|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Dziękuje ![]() Ja miałam z Pl maść na sutki poprzednio ta na literkę M której nazwy nie pamietam Lol I jak dla mnie była super, ale składu nie znam. Potem sobie kupiłam Lansinoh i porażka bo ta maść taka klejąca była okropność. Teraz widzę ze ta z shea co kupiłam fajna . Nawet se można nią usta posmarować czy pupę dziecku. I nie trzeba zmywać przed kp. Co do połogu to mój po cc trwał 4tygodnie. Nie krwawiłam aż tak jakoś meeeega bardzo jak straszą. Może po SN jest inaczej. No cóż nie przeskoczę tego i trza będzie przeżyć to. Jedno wiem ze pierwszy sex po połogu bolał mnie okropnie wiec chyba nie ma znaczenia czy SN czy cc w tej kwesti. IMG_1493839951.039892.jpg A to moja gula . Teraz tez mam właśnie . Boże chyba czeka mnie przeszczep wątroby po ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
O matko! Nieźle!
|
#363 | |||
|
Wtajemniczenie
|
http://www.mojewypieki.com/post/kruc...dyniowa-pianka o to to!
polecam, u mnie ostatki zostały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podziwiam, że tak ładnie dajesz radę z tym jedzeniem! Idęęęęę poleżeć w wannie, też mi coś dzisiaj brzuszek ciąży - twardawy taki jest... No i trzeba na jutrzejszą wizytę trochę się ogarnąć.. ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
a gula konkretna! myślałam, że moje są bardzo widoczne, ale do Twojej im daleko
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#365 | |||
|
Zadomowienie
|
Samantha współczuję...
Cytat:
Masakra!Cytat:
Mąż mówi, że gondola wejdzie na stelaż, ale nie sprawdzaliśmy... Mam nadzieję, że nie będzie musiała jeździć na przednim siedzeniu Musi, inaczej będę miała marudę w domu! Cytat:
Ale to nie zawsze, nie u każdego. I podobno ta lanolina z Ziaji ma zapach co może dziecku przeszkadzać. Ja kupuję jakąś inną. Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-05-04 o 18:11 |
|||
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę ze w 1 najlepiej wyglądasz
|
#367 |
|
MerDer 4ever
|
Agg ja tez zaraz idę sie ogarniać
cieżko to widze pod tym prysznicem ![]() Calineczka nam gondola nie wejdzie ![]() Fajne zakupy w Kappahal Ślicznie wyglądasz! Na wesele wydaje mi sie, że ta pierwsza ta druga super do sesji brzuszkowej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Robiłaś z mrożonymi owocami? Pianka wychodzi bez problemu? |
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha jak masz aż takie bólu to jedz na IP bo się umeczysz a to chyba nie jest normalne na 2 miesiące przed porodem...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Ta baza do samochodu to super sprawa. Przymierzalismy do naszego samochodu i weszła za jednym kliknięciem
mąż z początku uważał to za zbędny gadżet, a po przymiarce zmienił zdanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka dla mnie 1
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Agg_s zdjęcie dobre
najwyraźniej cukrzyca naleśniki lubi Samantha współczuję, ja od czasu do czasu też czuje się obolała, ale nie tak jak to opisujesz ![]() Juve musi wygrać ✊️ jako siostra wielkiego kibica dawnej drużyny juventusu i zinedine zidane jestem za ![]() Mała ja mam 4 komplety pościeli z bawełny satynowej tej samej firmy, ale nazwa wyleciała mi z głowy a są bardzo fajne. Ja mi się nie przypomni to mogę sprawdzić dopiero w niedziele.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Calineczka nr 1 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#373 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Samantha współczuję nocki
![]() W ogóle biedne jesteście z tymi skurczami! A te gule to nie jest dziecko wypychające się? Bo u mnie to jest synu właśnie tylko nie wyłazi aż tak mocno jak u Was, ale widać wybrzuszenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Apropo połogu to mi bratowa mówiła że czasem po cc to wszystko nie spływa tak jak powinno i można dostać sepsy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha rozumiem Cię ja też mam często kiepskie noce :/ jeszcze trochę
![]() Morelle ja też już chciałabym wrócić do dawnej sylwetki i mialam właśnie ostatnio Was pytać, czy zauważyłyscie przyrost w udach :/ Calineczka najlepiej się nadaje pierwsza tak, rzeczywiście w czarnej nie widać ciąży szczególnie jak podniosłas kolorowy materiał
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
CALINECZKA jestem za 1
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na pierwszą stronę zobaczyć co tam mamy i pierwsze co przeczytałam to Chilli Lepper
haha dalej mnie to bawiMała bardzo ładnie dodałaś nam obrazek
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Karolinusia, Taedio, Pestycyda, Emmos, Jon Snow, Poprostu, Cashmere dziękuję
![]() Ja się właśnie zastanawiam bo na zdjęciach wyglądała fajnie, ale ma taki cienki, codzienny materiał ![]() Taedio też pomyślałam o sesji ![]() Poprostu na tym to nie
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w uda też niestety poszło, bo czuję po spodniach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieram się w tym.tygodniu jak dobrze pójdzie do ikei
Podpowiedzcie mi co.moge kupić i na co.zwrocic uwagę bo sama nie wiem ... Na pewno chce komodę i recznik kąpielowy no i organizery Polecacie coś z ikei ? Już nawet nie z dzieckiem związane ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#380 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() współczuję tej okropnej nocki, bierzesz coś rozkurczowego? Cytat:
![]() Morelle za prasowanko ![]() Calineczka super we wszystkich wyglądasz! Mała nie pitol!! ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
poza tym zawsze jak jestem to kupuję małą patelnie teflonową za dychę bardzo ją lubię i akurat raz na rok wymieniam , kapy na kanapy są spoko i tanie dywaniki , spoko są lampki dla dzieci np. księżyć albo serduszko czy gwiazdka... większość ikei bym wykupiła ogólnie rzecz biorąc
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#382 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka wizazowe ciotki najlepiej doradzają
![]() Będziecie robic? Mi tez poszło w uda ogólnie w biodra. Wgl jutro ważenie Devilek ja lepiej nie doradzam bo za każda wizyta w ikei kryją sie wielkie pieniądze No i juve wygrało mogłam sie z Tz założyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi też było niewygodnie się dziś golić. Mąż robi to za delikatnie i wolę sama. Ale chyba już niedługo.
|
|
#384 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech, coraz trudniej z tym ogarnaniem dolnych partii W 1 ciąży też mi mąż pomagał, ale potem nauczyłam się robić to po omacku Cytat:
Co do sukienek to nie będę oryginalna - też mi się w 1 najbardziej podobasz Choć rozumiem, że na żywo mogą prezentować się trochę inaczej niż na zdjęciach.Dla mnie te szpilki do ostatniej kiecki spoko wyglądają. Cytat:
A teraz oglądał mecz i jednocześnie zmywał, bidulek
|
|||
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym cała Ikee wykupiła :P
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio Pisz maniaczko co polecasz może coś do kuchni też ?
Chilli dzięki za pomysły zapisalam sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, przestań, ty.masz tylko.brzuszek... a Twoje 4 uda to.moje jedno
Bardzo Ci służy ciąża... apropo... to.czekam na zdjęcia brzuszka ![]() Calineczka mi.sie podobasz w 1, najlepiej.podkresla Twoją śliczną sylwetkę ![]() Poprostu ja mam przyrost wszędzie! Chilli my też te patelnie.kupujemy zawsze. Ikea ma tez fajne reczniki, świeczki, kubki, zegary... ramki i maskotki, ew pościel właśnie lampki, poduszki, koce... i.maskotki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#388 |
|
MerDer 4ever
|
Devilek 90% naszego mieszkania to ikea
od mebli, po pościel, talerze, kubki, osłonki na doniczki czy świeczki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co z tego, że 7kg. O 7kg za dużo. Dalej chodzę jak kaczka właśnie się pakowalam i znowu płaskie buty. Nie mam kurtki, która by do nich pasowała. A płaszcze za eleganckie. Zła jestem jak nie wiem co.---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Ja z Ikea nie pomoge bo nie lubię.
|
|
#390 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem za 1 albo za 3 - postawiłabym przede wszystkim na wygodę.
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w akrobacjach! ![]() Cytat:
Potrzebowałam tylko pomocy przy ugniataniu i tarciu ciasta bo wymaga trochę więcej siły. ![]() Cytat:
Witaj w klubie! Ja też nie wiem jak mi do końca poszło, a pomoc lusterka to żadna pomoc. ![]() Cytat:
Ja chyba tego nie opanuję. Albo opanuję ale z nieznacznymi stratami krwi.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

ale o dziwo cukier wyszedł w normie.
Masakra!
ta druga super do sesji brzuszkowej 

mąż z początku uważał to za zbędny gadżet, a po przymiarce zmienił zdanie 

najwyraźniej cukrzyca naleśniki lubi

a są bardzo fajne. Ja mi się nie przypomni to mogę sprawdzić dopiero w niedziele.

ogólnie w biodra.
Ech, coraz trudniej z tym ogarnaniem dolnych partii