|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Treść usunięta
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia 87 może tu wiecej powiedziec, bo ona to stosuje, albo stosowała
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze dobrze
![]() fajnie ze napisalas o tych kredytach
|
|
#3904 |
|
Wtajemniczenie
|
Rosette, dzięki za rady, na pewno się przydadzą. Wiadomo, że lepiej kredyt spłacić szybciej i mieć później z głowy. Jakbyśmy brali kredyt na mieszkanie/dom, to na pewno wezmę pod uwagę, czy można spłacić szybciej bez żadnych kar
![]() Strippi, ja też ważę coś ponad 60kg przy wzroście 166, że aż wstyd:/ Ale może już w tym tygodniu zacznę dietę kapuścianą http://www.dieta-odchudzanie.pl/dieta_kapusciana.html no i mam zamiar troszkę się przy tym poruszać Jestem strasznie ciekawa czy można tak schudnąć, musze sprawdzić ją na sobie wreszcie!!
|
|
|
|
#3905 | |
|
Raczkowanie
|
My tez nie bedziemy patrzec na firme tylko na to co nam sie podoba i cene
Uwielbiam zupe szczawiowa!! ![]() Ja tez prowadze juz obserwacje Mam slub na 2 maja ![]() Cytat:
Szok przezylam jak to przeczytalam! Przeciez to wasze wesele a nie ich. Ewentualnie moga wam cos doradzic a nie takie teksty.A ja jutro wieczorem robie wieczor panienski No bo jak wiekszosc z was wie w przyszlym tygodniu w piatek bedzie moj slub cywilny Juz sie ciesze |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I polecam tak jak już pisała Jupik wybrać się do paru banków, w każdym z nich zrobią symulację i obliczą zdolność kredytową, mniej więcej oszacować można będzie kwotę rat, które zależne będą od okresu kredytowania. Bardzo korzystanie wychodzą kredyty mieszkaniowe w obcej walucie, tj. frankach szwajcarskich
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mż jest najlepszym sposobem na schudniecie Cytat:
zreszta sama mnie widzialas wiec wiesz ze musze schudnac
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Stripii ja też nie lubie diet ale SB jest dieta na ktorej nie liczy sie kalori je sie 5 posiłków i na prawdę nie jest sie głodnym
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3911 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec skoro nadrzyla sie okazja to czemu nie skorzystac? Moja mama tez kupila zloty piercionek, gdy bylam niemowlakiem z mysla, ze dostane go na 18 urodziny. Mam go na palcu wlasnie, bo bardzo go lubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(jakby po zdjeciach mozna bylo poznac czy zespol dobrze gra czy tez nie ). Tez sie tlumaczyli, ze plyty nie maja sensu, bo nie oddaja tego co by chcieli, czasem, ze na plycie wygladaja gorzej niz w rzeczywisctosci (z tym ostatnim sie zgodze, go gdybym opierala sie tyko na plytce, ktora ogladalam u naszego zespolu to nie wiem czy bym ich wziela, ale na plycie, ktora ja mam wyszli rewelacyjnie! ogladam ich i chce sie bawic ). ALe mimo wszystko daje to jakies odzwierciedlenie...A co do transportu gosci... Ja bede musiala wynajac autobus dla moich gosci, bo rodzina TZ jest calkowicie zmotoryzowana... No ale u Ciebie, skoro maja czym dojechac to znaczy, ze maja i czym wrocic... A jesli tesciom sie to nie podoba to niech sami, z wlasnej kieszeni organizuja gosciom transport... Cytat:
Jak taki amadry to niech sam wchodzi do wodu i z wodu robi wam zdjecia na plazy. Cytat:
Jesli hcesz schudnac i to trwale to postaw na bialko. Mozesz pojsc do sklepu z odzywkami dla kulturystow i kupic tam bialko w proszku. 3 lyzki rozciencza sie z pol litrem wody i sie pije pol godziny przed posilkiem. Staraj sie ograniczyc weglowodany a gwarantuje Ci, ze schudniesz. Ja bylam na tej dietcie i TRWALE schudlam 6 kg. Tylko trzeba pamietac o tluszczu. To weglowodany przeksztalcaja sie w tluszczyk na brzuchu a nie tluszcz czy bialko. Dobrym zrodlem bialka sa jaja, twarog, piers z kurczak. A tluszcz potrzebny bo to zrodlo energii.
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zarezerwowalam zespol, ktory bedzie gral podczas mszy
Tu mozecie przesluchac. ![]() http://www.brindisi.pl/demo.html
|
#3913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ładne skrzypce własnie...
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
Fajnie, ze i TObie sie podobaja
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() dawno mnie tu ne bylo i nie nadazam z czytaniem u mnie zalszo troszke zmian...w zeszly pon ustalislmy w urzedzie z moim Tż date skubu cywilnego..bierzemy odzielnie slub cywilny i koscielny..nio i cywilny mam tuz tuz za 7 tyg dokladnie..niewiel czasu na znalezienie ladnej sukienki itp..bedzie skromnie- niestety ostatnnio pozegnlamswojego tate i nie mam ochoty na jakiekolwiek imprezy czy cos..tylko my i swiadkowie... a reszta na koscielny za kilkanascie miesiecy....sale i kosciol juz mam zalatiowne..najwiekszy problem mam niestety z dobrym zespolem..mozecie ktoras z was zna jakis dobry z woj swietokrzyskiego albo malopolskiego???bylabym wdzieczna za porady... obraczki juz mamy..proste i sliczne zolte zloto z bialym ehhh az dziwnkie tak jak pomysle ze za pare tyg bede juz mezatka![]() calusy
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
sas, w koncu sie odezwalas
gratuluje slubu cywilnego i bardzo mi przykro z powodu taty
|
#3919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz tu z nami gadać i czas ci szybciej zleci Dobrze, że jest to forum, bo można do woli rozmawiać na temat ślubu i wesela, w domu już mnie słuchać nie chcą gdy o tym mówię:PCytat:
![]() Cytat:
W końcu ostatnie dni wolności
|
|||
|
|
|
#3920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje..takie to zycie krotkiewlasnie..ale nie bede sie tu roczulac ![]() stesknialm sie za wami i tez sie ciesze ze tu powrocilam![]() pozdrowionka raz jeszcze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co.
od tego nas tu masz ![]() Dziewczyny, przegladam youtube'a i oto co znalazlam. Po paru glebszych zabawa weselna wysmienita. http://pl.youtube.com/watch?v=Qr3oV0mUCWs&featu re=related
|
#3922 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Pogadaliśmy chwilę, dostałam autograf i wiecie co powedziałam Piaskowi :"Ale pan jest niski!". On na to się rozesmiał, a ja wtedy dopiero zajarzyłam co powiedziałam i zaczęłam się tłumaczyć: "No bo w telewizji wygląda pan na wyzszego..." . No, a Piaska słucham od podstawówki nieprzerwanie![]() Podbno w telewizji każdy wygląda na wyższego i grubszego- sam Andrzej Piaseczny mi tak powiedział .Cytat:
Cytat:
My też czoraj podpisaliśmy umowę z kamerzystą. Mamy więc: -lokal, -DJ'a, -fotografa, -kamerzystę; W poniedziałek i wtorek idziemy na nauki, a potem do księdza i zacznie się przerwa w przygotowaniach do grudnia. Wtedy zacznę się rozglądać za suknią Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żebyście ze wszystkim zdążyli na ślub cywilny
|
|||||||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja juz wole ta zabawe z ponczochami niz cos takiego:
http://pl.youtube.com/watch?v=C0VHU7LyNAs albo zabawe z napelnaniem przez kobiety woda, ale ustami, butelek umieszczonych miedzy nogami mezczyzny, lub "pompowanie balona" tez trzez kobiety, na kolanach facetow...
