|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym juz dawno zrobiła awanture albo kazala sobie za to zaplacic. Cytat:
![]() Taaaa. Opamiętał się. Przyniósł kwiatek żebyś mu nie truła i obiadek ugotowała (znowu sprowadziłaś sie do roli kucharki). Gdyby naprawdę sie opamiętał i żałował tego co zrobił, to byscie zjedli obiadek... ale w restauracji.
|
|
#4352 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
pearpearl pewnie masz rację z tą układanką
Ale co mogę poradzić, skoro kiedy by zabrakło tylko tego jednego elementu, to już nie widziałabym obrazku, tak mi na nim zależy A z TŻ jest tak, że on nie potrafi okazywać uczuć i tak naprawdę nie wiem, co on do mnie czuje Jesteśmy ze sobą ponad pół roku, a nie doczekałam się jakiegoś bardziej czułego słowa A po ostatnich kilku sytuacjach zaczęłam się zastanawiać, czy "My" ma jeszcze sens. Kiedyś obwiniałabym siebie, że to moja wina, bo przyznaję, że zawsze byłam kaleką w okazywaniu uczuć. Ale odkąd zdałam sobie z tego sprawę, że jestem zbyt skryta, postanowiłam, że się zmienię Pracuję nad sobą regularnie i widzę postępy Ale co z tego, jeśli nawet ja okażę swoje uczucia TŻ, skoro on mi swoich nie Właściwie to nie wiem, na czym stoję - chyba rozumiecie, że nie czuję się pewnie w takim związku A skoro TŻ nie okazuje mi uczuć, mimo że staram się, by czuł, że mi na nim zależy, to może jemu nie zależy na mnie i nie ma mi co okazywać
|
|
|
|
#4354 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie możesz spytać, jak on Was widzi? Nie możesz powiedzieć mu wprost, że potrzebujesz, by raz na jakiś czas powiedział Ci co czuje, jakieś czułe słówka, etc.?
Przecież w związku powinno się rozmawiać o wszystkim...
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4356 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam :P nawet dwoch ![]() Ooooo ))))))Ja tez tam czasem chadzam ![]() Cytat:
Karrramba, zgadzam sie z Cathas. Niczego nie osiagniesz bez szczerej rozmowy. faceci sa troszke ulomni. Oni nie sa obdarzeni taka intuicja jak my. Im trzeba prosto, jak chlop krowie na rowie wszystko tlumaczyc. Nie mysl sobie, ze moze sie domysli... Bo sie nie domysli. Porozmawiaj. Tak szczerze. Jak nie zrozumie, to moze wymien puzzla
|
|
#4357 |
|
Przyczajenie
|
a ja mam okropnego dola
kocham strasznie pewnego faceta... jemu na mnie tez zalezy lecz po ostatnim zwiazku jest zraniony i nie chce sie wiazac bo boi sie iz mnie zrani i zaproponowal przyjazn... a ja nie odmowie bo go kocham... wole przyjazn niz nic... co o tym myslicie??? wszyscy mi mowia ze nie wieza w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna... kurcze ale mam dola ![]() ![]()
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Oj to prawda, faceci są ułomni Dlatego wolę dawać "zielone światło" i tworzyć sprzyjającą atmosferę dla niego, a nie mówić o sobie. Albo mówię, ale nie wszystko wprost. Tylko, że właśnie - na facetów trzeba łopatologii chyba. Właściwie to nie wiem, jak to stwórca wymyślił, że kobiecie bez faceta ciężko, facetowi bez kobitki tak samo, ale dogadać się ze sobą nie mogą - paranoja jakaś Mój TŻ jest w całości cudowny, ale chyba jeszcze trochę niedojrzały. Czasem mam wrażenie, że to taki dzieciak jeszcze. Czy oprócz rozmawiania z nim, można w jakiś sposób sprawić, by dojrzał choć trochę? |
||
|
|
|
#4359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toteż chłopaka nie zazdroszcze ![]() Plus tez mnie długo nie było a nie przyszłam ostentacyjnie sie witając Cytat:
Jakie sa jego prawdziwe intencje, musisz wyczuc sama. Ale zeby to zrobic musisz byc wobec niego krytyczna, a raczej u ciebie z tym ciezko. Zwiazek nie polega na tym, zeby bylo milo od niedzieli do nastepnej klotni. Polega na rozwiazywaniu pojawiajacych sie problemow. A nie przemilczaniu ich i chowaniu pod dywanik. Skoro uwazasz, ze awantura moze sie powtorzyc... cóż. To już samo mówi za siebie. Cytat:
![]()
|
|
#4360 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#4361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty moja Swinko,Ty ! Tak, tak, takkk powiedzmy o NAS calemu wirtualnemu swiatu !
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 |
|
BAN stały
|
Pearl zdradzasz mnie?
Która mnie przygarnie? |
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
jak to chadzasz?
![]() ale że jak i pewnie bawiłyśmy się na sali razem obijałyśmy sie i nie wiedziałyśmy że to my
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz, że cie oficjalnie nie poprosił o mieszkanie wspólne, że nie ma mowy o ślubie, że na dzieci też jeszcze nie czas... No to sama próbujesz wprowadzić jakieś zmiany, ale chyba za bardzo ci to nie jest na rękę. Bo oczekujesz tego od niego, a on ani drgnie - jemu jest ok. Jesli ci na nim zalezy, to porozmawiaj z nim moze o zareczynach? Albo wogole o jakimkolwiek kroku naprzod. Z kolei jesli jemu zalezy, to zrozumie. Cytat:
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Rozeznanie
|
jutro się spotykam z moim byłym...a teraz przyjacielem...tylko mam lekki straszek...jak mam się zachowywać i w ogóle..bo jednak trochę jestem strachasta:/ ahh
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.jeśli coś do niego czujesz i chcesz wrócić,to wybadaj grunt.jeśli nie to traktuj go jako kolegę. |
|
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
Ooooo, wątek się poruszył..
![]() Iza, ja Ciebie przygarnę..^^ Jestem młoda, piękna, wolna i portfel ino mam pełny (Chwilowo.. )A moja kolekcja fajnych dupków się niebezpiecznie powiększa w ciągu ostatnich kilku miesięcy, to jakaś miła odmiana się przyda... ![]() |
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
Jak na mnie nakrzyczały
A ja tylko chciałam być miła..
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4372 |
|
Zadomowienie
|
Ja ma doła przez mojego eh
Ehhh...Nie jestesmy juz ze soba ponad 3 miesiące, a ja dlaej tesknie.Ostatnio zaczoł do mnie pisac na gg i smsy.Niedawno zapytał sie mnie czy go dalej kocham.Ja mu powiedziałam ,ze tak.A on zapytał sie mnie czy mocno.Wtedy już mu nic nie odpisałam.Pozniej powiedział mi ze zle zrobil ze mnie zostawił i teraz tego zaluje.Chciał sie ze mna niedawno spotkać , ale nie przyszedł bo niby nie mógł.Dzisiaj go spotkałam na miescie pod moją stara szkola.Stał z kolegami.Patrzał sie na mnie.Napisałam mu smsa, ze jak chce porozmawiac to niech przyjdzie do mnie.Ale nic mi nie odpisał...Po prostu mnie zignorował.Wytłumaczył sie pozniej tym ze czekał na samochód który miał go odwiezc do domu.Jest mi bardzo przykro, bo myslałam ze jemu naprawde zalezy na mnie i ze chce naprawic tę związek.Nie wiem po co on mi powiedział ze załuje skoro, mnie ignoruje...
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
łołołoo]sie naspisąłm ixco?
i jkest bosko wkonncu ale do poznania jade i Magde upije ;d
|
#4374 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale...Cytat:
To będzie trójkącik ![]() Ale hola, hola. TmargoT czy Ty nie jesteś już w związku z Cześką? ![]() Skok w bok? ![]() Upij, upij, bo coś ostatnio marudzi, że ma życiowego pecha i w ogóle sama wiesz jak to jest. Sami obcokrajowcy na nią lecą i musi dziewczyna te bariery kulturowe przełamywać Ciężki ma żywot |
||
|
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam doła przez faceta
albo raczej przez jego notoryczny brak ... generalnie już sie poddałam i chyba powinnam zacząc sie godzic z myslą, że moje zycie bedzie polegało na flirtach, wspomnieniach, marzeniach ;] wczoraj stwierdziłam że chyba jestem przeklęta, ktoś rzucił na mnie klątwe, bo takiego pecha jakiego ja mam do facetów to powinni opisac w książce nie bede tu smucić na czym to wszystko polega, ale nie jestem brzydka ani głupia, ludzie mnie lubią (jeśli ja chce żeby mnie lubili) jestem młoda i mam powodzenie u facetów, ale po prostu nie moge znaleźć kogoś... no własnie, kogo ?:P wiem, że ksiąze na białym koniu nie istnieje , ale chcialabym sie naprawde zakochac, z wzajemnoscia. strasznie mi tego brak, moja jedyna "wielka miłosc" z ktora byłam 3 lata temu już dawno związala sie z kims innym, jest z nią dużo dłuzej niz ze mną, a ja wciąż sama;] to mnie męczy, smuci, denerwuje ;] czasami mam ochote się zwinąc w kłębek i umrzeć ;]
|
#4376 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Raczkowanie
|
No to się przyłączam. Mam doła przez faceta. Wczoraj się przekonałam, że naprawdę mi na nim zależy, ale co z tego jak on na mnie nie zwraca uwagi..
Już dwa lata nie mogę się uwolnić od tego uczucia.
|
#4378 |
|
Zadomowienie
|
Averse, a znasz go chociaż dobrze? wiesz , że naprawdę jest wart Twojego uczucia ?
mówisz że nie zwraca na Ciebie uwagi więc chyba nie jesteście ze sobą blisko (jako koledzy, przyjaciele??) ja przez poł roku wzdychalam do pewnego chłopaka, 2 lata później mialam okazje poznac go blizej i okazal sie beznadziejny ![]() haloooo czy tu jest jakiś Lesbijski Kącik Pomocy Dla Rozczarowanych Facetami ?
|
#4379 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham, kocham go i to bardzo, ale wiem, że z tego i tak nic nie będzie. Wszystkiego się odechciewa.
|
#4380 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

Pracuję nad sobą regularnie i widzę postępy 

To będzie trójkącik
Skok w bok?
mówisz że nie zwraca na Ciebie uwagi więc chyba nie jesteście ze sobą blisko (jako koledzy, przyjaciele??)