|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Truth,Tigi,Arden,Dior.... .................
Truth narazie jest już w rezerwacji-natomiast worek i enigma nie...
Z twojej wish listy mam buty 41 koturny ,,miss selfridges,, czarno-srebrne-wiązane jak rzymianki wysoko...mam podobne z Atmosphere więc mogłabym oddac.Interesowały by cie?
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam cię najmocniej-nie nzauważyłam Twojego postu ostatniego
![]() hmmm.... U ciebie po przemyśleniu podobają mi się: 3. Wella High Hair Flat Iron Spray - spray do prostowania włosów chroniący przed ciepłem , zuzycie ok.15% , zgubiłam zakrętke ![]() 2. Revlon Super Lustrous - 04 Nude Lustre pozostało 80% 5. Maybelline -szminka nabłyszczająca w płynie Shine Elixir, kolor 181A Sun Bush - z wymiany z Jucha - użyta 3 razy coś z rzeczy powyższych. |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co bys chciala dostac za Tigi? |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
mamamichałka, przepraszam ale jednak musze zrezygnowac z truth. dzis mialam go na sobie dluzej i okazal sie meczacy dla mnie. przynajmniej teraz jak sie robi cieplo. zapach sam w sobie jest super, ale nie najlepiej sie na mnie rozwija
jeszcze raz bardzo przepraszam za zamieszanie ![]() natomiast podoba mi sie jeszcze Elle Macperson-The Body-sól do kąpieli detoksująca o zapachu limonki i miodu. |
|
|
|
|
#66 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmmm...u ciebie strasznie podoba mi sie ten błyszczyk JT oraz kamuflarz (za miesiąc biorę slub więc ,,dobieram,, powoli niezbędne mi rzeczy-bo sama wykonuję makijaż) |
||
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Mucia18
glitter turkusowy grey shell blue sweet blue old olive grey olive navy gras -jak duże możesz zrobić te odsypki?? |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kamuflaz art deco moge oddac za sol bez problemu. tylko ze pewnie taka wymianka nie bedzie dla Ciebie zadowalajaca...
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Piers do przodu
|
mamomichałka, jadnak wpadła mi ta Twoja sól w oko
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
A czy Ode de l'amour ma atomizer???I jaka to pojemnośc?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
glitter turkusowy - malutko
grey - cała łyzeczka shell blue tego niemam sweet blue - tego niemam old olive - ok pół łyzeczki grey olive - ok pół lyzeczki navy gras - ok pół łyzczeki na foto od lewej: grey olive,navy gras,old olive,grey,gliter turkusowy zaraz foto wkleje
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
ok...ja bym była zainteresowana pigmentami..tymi co masz ok,jeśli nie masz błekitów mogę wybrać w zamian inne,mogą mieć one inne pojemności niż łyzeczka-spokojnie do pół mi wystarczy.
Oprócz tego ineteresuje mnie u Ciebie : 5. 07 grenadine (czerwien blyszczaca) 4.tESTER NOWY CIENIA DO POWIEK BOURjoIS PARIS - ORANGE PEPITE szminka avon cafe au lait 34.Błyszczyk do ust CLARINS odcien Apricot Shimmer uzwyany zaznaczone na foto http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21041 to moja ostateczna wersja-tyle tego masz żes iedze i siedzę i się zebrac nie mogę... Jeśli znajdziesz coś za to wszystko tak byś była zadowolona będzie super-jeśli nie to pisz jaka jest twoja propozycja
|
|
|
|
|
#78 |
|
Piers do przodu
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dodałam dokładniejsze fotki pigmentów w moim watku
Mnie najbardziej interesuja te perfumy u Ciebie,ew torebka i to do solarium
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Truth bardzo lubię ale to moja 3 butla i chcę czegoś nowego.....Co możesz oddac za Enigme i torbę z rzeczy-które wymieniłam? |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
i jak wymieniamy się jakos?
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
ale co jest aktualne na wymianę jakby co?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

Z twojej wish listy mam buty 41 koturny ,,miss selfridges,, czarno-srebrne-wiązane jak rzymianki wysoko...mam podobne z Atmosphere więc mogłabym oddac.Interesowały by cie?