|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
a dla żartów to on mówi, że z Kruka nie kupi bo włascieciel ma na imię wiesław, a my mamy z tym imieniem skojarzeń duzo
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
No ale w Yes Wiesio chyba nie robi bizuterii.
|
#3844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... no chyba że z imieniem Wojciech, też macie skojarzenia
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jego wnuk czy cos tam
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka, Rybulka, za 100 dni minie dokladnie rok do naszych slubow.
![]() Rosette, a u Ciebie za dwa dni bedzie rok ![]() Kurcze, piorunem ten czas leci. Pamietam jak dzis, gdy pisalam pierwszego posta w 1 czesci watku a tu juz rok do slubu bedzie...
|
#3847 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co a ja mam dziś zarabisty dzień aż mi sie buźka smieje własnie byłam odebrac nagrodę ,którą wygrałam w konkursie sobotnim w lokalnej gazecie heheh zestaw kosmetyków na cellulit firmy farmona hmm nie znam osobiście tej firmy ale co tam liczy sie wygrana ,aaa i po drodze spotkałam tego tancerza z you can dance Roofiego Kamińskiego hheh szedł z jakaś panna w tych swoich workowatych dresach i okularach jak mucha hehe w sumie to trzeba było podejśc i fotke sobie z nim strzelić eh ...,ale swoją drogą myslałam ze on jest wyższy, w tv wyglądał na o wiele wyższego niż w rzeczywistości tak na oko to może ma 1,72
![]() no a teraz ide gotować zupe szczawiowa ![]() a jesli chodzi o obrączki to mysle ze jest teraz taki wybór że nie ma co sie martwic na zapas ;my obrączki podejrzewam że kupimy dopiero jakies 2 miesiace przed slubem ,a sklep w sumie złoto to złoto a my chcemy klasyczne żadnych wydziwień no i oczywiście grawer natomiast u nas poprawiny są jakby przedłuzeniem wesela gdyz bedzie orkiestra i normalnie 3 dania gorące (barszczyk biały z kiełbachą,kluski ślaskie z sosikiem ,i szaszłyki)zawsze w moich rejonach tak jest zreszta my musimy sale "oddać" dopiero w srodę do 14 po weselu
|
#3849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pokazywalam wam zdęcia. dla mnie ta waga co jest teraz jest idealna jak dla mojej osoby, bo super sie w niej czuje kasia a moze TZ chce w aparcie bo tam ma zniżkę?? tez słyszałam, ze Apart nie robi jakis super obraczek, szybko sie niszczą i scieraja/ poza tym nie sadzę, aby Kruk czy Yes były gorsze. My np,. wybralismy z red rubina obrączki choc nie widzielismy ich jeszcze na zywo, wiec kiedys trzeba sie bedzie wybrac do nich.a tak wogóle, to jak patrzyłam na pierscionki zareczynowe to nic ciekawego w aparci dla siebie nie widziałam. wazne aby znaleźc to co wam sie podoba, a nie ze jest z aprartu, bo przeciez metki przyklejonej nie bedziecie mieli
|
||
|
|
|
#3850 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o znalazłam, a jak u nich z cenami? TZ pewnie zaraz powie, że jakas komuna bo nawet nie zna firmy ![]() woda W-203 sa fajne
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rozumiem wogóle takie podejscia. no ale cóż. na ich stronie jest cennik. mi sie najbardzie podobaja te (juz je chyba kiedys pokazywałam) tylko ciekawe jak na zywo będa wyglądac
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ba! nawet TZ sie jedne podobały http://www.redrubin.istore.pl/sklep,...,396864,0.html a mi sie te podobają http://www.redrubin.istore.pl/sklep,...,396861,0.html
|
|
#3854 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciala móc wszystko jesc i nie tyc no chociaz jakby tak pomyslec to jakos szczegolnie nie ograniczam ostatnio jedzenia a waze stale 57 kg no ale 57 to nie 50 ja bym chciala bardzo wazyc 50 ale cos tego nie widze wlasnie palaszuje czekoladke ![]() Cytat:
Ty sie nie dorzucasz ![]() Cytat:
Ciekawy pomysl mial tata Tżta zeby kupic synom obraczki to co on ich chcial w przedszkolu wyswatac?? heheh ![]() Cytat:
a to chamy kurde no powinni mowic swoim klientom ze to sie sciera, bo ja np nie wiedzialam, ze sa jakies dwa rodzaje A ja mam moj pierscionek zareczynowy i przedzareczynowy z kruka i jestem bardzo zadowolona Z apartu tez mam pare rzeczy i tez jestem zadowolona, ale przy wyborze obraczek na pewno bedziemy sie kierowac tym co nam sie bedzie podobac i cena a nie nazwa jubilera ![]() nooo u mnie wszystko pieknie kwitnie i nawet sloneczko wychodzi bo rano lalo, takze na pewno bedzie pieknie za rok o tej porze Ja pewnie bede prowadzic obserwacje poczatkiem wrzesnia hehe ![]() Cytat:
ja bym wlasnie chciala miec taka z 3 brylancikami tylko ze ogladalam takie proste calkiem z brylancikami (bo te sa tak jakby laczone z 2 ) a ile one kosztuja w red rubinie?
