Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-23, 19:05   #4681
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
w zeszlym roku bambus, teraz aniolek... no no, lancome szaleje
Tak też myślałąm, ze to tegoroczny bambusek.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Gdzieś czytałam, że na żywo nie jest zbyt piękny, ale wiadomo jak to jest z takimi opiniami - jednemu się nie spodoba, a drugiemu tak.
Ja przy wyborze kosmetyków nie kieruję się opakowaniem, wzorkami na pudrach, cieniach, etc. Po prostu tego typu rzeczy nie robią na mnie wrażenia, ale ten aniołek jest słodziutki , chyba pierwszy kosmetyk, który mogłabym kupić dla samego wzorka (który pewnie zniknie równie szybko jak z bambuska) . to przez moją słabość do aniołków chyba .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 19:06   #4682
zizou
Zakorzenienie

em to najpierw tu
mclaughlin&kraus - dedykacja
bushnell - szminka w wielkim miescie
jennifer carrel - szyfr szekspira
moccia - tylko ciebie chce
moccia - trzy metry nad niebem
shuman - 18 sekund
ligocka - wszystko z milosci
ligocka - tylko ja sama
i przewodnik po bulgarskim wybrzezu

po angielsku: jane austen emma, proud&prejudice, sense&sensibility

Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 20:23   #4683
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
to poprosze i wrazenia
Oki, postaram się nią wysmarować niedługo; mam nadzieje, że się będzie trzymała na twarzy - bo to sproszkowane otręby i zioła.
Ile zapłaciłaś za krem do rąk?
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Maniaczki brązerów, widziałyście jakie cudo trafiło do KWC ?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24080

Jak nie przepadam za brązerami, ten mi się podoba
Widziałyście, bo sama go przyjmowałam

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 20:27   #4684
zizou
Zakorzenienie

Estello za tubke 100ml 46 zlotych. tubka wystarczy na lata. mniejsza tubka, 30 albo 50ml kosztuje 24 zlote.
Stary 2008-04-23, 20:50   #4685
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nie tylko, ja też dostałam tego smsa.
Fajnie, że nie tylko, szkoda tylko, że o mnie znów zapomnieli, chamy

Cytat:
wrocilam z galerii kazimierz, z siatami zakupow
melduje, ze w SP jest promocja na tusze helenki: spectacular i lash queen w cenia 90 zlotych w zestawie z plynem do demakijazu i kremem pod oczy [miniaturki].
kupilam sobie trzy maseczki koreanskie , trzy zele pod prysznic nivei i chusteczki do higieny intymnej w dwupaku, i dezodoranty kulkowe rexony w dwupaku. procz tego maselko do ciala , maselko do ust, maseczke na wagry i krem do rak w TBS
w tymze przybytku rozkoszy do 11 maja jest promocja na kolorowke/akcesoria -10%. pedzelki sa mieciutkie i milutkie, chyba kupie sobie tego do pudru
No i jeszcze jest promocja -20% na pielęgnację twarzy
Ja sobie dziś pooglądałam, poniuchałam, pomacałam, ale póki co nic mnie nie kusi. Znaczy kusi - masło z różowego grejpfruta albo orzecha brazylijskiego, ale ceny zbyt zbójeckie, wiec u nas nie kupię.

ziz, tak przy okazji, czy sezonówki CK szybko znikają ze sklepów? Testowałam dziś w Kaziu tą tegoroczną i mi się spodobała, ale chcę jeszcze potestować, bo dziś musiałam psikać między nadgarstkiem a łokciem, bo tylko tam miejsce było No i nawet jeśli bym się zdecydowała, że ją chcę, to jeszcze poczekam aż rodzice z wojaży wrócą. A nuż dostanę od nich.

Cytat:
Ja też dostałam i całą drogę powrotną z miasta do domu rozmyślałam, co by tu sobie kupić.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle smsa S. nie dostałam Kuszą mnie 3 małe drobiazgi
Nie jesteś sama
A co Cię kusi?

