|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Tak też myślałąm, ze to tegoroczny bambusek.
Cytat:
, chyba pierwszy kosmetyk, który mogłabym kupić dla samego wzorka (który pewnie zniknie równie szybko jak z bambuska) . to przez moją słabość do aniołków chyba .
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
em to najpierw tu
![]() mclaughlin&kraus - dedykacja bushnell - szminka w wielkim miescie jennifer carrel - szyfr szekspira moccia - tylko ciebie chce moccia - trzy metry nad niebem shuman - 18 sekund ligocka - wszystko z milosci ligocka - tylko ja sama i przewodnik po bulgarskim wybrzezu po angielsku: jane austen
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Oki, postaram się nią wysmarować niedługo; mam nadzieje, że się będzie trzymała na twarzy - bo to sproszkowane otręby i zioła.
Ile zapłaciłaś za krem do rąk? Cytat:
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Estello za tubke 100ml 46 zlotych. tubka wystarczy na lata. mniejsza tubka, 30 albo 50ml kosztuje 24 zlote.
|
#4685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że nie tylko, szkoda tylko, że o mnie znów zapomnieli, chamy
Cytat:
Ja sobie dziś pooglądałam, poniuchałam, pomacałam, ale póki co nic mnie nie kusi. Znaczy kusi - masło z różowego grejpfruta albo orzecha brazylijskiego, ale ceny zbyt zbójeckie, wiec u nas nie kupię. ziz, tak przy okazji, czy sezonówki CK szybko znikają ze sklepów? Testowałam dziś w Kaziu tą tegoroczną i mi się spodobała, ale chcę jeszcze potestować, bo dziś musiałam psikać między nadgarstkiem a łokciem, bo tylko tam miejsce było No i nawet jeśli bym się zdecydowała, że ją chcę, to jeszcze poczekam aż rodzice z wojaży wrócą. A nuż dostanę od nich.Cytat:
![]() Nie jesteś sama ![]() A co Cię kusi? Cytat:
Mnie się ten zapach nie spodobał z pudełka, przynajmniej w maśle do ciała.Cytat:
************ Kupiłam w końcu torebkę w H&M. Nie granatową, bo tych z All nie było. Znaczy były takie jak ta druga i w innych kolorach, ale one nie bardzo mi się widzą. Kosztują 59zł, a nie 119zł jak na All Ja wzięłam taką dużą śliwkową akurat za 119zł, ale jest porządnie wykonana, powinna być trwała. No i duża jest Szkoda tylko, że nie jest zapinana na suwak, a na zatrzask, ale że jest dość głęboka i nie jest strasznie szeroka to jakoś przeżyję.No i jeszcze w Re dokupiłam 2 pary gaciów. Normalnie ta promocja majtkowa z Re mnie zrujnuje
|
||||
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa z sezonowkami to roznie jest - bo z tego co wiem, to jest jeden rzut na sklep i jak sie sprzedaja to juz ich nie ma. 2006 bodajze wyszla ze sklepow w 10 dni... takze to roznie bywa. pakosta swego czasu pisala o absolutley givenchy, ze wziela ostatnia sztuke u siebie a u nas jeszcze pelno tego na polkach
![]() krem wystarczy na lata bo taki wydajny. ja krem mam obowiazkowo w torebce i co jakis czas sobie wsmarowuje w lapki mazidelka weszlo mi to w nawyk przy koncentracie neutrogeny ![]() kusi mnie zelowy lajnerek inglota, ech
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka jest promocja majtkowa w Re? Ja nic nie wiem!