|
|||||
|
|
|
#3855 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam się w zupełności, to że coś jest markowe, nie oznacza że jest najlepsze. Mamy znajomego jubilera, który od lat ma swój mały sklep i na pewno pójdziemy tam obejrzeć obrączki, jeśli nam się jakieś spodobają i cenowo będą ok to na pewno je kupimy. Nie czuję potrzeby kupienia obrączek z Apartu czy innej firmy |
||
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie. dlatego ja tam nie patrze, czy to bedzie z apartu ( o którym nie słyszałam zbyt dobrych rzeczy jesli chodzi o obraczki, co potwierdziłyscie) czy od innego jubilera. ważne aby były ładne
a te z red rubiny to 1800 z brylantami |
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladnelam sobie wszystkie obrączki na tej stronce i powiem Ci Madzialenko ze te ktore pokazalas najbardziej mi sie podobaja no moze jeszcze jakies powyzej 4000 by sie znalazly ladne ale to juz cena nie dla mnie Poza tym te drogie to nawet obraczka dla faceta ma brylanty na pewno bym nie pozwolila zeby Tż taka nosil oj nie zreszta on sam by nie chcial
|
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiec ja bym chciala tak do 1500 miec obraczki, ale TZ powiedział, ze te sa tak ładne, ze warto dac tyle. droższych bym juz nie chciała. ja tez bym nie chciała aby facet miał brylanciki jakos tak mi to nie pasuje
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę się pochwalić, że dziś podpisaliśmy umowę z zespołem, zatem mamy już salę i zespół
A w czasie weekendu mamy się spotkać z kamerzystą i fotografem
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W koncu to wydatek na cale zycie i ma sie podobac No chyba ze znajdziecie cos tanszego a rownie ladnego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() obraczki to nam sie takie podobaja
|
|
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też... Już się doczekać nie mogę... Ale rok szybko minie!
No i jakie masz przeczucia? Po obecnym kwietniu ja już nie wiem, co mam sobie wyobrażać... Ale w sumie i tak będzie pięknie.
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
cudne sa
|
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Czy ja się mogę dopisać z moim 4. lipca 2009?Jeśli tak to proszę dopisać: Ela i Łukasz
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj byliśmy wreszcie wpłacić zaliczkę za salę i umówiliśmy się z właścicielem, że po weekendzie majowym przyjedziemy ustalać szczegóły. W przyszłym tygodniu chcemy się umówić też z kamerzystą, no ale jeśli chodzi o zespół to jest nieciekawie bo nie możemy znaleźć niczego sensownego. Mieliśmy kilka namiarów przekazanych pocztą pantoflową, tylko co z tego, jeśli nie mamy pojęcia jak grają tak naprawdę. A co najlepsze, jak dotąd od każdego usłyszeliśmy, że nie mają płyty z wesela żadnego, bo płyta nie odda tego jak naprawdę grają... Bez sensu totalnie, bo w ten sposób to oni klienta nie znajdą, bo nikt nie będzie brał kota w worku, tym bardziej, że zespół jest bardzo ważnym elementem wesela. Teście się zaczynają wtrącać w organizację wesela Ostatnio wymyślili sobie, że mamy wynająć autobus, bo ich goście nie będą mieli jak wrócić. Co najlepsze - dojechać będą mieli czym, ale wrócić nagle już nie będą mieli czym. Poza tym w moich stronach zawsze było tak, że goście załatwiają sobie transport we własnym zakresie, a młodych to w ogóle nie interesuje. Więc nie wiem dlaczego teraz nagle miałoby być inaczej. Wkurza mnie takie coś bo to my sami finansujemy wesele a oni narzucają nam swoją wolę. To nawet nie była propozycja z ich strony, tylko nakaz, tak jakbyśmy mieli po 5 lat i bez ich pozwolenia nie potrafili sobie palcem do nosa trafić. Jeszcze jak tż się odezwał, że to głupi pomysł, to usłyszał "nie stwarzaj niepotrzebnych problemów i nie dyskutuj bo tak będzie i koniec" Nic tylko Prawda jest taka, że autobus to głupi pomysł, bo wesele jest tylko 20 km od miejsca gdzie mieszka tż, więc to nie jest koniec świata, żeby goście nie mogli dojechać własnym samochodem. Poza tym z tymi autobusami to często jest potem tak, że goście to się z kimś zabiorą, to ktoś po nich przyjedzie, bo chcieliby wrócić wcześniej, no i na koniec autobusem jadą dwie osoby. No to jaki jest sens tego... |
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki. mam nadzieje, ze na zywo tez będa tak aldnie wyglądać![]() Cytat:
![]() a wiecie TZ przyjedzie do mnie na weekend. bedzie w piatek o 17.30 ![]() tak sie ciesze ze bede mogła zasnąc obok niego bo ostatnio było to mozliwe dokładnie 5 miesięcy temu
|
|
|
|
|
#3869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że możesz dołączyć, w końcu jesteś Panną Młodą 2009![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3870 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja znow umieram nawet apetytu nie mam teraz na kolacje zjadlam 3 frytki a wiesz jak lubie jesc bylam w aptece i mi dala jakies silne tabletki przeciw migrenowym bola glowy juz jest troche lepiej![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

zreszta my musimy sale "oddać" dopiero w srodę do 14 po weselu

przyznaje, że jest ładny ale nie kosztował 4000
Wiem, że są pierścionki/obrączki z białego złota lub powlekane, mój taki jest, ale ja dowiedziałam się o tym dopiero po fakcie. Powinni informować w trakcie sprzedaży, że obrączka czy pierścionek pokryty jest białym złotem lub z niego wykonany, żeby potem nie było rozczarowań 
.