Cytat:
aha: krem do rak z serii hemp jest c u d o w n y ma konsystencje maselka, ale wchlania sie idealnie, nie zostawia tlustej powloki...a dlonie sa takie miekkie, delikatne. troche balam sie zapachu ale... jak ktos wie, jak pachnie maryska ten wie, jak pachnie krem zapach do zniesienia, typowe ziolo
Ano właśnie, istna trawa. Tylko taka trawa z pola, nie mylić z inną Mnie się ten zapach nie spodobał z pudełka, przynajmniej w maśle do ciała.

Cytat:
Estello za tubke 100ml 46 zlotych. tubka wystarczy na lata. mniejsza tubka, 30 albo 50ml kosztuje 24 zlote.
Na lata, bo taki wydajny czy dlatego, że tak rzadko używasz kremów do łapek.

Kupiłam w końcu torebkę w H&M. Nie granatową, bo tych z All nie było. Znaczy były takie jak ta druga i w innych kolorach, ale one nie bardzo mi się widzą. Kosztują 59zł, a nie 119zł jak na All Ja wzięłam taką dużą śliwkową akurat za 119zł, ale jest porządnie wykonana, powinna być trwała. No i duża jest Szkoda tylko, że nie jest zapinana na suwak, a na zatrzask, ale że jest dość głęboka i nie jest strasznie szeroka to jakoś przeżyję.
No i jeszcze w Re dokupiłam 2 pary gaciów. Normalnie ta promocja majtkowa z Re mnie zrujnuje
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 20:57   #4686
zizou
Zakorzenienie

MagJa z sezonowkami to roznie jest - bo z tego co wiem, to jest jeden rzut na sklep i jak sie sprzedaja to juz ich nie ma. 2006 bodajze wyszla ze sklepow w 10 dni... takze to roznie bywa. pakosta swego czasu pisala o absolutley givenchy, ze wziela ostatnia sztuke u siebie a u nas jeszcze pelno tego na polkach

krem wystarczy na lata bo taki wydajny. ja krem mam obowiazkowo w torebce i co jakis czas sobie wsmarowuje w lapki mazidelka weszlo mi to w nawyk przy koncentracie neutrogeny

kusi mnie zelowy lajnerek inglota, ech
Stary 2008-04-23, 22:09   #4687
Estella
Zakorzenienie

A jaka jest promocja majtkowa w Re? Ja nic nie wiem!

Maseczka otrąbkowa - w pudełeczku to suche, zmielone otręby, płatki kwiatów i tak dalej. Na opakowaniu napisali, żeby wymieszać to z tonikiem chyba kwiatowym Jadwigi, ale na stoisku powiedzieli, żeby zalać gorącą wodą. Robi się z tego papką, ciężko ją nałożyć palcami, ja nakładałam szpatułką i dośc równomiernie się rozłożyło. Pachnie naturalnie, ziołami, bratkiem, całkiem przyjemnie. Najlepiej siedzieć bez ruchu albo sie położyć - niby trzyma się nieźle skóry, ale myślę, że przy szybkich ruchach czy schylaniu się może spaść częściowo z twarzy. Potem można nią zrobić delikatny 'enzymatyczny' peeling. Skóra jest gładka i miękka, bardzo przyjemna w dotyku. Jak brzoskwinka

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-04-23, 22:17   #4688
zizou
Zakorzenienie

dziekowac seans otrebowy robie sobie raz na dwa tygodnie, nakladam na paszcze zmielone otreby wymieszane ze smietana. faktycznie jakby dodac do tego zielsko to wyjdzie mi podobna mikstura, takze sobie chyba odpuszcze
Stary 2008-04-23, 22:19   #4689
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A jaka jest promocja majtkowa w Re? Ja nic nie wiem!
Chyba wybierasz dwie rzeczy i za każdą płacisz połowę ceny.
Stary 2008-04-23, 22:31   #4690
pakosta
Wtajemniczenie

