|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Truth,Tigi,Arden,Dior.... .................
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
pasuje
czekam na PW z adresem
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
ok mnie jeszcze ewentualnie peeling by interesowal
Chcialabys wymienic się na 1 sposród tych rzeczy czy jak?
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Wax i farmona są wolne-chętne do wymiany
Powiedz mi Mektarynko czy te mleczko do opalania ma długa datę ważnosći??Chodzi mi by był dobry do sierpnia/września tego roku.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za Tigi?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Elizabeth Arden-Flawless Finish Bare Perfection Makeup SPF 8 ?
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Może coś za odżywkę Tigi?
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej interesuje mnie:
-Truth-CK-zużycie na zdjęciu.Pojemnośc poczatkowa 100 ml.Kartonik. -Enigma-100x bronzer-specyfik do solarium z efektem tingle-więc dla profesjonalistek w tej dziedzinie.nowy kosztował trochę powyżej 100 zł.Pozostało 2/3 z 245 ml
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
oto skany z netu ostatni to provance według netu,moim zdaniem on w rzeczywistości bardziej przypomina ten z numerem44, ale na oku jest delikatniejszy, taki beż przełamany szarością, a silver ring to ten z nr 6
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5.Woda perfumowana Estee Lauder, Pleasures. Pojemność 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, około 25% woda ode de l'amour i pigmenty maca.... tyle że nie znam 2 pierwszych perfum i musiałabym przetestowac ![]() poza tym sporo innych rzeczy mi sie podoba więc myślę ze sie dogadamy
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
podoba mis ie pozycja nr. 1 ale to nijak ma się cenowo.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ok mi w sumie ejszcze ta torba sie podba fioletowa i moze cos jeszcze bym znalazła
bede za godzinke na iwzazu
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
to intetersuje mnie:
Truth-CK-zużycie na zdjęciu.Pojemnośc poczatkowa 100 ml.Kartonik. -Enigma-100x bronzer-specyfik do solarium z efektem tingle-więc dla profesjonalistek w tej dziedzinie.nowy kosztował trochę powyżej 100 zł.Pozostało 2/3 z 245 ml rózowa torba worek a czy masz moze poza watkiem cos z mojej listy??
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-szminka clinique -szminka avon cafe au lait http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266677 nr.9 i 10,12..co to jest? ode de l'amour (jaka pojemnosc? CLARINS ROUGE APPEAL 5. 07 grenadine (czerwien blyszczaca) z cieni clarinsa ew.interesowałby mnie kolory-te 2 brazy-matowe od zawsze interesują mnie twoje pigmenty maca(tylko nadal nie wiem które to-czy te wszystkie w folii to Maci?) no i poczytałabym co nieco o zapachach tym powyżej byłabym tak ostatecznie zainteresowana.Napisz co ciebie interesuje i bedziemy rozmawiac.Oczywiście mogę z czegoś rezygnować... |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
co co ze mną, jak cienie, odpowiadałyby Ci?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Jasne że by odpowiadały...jednak niestety Diorskin nie jest już aktualny
Jeśli interesuje cię coś jeszcze z mojego wątku-zapraszam..jeśli nie mam nadzieję na wymiankę w przyszłości.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
no niestety nic innego nie wpadło mi w oko,a moze masz cos poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() pytalas u mnie w watku, tylko nie wiem co Ci sie konkretnie podoba ![]() mnie interesuje Truth CK. znajdziesz cos w zamian? |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz coś może poza?
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
mam sporo, tylko zadnych w wiekszej ilosci. ale moze akurat bedziesz chciala kilka zapachow w mniejszej ilosci:
- Dior Addict edp, zostalo ok. 25/ 100 ml - Givenchy Ange ou Demon edp, zostalo ok. 15/ 50 ml - CK Eternity Moment edp, zostalo ok. 10/ 30 ml uzywam je i lubie. ale truth mi sie podoba a nigdy ich nie mialam, wiec moglabym zamienic. jutro bede mogla zrobic jakas fotke jesli jestes zainteresowana ![]() wszystkie 100% oryginal. |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
15. ArtDeco Camouflage Cream, korektor kamuflaż, kolor nr 1, poj. 4,5g, ubytek może 1/5 opakowania (jest baaaardzo wydajny), bez kartonika. 3. Lancome, błyszczyk Juicy Tubes Smoothie, kolor Toffee Pop, poj. 14,16g., użyty raz, w kartoniku. 19. Nuxe, Exfoliant Doux Aromatique, delikatny aromatyczny peeling, poj. 125 ml, zostało 2/3, nie wiem jaka data ważności, otwarty jesienią 2007 - przydatny przez 12 mies. od otwarcia (bardzo fajny, ale mega wydajny, a ja lubię zmieniać )9. Smashbox, baza matująca w kompakcie Compact Anti-Shine, poj. 7g, ubytek minimalny, użyta 3 razy, bez kartonika. wiec mysle ze sie dogadamy. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się w sprawie odzywki Tigi
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do eternity moment moge dorzucic bath and shower gel, poj. 100 ml, nowka (to byl zestaw). zdjecia wieczorkiem. mam nadzieje, ze sie dogadamy ![]() ( poki co, jesli to nie klopot, to poprosze o wstepna rezerwacje...) |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
"10.Krem do ciała planet spa z kawałkami oliwek 200ml
-szminka clinique -szminka avon cafe au lait http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266677 nr.9 i 10,12..co to jest? nr 9 to uniwesalna kredka do makijazu avon(oczy,usta,policzki), nr 10 to szminka PERFECT WEAR AVON kolor jak na zdjeciu NOWA,nr 11 to Wykrecana kredka do ust AVON COLOR TREND ode de l'amour (jaka pojemnosc? 30ml CLARINS ROUGE APPEAL 5. 07 grenadine (czerwien blyszczaca) z cieni clarinsa ew.interesowałby mnie kolory-te 2 brazy-matowe od zawsze interesują mnie twoje pigmenty maca(tylko nadal nie wiem które to-czy te wszystkie w folii to Maci?) na fotkach macI sa podopisane na tych pojedynczych no i poczytałabym co nieco o zapachach tym powyżej byłabym tak ostatecznie zainteresowana.Napisz co ciebie interesuje i bedziemy rozmawiac.Oczywiście mogę z czegoś rezygnować..." a mnie interesuje: Truth-CK-zużycie na zdjęciu.Pojemnośc poczatkowa 100 ml.Kartonik. -Enigma-100x bronzer-specyfik do solarium z efektem tingle-więc dla profesjonalistek w tej dziedzinie.nowy kosztował trochę powyżej 100 zł.Pozostało 2/3 z 245 ml rózowa torba worek wiec jak pasowałby sie jakos dogadac
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

czekam na PW z adresem

Jeśli interesuje cię coś jeszcze z mojego wątku-zapraszam..jeśli nie mam nadzieję na wymiankę w przyszłości.