|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
a ja ciagle walcze z myslami. przez chwile wydaje mi sie, ze moja figura jest w porzadku, ze w sumie waze niewiele.. ze kobieta powinna miec troche tu i tam. przez chwile nawet sie sobie podobam.. ale z drugiej strony jestem malutka... waga chyba naprawde o niczym nie swiadczy, bo moje wymiary sa tragiczne
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super że apetycik już wrócił, bo się martwiłam o Ciebie, a te brzuchy to coś z nimi jest , zawsze jak mam taki wielki to pojawiają sie wyrzuty i wrażenie że przytyłam.Ehh
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" ? pół jogobelli?! KOBIETOja zjadłam - jakieś 50 g orzeszków i trzy precle przed chwilą. i nic. a TY dużo mniej i tak się zachowujesz? Phena, proszę...
|
|
|
#4474 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach z kolezankami tak bywa... U mnie sie 2 za odchudzanie wziely bo chciały byc jak ja. Jedna schudla ale glupie myslenie chyba jej wybilam z glowy. A druga no coz...nie przegadam za nic![]() Cytat:
![]() Cytat:
czuczi10@poczta .onet.pl To picie 4 litrow dziennie powoduje obrzek mozgu? Ty mnie nie strasz nawet bo aj CODZIENNIE pije 4litry do tego 3 kubki kawy i 5 herbat Od tego sie tyje tez?Cytat:
wazysz lody? Nie topia Ci sie?Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeanalizowalam swoje jadlospisy i doszlam do wniosku, ze jem mniej niz dziewczyny na u z IDZ.. moj metabolizm to istna ruina! |
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Baby14, wyślesz nam kiedyś swoje zdjęcia? chciałabym podnieść Twą samoocenę, bo kiedyś narzekałaś na to i owo...
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś: Wysle
Jutro zrobie A Ty?;>
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Phena... a jesz mniej, bo sie ograniczasZ? czy potrzebujesz mniej? kazdy jest inny. Baby, jaaaa ? ano mogę wysłać w sumie. ale najpierw je zrobię
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym jesc wiecej i co innego, ale nadal czuje sie wiezniem tych wszytskich dietetycznych zasad.. chociaz nie potrafie zrezygnowac z jogurtow smakowych i platkow sniadaniowych..
dzisiaj mierzylam krotkie spodenki, szorty. i bylam przerazona moimi udami.. jestem malutka a mam nogi jak klody.. |
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że zjadłaś tę jogobellę. to krok do przodu. bardzo bym chciala, zebys jeszcze sie przelamala. bardzo.
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Izka: No to zrob zrob
![]() Phena: Tak...nogi jak klody... Jutro wysle moje zdjecia w krotkich spodenkach. Wcale nie sa anorektyczne. Ot normalne jak dla mnie. ZObaczymy co wtedy powiesz. Ale bym Cie chciala kobito zobaczyc. ![]() O oŁ Przeczytałam iz woda mozna sie upic na smierc. Ja sie boje ze mam obrzek mozgu czy cos. Czesto boli mnie glowa a na dodatek tyyyle pije ze szok !;(
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana, wiesz że nie patrzysz na siebie obiektywnie? Na 100% jesteś super laską. |
|
|
|
|
#4483 |
|
Zadomowienie
|
To ja wniose tu troche optymizmu mam nadzieje. Przytylam
dzisiejszy dzien tez byl ok byle do przoduPostanowilam dzis jeszcze ze w moich cwiczeniach bardziej skupie sie na brzuchu bo mam wrazenie ze mi sie tluszcz na nim odklada... Iza, Baby ja rowniez poprosze wasze zdjecia jak zrobicie
|
|
#4484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma być ładne, syte i smaczne śniadanko ![]() Cytat:
właściwie przez 2,5 roku byłam w klasie lekkoatletycznej gdzie trochę biegałam właściwie (miałam 10h lekcyjnych wf'ów tygodniowo). Później miałam przerwę w bieganiu i zaczęłam wybiegać sama sobie rekreacyjnie w plener no i tak sobie biegałam jakiś czas, próbowałam biec jak najdłużej bez zatrzymywania- kiedyś było to tak 25minut Teraz jak już zrobiło się ładnie to całkiem niedawno powróciłam do biegania no i o moje zdziwienie ostatnio dałam radę bez zatrzymywania biec 40minut prawie Co do postępów- jest mi trudno powiedzieć, bo poza bieganiem dużo jeżdżę na rolkach, rowerku, ćwiczę itd, więc wykonuję inne ćwiczenia aerobowe, które w jakimś stopniu na bieganie na pewno działają Niestety, albo i stety ja też biegam sama- koleżanki niestety nie dotrzymują kroku/ mają inne tempo itd, dlatego nawet wygodniej jest mi biec samej, bo nie muszę się dostosowywać do partnera No, ale powodzenia swoją drogą zapraszam do wątku- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238169&page=38Cytat:
- garden_d@vp.pl ![]() Co do wody- to brzmi strasznie Jednak dobrze, że już tak nie robisz Hogatko Powodzenia.