Pierwsze testy Guerlainowego Khola bardzo pozytywne - trwałe toto i śliczne

Zabierzcie ode mnie błagam czekoladę, kupiłam sobie Lindta z chili i tak mnie rozgrzewa że zaraz padnę

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 22:58   #4691
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

rzyrafko masz może jakiegoś colowego smackersa? zapragnęłam mieć jeszcze tylko jednego, najchętniej brązowego, a jakby był o zapachu coli to bym po prostu padła ze szczęścia
Stary 2008-04-23, 23:40   #4692
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś czytałam, że na żywo nie jest zbyt piękny, ale wiadomo jak to jest z takimi opiniami - jednemu się nie spodoba, a drugiemu tak.
Nie lubię takich barokowych ozdobników

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No i jeszcze jest promocja -20% na pielęgnację twarzy
Ja sobie dziś pooglądałam, poniuchałam, pomacałam, ale póki co nic mnie nie kusi. Znaczy kusi - masło z różowego grejpfruta albo orzecha brazylijskiego, ale ceny zbyt zbójeckie, wiec u nas nie kupię.

Nie jesteś sama
A co Cię kusi?

No i jeszcze w Re dokupiłam 2 pary gaciów. Normalnie ta promocja majtkowa z Re mnie zrujnuje
A warto zainwestować w cos do twarzyz TBS? i w co najlepiej?

Kusi mnie peseta punktowa, kredka burżuja i małe perfumetki o ile jeszcze takie sprzedają, zapomniałam zobaczyć jak się to przedstawia a w kwc cena 16 zł więc czemu nie- mam z targowiska morelową i jest superowa

Promocja majtasowa superaśna, zgadzam się, zastanawiam się jeszcze nad koszulkami do tych pasiastych stringów co wzięłam w sobotę
Cytat:
krem wystarczy na lata bo taki wydajny. ja krem mam obowiazkowo w torebce i co jakis czas sobie wsmarowuje w lapki mazidelka weszlo mi to w nawyk przy koncentracie neutrogeny

Ojojoj, mi też się kończą kremy do rąk, oba na raz- domowy i torebkowy

Inglota bierz, jak Ci nie spasuje to ja odkupię prawie każdy kolor
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
rzyrafko masz może jakiegoś colowego smackersa? zapragnęłam mieć jeszcze tylko jednego, najchętniej brązowego, a jakby był o zapachu coli to bym po prostu padła ze szczęścia
Colowego miała moja siostra kolor mają jak cocacola, są różne wersje- cola, cola vanilla, cola cherry, cola cherry vanilla
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 00:09   #4693
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko podobno seria z olejkiem z drzewa herbacianego jest swietna. ja sama mam maseczke na zaskorniki, zapach obledny, dzialania jeszcze nie ocenie bo uzylam raz. chcialam maske oczyszczajaca, ale nie maja... gdyby nie to, ze zeli do mycia twarzy nie uznaje to pewnie bym sobie sprawila tego tea tree

no i jest tez seria z algami dla cer mieszanych - mnie interesi krem odblokowujacy pory czy jak mu tam no ale zem go jeszcze nie kupila mam zapasy
Stary 2008-04-24, 00:31   #4694
rzyrafka
Zakorzenienie