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas nie będzie tego typu zabaw... Ani mnie, ani TŻa one nie śmieszą. Są po prostu żenujące... |
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na plycie z wesela naszego zespolu byly tego typu zabawy. Koles od razu powiedzial, ze to nie oni wybierali tylko mlodzi (to prawda, bo na innych weselach, gdzie gralli po rodzinie TZ byly zupelnie inne zabawy). No i "zenula" straszna. Niby czlowiek sie smieje, ale z jakims takim niesmakiem... TZ od razu powiedzial, ze u nas takich nie bedzie... ), ze smakiem. Zeby pozniej goscie mi mowili, ze fajna zabawa byla, a nie zebym pozniej obgadywana byla. Osobiscie podoba mi sie zabawa "Rodzina", gdzie sa dwiedruzyny po pare osob, kazda otrzymuje jakas pozycje (mama, tata, dzieci, zwierzeta) a wodzirej czyta opowiesc i wyczytujac dana osobe ta musi przebiegnac do okola wszystkich krzesel, na ktorych siedza zabawiajacy. Zabawa smieszna a nie osmieszajaca kogos. A nie chcemy, zeby sie powtarzalo cos
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
Sas, przykro mi z powodu Twojego taty
Gratuluje ślubu, będziesz tak jak Zottel jako jedna z pierwszych mężatek Pochwal się obrączkami!
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
super te smyczki
![]() 1200 jak na 4 dziewczyny, to jeszcze nie tak dużo. Chociaż w Człuchowie 1 smyczek z Domu kultury za kościół 50 zł brał chyba tylko więc cena dość wygórowana. Ale grają świetnie.Dziewczyny Pomocy!! Muszę ułożyć welon na sobotę, trzymam go w łazience, myłam głowę prawie że we wrzątku,a on nic tej pary nie złapał. Ciąglę widać zgięcia nowości. Jak go rozprostować i ułożyc na nowo? Bo znam sposób parowy, ale widac kiepski jakiś
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-04-24 o 19:26 |
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
sas bardzo mi przykro, współczuje
kliwia nie mam pojęcia, nie znam żadnego sposobu na jego wyprasowanie. Dla kogo ten welon? Nic mi się nie chce, ech. Miałam pisać prace, trochę ruszyłam, ale wena nie przyszła. Teraz muszę się spakować, bo jutro jadę do Poznania. Gram w takim amatorskim teatrze na uczelni i mamy próby przez cały weekend właśnie w Poznaniu. No i przez to wszystko Tż nie zobaczę w weekend, tzn zobaczymy się po południu w niedzielę jak mnie z dworca odbierze, dobre i to |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

jezdze konno a to tez wielki wysilek i pelno zakwasow..

Ostatnio wymyślili sobie, że mamy wynająć autobus, bo ich goście nie będą mieli jak wrócić. Co najlepsze - dojechać będą mieli czym, ale wrócić nagle już nie będą mieli czym. Poza tym w moich stronach zawsze było tak, że goście załatwiają sobie transport we własnym zakresie, a młodych to w ogóle nie interesuje. Więc nie wiem dlaczego teraz nagle miałoby być inaczej. Wkurza mnie takie coś bo to my sami finansujemy wesele a oni narzucają nam swoją wolę. To nawet nie była propozycja z ich strony, tylko nakaz, tak jakbyśmy mieli po 5 lat i bez ich pozwolenia nie potrafili sobie palcem do nosa trafić. Jeszcze jak tż się odezwał, że to głupi pomysł, to usłyszał "nie stwarzaj niepotrzebnych problemów i nie dyskutuj bo tak będzie i koniec"
Nic tylko 

Ciekawy pomysl mial tata Tżta zeby kupic synom obraczki 

i nie mam ochoty na jakiekolwiek imprezy czy cos..tylko my i swiadkowie... a reszta na koscielny