|
|||
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
ta jogobella nie byla przelamaniem sie a raczej wynikiem poczucia zrezygnowania.
chcialabym miec takie jadlospisy jak np tuchajbej, bo po prostu lubie jesc. jednak wiem, ze doszczednie zniszczylam sobie metabolizm uwielbiam swoj brzuch rano, bo jest nawet plaski.. ale juz po sniadaniu znacznie sie zaokragla. konczy sie to tak, ze po kazdym posilku biegam do lustra i mierze sie, ile mi przybylo..marze o tym, zeby jesc to, na co mam ochote, ale to byloby rownoznacze z przytyciem.. nie jestem typem osoby, ktora majac do wyboru salatke i slodka bulke, wybralaby pierwsza opcje.. |
|
|
|
#4486 |
|
Wtajemniczenie
|
Hogatko, Baby, ja też poproszę fotki
![]() euphoria@vp.pl i nie wp.pl tylko vp.pl A co do wody to cóż... wstyd się przyznać, ale i ja znam ten sposób. Pamiętam bardzo dobrze, jak kiedyś w szpitalu wypijałam szybko w łazience butelkę wody 1,5 litra lub 1,5 + 500 ml. To okropne. Kiedyś musiałam trzymać przez 2,5 godziny i powiedziałam: STOP! mam tego dość! No i teraz jakos sie trzymam
Edytowane przez Hypnotic Eyes Czas edycji: 2008-04-23 o 21:46 Powód: . |
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Was nadrobić to masakra normalnie
![]() Wpadłam napisać co u mnie ![]() No więc, czuje się grubo [brzuch], a może poprostu wkońcu zaczynam wyglądac normalnie i dlatego mam takie wrazenie ? Wkońcu jesli by porownać mnie z najbardziej wychudzonego okresu, a teraz, to jakas róznica jest, choć wszyscy mowią, że nic nie widać... ale ja widze. Widze odstający brzuch [i to mnie akurat nie cieszy, choc... moze wkoncu dostane tego okresu i dlatego wydaje mi sie on taki... duzy ![]() ], widze juz troszke krąglejszą pupę no i wkoncu jakies piersi mam ![]() Ogólnie jednak moje samopoczucie zalezy od dnia, momentu itd. jednak gdy patrze w lustro i widze siebie gruba [skrzywiny obraz siebie ? ] to jest mi smutno i źle i mam ochote zaczac sie odchudzac, przestac jesc, znów zaczac sie odchudzac i ograniczac, jednak moj zdrowy rozsdek podpowiada mi, ze popelnilabym ogromny blad, dlatego jem i staram sie poprostu nie myslec o tym wszystkim, tymbardziej, ze coraz czesciej slysze komplementy, że wkoncu zaczynam znow ładnie wygladac no i jakby na to nie patrzec wkoncu sie usmiecham, jestem wesola, no i nie zyje juz tylko jedzeniem... Poprostu zaczynam odzywac... No i chyba przestaja mnie postrzegac jaka anorektyczke...Wiecie... mimo tych momentów zalamania, dolow, tego krytycznego spojrzenia na siebie i tak dalej to widze jedno: wygrywam z ta podstępna choroba. Wiem, że ona moze wrocic, ale postaram sie nie dac... Choć wiadomo: 'nigdy nie mów nigdy'... Nie raz zapewne napisze tu jeszcze, ze mam dosc, ze wygladam oblesni itd., ale wierze, ze zrozumiecie mnie, bo jednak z tego nie da sie wyjsc tak raz na zawsze, hop i juz po chorobie... Licze sie z tym, ale jednak wierze, ze kiedys wygaram w 100 % ![]() I Wam Kochane zycze tego samego Ale się rozpisałam ![]() Btw. Która z Was rozdawała zdjęcia ? Teeeż chce zobaczyć monisia46@o2.pl
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że po posiłku brzuszek rośnie, nawet typowe chudzielce tak mają - też tak mam, Tuchajbej pewnie również xD dlaczego tak mowisz o swoim metabolizmie? nie zwracaj uwagi na brzuch - jedz regualrnie i zwiekszaj a jadlospisy Tuchajbutka moga stac sie Twoimi przypomne, że Tuchaj nie rusza się wiele.