Maseczka otrąbkowa - w pudełeczku to suche, zmielone otręby, płatki kwiatów i tak dalej. Na opakowaniu napisali, żeby wymieszać to z tonikiem chyba kwiatowym Jadwigi, ale na stoisku powiedzieli, żeby zalać gorącą wodą. Robi się z tego papką, ciężko ją nałożyć palcami, ja nakładałam szpatułką i dośc równomiernie się rozłożyło. Pachnie naturalnie, ziołami, bratkiem, całkiem przyjemnie. Najlepiej siedzieć bez ruchu albo sie położyć - niby trzyma się nieźle skóry, ale myślę, że przy szybkich ruchach czy schylaniu się może spaść częściowo z twarzy. Potem można nią zrobić delikatny 'enzymatyczny' peeling. Skóra jest gładka i miękka, bardzo przyjemna w dotyku. Jak brzoskwinka
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
dziekowac
|
#4689 |
|
po prostu Em :)
|
Chyba wybierasz dwie rzeczy i za każdą płacisz połowę ceny.
|
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze testy Guerlainowego Khola bardzo pozytywne - trwałe toto i śliczne
![]() Zabierzcie ode mnie błagam czekoladę, kupiłam sobie Lindta z chili i tak mnie rozgrzewa że zaraz padnę
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko masz może jakiegoś colowego smackersa?
zapragnęłam mieć jeszcze tylko jednego, najchętniej brązowego, a jakby był o zapachu coli to bym po prostu padła ze szczęścia
|
#4692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kusi mnie peseta punktowa, kredka burżuja i małe perfumetki o ile jeszcze takie sprzedają, zapomniałam zobaczyć jak się to przedstawia a w kwc cena 16 zł więc czemu nie- mam z targowiska morelową i jest superowa Promocja majtasowa superaśna, zgadzam się, zastanawiam się jeszcze nad koszulkami do tych pasiastych stringów co wzięłam w sobotę ![]() Cytat:
![]() Inglota bierz, jak Ci nie spasuje to ja odkupię prawie każdy kolor ![]() Cytat:
kolor mają jak cocacola, są różne wersje- cola, cola vanilla, cola cherry, cola cherry vanilla
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko podobno seria z olejkiem z drzewa herbacianego jest swietna. ja sama mam maseczke na zaskorniki, zapach obledny, dzialania jeszcze nie ocenie bo uzylam raz. chcialam maske oczyszczajaca, ale nie maja... gdyby nie to, ze zeli do mycia twarzy nie uznaje to pewnie bym sobie sprawila tego tea tree
![]() no i jest tez seria z algami dla cer mieszanych - mnie interesi krem odblokowujacy pory czy jak mu tam no ale zem go jeszcze nie kupila mam zapasy
|
#4695 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic to, zaryzykuję chyba. Jutro postaram się dorwać znów jakiś tester, ale chyba już ciężko będzie mnie odwieść od chęci posiadania, bo nawet teraz czuć jeszcze zapach, mimo iż psikałam się na przedramieniu, jak pisałam zresztą, mimo iż było to około 15, i mimo iż właśnie skończyłam sprzątać (wiem, wiem, niezła pora na porządki ) No i wydaje mi się, że nawet dla mnie będzie to idealny zapach na lato. A dlatego nawet dla mnie, bo ja ostatnio jakoś nie przepadam za świeżakami poza iwroszerowymi werbeną i zieloną herbatą.Przez chwilę myślałam, że lepszy będzie Zestini z TBS, ale po pierwszej świeżej nucie, jakaś owocowa słodycz z niego wylazła. Jakieś figi czy cuś ![]() Cytat:
Nie tylko Ciebie, ech ![]() Dokładnie. Albo 2 koszulki albo 2 majtasy. Tylko damskie. Cytat:
Cytat:
Dziś w almie dumałam czy ja wziąć czy nie, bo w promocji jeszcze była, ale się oparłam. Kupiłam za to mini-czekoladę gorzką Dolfin z żurawiną i syropem klonowym ![]() Cytat:
![]() Też mi się nie widzi Nie wiem :niewiem: Poczytaj KWC ![]() Cytat:
sie pytały czy mi przypadkiem nie pomóc. Także obadałam co chciałam i czym prędzej się oddaliłam ![]() Cytat:
Dziś dokupiłam jedne takie, jakich w Krakowskiej nie widziałam.Cytat:
Bo u mnie od roku leży w szafce z zapasami i się zastanawiam czy w ogóle sprawdzi się u mnie czy lepiej oddać ją w dobre ręce.Cytat:
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2008-04-24 o 01:28 |
|||||||||
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, zajrzę tam dziś
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Mówicie, że w Re promocja na majtasy?