zaskórniki to u mnie nie problem (znaczi brevoxyl je załatwia ) szukam czegoś regulującego wydzielanie sebum
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 00:53   #4695
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa z sezonowkami to roznie jest - bo z tego co wiem, to jest jeden rzut na sklep i jak sie sprzedaja to juz ich nie ma. 2006 bodajze wyszla ze sklepow w 10 dni... takze to roznie bywa. pakosta swego czasu pisala o absolutley givenchy, ze wziela ostatnia sztuke u siebie a u nas jeszcze pelno tego na polkach
Toś mnie pocieszyła Nic to, zaryzykuję chyba. Jutro postaram się dorwać znów jakiś tester, ale chyba już ciężko będzie mnie odwieść od chęci posiadania, bo nawet teraz czuć jeszcze zapach, mimo iż psikałam się na przedramieniu, jak pisałam zresztą, mimo iż było to około 15, i mimo iż właśnie skończyłam sprzątać (wiem, wiem, niezła pora na porządki ) No i wydaje mi się, że nawet dla mnie będzie to idealny zapach na lato. A dlatego nawet dla mnie, bo ja ostatnio jakoś nie przepadam za świeżakami poza iwroszerowymi werbeną i zieloną herbatą.
Przez chwilę myślałam, że lepszy będzie Zestini z TBS, ale po pierwszej świeżej nucie, jakaś owocowa słodycz z niego wylazła. Jakieś figi czy cuś

Cytat:
Aaa, takie buty. To fajnie, to mooooże kiedyś się skuszę. Poproszę o szerszą relację z użytkowania za jakiś czas.

Cytat:
Nie tylko Ciebie, ech

Cytat:
Dokładnie. Albo 2 koszulki albo 2 majtasy. Tylko damskie.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Pierwsze testy Guerlainowego Khola bardzo pozytywne - trwałe toto i śliczne
Dobrze, że w promocji nie ma brązu albo turkusu, bo bym poległa. Czerń mnie nie kusi.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Zabierzcie ode mnie błagam czekoladę, kupiłam sobie Lindta z chili i tak mnie rozgrzewa że zaraz padnę
Wyślij mi Dziś w almie dumałam czy ja wziąć czy nie, bo w promocji jeszcze była, ale się oparłam. Kupiłam za to mini-czekoladę gorzką Dolfin z żurawiną i syropem klonowym

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Ja mam. Już Ci chyba zresztą pisałam o tym. No chyba, że to nie Tobie

Cytat:
Też mi się nie widzi Bambusek był ładniejszy i bardziej adekwatny do zawartości

Cytat:
Nie wiem :niewiem: Poczytaj KWC

Cytat:
Kusi mnie peseta punktowa, kredka burżuja i małe perfumetki o ile jeszcze takie sprzedają, zapomniałam zobaczyć jak się to przedstawia a w kwc cena 16 zł więc czemu nie- mam z targowiska morelową i jest superowa
Zapomniałam zerknąć na te perfumetki. W ogóle w Kaziu jakieś zmiany nastąpiły, bo nagle dzisiaj dosłownie 4 ekspedientki sie pytały czy mi przypadkiem nie pomóc. Także obadałam co chciałam i czym prędzej się oddaliłam

Cytat:
Promocja majtasowa superaśna, zgadzam się, zastanawiam się jeszcze nad koszulkami do tych pasiastych stringów co wzięłam w sobotę
Koszulek nie chcę, za drogie jak na zwykłe koszulki. Ale majtaski tanio wychodzą, zwłaszcza takie stringi - pierwotnie za 14zł, na promocji 7zł Dziś dokupiłam jedne takie, jakich w Krakowskiej nie widziałam.

Cytat:
Ojojoj, mi też się kończą kremy do rąk, oba na raz- domowy i torebkowy
A tak przy okazji, jak się sprawowała Balea Bo u mnie od roku leży w szafce z zapasami i się zastanawiam czy w ogóle sprawdzi się u mnie czy lepiej oddać ją w dobre ręce.