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie boje sie przytyc. tak naprawde nadal chce schudnac, ale kompletnie nie potrafie przestawic sie na diete redukcyjna. po prostu nie daje rady. za bardzo lubie jesc..
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygrasz Tamus wygrasz tylko musisz byc silna ) tylko jako dziewczyna z "kształtami" .To 2 bardziej motywuje niz to 1 . Dzieki temu staje sie pwniejsza siebie ,doceniam figure.Wiem ze jeszcze nieraz napiszesz ze jestes gruba ze za duzo zjadłas. Ale wierze ze to bedzie sie zdarzało coraz rzadziej az wkoncu odejdzie gdzies daaleko.I nie wroci ![]() Hypnotic Eyes: a czy to picie wody dawalo cos ze przytylas? i tak i ile mniej wiecej? |
|
|
|
|
#4491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to byly prawidzwe napady czy tylko jadlas wiecej?Cytat:
EDIT: Hypnotic chciala, zeby na wadze bylo wiecej. od wody nie da sie przytyc! ma 0 kcal!
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Iza: ales mnie uspokoila
Normalnie dzieki wielkie Juz wyszukiwalam sobie obrzegu na mozgu :PNo tak zle sie wyrazilam z ta woda. Wiec wypicie naprawde spowoduje przyrost wagi? |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
bylabym chyba nawet gotowa odpuscic sobie te mysli o schudnieciu, pogodzic sie z tym jaka jestem, ale wiem, ze jesli przestane sie kontrolowac, to przytyje. kiedys moglam sobie pozwolic na wszystko i utrzymac wage, ale po moich glodowkach, calkowitej zmianie sposobu odzywiania moj metabolizm mocno ucierpial ..
|
|
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Iza: To moze ja te 3kg nie przytylam tylko to od wody jest?
No bo zobacz pije tak duuuzo jem z zapotrzebowaniem po mnie nie widac tego a na wadze jest 3kg wiecej...mozliwe ze od wody? Dodam ze to naprawde igantyczne ilosci wody przez kilka miesiecy.
|
|
|
|
#4496 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, mnie z tą wodą chodziło o to, że to taki sposób na sztuczny przyrost wagi. Szybko i bez kalorii. Każdy litr wody to jeden kilogram. Wypijasz i w ciągu ok. 2-3 godzin wysikujesz. Strasznie męczące i nie lubiłam tego robić
. Może u Ciebie to zatrzymanie wody w organiźmie, lub zalegający pokarm w jelitach (zaparcia). ?
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
iza, nie moge sobie nawet pozwolic na 1 czy 2 glupie kilogramy. znowu zaczelaby sie wewnetrzna katastrofa. jestem sklonna utrzymac wage, ale przytycie to gwozdz do trumny
![]() wiem, ze bym przytyla, bo juz tyle czasu sie ograniczam i waga jest na tym samym poziomie. to znaczy, ze jesli zaczne jesc wiecej, zobacze na wadze wiecej.. |
|
|
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, az 4 litry, na pewno "coś" idzie w wagę. Tzn, w sztuczny przyrost ofc. Cytat:
Phena kurczę... nie przekonuje Cię nawet to, że wtedy będziesz mogla jesc wszystko?!
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
iza, wiem, ze to chore, ale kazdy dodatkowy kilogram jest dla mnie tragedia.. waze teraz o 6 kg wiecej niz przed wakacjami i jest mi z tym cholernie zle.
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
a widac to?? ale uwierz - bedzie Ci sie latwiej zyc, tak na luzie!
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

powiem Ci, że wczoraj i w pon. mialam identycznie! wielki brzuch, w ogole jakoś mnie bolał, kompletny brak apetytu, wiec po jedzeniu mialam wyrzuty sumienia 

To super że apetycik już wrócił, bo się martwiłam o Ciebie,
mi poszło trochę gorzej.. wyliczałam otwarte zadanie za 5 i 6 punktów, i chyba dobrze, aczkolwiek niektóre zamknięte niezbyt fajnie mi poszły.. no ale orłem z matmy ani chemii nigdy nie byłam
) a później poszłam na spacer z moją przyjaciółką, z czego ogromnie się cieszę, bo mam zaburzone kontakty z ludźmi, a zmiana szkoły oraz ed zrobiły swoje. aczkolwiek po tej 1, gdy byłam już w domu zrobiło mi się strasznie słabo.
wazysz lody? Nie topia Ci sie?

byle do przodu
Powodzenia.

to byly prawidzwe napady czy tylko jadlas wiecej?