Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-24, 11:19   #4711
pakosta
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

No i stało się - TŻ mnie zostawił.
No to poszalałyśmy tej wiosny Trzymaj się kochana....

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:22   #4712
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dobry
Znaczy sie, oby był dobry. Mojego pecha ciąg dalszy - znaczy sie może nie tyle ciąg dalszy, co kolejny dowód, że tamten tydzień był pechowy. Wczoraj zorientowałam sie, że stanik, który kliknęłam w niedzielę, kliknęłam w złym rozmiarze. Tak się na niego napaliłam, że źle sobie rozmiarówkę z australijskiej na brytyjską przeliczyłam i skutkiem tego przyfrunie mi stanik za duży w i obwodzie i w miskach Zwracać się nie opłaca, więc będę musiała znaleźć na niego chętną.

Cytat:
em trzy ostatnie 755... Myslisz, że każdy dostaje inny nr?
No ja mam np. 494. Sephora sobie o mnie przypomniała dziś rano
Zaczynam poważniej myśleć o CK Summer...

snow, Sephorowa kredytówka ma nowy okres rozliczeniowy od 26-ego Bo z tego, co zrozumiałam ona ma go odgórnie, więc chyba dla wszystkich tak samo, tak

Cytat:
W ogóle mam ostatnio fazę na kolor żółty... Od podstawówki go nie znoszę, a tej wiosny tak mnie wzięło!
Tyż mnie wzięło na żółty, ale w dodatkach. Mam już szaliczek, czaję się na małą torebeczkę Ale ja żółty zawsze lubiłam, kiedyś miałam żółciaste martensy i chodziłam w nich dotąd aż popękały

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja caly czas proboje dodac recenzje 2008 do KWC ale... sie nie dodaje formularz wypelniony prawidlowo ale nie moge sie doczekac zapisania oceny. mam w wordzie, czeka az KWC mnie znow polubi
A zgłaszałaś sprawę Złosiowi na Technicznym

Cytat:
bez promocji 46 zlotych/30ml [ale wydajna ] wiec z promocja niecale 40 zlotych...
Drogawa trochę To jednak Logonę wolę, tylko białą muszę dorwać, bo jakoś Twoja recenzja bardziej mnie do niej przekonuje.

Cytat:
Co do turkusu, to ja go lubię od bardzo dawna i w tym roku trwam w tym uwielbieniu
Też wielbię od dawna, a już szczególnie od zeszłego roku. Pół mojej szafy to wszelkie odmiany turkusu

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

widziałam inne wersje, tylko obawiam się, że te mieszanki smakowe będą miały inny kolor, a mi zależy na colowym brązie ona dawała jakiś kolor?

to nie mi możesz jeszcze raz napisać?
Jeśli chodzi o kolor, to sztyft mojego smackersa jest raczej taki wiśniowy, nie brązowy. Ale ja mam wersję Black Cherry Vanilla, nie wiem jakie są inne. Znaczy wiem jeszcze, że sama Vanilla jest jasna, biała chyba (nie chce mi się szukać). Brązowe są chyba tylko m&m'sy. Także moja cola delikatnie podbarwia usta, ale na wiśniowo, a m&m's na brązowo

Cytat:
fajna ta tunika, ciekawe do jakiego rozmiaru ja już się w niej widzę
Też mi się baaaardzo podoba i też mnie rozmiar interesi, szczególnie w biuście Bo zwykle tam się w bluzkach nie mieszczę

Cytat:
ja w ogole nie mierze nienawidze sie rozbierac w przymierzalniach [w zimie to juz w ogole]. jedynie mierze spodnie, okrycia wierzchnie i buty reszta na czuja
Dobra jesteś
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:26   #4713
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
No to poszalałyśmy tej wiosny Trzymaj się kochana....
Dzięki dziewczyny. Jakoś sobie chyba muszę poradzić. Eh.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:29   #4714
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
musisz byc silna dasz rade
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:29   #4715
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o kolor, to sztyft mojego smackersa jest raczej taki wiśniowy, nie brązowy. Ale ja mam wersję Black Cherry Vanilla, nie wiem jakie są inne. Znaczy wiem jeszcze, że sama Vanilla jest jasna, biała chyba (nie chce mi się szukać). Brązowe są chyba tylko m&m'sy. Także moja cola delikatnie podbarwia usta, ale na wiśniowo, a m&m's na brązowo
dlatego mnie smakowe cole nie interesują spodziewałam się wiśniowego zabarwienia
Cytat:
Też mi się baaaardzo podoba i też mnie rozmiar interesi, szczególnie w biuście Bo zwykle tam się w bluzkach nie mieszczę
ja dokładnie tak samo.. jak tak na nią patrzę na zdjęciach to już się powoli spodziewam szukania 48 jeszcze coś 'pod' by się przydało.. i dobry stanik.. na szczęście buty i spodnie mam ostatecznie torebkę też jakąś wygrzebię jak ja nie lubię szukania stroju na takie imprezy...