Hmmm...wolałabym żeby na cycniki jakąś zrobili, bo majtasów to mam dużo Poza tym Re mnie wkurzył, bo niby reklamują taki ładne sukienki z kolekcji All about Rio a podobno to szajs, bo zrobione są z bardzo badziewnych materiałów Za to fajnie się zapowiada ta letnia kolekcja H&M(Ale ładna ta ciemnozielona tuniczka
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
em trzy ostatnie 755... Myslisz, że każdy dostaje inny nr? ![]() ziz ale zakupy! Ja z książek w końcu wzięłam tylko jedną i to w dodatku w internecie, bo bardziej się opłacało Też mam maseczkę na zaskórniki TBS i ją lubię, ale np. z tego co pamiętam Hosence nie przypadłado gustu. Wczoraj poszłam do H&M i kupiłam sobie mocno turkusowe plastikowe brasoletki i żółtą opaskę z kokardką Chciałam jeszcze sukienkę żółto-białą, ale nie było mojego rozmiaru W ramach pocieszenia wylicytowałam na All sukienkę Stefanel za 7 razy więcej pieniędzy niż ta z H&M Po którą zresztą planuję wrócić w piątek, o ile dotrze w dostawie.W ogóle mam ostatnio fazę na kolor żółty... Od podstawówki go nie znoszę, a tej wiosny tak mnie wzięło! isa te sukienki All About Rio to moim zdaniem szmatki! Miałam ochotę na ta żółtą (co za zaskoczenie) z tej najbardziej chyba popularnej reklamy, ale materiał jest okropny i w ogóle wygląda beznadziejnie ta kiecka. Jeszcze jakąś pomarańczową macałam, to już była kompletna porażką... No cóż. Już bardzo dawno nie kupiłam nic w RE - czasami tylko jakąś bieliznę (majtki, koszulki, biustonoszy stamtąd nie lubię) i w zimie kupiłam zamszowe turkusowe rekawiczki... A tak to nic dla siebie nie widzę
|
|
|
|
#4699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja chyba sobie dzis kupie przy okazji promocji nabede plaski do kresek w sephorze ![]() Cytat:
Cytat:
nic sie nie sypie ![]() Cytat:
naprawde, RE by sie wstydzilo... juz chyba jada na marce, bo wiekszosc rzeczy stamtad to szmatki, byle jakiej jakosci... snow ja tez polubilam zolty zaraz ide korzystac ze snow'owego smsa i nie wiem, co se kupie
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
snow mi się akurat ta żółta z Re nie podobała, tylko ta różowo-brązowa bez ramiaczek
![]() A ja właśnie szukam na wiosnę-lato sukienki, w Zarze są takie piękne, zwiewne w kwiaty(szkoda tylko, że kosztują po 300-400 zł ) a poza tym nie widziałam nigdzie żadnych fajnych kiecek W H&M upatrzyłam sobie ostatnio takie gumki do włosów z dużym kwiatem, mam zamiar kupic i przerobić je jakoś tak żeby przymocować do wsuwki lub spinki
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
isa no jak zobaczyłam ta żółtą to tez momentalnie przestała mi się podobać
Na zdjęciu była taka zwiewna, letnia, ładna.. a naprawde.. fuj. Ta, o której piszesz też mi się podobała, ale nie widziałam jej. Fakt, w sklepach nie ma żadnych ciekawych sukienek. 300 zł nie dam za kiecke, 150-200 to max. Nie mam teraz tylu zbędnych funduszy Czekam na to, co się pojawi w H&M. Ta zółta, o której pisałam, wystepowała też w wersji zielono-jakiejś i czerwono-pomarańczowej (albo brąz.), kosztowała 19,90 ale na spacer po plaży jest w sam raz, zwłaszcza za taką sumę. Mam nadzieję, że mi ją przywiozą ![]() Wczoraj nie miałam zbyt wiele czasu na buszowanie po sklepie, ale chcę sobie kupić właśnie jakąś fajną spinkę, bransoletki, ew. wiosrek.. Brakuje mi dodatków ostatnio ![]() ziz ja kupiłam żółty żakiecik, sukienkę... Chciałabym jeszcze żółte buty Właśnie najbardziej podoba mi się w połączeniu z czernią. Rewelacyjny kontrast.Korzystaj ile chcesz, byle z umiarem Ja chciałabym nabyć jakiś bronzer (nie wiem jaki) no i niezmienne kusi mnie Superbalm Grapefruit, ale 1. mam już dwa superbalmy 2. póki co jestem blada i wystarcza mi maczek AB na lekkie brązowanie się 3. mam nadal odwykNo to chyba nici z shoppingu Kupię se neonowo różowe bransoletki na pocieszenie |