Cytat:
rzyrafko podobno seria z olejkiem z drzewa herbacianego jest swietna. ja sama mam maseczke na zaskorniki, zapach obledny, dzialania jeszcze nie ocenie bo uzylam raz. chcialam maske oczyszczajaca, ale nie maja... gdyby nie to, ze zeli do mycia twarzy nie uznaje to pewnie bym sobie sprawila tego tea tree
A właśnie, ile ta maseczka na zaskórniki kosztuje ze zniżką? Bo zapomniałam o tych maseczkach, a czytałam kiedyś, że dobre obie.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2008-04-24 o 01:28
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 08:30   #4696
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
dziekowac seans otrebowy robie sobie raz na dwa tygodnie, nakladam na paszcze zmielone otreby wymieszane ze smietana. faktycznie jakby dodac do tego zielsko to wyjdzie mi podobna mikstura, takze sobie chyba odpuszcze
W Fitomedzie można dokupić mielone płatki kwiatów, więc ew. możesz to sobie wszystko zmieszać. Dobry pomysł z mieszaniem ze śmietaną, może będą bardziej stabilne na twarzy
Cytat:
Dzięki, zajrzę tam dziś

Siegfried Obermeier
Stary 2008-04-24, 08:42   #4697
isa666
Zakorzenienie

Mówicie, że w Re promocja na majtasy? Hmmm...wolałabym żeby na cycniki jakąś zrobili, bo majtasów to mam dużo
Poza tym Re mnie wkurzył, bo niby reklamują taki ładne sukienki z kolekcji All about Rio a podobno to szajs, bo zrobione są z bardzo badziewnych materiałów W Kaziu nie widzialam jeszcze tych sukienek, ale na Modzie już wiele osób potwierdziło, że ta kolekcja to porażka.

Za to fajnie się zapowiada ta letnia kolekcja H&M(Ale ładna ta ciemnozielona tuniczka http://www.zeberka.pl/art.php?id=1063 ) choć i tu podchodzę z dystansem do tej reklamy
Stary 2008-04-24, 09:25   #4698
snowqueen
Zakorzenienie

Dzień dobry

em trzy ostatnie 755... Myslisz, że każdy dostaje inny nr?

ziz ale zakupy! Ja z książek w końcu wzięłam tylko jedną i to w dodatku w internecie, bo bardziej się opłacało

Też mam maseczkę na zaskórniki TBS i ją lubię, ale np. z tego co pamiętam Hosence nie przypadłado gustu.

Wczoraj poszłam do H&M i kupiłam sobie mocno turkusowe plastikowe brasoletki i żółtą opaskę z kokardką Chciałam jeszcze sukienkę żółto-białą, ale nie było mojego rozmiaru W ramach pocieszenia wylicytowałam na All sukienkę Stefanel za 7 razy więcej pieniędzy niż ta z H&M Po którą zresztą planuję wrócić w piątek, o ile dotrze w dostawie.

W ogóle mam ostatnio fazę na kolor żółty... Od podstawówki go nie znoszę, a tej wiosny tak mnie wzięło!

isa te sukienki All About Rio to moim zdaniem szmatki! Miałam ochotę na ta żółtą (co za zaskoczenie) z tej najbardziej chyba popularnej reklamy, ale materiał jest okropny i w ogóle wygląda beznadziejnie ta kiecka. Jeszcze jakąś pomarańczową macałam, to już była kompletna porażką... No cóż. Już bardzo dawno nie kupiłam nic w RE - czasami tylko jakąś bieliznę (majtki, koszulki, biustonoszy stamtąd nie lubię) i w zimie kupiłam zamszowe turkusowe rekawiczki... A tak to nic dla siebie nie widzę
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 10:01   #4699
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Toś mnie pocieszyła Nic to, zaryzykuję chyba. Jutro postaram się dorwać znów jakiś tester, ale chyba już ciężko będzie mnie odwieść od chęci posiadania, bo nawet teraz czuć jeszcze zapach, mimo iż psikałam się na przedramieniu, jak pisałam zresztą, mimo iż było to około 15, i mimo iż właśnie skończyłam sprzątać (wiem, wiem, niezła pora na porządki ) No i wydaje mi się, że nawet dla mnie będzie to idealny zapach na lato. A dlatego nawet dla mnie, bo ja ostatnio jakoś nie przepadam za świeżakami poza iwroszerowymi werbeną i zieloną herbatą.
Przez chwilę myślałam, że lepszy będzie Zestini z TBS, ale po pierwszej świeżej nucie, jakaś owocowa słodycz z niego wylazła. Jakieś figi czy cuś
ja caly czas proboje dodac recenzje 2008 do KWC ale... sie nie dodaje formularz wypelniony prawidlowo ale nie moge sie doczekac zapisania oceny. mam w wordzie, czeka az KWC mnie znow polubi

Cytat:
Aaa, takie buty. To fajnie, to mooooże kiedyś się skuszę. Poproszę o szerszą relację z użytkowania za jakiś czas.
oczywista sprawa
Cytat:
Nie tylko Ciebie, ech
ja chyba sobie dzis kupie przy okazji promocji nabede plaski do kresek w sephorze
Cytat:
A właśnie, ile ta maseczka na zaskórniki kosztuje ze zniżką? Bo zapomniałam o tych maseczkach, a czytałam kiedyś, że dobre obie.
bez promocji 46 zlotych/30ml [ale wydajna ] wiec z promocja niecale 40 zlotych...
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
W Fitomedzie można dokupić mielone płatki kwiatów, więc ew. możesz to sobie wszystko zmieszać. Dobry pomysł z mieszaniem ze śmietaną, może będą bardziej stabilne na twarzy
smietana wiaze otreby i tak fajnie zastyga nic sie nie sypie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
isa te sukienki All About Rio to moim zdaniem szmatki! Miałam ochotę na ta żółtą (co za zaskoczenie) z tej najbardziej chyba popularnej reklamy, ale materiał jest okropny i w ogóle wygląda beznadziejnie ta kiecka. Jeszcze jakąś pomarańczową macałam, to już była kompletna porażką... No cóż. Już bardzo dawno nie kupiłam nic w RE - czasami tylko jakąś bieliznę (majtki, koszulki, biustonoszy stamtąd nie lubię) i w zimie kupiłam zamszowe turkusowe rekawiczki... A tak to nic dla siebie nie widzę
oj tak, nowa kolekcja RE jest okropna... jak zobaczylam ta zolta na wieszaku to oniemialam... kawalek szmatki, niekotrzy lepszej jakosci szmat uzywaja do mycia okien naprawde, RE by sie wstydzilo... juz chyba jada na marce, bo wiekszosc rzeczy stamtad to szmatki, byle jakiej jakosci...

snow ja tez polubilam zolty juz poprzedniej wiosny. taki kurczakowy, mocny zolty w polaczeniu z czarnym

zaraz ide korzystac ze snow'owego smsa i nie wiem, co se kupie dziwne, nie? ja nie wiem, co sobie kupic
Stary 2008-04-24, 10:03   #4700
isa666
Zakorzenienie

snow mi się akurat ta żółta z Re nie podobała, tylko ta różowo-brązowa bez ramiaczek Ale podobno wszystkie te kiecki to szmateks straszny
A ja właśnie szukam na wiosnę-lato sukienki, w Zarze są takie piękne, zwiewne w kwiaty(szkoda tylko, że kosztują po 300-400 zł ) a poza tym nie widziałam nigdzie żadnych fajnych kiecek
W H&M upatrzyłam sobie ostatnio takie gumki do włosów z dużym kwiatem, mam zamiar kupic i przerobić je jakoś tak żeby przymocować do wsuwki lub spinki
Stary 2008-04-24, 10:14   #4701
snowqueen
Zakorzenienie

isa no jak zobaczyłam ta żółtą to tez momentalnie przestała mi się podobać Na zdjęciu była taka zwiewna, letnia, ładna.. a naprawde.. fuj.
Ta, o której piszesz też mi się podobała, ale nie widziałam jej.

Fakt, w sklepach nie ma żadnych ciekawych sukienek. 300 zł nie dam za kiecke, 150-200 to max. Nie mam teraz tylu zbędnych funduszy Czekam na to, co się pojawi w H&M. Ta zółta, o której pisałam, wystepowała też w wersji zielono-jakiejś i czerwono-pomarańczowej (albo brąz.), kosztowała 19,90 ale na spacer po plaży jest w sam raz, zwłaszcza za taką sumę. Mam nadzieję, że mi ją przywiozą

Wczoraj nie miałam zbyt wiele czasu na buszowanie po sklepie, ale chcę sobie kupić właśnie jakąś fajną spinkę, bransoletki, ew. wiosrek.. Brakuje mi dodatków ostatnio

ziz ja kupiłam żółty żakiecik, sukienkę... Chciałabym jeszcze żółte buty Właśnie najbardziej podoba mi się w połączeniu z czernią. Rewelacyjny kontrast.

Korzystaj ile chcesz, byle z umiarem Ja chciałabym nabyć jakiś bronzer (nie wiem jaki) no i niezmienne kusi mnie Superbalm Grapefruit, ale 1. mam już dwa superbalmy 2. póki co jestem blada i wystarcza mi maczek AB na lekkie brązowanie się 3. mam nadal odwyk

No to chyba nici z shoppingu Kupię se neonowo różowe bransoletki na pocieszenie
Stary 2008-04-24, 10:16   #4702
zizou
Zakorzenienie

ja awansem sprawie sobie prezent urodzinowy wiec jestem usprawiedliwiona poza tym... odwyku nie mam - samo z sibie wyszlo, ze nie kupuje
Stary 2008-04-24, 10:22   #4703
isa666
Zakorzenienie

Ja mam za to teraz "fazę" na wszelkie błękity, turkusy i ciemne zielenie Żółć mi nie pasuje do mojego typka kolorystycznego, jedynie taka rozbielona żółć, ale i tak niezbyt przepadam za tym kolorem. W dodatkach owszem, ale w stroju mam tylko 1 żółtą bluzeczkę i prawie wcale jej nie noszę

Apropos sukienek jeszcze, to ja w zeszłym roku już na letniej wyprzedaży kupilam w Camaieu taką błękitną z lnu i bardzo fajnie się nosi, tylko że ona już taka typowo letnia jest a ja szukam coś przejściowego na te jeszcze niezbyt gorące dni
Stary 2008-04-24, 10:24   #4704
zizou
Zakorzenienie

sukienek mam pelno, wiecej niz spodnic - mam sukienkomanie prawie wszystkie, o ile nie wszystkie, sa z allegro

szkoda, ze la prairie nie ma w sephorach... kupilabym sobie perfumy
Stary 2008-04-24, 10:35   #4705
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
sukienek mam pelno, wiecej niz spodnic - mam sukienkomanie prawie wszystkie, o ile nie wszystkie, sa z allegro

szkoda, ze la prairie nie ma w sephorach... kupilabym sobie perfumy
Zazdroszczę
Ja na All nie kupuję, bo nie potrafię tak kupić w ciemno czegoś(muszę przymierzyć na sobie, bo nie jestem niestety jednorozmiarowa - raz mam rozmiar 36, innym razem 38 ), ostatnio w Orsayu kupiłam bluzkę XS a i tak była w sam raz(w innych sklepach kupuję S lub M), bo w M to wpadłam jak do worka

Mam to chyba przez to, że moja mama jest krawcową i jak mi nieraz coś szyła to było wiele poprawek żeby wszystko idealnie leżało i tak się już przyzwyczaiłam przez te wszystkie lata, że jak coś choć trochę odstaje to jest be!
Stary 2008-04-24, 10:45   #4706
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja mam za to teraz "fazę" na wszelkie błękity, turkusy i ciemne zielenie Żółć mi nie pasuje do mojego typka kolorystycznego, jedynie taka rozbielona żółć, ale i tak niezbyt przepadam za tym kolorem. W dodatkach owszem, ale w stroju mam tylko 1 żółtą bluzeczkę i prawie wcale jej nie noszę

Apropos sukienek jeszcze, to ja w zeszłym roku już na letniej wyprzedaży kupilam w Camaieu taką błękitną z lnu i bardzo fajnie się nosi, tylko że ona już taka typowo letnia jest a ja szukam coś przejściowego na te jeszcze niezbyt gorące dni
Ja w zeszłym roku kupiłam bardzo fajną we wzory w Orsay'u Lubię ją bardzo.

Co do turkusu, to ja go lubię od bardzo dawna i w tym roku trwam w tym uwielbieniu

Cytat:
Ja też w tym roku wszystkie kupiłam na All, póki co chyba 4

Cytat:
Zazdroszczę
Ja na All nie kupuję, bo nie potrafię tak kupić w ciemno czegoś(muszę przymierzyć na sobie, bo nie jestem niestety jednorozmiarowa - raz mam rozmiar 36, innym razem 38 ), ostatnio w Orsayu kupiłam bluzkę XS a i tak była w sam raz(w innych sklepach kupuję S lub M), bo w M to wpadłam jak do worka

Mam to chyba przez to, że moja mama jest krawcową i jak mi nieraz coś szyła to było wiele poprawek żeby wszystko idealnie leżało i tak się już przyzwyczaiłam przez te wszystkie lata, że jak coś choć trochę odstaje to jest be!
A ja się nauczyłam kupować w ciemno i bardzo dobrze na tym wychodzę Zawsze dokładnie się mierze i sprawdzam z wymiarami w aukcjach. Moja mama tez umie szyć, więc jakby co, to wiem, że mi poprawi.. Zresztą, ona sama też poczuła radość z takiego kupowania i wylicytowałyśmy Jej już parę ciuszków A jakby źle leżało, to sprzedam dalej albo zwrócę (to w przypadku sklepów)

Zresztą czasami jak jest kolejka do przymeirzalni, a kupuję w sklepie, w którym można zwracać to tez nie mierzę...
Stary 2008-04-24, 10:58   #4707
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:

Colowego miała moja siostra kolor mają jak cocacola, są różne wersje- cola, cola vanilla, cola cherry, cola cherry vanilla
też takich nie lubię a aniołki to już w ogóle..

widziałam inne wersje, tylko obawiam się, że te mieszanki smakowe będą miały inny kolor, a mi zależy na colowym brązie ona dawała jakiś kolor?

Cytat:
TJa mam. Już Ci chyba zresztą pisałam o tym. No chyba, że to nie Tobie
to nie mi możesz jeszcze raz napisać?

Cytat:
Za to fajnie się zapowiada ta letnia kolekcja H&M(Ale ładna ta ciemnozielona tuniczka http://www.zeberka.pl/art.php?id=1063 ) choć i tu podchodzę z dystansem do tej reklamy
fajna ta tunika, ciekawe do jakiego rozmiaru ja już się w niej widzę w ogóle cały komplet widzę na komunię tylko spodnie muszę skrócić, bo się w nich zabiję...
Stary 2008-04-24, 11:00   #4708
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
JZresztą czasami jak jest kolejka do przymeirzalni, a kupuję w sklepie, w którym można zwracać to tez nie mierzę...
ja w ogole nie mierze nienawidze sie rozbierac w przymierzalniach [w zimie to juz w ogole]. jedynie mierze spodnie, okrycia wierzchnie i buty reszta na czuja
Stary 2008-04-24, 11:10   #4709
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Na pewno nie w serum z aloesem.

Cytat:
Oczyszczająca stała obok tej do zaskórników, ale ja odeszłam daleko od tej serii, jak zobaczyłam denata na drugim miejscu w składzie w zaskórnikowej maseczce.

---

No i stało się - TŻ mnie zostawił.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:11   #4710
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
No i stało się - TŻ mnie zostawił.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości