|
|
#541 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
No wlasnie bo ja mam zamrozone 2 paczki ruskich pierogów od mamy i jeszcze mnie pokusi by wyjac
|
|
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny
supcio jednym slowem ......i jeszcze ta pogoda...do szczescia brakuje tylko miłości![]() ps. no i zapomnialam dodać dumna jestem z siebie strasznie....wczoraj przeszlam bez słowa obok naleśników z serem mamy.....w końcu postanowienie to postanowienie |
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
o mój boże. umieram. umieram
![]() nie jeździłam na rowerze rok, ogólnie nie mam kondycji. i mi się za bardzo rozpędziło i byłam z 15 km od domu i nie miałam siły żeby wrócić.. ale wróciłam, jestem i chyba żyje. |
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
cóż za niedobre gg, zaraz je zbije
cóż to mój śliczny teliczek wygaduje za głupoty trochę sobie pospałam i teraz lecę robić kurczaka i do pracy ale tak straaaaasznie mi się nie chce
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu czytałam o South Beach ;]
dla chętnych, zamieszczam linka ![]() kliknij tutaj pozwolę sobie jeszcze zedytować bo tutaj:kliknij jest jadłospis fazy I, na 14 dni, dla tych mało kreatywnych. ![]() i jeszcze jedna przydatna stronka kliknij tutaj znajduje się tam kalkulator, w którym podana jest ile jaki produkt, ma białka, węgli, witamin itp.
|
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
hejo, jestem na etapie nadrabiania zaległości, czyli czytam 5 stronę i już regularnie wracam siostrzyczki <3
![]() Nie było mnie bo: 1. Zmieniłam już stanowisko pracy, więc nie mam czasu na forum w godzinach pracy ![]() 2. Dbałam o rozwój mojego całkiem nowego wiosennego związku --> mam wreszcie TŻ-eta i to zakręconego na punkcie dietetyki i sportu Pana z kaloryferem na brzuchu o sercu anioła Faraula dziękuję, dziś doszło ![]() ![]() Akurat nie mam $ a wszystko do ciałka mi się skończyło ![]() Jeżeli jesteście takie słodkie kochane i fajowe i urocze jak Nedda to kocham was miłością pierwszą i prawdziwą na zawsze ![]() Dziś przede mną kolacja i winko, bo urodziny TŻ-ta jejkuuuuu wreszcie mogę tak napisać Jak ja za Wami tęskniłam, ale nikt chyba nie zauważył, że Kasia znikła, zaraz przeczytam wszystko i zobaczę Cmoki
|
#548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też chcę
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Ahcaczku SUPER!!!! Ale to nie jest ten sam facet-pracoholik ?
Jak ja się cieszę że Kasia wróciła ![]() ![]() ![]() Uciekam Kochane na spacerek z moim osobistym Szakalonem
|
|
|
|
#551 |
|
Rozeznanie
|
ach dziewczyny... jaki cudowny dzień
![]() Mam nadzieję, że Wasz też taki był. Dziś mi stuknęło 22 dni na SB Zauważyłam, ze zaczyna mi się zmieniać myślenie, powoli pzryswajam, że to nie jest tak, że mam myśleć : wytrzymaj jeszcze trochę, a pożniej wróccisz do tego co było. Powoli "trawię" nowe reguły gry ![]() Mam nadzieję, że będzie git. Waga baaaaaardzo powoli spada. Dziś przeszłam 14 km ![]() ![]() ![]() ![]() Byłma u kumpeli na szkoleniu malowania, a tam wielka kupa wafelków. I nie ruszyłam ani jednego!!!! ![]() Moje dzisiejsze amu: I śniad: jajecznica z 2 jaj + plasterek szynki drobiowej + pomidor II sniad: 20 orzeszkow Przekaska: wieśniak Obiad: słatka ( slata lodowa + ogoras + papryka + ser feta + oliwa i zioła) Kolacja: jak wyżej + kilka orzeszkow ziemnych i chba jeszcze za 2 godziny wciągne mojego serniczka ( kostak chudego twraogu + żółtko + słodzik + olejek pomarańczowy) I jak i jak i jak??? chyba pzresadzam z kaloriami bo wyszło mi około 1500-1600. Wiem, że na SB nie liczymy kalorii, ale ja mam wrażenie, że to za dużo. _______________ start SB: 3 kwietnia I faza SB: dzień 22 start: 88,2 kg --> 86,5 kg |
|
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
Kacha normalnie jak przeczytałam twojego posta to z uśmiechem na twarzy chodze
a ja dzis kfiatuszki w wieksze doniczki poprzesadzałam i teraz robie SPA made in telikowo bo TZta wypedziłam z kolegami na pifko. Kocham was
|
#553 |
|
Rozeznanie
|
ja mam dalej nadzieję, z moja wagą to jest tak, że mój organizm się buntuje i dlatego sie tak broni pzred spadkiem.
Moja kumpela się raz odchudzała, przez pierwsze 2-3 miesiące spadła tylko 3 kg, a przez kolejne 2 misiące ponad 10!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że wreszcie u mnie się coś ruszy. Idę do wanny, a później praca semestralna ![]() Pozdrawiam wszytskie babki ________________________ start SB: 3 kwietnia I faza SB: dzień 22 start: 88,2 kg --> 86,5 kg |
|
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
Ehh a ja mam dzisiaj jakiś straszny dzień, chyba dzień paszteta w pełnym wykonaniu
Czuję jakby nic mi jeszcze nie ubyło i jaka gruba byłam taka jestem no a po 6 dniach cos moze powinnam czuć zwlaszcza ze cwicze duuuzo i to od dawna. To źle, że się nie ważę, bo może waga by mnie pocieszyła, ale chyba zwyczajnie się jej boję ![]() AAAAA i dobija mnie moja współlokatorka która je pizze, lody, pieczywo, drożdżówki i wszelkie takie rzeczy i jest szczupła !!!!! niesprawiedliwość no !
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Ahcaczku ciesze sie Twoim szczesciem i gratuluje
I awansu i Tzta z kaloryferem![]() moj jadlospis: sniadanie- wiesniak i 2 kromki wasa z szynka konserwowa 2 sniadanie -pomarancza i serek homo ze slodzikiem i aromatem sernikowym przegryzka ok 14stej - mialam krotka przerwe w pracy - orzeszki arachidowe obiad- ok 16 30 salatka grecka kolacja- 2 kromki Wasa z bialym serem i szynka , 1 jajko Wiosne mamy kochane Umowilam sie jutro z kumpela na opalanie sie u niej w ogrodku(duży żywopłot to nie bedzie nam wiało), przy okazji poucze sie na zaliczenie.Jutro na 8 40 Vacu well i sporo kursowania po miescie na rowerku- wiec duzo ruchu bedzie. Na dlugi weekend jedziemy do Warszawy do znajomych - mam nadzieje, ze nie zawale diety za bardzo- choc z alkoholem bedzie ciezko na pewno... No i ruchu pewnie malo bedzie, bo tylko spacerki, ale po miescie tez mozna sie nalazic
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasienko, supersuper
szybko ci poszlo, nie powiem![]() ale sie bardzo cieszymy!Asienko, moj poszedl na ryby bez komentarza...Kasiaczku, ja nie wiem, to normalne czy moze musze nowsza wersje gg sciagac?! jak ja tych nowych nie lubie...
|
|
#557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się na tym nie znam także za bardzo Ci nie pomogę
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie lubie komputerow...
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
Ahcak gratujluję TZ-a!!! Tak myslalam ze o to chodzi jak ostatnio napisalas tak tajemniczo
Na podwieczorek jadłam ptasie blondee, a na kolacje 1 jajko. Czuje sie najedzona dzis strasznie. Nie wiem czym. Moze przez zmiane pogody bo dzis tak ciepło sie zrobilo. Dzis ubralam spodnie w ktorych od poczatku diety nie chodzilam. I normalnie widze ze schudlam |
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
ani slowa o pogodzie
spalilam sobie plecy i umieram
|
|
#561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w każdym razie mam nadzieję że do jutra Ci się naprawi a ja lecę do pracy
|
|
#562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym była szczęśliwa jakbym się opaliła
jestem blada jak ściana, tragedia..
|
|
|
|
#565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no coz, pierwsze koty za ploty![]() a ja tak siedzialam od 11 do 17 w krotkich gaciach i staniku od bikini a powiem szczerze, ze kolo poludnia to przypiekalo solidnie, normalnie jak w lipcu
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
hejka hejka
![]() blonndee hehe zdolniacha jesteś jak się tak przypiekłaś ![]() Ahcak gratuluję zakręconych zmian życiowych!! jadłospis niby spoko, ale dziś przegięłam z ilością daktyli i gorzkiej czeko zła jestem, bo czwartek to zawsze takie moje przesilenie, zmęczona jestem i jakaś kurde rozdrażniona.. a nie chcę zamulać więc zaraz biorę się za czytanie.. w ogóle nie czuję, żebym coś schudła.. przez ten miesiąc no, ale na pewno jest zdrowiej i sama frajda z gotowania i bycia tutaj z Wami...
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahcak - a to
|
|
#568 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale za to jaki głupek ze mnie... siedziałam, patrzyłam na nie nawet je powąchałam ale nie zjadłam.za to parówkę tak bo chyba można? taką drobiową , czytałam skład i mi pasował
|
||
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczynki
ja juz po dzisiejszym egzaminie także troche więcej czasu będę miała na pisanie z Wami. ale mialam dziś dzien pełen strachu, rano obudził mnie ból nerki i bolało przez około godzine, i już widziałam siebie znwou w szpitalu pod krpolówkami i zwijającą sie z bolu, no ale jakos po mału przeszło i w ciągu dnia może nie bolało ale tak jak bym czuła tą nerkę i od razu jak to przy nich przeczyściło mnie i chyba miałam gorączkę Boje sie teraz nocy bo po spaniu może mnie znowu złapać ten potworny ból, ehhh...straszne ![]() z dietką masakra, bo dziś przez cały dzień zjadłam aby 3 jajka, tragedia, gorzej niż glodówka normalnie, ale nie moglam nic wcisnąć bo ze strachu ze znowu będzie to samo z nerką zacisnął mi sie zołądek a i co chwila do kibelka chodziłam. No ale teraz jest dobrze, nie boli i miejmy nadzieje ze już nie będzie buziaki Kochane Ahcak Kochana cieszę sie razem z Toba i gratuluje |
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio w telewizji gadał o min o parowkach taki facet... bodajze zastepca kogoś tam wysokiego z sanepidu... i jka badali skład cielęcych parówek to znaleźli... wołowine i wieprzowinę...a z cielecina to to miało tylko tyle współnego, że dodali jakiejs przyprawy takiej....
![]() tez sie kiedys naczytałam o składzie parówek.. w prawdzie wieprzowych... ale i tak od tam sorry za błedy... :P palce mi jakoś źle latają. ja dzisiaj ok póki co własnie skonczyłam kolację pojeżdziłam dzisiaj na rolkach... niestety tylko 40 minut bo było tak gorąco, że nie wytrzymałam... ale wrociłam do domu i grzecznie cwiczyłamz godzinkę jeszcze
...cause your love is my love & my love is your love. ![]() Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-04-25 o 08:46 Powód: post pod postem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

supcio jednym slowem

jak ja tych nowych nie lubie...
nie lubie komputerow...
no coz, pierwsze koty za ploty