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
ja awansem sprawie sobie prezent urodzinowy
wiec jestem usprawiedliwiona poza tym... odwyku nie mam - samo z sibie wyszlo, ze nie kupuje
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam za to teraz "fazę" na wszelkie błękity, turkusy i ciemne zielenie
![]() Apropos sukienek jeszcze, to ja w zeszłym roku już na letniej wyprzedaży kupilam w Camaieu taką błękitną z lnu i bardzo fajnie się nosi, tylko że ona już taka typowo letnia jest a ja szukam coś przejściowego na te jeszcze niezbyt gorące dni
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
sukienek mam pelno, wiecej niz spodnic - mam sukienkomanie
![]() szkoda, ze la prairie nie ma w sephorach... kupilabym sobie perfumy
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na All nie kupuję, bo nie potrafię tak kupić w ciemno czegoś(muszę przymierzyć na sobie, bo nie jestem niestety jednorozmiarowa - raz mam rozmiar 36, innym razem 38 ), ostatnio w Orsayu kupiłam bluzkę XS a i tak była w sam raz(w innych sklepach kupuję S lub M), bo w M to wpadłam jak do worka Mam to chyba przez to, że moja mama jest krawcową i jak mi nieraz coś szyła to było wiele poprawek żeby wszystko idealnie leżało i tak się już przyzwyczaiłam przez te wszystkie lata, że jak coś choć trochę odstaje to jest be!
|
|
#4706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię ją bardzo. Co do turkusu, to ja go lubię od bardzo dawna i w tym roku trwam w tym uwielbieniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze dokładnie się mierze i sprawdzam z wymiarami w aukcjach. Moja mama tez umie szyć, więc jakby co, to wiem, że mi poprawi.. Zresztą, ona sama też poczuła radość z takiego kupowania i wylicytowałyśmy Jej już parę ciuszków A jakby źle leżało, to sprzedam dalej albo zwrócę (to w przypadku sklepów) ![]() Zresztą czasami jak jest kolejka do przymeirzalni, a kupuję w sklepie, w którym można zwracać to tez nie mierzę... |
|||
|
|
|
#4707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam inne wersje, tylko obawiam się, że te mieszanki smakowe będą miały inny kolor, a mi zależy na colowym brązie ona dawała jakiś kolor?to nie mi możesz jeszcze raz napisać? Cytat:
ja już się w niej widzę w ogóle cały komplet widzę na komunię
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawidze sie rozbierac w przymierzalniach [w zimie to juz w ogole]. jedynie mierze spodnie, okrycia wierzchnie i buty reszta na czuja
|
|
#4709 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Na pewno nie w serum z aloesem.
Cytat:
--- No i stało się - TŻ mnie zostawił.
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

.

, trzy zele pod prysznic nivei i chusteczki do higieny intymnej w dwupaku, i dezodoranty kulkowe rexony w dwupaku. procz tego maselko do ciala , maselko do ust, maseczke na wagry i krem do rak w TBS 

Ja wzięłam taką dużą śliwkową akurat za 119zł, ale jest porządnie wykonana, powinna być trwała. No i duża jest 

zapragnęłam mieć jeszcze tylko jednego, najchętniej brązowego, a jakby był o zapachu coli to bym po prostu padła ze szczęścia 

) a poza tym nie widziałam nigdzie żadnych fajnych kiecek
możesz jeszcze raz napisać?