|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Dziewczyny jak czytam o tych waszych tesciowych to normalnie szok.
Moja czasem mnie denerwuje ale to tak 3 - 5 razy do roku. Chilli Lepper to ile Ty tych podkładów i podpasek masz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Naprawdę Wam współczuję takich teściowych. Ja nie mówię, że muszą być z nimi super relacje i w ogóle druga mama och ach ale bez jaj... Jak już to wolałabym, żeby chyba w ogóle się nie odzywała ![]() TŻ wczoraj dzwonił do swojej mamy: "Cześć mamooooo. Masz urlop? Bo wiesz... Aga z Młodym mają ogromną ochotę na tą pyszną szarlotkę z lodami (ja krzyczę w tle: GŁÓWNIE MŁODY!!) Tak, tak, głównie Młody by ją zjadł.. i wiesz... kiedy zrobisz? Tak? Jabłka kupić? Dobra." I w ten cudowny sposób w sobotę będę jadła szarlotkę na ciepło z lodami.
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
No ale żeby jedzenie człowiekowi zabierać? O.o moja teściowa to by mnie dokarmiała dożylnie jakby mogla
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie okropnie dziś boli kręgosłup i czasami podbrzusze
sama nie wiem czy od tego kręgosłupa mi promieniuje ... Nie wiem jak się ułożyć ..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu
Przepraszam przegapiłam. Wiesz co ciężko to.określić, bo.nie jest to czysty ból... niektóre w ogóle nie sa nieprzyjemne, a niektóre lekko bolą, czuje rakie jakby.pieczenie/ parcie na pecherz... do tego teraz te mocne już czuję w pachwinach, udachi.krzyżu... wiec to zależy, ale wiem ze nie wszystkie dziewczyny bolą... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro wiedziala lepiej ze juz sie najadlam to coz ja sie bede spierac 😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam 2 paki tych wielkich z belli różowych paczkę baby ono i podpaski te bella takie granatowo różowe bella maxi x2 i bella normal x4 a podkłady do przerwijania kupiłam 2 paczki jedną do szpitala jedną dla małego na początek. Poprostu: ja czytałam ,że te skurcze przepowiadające są niebolesne tylko właśnie odczuwalne jako twardnienie spinanie brzucha na początku nieregularne po 34 tc czy jakoś tak coraz regularniejsze no i pewnie coraz boleśniejsze...
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie nie polecam ordynatora z Brochowa. Tez tam pracuje. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Skończylam prasowanie 3h.zostały mi 2 suszarki i szuflada. No i reszta niewypranych ubrań. Ale to może za tydzień. Na 74 cm mam mnóstwo, a szybko nie będzie w tym chodzić.
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Mam koleżankę, której córka ma 6 miesiący i dopiero ma 74 cm
![]() Czuje sie mega grubo... jak.patrzę do.lustra to widzę wieloryba... już nawet na buzi... a uda to całkiem do wymiany Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Moja chzesniaczka ma 7 miesięcy i dopiero niedawno zaczęła nosić 74 lub duże 68. Ja na początek tylko 56 i 62 przygotuje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chrzesniak 80 cm - a ma teraz roczek. Nie przewidzisz
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh zabierać jedzenie powiem wam kolejną ciekawostkę wyszła od ciotki z imienin i dzwoni do mojego tz dlaczego nie zadzwoniłeś z życzeniami. Tz mówiąc delikatnie ją opierdzielił. chciał zadzwonić wieczorem bo cały dzień leniuchowaliśmy jak zadzwonił z życzeniami dla jaj zadzwonił do mamy że właśnie skończył składać życzenia ![]() Ja nie byłam do niej wrogo nastawiona ale po tym jak się zachowuje to mnie szczyka w.... Jak mi się do dziecka będzie wpierdzielać albo do mnie to nie wytrzymam. A moja mama lepiej dba o mojego tz niż jego jak jestem u nich to co weekend zaprasza go na obiad i nawet jak ma ochote na słodkie to mówi że robi dla swojego zięcia. A od teściów jak teraz przyjechali do nas żeby mnie zobaczyć to dostałam jeden mały jogurt i mały soczek. Ja niczego od niej nie oczekuje ale moi rodzice to całe siaty mi przynoszą a jak mówię że ja nie chce bo mi głupio a oni że to nie dla mnie tylko dla maludy i mam jeść nie marudzić |
|
|
|
|
#344 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My mamy mały bagażnik, dlatego sprawdzaliśmy stelaże ![]() Ale nie chcemy go zmieniać, drugiego nie potrzebujemy. Zaintrygowałyście mnie - co to za ciasto? ![]() Z tą szarlotką dobre A jakby ktoś miał ochotę na lody to w w Lidlu jest tydzień grecki i są tam genialne lody jogurtowe z miodem i orzechami pecan - samo zdrowie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#345 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka niestety swoje mamy małe auto, peugeot 308
szybko nie wymienimy bo mamy je lekko ponad rok :p kombi czasami pożyczkami od rodziców jednych albo drugich ![]() My tez przymierzaliśmy stelaże do naszego bagażnika Nam by sie bardzo drugie przydało Oglądamy mecz. Piszcie cos żebym sie nie nudziła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
co myslicie o tym kocyku i okryciu kąpielowym
http://www.arus.pl/bobas-kocyk-plusz...mowa-sowa.html http://www.arus.pl/bobas-okrycie-kap...y-mis-pel.html A jeszcze muszę dodać że jak kiedyś rozmawiałam z babcią tz to mi powiedziała że żadna synowa nie lubi mojej teściowej bo lubi dyrygować tylko tamte pewnie się poddają a ja jestem jak skała nie pozwolę sobie wejść na głowę |
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Naklejka mi się za bardzo nie podoba. MALA bardzo korzystna zmiana Ochraniacz bym brała jakiś neutralny przy takiej tapecie.
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice też mi wszystko kupują jak jestem u nich. Do nas przyjeżdżają z walowka tesciowa przeciwnieWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, co Ty głuptasie! Jeszcze chwilkę i zatęsknisz za brzuszkiem!
|
|
|
#350 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas najlepiej odpiąć kółko U nas też mecz ![]() Cytat:
Kocyk dla mnie odpada bo poliester. |
||
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała Też tak mam. Nie mogę patrzeć na moje uda. Mam dość tego brzucha.
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ona chyba nie jest normalna
|
|
#353 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz pościel z granatem i biela to ja bym dała biały ochraniacz i nie kombinowała z innymi kolorami choć mięta tez fajnie by pasowała Cytat:
🏻 oby szyjka trzymała do końca ![]() Cytat:
Cytat:
Omg tez mam takie coś taka gule z prawej strony mi się robi. Boli mnie to jak cholera. Mam takie skurcze, ze czuje je między nogami oraz jak mi kręgosłup na dole pulsuje. Mam już dość poprostu ![]() Cytat:
Po co ryzykować. Jeśli by to była może zwykła wada to co innego. W ogóle nie możesz powiedzieć , ze chcesz mieć cc na rzadanie? Cytat:
O ja p**e ![]() ![]() Ja miałam dziś potworna noc. Takie miałam wypinania brzucha bolesne ze szok. Skurcze okropne szły mi w dół brzucha , ze miałam wrażenie ze mi za chwile szew stary się rozerwie ![]() Jak wstawałam to wyłam z bólu. Tz oczywiście ani drgną. Jak zacznę rodzic w nocy to będę musiała chyba trąbę mu do ucha przystawić żeby go obudzić . Do tego teraz mi biodra bolą okropnie i nie mogłam leżeć już kurde na żadnym boku. No choćby i wziąć i się zawiesić za nogi głowa do dołu jak posomy ![]() ![]() Wszyscy i wszystko mnie wkurza ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#354 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Stelaż złożony mieści sie bez problemu, z odpiętymi kołkami i na leżąco i na stojąco Juve wygra! Ja słyszałam, że połóg raczej max 6 tyg ale zazwyczaj dużo krócej. Wiadomo zdarzają sie rożne przypadki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
KAROLINUSIA gdzie czytałaś że lanolina zatyka kanaliki? Zdolowalo mnie to.
|
#356 |
|
MerDer 4ever
|
Samantha bidulo
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okrycie kąpielowe ? Dziwna nazwa Nie lepiej ręcznik z kapturem ![]() Oba fajne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale tak mnie to Chilli Lepper rozbawiło, że aż się po dywanie walałam ![]() ![]() ![]() Zgrzeszyłam w naleśnikarni ale o dziwo cukier wyszedł w normie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

sama nie wiem czy od tego kręgosłupa mi promieniuje ... Nie wiem jak się ułożyć ..

co to za zachowanie
jak można komuś zabrać talerz zupy w trakcie jedzenia...

faktycznie bardzo dobre opinie tam są o lekarzach i o sprzęcie. Nie pamiętam jaki lekarz robił mi usg prenatalne ale byłam zadowolona z podejścia do pacjenta

mówiłam, że brać kombi to nie 

🏻 oby szyjka trzymała do końca 

ale o dziwo cukier wyszedł w normie.