Edytowane przez cmoksia
Czas edycji: 2008-04-24 o 12:24
cmoksia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:31   #4716
snowqueen
Zakorzenienie

ice trzymaj się

MagJa a skąd wiesz o tej zmianie? Ech nie mogliby jakoś ogólniej o tym informowac?

Trochę niefajnie z tymi końcami numerów ofert, no ale cóż, skoro ziz skorzysta z mojego, to tym lepiej dla mnie, nie będę miała już z czego korzystać

Mam tez małą żółta torebeczkę

Coś dużo rozstań ostatnio Moja koleżanka ze studiów rozstała się ostatnio z facetem po 6 latach.. Z tym, że dobrze postapiła, bo oszukiwał ją.. ech
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:32   #4717
zizou
Zakorzenienie

Dziewczyny a mialyscie stroje kapielowe z h&m? mam z cubusa i bardzo je sobie chwale, mam tez z GC ale te z zeberki, h&m'owe wygladaja slicznie i skusilabym sie na jakis komplecik

o co chodzi z tym numerem oferty? jak ostatnio korzystalam z smsa to nie sprawdzali mi numeru oferty
Stary 2008-04-24, 11:36   #4718
snowqueen
Zakorzenienie

ziz a wcześniej w ogóle były nr ofert? Nie przypominam sobie

Mnie też się spodobał jeden kostium z H&M Tez nie miałam z nimi styczności (mam tylko z RE, Calzedonii i kupiony w zeszłym roku, absoulutnie boski kosium Roxy ), więc jestem chętna na opinie

A w ogóle to zjadłam właśnie pół słoiczka zielonych oliwek
Stary 2008-04-24, 11:37   #4719
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice trzymaj się
Dzięki.

Cytat:
o co chodzi z tym numerem oferty? jak ostatnio korzystalam z smsa to nie sprawdzali mi numeru oferty
Mi też nie sprawdzali, ale może doszli już do tego, że smsa można posłać dalej i może mają powiedziane, że powinni sprawdzać.
Stary 2008-04-24, 11:37   #4720
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
jak ostatnio podsylalam Ci smsa to mialam numer oferty moja mam tez korzystala z tego samego smsa i nie sprawdzali jej tego numeru

ja zaraz ide to jak wroce zdam relacje czy sprawdzali numer oferty czy nie
Stary 2008-04-24, 11:42   #4721
snowqueen
Zakorzenienie

Eee, to nie ma się co martwić Może oni chcą być sprytni, ale z ich konsultantkami to różnie bywa
Stary 2008-04-24, 11:43   #4722
isa666
Zakorzenienie

Ice Przesyłam wirtualnie mocne uściski

BTW. Ja w sumie nie pisałam nigdzie o tym na forum, ale ja z miom TŻ też się rozstałam pół roku temu... Byliśmy 4 lata razem. To była jego decyzja(choć od pewnego czasu nam się nie układało tzn. bardziej żyliśmy jak przyjaciele niż jak para) ale nadal utrzymujemy kontakt, bo razem studiujemy i mimo tego rozstania mamy dobre relacje i mam nadzieję, że takie pozostaną, bo oboje nie chcieliśmy kłótni.
Nie pisałam o tym nigdzie, bo jest tu na Wizażu parę osób, które mnie znają i nie chciałam jakoś o tym "trąbić" na lewo i prawo, już się otrząsnęłam choć było ciężko z początku, ale m.in. dzięki Wizażowi się pozbierałam
Tak więc dziewczyny musimy wierzyć, że czeka nas jeszcze lepsze jutro
Stary 2008-04-24, 11:44   #4723
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Eee, to nie ma się co martwić Może oni chcą być sprytni, ale z ich konsultantkami to różnie bywa
A w ogóle, to ja też mam końcówkę 755, więc nie wiadomo, jak to z tymi nrami jest.

Isa, dzięki, mam nadzieję, że nam tez uda się pozostać w kontakcie, chociaż na razie sobie tego nie wyobrażam.
Stary 2008-04-24, 11:45   #4724
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Buu Trzymaj się

Cytat:
dlatego mnie smakowe cole nie interesują spodziewałam się wiśniowego zabarwienia
To innych coli nie mam, więc nie pomogę. Ale zapytaj na wątku smackersowym, tam dziewczyny wspominały o różnych napojowych smackersach.

Cytat:
ja dokładnie tak samo.. jak tak na nią patrzę na zdjęciach to już się powoli spodziewam szukania 48 jeszcze coś 'pod' by się przydało.. i dobry stanik.. na szczęście buty i spodnie mam ostatecznie torebkę też jakąś wygrzebię jak ja nie lubię szukania stroju na takie imprezy...
To jak ją dorwiesz i przymierzysz pierwsza, zapewne największy dostępny rozmiar, to daj znać, jak duży on jest. Będę wiedzieć czy i ja się zmieszczę.

Cytat:
MagJa a skąd wiesz o tej zmianie? Ech nie mogliby jakoś ogólniej o tym informowac?
Źle zrozumiałaś. Ja nic nie mówię o zmianie, ja pytam czy dobrze rozumiem, że wyciągi zawsze 25-ego wystawiają. Bo z rozmowy z Panią z infolinii zrozumiałam, że mają jeden słuszny termin wystawiania wyciągów dla wszystkich. Może źle zrozumiałam

Cytat:
Trochę niefajnie z tymi końcami numerów ofert, no ale cóż, skoro ziz skorzysta z mojego, to tym lepiej dla mnie, nie będę miała już z czego korzystać
Już ostatnio były numery ofert, ale chyba nikt na to nie patrzy, bo coś kojarzę, że ice miała smsa od ziz bodajże i bez problemu na niego kupiła.

Cytat:
Kiedyś nie było, ale ostatnio się pojawiają.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 11:56   #4725
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Buu Trzymaj się
Dzięki.

Cytat:
Już ostatnio były numery ofert, ale chyba nikt na to nie patrzy, bo coś kojarzę, że ice miała smsa od ziz bodajże i bez problemu na niego kupiła.
Tak było.
Stary 2008-04-24, 12:05   #4726
snowqueen
Zakorzenienie

isa Ja z moimi dwoma exami byłam po 1,5 roku. Nie utrzymuję z nimi kontaktów. W obu przypadkach rozstanie było moją decyzją i niestety jak starałam się zachowywac przyjacielskie stosunki to oni odbierali to jako coś w stylu, że chcę znowu spróbować Ale wtedy byłam jeszcze młoda Z obecnym TŻ jestem ponad 3 lata, przyjaźnimy się prawie 7 i nie wyobrażam sobie, że miałabym z nim kiedykolwiek stracić kontakt - zawsze był dla mnie dużym oparciem i jego racjonalizm i trzeźwe spojrzenie na różne sytuacje wiele razy mi pomogło. Zresztą, póki co na szczęście dobrze nam się układa, więc nie myślę nawet o takiej smutnej ewentualności, ale taka mnie naszła refleksja w związku z Twoją wypowiedzią.

MagJa no źle zrozumiałam Ja normalnie dostałam wyciąg, mam termin płatności do jutra, wystawiony jak zwykle na początku miesiąca, transakcje od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca.
Stary 2008-04-24, 12:17   #4727
isa666
Zakorzenienie

snow ja go poznałam w liceum, po roku zostaliśmy parą, razem poszliśmy na studia i w sumie wydawało mi się, że już tak zostanie zawsze(nawet razem na tej poczcie pracowaliśmy jakiś czas) a tu nagle wyszło rozstanie
Ex nadal jest dla mnie ważną osobą, moja rodzina nadal go lubi i szanuje, załatwił nam nowy samochód po tym wypadku, o którym tu pisalam w lutym Ja nic do niego nie mam, chcę żeby udało mu się zrealizować jego plany i on też chce dla mnie dobrze, pomagamy sobie na uczelni itp.; Cieszę, się, że miał odwagę mi o tym powiedzieć, że już mnie nie kocha, że mnie nie okłamywał, bo gorzej by było jak okazało by się to nagle np. za rok, 5 czy 10 lat
Generalnie teraz widzę, że owszem popełniliśmy wiele blędów, ale nikogo na siłę się nie da przy sobie przywiązać, dlatego ja nie walczę już, choć z początku próbowałam, bo co ma być to bedzie - jeśli mamy być razem i jesteśmy sobie "przeznaczeni" to będziemy a jak nie, to chcę żeby pozostały dobre wspomnienia i koleżeństwo a nie wyrzuty i nienawiść

No a tak przy okazji, zamówiłam ten cudowny szampon i odżywkę na porost włosów Nisim, w sumie z przesyłką wychodzi 99.50 zł Ciekawe czy u mnie zadziała
Stary 2008-04-24, 12:29   #4728
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
To jak ją dorwiesz i przymierzysz pierwsza, zapewne największy dostępny rozmiar, to daj znać, jak duży on jest. Będę wiedzieć czy i ja się zmieszczę.
Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.. no, chyba, że w sobotę rodzice mnie do Łodzi wezmą
Stary 2008-04-24, 13:00   #4729
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:

To jakaś plaga

_________________________ ________________

Zbieram się właśnie na to umówione pacykowanie PS, zapisana jestem na 15. Jak wrócę, zdam relację jak było. Mma nadzieję, że tym razem nie zrobią ze mnie atrakcyjnej 50-cio latki .
Dam też znać, jakie kosmetyki PS są warte grzechu .

EDIT: profilaktycznie zabieram ze sobą tylko 100 zł

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 13:24   #4730
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

To jakaś plaga
Dzięki. Faktycznie dużo związków się ostatnio sypie.

Ja zaraz idę na pocztę po mojego Lucidity, to chyba jednak on, bo na awizo widnieje tajemniczy dopisek "zagr."
Stary 2008-04-24, 13:31   #4731
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Wirtualnie

Cytat:
Dasz radę, jeteś silna
-------------------------
Wśród moich znajomych tej wiosny plaga na ciąże
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 13:57   #4732
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam maseczkę na zaskórniki TBS i ją lubię, ale np. z tego co pamiętam Hosence nie przypadłado gustu.

isa te sukienki All About Rio to moim zdaniem szmatki! Miałam ochotę na ta żółtą (co za zaskoczenie) z tej najbardziej chyba popularnej reklamy, ale materiał jest okropny i w ogóle wygląda beznadziejnie ta kiecka. Jeszcze jakąś pomarańczową macałam, to już była kompletna porażką... No cóż. Już bardzo dawno nie kupiłam nic w RE - czasami tylko jakąś bieliznę (majtki, koszulki, biustonoszy stamtąd nie lubię) i w zimie kupiłam zamszowe turkusowe rekawiczki... A tak to nic dla siebie nie widzę
To jest peel off czy zwykła maseczka?
Kolekcji All about Rio nie widziałam, jakoś nie mogę na nią natrafić, ale widzę, że ma niezbyt pochlebne opinie, więc nie szukam
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mówicie, że w Re promocja na majtasy? Hmmm...wolałabym żeby na cycniki jakąś zrobili, bo majtasów to mam dużo

Za to fajnie się zapowiada ta letnia kolekcja H&M(Ale ładna ta ciemnozielona tuniczka http://www.zeberka.pl/art.php?id=1063 ) choć i tu podchodzę z dystansem do tej reklamy
Cytat:
Dziewczyny a mialyscie stroje kapielowe z h&m? mam z cubusa i bardzo je sobie chwale, mam tez z GC ale te z zeberki, h&m'owe wygladaja slicznie i skusilabym sie na jakis komplecik
Kupiłam dwie pary majtek ale ogóle nie za Re nie przepadam, mało co mi się tam podoba.
Kolekcja H&M śliczna, uwielbiam takie kolory. Ja miałam dużo kostiumów z H&M - muszę oddzielnie kupować dół i górę, bo mam niestety dużą różnicę:/ ich kostiumy noszę zazwyczaj 2-3 sezony (no chyba, że góra się zrobi za mała). Raz tylko rozwaliły mi się majtki po niecałych 2 tygodniach - były poprzetykane złotymi nitkami i szybko się rozeszły. Ale ogólnie polecam
Cytat:
ja caly czas proboje dodac recenzje 2008 do KWC ale... sie nie dodaje formularz wypelniony prawidlowo ale nie moge sie doczekac zapisania oceny. mam w wordzie, czeka az KWC mnie znow polubi
Napisz do Zło, to może być jakiś błąd.
Cytat:
Co do turkusu, to ja go lubię od bardzo dawna i w tym roku trwam w tym uwielbieniu
y Jej już parę ciuszków A jakby źle leżało, to sprzedam dalej albo zwrócę (to w przypadku sklepów)
Też uwielbiam turkusowy ślicznie wygląda w połączeniu np. z brązem.
Cytat:
Ice kochanie przesyłam pozytywne fluidy

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Zbieram się właśnie na to umówione pacykowanie PS, zapisana jestem na 15. Jak wrócę, zdam relację jak było. Mma nadzieję, że tym razem nie zrobią ze mnie atrakcyjnej 50-cio latki .
Dam też znać, jakie kosmetyki PS są warte grzechu .

EDIT: profilaktycznie zabieram ze sobą tylko 100 zł
Co to jest PS?

Byłam w Sephorze i wypatrzyłam śliczny cień i róż mineralny z L'oreala i zastanawiam się, czy kupić sam cień, czy dokupić sobie róż... Niby nie jest mi potrzebny, no ale...

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 14:34   #4733
zizou
Zakorzenienie

wrocilam
z kwadratowym pudrem brazujaco-rozswietlajacym EL, boi-ingiem benefita i scietym pedzlem do kresek. poza tym - dwa lajnerki w zelu inglota, szary i czarny. no i stroj kapielowy w h&m plus do kompletu kapelutek

mysle nad klinikowymi kredkami, ale do soboty mam jeszcze czas
Stary 2008-04-24, 14:52   #4734
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Wirtualnie

Dasz radę, jeteś silna
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ice kochanie przesyłam pozytywne fluidy
Dziękuję za dobre słowo.

Cytat:
wrocilam
z kwadratowym pudrem brazujaco-rozswietlajacym EL, boi-ingiem benefita i scietym pedzlem do kresek. poza tym - dwa lajnerki w zelu inglota, szary i czarny. no i stroj kapielowy w h&m plus do kompletu kapelutek

mysle nad klinikowymi kredkami, ale do soboty mam jeszcze czas
Co to za kwadraciak EL? I ile kosztował?

Ja odebrałam Lucidity, pierwszy test b. pozytywnie. No i ślicznie pachnie.
Stary 2008-04-24, 15:06   #4735
zizou
Zakorzenienie

ice o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18532 ja mam kolor coral sand, piekny, zloty polysk, bez widocznego koloru. chcialam paskowanego diora ale efekt na skorze byl marny, kobitka doradzila mi tego. kosztuje 180-36 wiec niecale 150 zlotych.

boi-ing nalozony pod oczy - jestem zadowolona mam kolorek 01, czysty bezowy, jasny. swietnie kryje

pedzel do kresek - idealny. nie zrobilam sobie krzywdy, a kreska wyszla rowna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg estee.jpg (47,9 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-04-24, 15:09   #4736
cmoksia
Zakorzenienie

albo to w mojej miescince jest taka lipa albo ja nie umiem nic kupić :/ przeszłam dzisiaj obuwnicze i bieliźniane.. jedne buty mi się spodobały, ale nie ma gładkiej wersji, tylko w czaszki w stanikach znowu rozmiarówki zabrakło
kupiłam tylko lody gałkowe
Stary 2008-04-24, 15:12   #4737
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18532 ja mam kolor coral sand, piekny, zloty polysk, bez widocznego koloru. chcialam paskowanego diora ale efekt na skorze byl marny, kobitka doradzila mi tego. kosztuje 180-36 wiec niecale 150 zlotych.
To to jeszcze można kupić? W której S.?
Stary 2008-04-24, 15:14   #4738
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
To to jeszcze można kupić? W której S.?
w krakowskiej moj ma date produkcji maj 2007. widzialam, ze zostal jeszcze jeden badz dwa.

jak sie spisuja kredki klinika?
Stary 2008-04-24, 15:17   #4739
raszussa
Przyczajenie

Chyba tez powinnam sie tutaj zapisać tym bardziej że wczoraj zizou też zakupiłam kolejny krem neutrogeny z tego produkty chyba nie zrezygnuje jest swietny.
Co prawda szukam kremu pod oczy po 30-sce przerzaiłam sie dzisiaj jak zobaczyłam rowy pod oczmami,nie chce wykupywać calej apteki jak ktoś ma jakiś sprawdzony to dajcie cynka
raszussa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 15:18   #4740
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
w krakowskiej moj ma date produkcji maj 2007. widzialam, ze zostal jeszcze jeden badz dwa.

jak sie spisuja kredki klinika?
O to ciekawe, może bym go sobie kupiła, zawsze mi się marzył.

Kredka Clinique jest super, bardzo nasycone kolory, trwała, łatwa w obsłudze - miękka i rysuje idealnie. Droga, bo droga, ale naprawdę warto mieć.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości