightwitch Pokaż wiadomość
Zrobiłam to samo. Używam 150 do cery suchej, kupiłam z braku laku 180 na lato i mam takie same obserwacje - za ciemny, pomarańczowy i podkreśla przebarwienia. Jedno wielkie "nie" i rozczarowanie.

Też myślałam, żeby go mieszać ze 150, zrobię jedną próbę i jak nie pójdzie, to oddam mamie.

najgorzej ze skoro zmienili opakowanie to mogli tez zmienic formule 150 i tez moze byc slabo. Bo skoro ten wlazi w pory i podkresla nuedoskonalosci to wyglada na to,ze musieli cos namieszac w skladzie. Za ciemny krylby przeciez tylko odcinalby sie na twarzy.Dla mnie dramat.

Czas edycji: 2017-04-27 o 07:38
Stary 2017-04-27, 07:42   #4359
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
najgorzej ze skoro zmienili opakowanie to mogli tez zmienic formule 150 i tez moze byc slabo. Bo skoro ten wlazi w pory i podkresla nuedoskonalosci to wyglada na to,ze musieli cos namieszac w skladzie. Za ciemny krylby przeciez tylko odcinalby sie na twarzy.Dla mnie dramat.
Rozmawiacie o wersji dla cery suchej czy mieszanej. Pytam, bo kupiłam sobie jakiś czas temu 150-tkę do cery suchej i w opakowaniu kolor wygląda ładnie. Póki co jeszcze go nie testowałam, zużywam zapasy. Kupiłam w osiedlowej drogerii, niestety nie było tam testerów. Kiedyś używałam starszej wersji, tej nowej formuły jeszcze nie próbowałam. ImageUploadedByWizaz Forum1493271672.902659.jpg
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 07:46   #4360
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Teraz widze, ze ten Revlon ma inne opakowanie. Tzn ze co?znowu od czasu wprowadzenia pompki zmienili formułę? Probowalam mieszać ze 150 - efekt byl taki, ze mimo to musialam przykryc warstwa 150 bo wygladalo to okropnie. Zdjecie nie oddaje koloru. Ta 150 jest kremowa taka jak ta wersja bez pompki, natomiast 180 nie dosc ze kolor pomaranczowo-rozowy, to jeszcze jakby tępa konsystencja, włazi mi w pory od razu podczas smarowania
Wyjatkowo nieudane zakupy. Zamowilam.tez pomadke longstay z Golden Rose nr 4. Na kazdym blogu pokazywany byl sliczny delikatny koral. Dostalam cos bardzo rozowego. Jakby to bylo nr 8 a nie 4. Chyba tez do kosza.mam nadzieje ze chociaz korektor i tusz jest dobry
Wiesz co, jakieś youtuberki (bodajże Red Lipstick Monster I kilka jeszcze innych) nagrałam filmiki jak zmienić kolor podkładu. Może wystarczy, że kupisz odrobinę żółtego bądź zielonego pigmentu? One nie są drogie, a bardzo wydajne. Obejrzyj sobie troszkę filmików, bo nie wiem jakie kolory trzeba zmieszać, żeby wyszedł ładny kolor podkładu. Wiem natomiast, że takim pigmenty w proszku można ściągać cuda. Szkoda, żeby podkład się marnował, leżą gdzieś w czeluściach szuflady i zbierał kurz.
ImageUploadedByWizaz Forum1493272025.652478.jpg
Stary 2017-04-27, 07:54   #4361
bleuclair
Zakorzenienie

Wink Dot.: Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Rozmawiacie o wersji dla cery suchej czy mieszanej. Pytam, bo kupiłam sobie jakiś czas temu 150-tkę do cery suchej i w opakowaniu kolor wygląda ładnie. Póki co jeszcze go nie testowałam, zużywam zapasy. Kupiłam w osiedlowej drogerii, niestety nie było tam testerów. Kiedyś używałam starszej wersji, tej nowej formuły jeszcze nie próbowałam. Załącznik 7039326
Mowimy o wersji do cery suchej. Po nakretcd widze ze jest to wczesniejsza wersja taka jaka mam 150 do cery suchej. Bedzie ok
Stary 2017-04-27, 07:57   #4362
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Dla mnie w ogóle Revlon skończył się ładnych parę lat temu, gdy jeszcze miał filtr SPF 6 Wtedy miał super krycie i trwałość. Każda późniejsza zmiana tylko gorsza
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 08:01   #4363
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, jakieś youtuberki (bodajże Red Lipstick Monster I kilka jeszcze innych) nagrałam filmiki jak zmienić kolor podkładu. Może wystarczy, że kupisz odrobinę żółtego bądź zielonego pigmentu? One nie są drogie, a bardzo wydajne. Obejrzyj sobie troszkę filmików, bo nie wiem jakie kolory trzeba zmieszać, żeby wyszedł ładny kolor podkładu. Wiem natomiast, że takim pigmenty w proszku można ściągać cuda. Szkoda, żeby podkład się marnował, leżą gdzieś w czeluściach szuflady i zbierał kurz.
Załącznik 7039336
Ja go chyba jednak wyrzuce. Bo tak jak mowie priblemem jest nie tylko pomaranczowy kolor z rozowymi tonami ale fakt, ze in stracil wszelkie wlasciwosci kryjace, a robi wrecz przeciwnie wszystko by podkreslic niedoskonalosci. Nie wiem czy wlazenie w pory moze byc przyczyna za ciemnego podkladu
Inna sprawa to taka ze ja nie jestem wprawna szczegolnie w tej kwestii i nie wiem, co z czym i ile zmieszac, a jak wodac ogladanie filmikow youtuberek tez nie pomaga mi a szkodzi-na przyjladzie tej pomadki z Golden Rose. Musialam zle ocenic kolor nimo ze ogladalam kilka filmikow o niej i widzialam swatche. No chyba ze podmieniony jest numerek

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;73283066]Dla mnie w ogóle Revlon skończył się ładnych parę lat temu, gdy jeszcze miał filtr SPF 6 Wtedy miał super krycie i trwałość. Każda późniejsza zmiana tylko gorsza [/QUOTE]

Nawet nie wiem czy tej z spf 6 uzywalam. Ja tam nie lubilam sie z tym podkladem kiedy mialam cere tlusta i z niedoskonalosciami. Teraz gdy mam cere sucha bylam z niego w sumie zadowolona- tak z wersji bez pompki jak i z pompka, nawet uwazam ze po zmianie na pompke troche zyskal, bo nie jest juz tak ciezki, a to co u mnie do krycia jest to sobie radzi. No ale widze ze znowu musieli zmienic formułę i teraz waham sie czy zamawiac 150, zeby nie bylo znowu rozczarowania. Jedno 25 zlotych w bloto wystarczy
Stary 2017-04-27, 08:25   #4364
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od kilku lat używam Revlona CS, tylko co cery tłustej. Używałam tej starej wersji bez pompki, teraz zużywam wersję z pompką.
Dla mnie ten podkład zyskał po zmianie
Mam wrażenie, że rzeczywiście minimalnie mniej kryje, ale za to jest mniejszy efekt maski na twarzy. Utrzymuje się tak samo dobrze jak stara wersja.
Ale może to kwestia rodzaju? Jak mówię, ja mam tą wersję do tłustej cery.
Stary 2017-04-27, 08:29   #4365
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
Ja od kilku lat używam Revlona CS, tylko co cery tłustej. Używałam tej starej wersji bez pompki, teraz zużywam wersję z pompką.
Mam wrażenie, że rzeczywiście minimalnie mniej kryje, ale za to jest mniejszy efekt maski na twarzy. Utrzymuje się tak samo dobrze jak stara wersja.
dla mnie Revlon bardzo stracił zamówiłam kilka buteleczek i niestety porażka nie jest to to co dawniej

Niezmiennie hitem jest dla mnie Catrice z drogerii, używam też wysoko-półkowych podkładów i uważam,że on niczym nie jest gorszy od Estee Lauder i jeszcze cena śmieszna jak za taką jakość
Stary 2017-04-27, 08:32   #4366
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
tak, używam i póki co sprawdza sie najlepiej, ale ideału do brwi jeszcze szukam
Powodzenia w szukaniu Ja już chyba znalazłam
Cytat:
Nie wiem. Wydaje mi sie, ze to moze nie wystarczyc. Chyba ze w stosubku 2:1 z przewaga dla 150. A moze cos jasniejszego bez rozowych tonow istnieje? Myslalam o AA Satin Ivory, ale nie go juz u mnie.
No ta 180 jest... pomaranczowa. Inaczej sie tego nie da okrealic. Jest ciemniejszy niz Rimmel Wake me up 103, jaki uzywa moja mama i wydawalo mi soe -do dzisiaj- za apogeum pomaranczy. nawet nie chce myslec jak on wyglada jesli bedzie jeszcze oksydowal. Nalozylam tylko na fragment policzka gdzie mam przebarwienia po tradziku, tak na chwile, bez kremu zadnego... i te slady tylko uwydatnil, a jak zmylam ten maly fragment to na waciku mialam.niezla cegle no szok w trampkach i tyle spodziewalam sie czegos niewiele ciemniejszego niz 150 w zolto-bezowej tonacji. 150 jest ok, ale nie bylo go juz na stanie, wiec mysle 180 tez bedzie spoko zwlaszcza, ze idzie lato. No to mam on nawet nie bedzie sie nadawal to opalonej skory, bo jak ma sie pomarancz do opalenizny
Czy ten CC z Bell hipoalergiczny jeszze jest w Rossmannach? Czy juz go wycofali? Nie lubilam go ale on przynajmniej byl jasny to moze z nielubiana 180 CS stworzylby jakis lubiany duet ?

Masakra jakaś, taki numer. Chyba poszłabym z ciekawości do Rosska obejrzeć jakieś testery czy coś, może naprawde jest jakiś trafiony

Cytat:
Nie popisali się, serio. Zapytałabym obsługę, czy ktoś się skarżył Ty go zamówiłaś on line, tak?

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
dla mnie Revlon bardzo stracił zamówiłam kilka buteleczek i niestety porażka nie jest to to co dawniej

Niezmiennie hitem jest dla mnie Catrice z drogerii, używam też wysoko-półkowych podkładów i uważam,że on niczym nie jest gorszy od Estee Lauder i jeszcze cena śmieszna jak za taką jakość
A jaki Catrice?
Stary 2017-04-27, 08:34   #4367
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość

Masakra jakaś, taki numer. Chyba poszłabym z ciekawości do Rosska obejrzeć jakieś testery czy coś, może naprawde jest jakiś trafiony

Nie popisali się, serio. Zapytałabym obsługę, czy ktoś się skarżył Ty go zamówiłaś on line, tak?

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

A jaki Catrice?
słynny HD
Stary 2017-04-27, 08:34   #4368
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:

Zamawialam na ezebra. Czesto robie tam zakupy i jak dot ej pory bylam bardzo zadowolona.
Te wersje 150 z pompka tez mam na 95proc od nich.
Stary 2017-04-27, 08:41   #4369
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Zamawialam na ezebra. Czesto robie tam zakupy i jak dot ej pory bylam bardzo zadowolona.
Te wersje 150 z pompka tez mam na 95proc od nich.
Tez tam zamawiam. Zadzwoniłabym do nich na Twoim miejscu, żeby po prostu spojrzeli na buteleczki, czy wszystkie wyglądają tak, jak Twój podkład, czy może mają różne. Jak wszystkie, to nie pomogą, bo wina producenta, ale może jakiś jednorazowy wybryk?

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
słynny HD
Stary 2017-04-27, 08:45   #4370
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
izywalam obu wersji i do cery tlustej i do cery suchej. Mialam.wersje 180 bez pompki do cery suchej. Zupelnie inny kolor i wlasciwosciam tez 150 z pompka w innym opakowaniu niz ta nieszczesna 180- jestem z niej zadowolona.
Zeby bylo zabawniej ta szminka Londtay z GR nr 4 nie dosc ze jak dla mnie to tez inny kolor rowniez sie rozmazuje! Mam 11 i nigdy nie bylo tego problemu..a teraz spojrzalam w lustro i mam szminke na brodzie i w okolicy nosa! Ja nie wiem czy to.jakis pech czy o co w ogole chodzi

Czas edycji: 2017-04-27 o 08:58
Stary 2017-04-27, 08:59   #4371
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
izywalam obu wersji i do cery tlustej i do cery suchej. Mialam.wersje 180 bez pompki do cery suchej. Zupelnie inny kolor i wlasciwosciam tez 150 z pompka w innym opakowaniu niz ta nieszczesna 180- jestem z niej zadowolona.
Zlinczują nas za offtop Podobno Kobo (np. w Naturze) wypuściło na rynek
White Brightener Mix (Rozjaśniacz do podkładu)

Może coś by pomógł, tylko jak znowu masz wydawac na coś kasę, to nie wiem, czy gra warta świeczki
Stary 2017-04-27, 09:00   #4372
syyyyyylwia
cat lady

Dziewczyny, ile czasu jest na odbiór zamówienia internetowego w drogerii? Nie ma już tu blisko niewymacanego egzemplarza szminki która chce, a w innym sklepie za tydzień dopiero dam radę odebrać...
syyyyyylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 09:02   #4373
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:

Może coś by pomógł, tylko jak znowu masz wydawac na coś kasę, to nie wiem, czy gra warta świeczki
Nie moge na telefonie zmienic kolory czcionki na szarą .w sumie nie calkiem off top.bo z checia dowiedzialabym sie jaka wersja jest teraz CS150 w Rossmannie do cery suchej i czy jesli nowa to zachowala swe wczesniejsze wlasciwosci. Moze ktos sie wypowie.
Stary 2017-04-27, 09:45   #4374
GrumpyCat
Wredny kotecek

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;73187871]Źle myślisz. Gratis bedzie jednorazowy i przy zakupach 4 i więcej kosmetyków tylko dwa będą darmowe - stąd zapis, że 'przynajmniej czterech'. Jak kupisz trzy to nie otrzymasz żadnego gratisu, jak kupisz sześć czy siedem to zapłacisz za cztery lub piéć.[/QUOTE]

To Ty źle myślisz Przynajmniej 4 oznacza 4 i więcej Możesz kupić i 12 produktów, a rabat dostaniesz tylko na 1 zakupy, a nie że za kilka dni zechcesz coś jeszcze i znowu.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 09:46   #4375
kwiatek131
Raczkowanie

jaką polecicie odżywkę na kruche i łamliwe paznokcie (oprócz eveline)?
kwiatek131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 09:47   #4376
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez fir_anka Pokaż wiadomość
Zwrot stacjonarnego zakupu to dobRa wola sklepu więc mogą ustalić własne zasady
Z doświadczenia wiem że co sklep to swoje zasady

Produktów kupionych na -49% nie można zwracać. Tak mówi regulamin.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatek131 Pokaż wiadomość
jaką polecicie odżywkę na kruche i łamliwe paznokcie (oprócz eveline)?
Różowa sally hansen, z wapniem z lovely.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 09:48   #4377
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syyyyyylwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile czasu jest na odbiór zamówienia internetowego w drogerii? Nie ma już tu blisko niewymacanego egzemplarza szminki która chce, a w innym sklepie za tydzień dopiero dam radę odebrać...
niby 72h też mnie to zastanawia. Dzisiaj mija mój czas trochę to chore zapłaciłam za zamówienie powinno minimum 14 dni czekać
Stary 2017-04-27, 09:52   #4378
Fonte
Zadomowienie

Cytat:

ja bym chętnie kupiła taki produkt, ale to była edycja limitowana i już go nie ma
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 10:00   #4379
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Mowimy o wersji do cery suchej. Po nakretcd widze ze jest to wczesniejsza wersja taka jaka mam 150 do cery suchej. Bedzie ok
To tych podkładów z pompka są już dwie wersje? Myślał, że już mam tà najnowszą.
Cytat:

On był limitowanką.
Cytat:
Napisane przez syyyyyylwia Pokaż wiadomość
72h.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-04-27 o 10:01
Stary 2017-04-27, 10:02   #4380
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Produktów kupionych na -49% nie można zwracać. Tak mówi regulamin.[COLOR="Silver"]
Byłam ostatnio świadkiem jak jakaś babka zwracała, tłumaczyła, że po prostu pomyliła kolor. Kierowniczka przyjęła

Blueclair, ja już nieraz miałam tak, że upatrzyłam sobie pomadkę na zdjęciach, kupiłam i zonk, bo kolor zupełnie inny. Niestety ale lampy mocno zjadają kolor, była tu nawet kilka dni temu dyskusja, że nawet kolor skór jutuberek wydaje się bardzo jasny przez ich oświetlenie.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości