|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
No to poszalałyśmy tej wiosny
Trzymaj się kochana.... |
|
|
|
#4712 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znaczy sie, oby był dobry. Mojego pecha ciąg dalszy - znaczy sie może nie tyle ciąg dalszy, co kolejny dowód, że tamten tydzień był pechowy. Wczoraj zorientowałam sie, że stanik, który kliknęłam w niedzielę, kliknęłam w złym rozmiarze. Tak się na niego napaliłam, że źle sobie rozmiarówkę z australijskiej na brytyjską przeliczyłam i skutkiem tego przyfrunie mi stanik za duży w i obwodzie i w miskach No ja mam np. 494. Sephora sobie o mnie przypomniała dziś rano Zaczynam poważniej myśleć o CK Summer... snow, Sephorowa kredytówka ma nowy okres rozliczeniowy od 26-ego Bo z tego, co zrozumiałam ona ma go odgórnie, więc chyba dla wszystkich tak samo, tak ![]() Cytat:
Ale ja żółty zawsze lubiłam, kiedyś miałam żółciaste martensy i chodziłam w nich dotąd aż popękały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To jednak Logonę wolę, tylko białą muszę dorwać, bo jakoś Twoja recenzja bardziej mnie do niej przekonuje.Cytat:
![]() Cytat:
Też mi się baaaardzo Bo zwykle tam się w bluzkach nie mieszczę Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4713 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki dziewczyny.
Jakoś sobie chyba muszę poradzić. Eh.
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
musisz byc silna
|
#4715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze coś 'pod' by się przydało.. i dobry stanik.. na szczęście buty i spodnie mam
Edytowane przez cmoksia Czas edycji: 2008-04-24 o 12:24 |
||
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
ice
trzymaj się MagJa a skąd wiesz o tej zmianie? Ech nie mogliby jakoś ogólniej o tym informowac? Trochę niefajnie z tymi końcami numerów ofert, no ale cóż, skoro ziz skorzysta z mojego, to tym lepiej dla mnie, nie będę miała już z czego korzystać Mam tez małą żółta torebeczkę ![]() Coś dużo rozstań ostatnio Moja koleżanka ze studiów rozstała się ostatnio z facetem po 6 latach.. Z tym, że dobrze postapiła, bo oszukiwał ją.. ech
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a mialyscie stroje kapielowe z h&m? mam z cubusa i bardzo je sobie chwale, mam tez z GC ale te z zeberki, h&m'owe wygladaja slicznie
![]() o co chodzi z tym numerem oferty? jak ostatnio korzystalam z smsa to nie sprawdzali mi numeru oferty
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
ziz a wcześniej w ogóle były nr ofert? Nie przypominam sobie
![]() Mnie też się spodobał jeden kostium z H&M ![]() A w ogóle to zjadłam właśnie pół słoiczka zielonych oliwek
|
|
|
|
#4719 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki.
Mi też nie sprawdzali, ale może doszli już do tego, że smsa można posłać dalej i może mają powiedziane, że powinni sprawdzać. |
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
jak ostatnio podsylalam Ci smsa to mialam numer oferty
moja mam tez korzystala z tego samego smsa i nie sprawdzali jej tego numeru ![]() ja zaraz ide to jak wroce zdam relacje czy sprawdzali numer oferty czy nie
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, to nie ma się co martwić
Może oni chcą być sprytni, ale z ich konsultantkami to różnie bywa
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Ice
Przesyłam wirtualnie mocne uściski ![]() BTW. Ja w sumie nie pisałam nigdzie o tym na forum, ale ja z miom TŻ też się rozstałam pół roku temu... Byliśmy 4 lata razem. To była jego decyzja(choć od pewnego czasu nam się nie układało tzn. bardziej żyliśmy jak przyjaciele niż jak para) ale nadal utrzymujemy kontakt, bo razem studiujemy i mimo tego rozstania mamy dobre relacje i mam nadzieję, że takie pozostaną, bo oboje nie chcieliśmy kłótni. Nie pisałam o tym nigdzie, bo jest tu na Wizażu parę osób, które mnie znają i nie chciałam jakoś o tym "trąbić" na lewo i prawo, już się otrząsnęłam choć było ciężko z początku, ale m.in. dzięki Wizażowi się pozbierałam Tak więc dziewczyny musimy wierzyć, że czeka nas jeszcze lepsze jutro
|
#4723 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Isa, dzięki, mam nadzieję, że nam tez uda się pozostać w kontakcie, chociaż na razie sobie tego nie wyobrażam. |
|
|
|
|
#4724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Buu
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś nie było, ale ostatnio się pojawiają. |
||||
|
|
|
#4725 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
isa
Ja z moimi dwoma exami byłam po 1,5 roku. Nie utrzymuję z nimi kontaktów. W obu przypadkach rozstanie było moją decyzją i niestety jak starałam się zachowywac przyjacielskie stosunki to oni odbierali to jako coś w stylu, że chcę znowu spróbować Ale wtedy byłam jeszcze młoda Z obecnym TŻ jestem ponad 3 lata, przyjaźnimy się prawie 7 i nie wyobrażam sobie, że miałabym z nim kiedykolwiek stracić kontakt - zawsze był dla mnie dużym oparciem i jego racjonalizm i trzeźwe spojrzenie na różne sytuacje wiele razy mi pomogło. Zresztą, póki co na szczęście dobrze nam się układa, więc nie myślę nawet o takiej smutnej ewentualności, ale taka mnie naszła refleksja w związku z Twoją wypowiedzią.MagJa no źle zrozumiałam Ja normalnie dostałam wyciąg, mam termin płatności do jutra, wystawiony jak zwykle na początku miesiąca, transakcje od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca.
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
snow ja go poznałam w liceum, po roku zostaliśmy parą, razem poszliśmy na studia i w sumie wydawało mi się, że już tak zostanie zawsze(nawet razem na tej poczcie pracowaliśmy jakiś czas) a tu nagle wyszło rozstanie
![]() Ex nadal jest dla mnie ważną osobą, moja rodzina nadal go lubi i szanuje, załatwił nam nowy samochód po tym wypadku, o którym tu pisalam w lutym Generalnie teraz widzę, że owszem popełniliśmy wiele blędów, ale nikogo na siłę się nie da przy sobie przywiązać, dlatego ja nie walczę już, choć z początku próbowałam, bo co ma być to bedzie - jeśli mamy być razem i jesteśmy sobie "przeznaczeni" to będziemy a jak nie, to chcę żeby pozostały dobre wspomnienia i koleżeństwo a nie wyrzuty i nienawiść No a tak przy okazji, zamówiłam ten cudowny szampon i odżywkę na porost włosów Nisim, w sumie z przesyłką wychodzi 99.50 zł Ciekawe czy u mnie zadziała
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
To jakaś plaga ![]() _________________________ ________________ Zbieram się właśnie na to umówione pacykowanie PS, zapisana jestem na 15. Jak wrócę, zdam relację jak było. Mma nadzieję, że tym razem nie zrobią ze mnie atrakcyjnej 50-cio latki Dam też znać, jakie kosmetyki PS są warte grzechu .EDIT: profilaktycznie zabieram ze sobą tylko 100 zł
|
#4730 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Wirtualnie
Dasz radę, jeteś silna ------------------------- Wśród moich znajomych tej wiosny plaga na ciąże
|
|
|
|
#4732 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolekcji All about Rio nie widziałam, jakoś nie mogę na nią natrafić, ale widzę, że ma niezbyt pochlebne opinie, więc nie szukam ![]() Cytat:
Cytat:
ale ogóle nie za Re nie przepadam, mało co mi się tam podoba.Kolekcja H&M śliczna, uwielbiam takie kolory. Ja miałam dużo kostiumów z H&M - muszę oddzielnie kupować dół i górę, bo mam niestety dużą różnicę:/ ich kostiumy noszę zazwyczaj 2-3 sezony (no chyba, że góra się zrobi za mała). Raz tylko rozwaliły mi się majtki po niecałych 2 tygodniach - były poprzetykane złotymi nitkami i szybko się rozeszły. Ale ogólnie polecam ![]() Cytat:
Cytat:
Ice kochanie przesyłam pozytywne fluidy ![]() Cytat:
Byłam w Sephorze i wypatrzyłam śliczny cień i róż mineralny z L'oreala i zastanawiam się, czy kupić sam cień, czy dokupić sobie róż... Niby nie jest mi potrzebny, no ale...
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() z kwadratowym pudrem brazujaco-rozswietlajacym EL, boi-ingiem benefita i scietym pedzlem do kresek. poza tym - dwa lajnerki w zelu inglota, szary i czarny. no i stroj kapielowy w h&m plus do kompletu kapelutek ![]() mysle nad klinikowymi kredkami, ale do soboty mam jeszcze czas
|
#4734 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję za dobre słowo.
Cytat:
Ja odebrałam Lucidity, pierwszy test b. pozytywnie. No i ślicznie pachnie. |
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
ice o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18532 ja mam kolor coral sand, piekny, zloty polysk, bez widocznego koloru. chcialam paskowanego diora ale efekt na skorze byl marny, kobitka doradzila mi tego. kosztuje 180-36 wiec niecale 150 zlotych.
boi-ing nalozony pod oczy - jestem zadowolona mam kolorek 01, czysty bezowy, jasny. swietnie kryje ![]() pedzel do kresek - idealny. nie zrobilam sobie krzywdy, a kreska wyszla rowna
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
albo to w mojej miescince jest taka lipa albo ja nie umiem nic kupić :/ przeszłam dzisiaj obuwnicze i bieliźniane.. jedne buty mi się spodobały, ale nie ma gładkiej wersji, tylko w czaszki
w stanikach znowu rozmiarówki zabrakło kupiłam tylko lody gałkowe
|
#4737 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
w krakowskiej
moj ma date produkcji maj 2007. widzialam, ze zostal jeszcze jeden badz dwa.jak sie spisuja kredki klinika?
|
#4739 |
|
Przyczajenie
|
Chyba tez powinnam sie tutaj zapisać tym bardziej że wczoraj zizou też zakupiłam kolejny krem neutrogeny z tego produkty chyba nie zrezygnuje jest swietny.
Co prawda szukam kremu pod oczy po 30-sce przerzaiłam sie dzisiaj jak zobaczyłam rowy pod oczmami,nie chce wykupywać calej apteki jak ktoś ma jakiś sprawdzony to dajcie cynka |
|
|
|
#4740 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Kredka Clinique jest super, bardzo nasycone kolory, trwała, łatwa w obsłudze - miękka i rysuje idealnie. Droga, bo droga, ale naprawdę warto mieć. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

To jednak Logonę wolę, tylko białą muszę dorwać, bo jakoś Twoja recenzja bardziej mnie do niej przekonuje.
ona dawała jakiś kolor?
możesz jeszcze raz napisać?

jeszcze coś 'pod' by się przydało.. i dobry stanik.. na szczęście buty i spodnie mam