|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Witam was kochane serdecznie
![]() Dawno tu nie zagladalam, zreszta pewnie nawet mnie nie pamietacie..nio, ale mam nadzieje, ze jdnak pomozecie mi sie wdrozyc w to wszystko....bylam ostatnio m-ac w polsce w domku- nio i niezbyt mialam czas buszowac po necie... plusem jest to, ze udalo mi sie zrzucic troszke cialka ale polski klimat zawsze tak na mnie dziala poza tym stresy zrobily swoje ehh mniestety stracilam ukochana osobe ....teraz czas powrocic do normalnosci- dietka hm...posilki co 3 godzinki nieduzio a czesciej i ograniczam slodycze jak tylko moge, poza tym udalo mi sie pozbyc masla z jadlospisu moja masa ciala czasem mnie rozbraja- w ciagu dnia potrafi sie zminiac kilka razy raz spada w dpol raz rosnie w gore...i tak naprawde to nie wiem ile teraz waze, raz mi wyskakuje 64,7 za chwile 65,6, czasem 66 a potem znowu 64,5 i tak sie waha w ciagu dnia mam elektr wage wiec wszystko widac jak na dloni... moj cel to 61kg oby mi sie udalo![]() 3majcie sie cieplutko i gratuluje wszystkim efektów buziaki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() waga rano, na czczo jest najdokładniejsza
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gobe, siłownia co 2 dzien, czyli 3 razy w tygodniu, trening calego ciala <na max, mocny wycisk> +streching do tego 2x w tyg gimnastyka sportowa wieczorami<drazki, rownowaznia, wolne...> 1xtydz basen kilka razy w tyg bieganie wieczorami <zazwyczaj z pieskiem, lub powrot z gimnastyki >no i zajecia nieszczesne na uczelni, czyli lekka atletyka, pilka reczna, nozna, gimnastyka. A dieta... Duzo miecha i warzyw . Do tego orzehcy, oliwa... pislki przed&potreningowe. Pochwale sie efektami za 3,5tygodnia. Robie cykl maly na spalaczu :P
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
sas, witaj
razem damy rade
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was!!!
Zadko zaglądam ale wybaczcie... praca,praca i jeszcze raz praca... Muszę Wam powiedzieć że nic tak nie motywuje do schudnięcia jak wypad na zakupy... Tyle tych lompków ładnych ale jak sie tu w nie wbić??? ![]() ![]() Kupiłam na lato ładną bluzeczkę czarną w białe groszki ale teraz moge pomarzyć żeby ją założyć ale myśle że zmotywuje mnie jeszcze bardziej...przysiegłam sobie ze tego lata ja ubiore... mam nadzieje... ![]() ![]() Ach... te ciuszki |
|
|
|
#1267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty w ciągu tygodnia ćwiczysz wiecej niż ja przez ostatnie 3 miesiące ale z tym już koniec, wzięłam się za siebie
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
cos mi nie wchodzi "wielocytuj";/
sas - pewnie, ze Cie pamietam!! Milo ze wrocilas, ja tez niedawno dojrzalam wreszcie do tego ze jestescie mi potrzebne No i jestem juz a powiedz no mi ile i w ile schudlas tam w Polsce?? Tak mi tez wlasnie ana mowila, ona tez z reszta schudla sporo sporo jak pojechala w odwiedziny tez bym tak chciala alejakos nie chce mi sie wierzyc ze na mnie zadziala. Boje sie ze wlasnie przytyje kiedy zaczne probowac tych polskich pysznosci:Ptruskawa - ale ci zazdroszcze, ze masz w ogole mozliwosc zeby tyle cwiczyc. Ja ni chyja*, nikt mnie na silownie czy basen nie zabierze ![]() ![]() a sama nie dojde bo to min pol h drogi stad (samochodem) eeeee.... lipnie
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
SAS witaj!!!
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
Takie studia stety/niestety... za to czasami naprawde jest ciezko, a znajomi nie rozumieja, ze jestem zmeczona "ty to zawsze jestes zmeczona" a ja do nich, a ponoscie sobie wielka torbe od 7 do 15 z ciuchami na basen, lekka, silke, dwoma bidonami, woda i jedzeniem...
ale przynajmniej mam te mozliwosc ![]() Zawsze Gobe zostaje bieganie ![]() Lece na jezyk *
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
Heeej, moje drogie.
Ale dzisiaj zgrzeszyłam! Trzy naleśniki zjadłam, dwa z dżemem i jeden z jabzem.
|
|
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
O Boże! Marashi czemu to zrobiłas???
teraz za mną chodzi taki wielki naleśnik z serem i woła... zjedz mnie!!! ![]()
|
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny xd
poczytałam sobie troszkę wasze posty i tez chciałabym się z wami tak odchudzać xd tylko brakuje mi motywacji.. ![]() Ale od jutra porządnie zacznę obiecuję~! [ehh żegnaj czekolado]Na razie przy wzroście 172 ważę 58kg jakbym miała 5kg mniej to byłoby super, a 10 kg to bosko.! Pozdrawiam dziewczyny , mam nadzieje, że teraz mi się uda |
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
GobE dziekuje za pamiec
![]() to milo..nio powiem ci, ze po 4 dniach pobytu w polsce spadlo mi 3kg....ale jak tu wrocilam wazylam juz kg wiecej niestetyA TERAZ tak jak pisalam 64-65 a pragne 60-61... ja prawie zawsze w polsc chudne i tam z reszta przez ostatnie lata na studiach bylam szczuplutka ehhh a teraz nie znosze tej anglii i juz nie moge sie doczekac powrotu teraz niestey musze zreyzgnowac z silowni- brak czasu i czasem motywacji, ale zaczynam skakanie na skakance i hula hop![]() ![]() cwiczonka w ofrodzie na swierzym powietrzu![]() gosiaczek010 DZIEKUJE
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie podobają Ci się jakieś części ciała,to ćwicz
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
I znowu zjadłam naleśnika.
Jeden dzień można sie poobżerać trochę. ![]() Idę ćwiczyć chyba. |
|
|
|
#1277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
Ech nie nadążam za wami:P Ile wy piszecie! :O
hehe ja to tyle nauki mam że w ogole nie mam czasu. No ale jutro już weekend Dieta jakoś idzie,jakoś bo przed chwilą zjadłam garść rodzynek Znowu coś czuję że w tym tygodniu nic nie ubyło. Już mam tego dosyć
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
Dianowe, wiec moze cos trzeba mzienic w diecie lub treningach?
Czasami naprawde niewielkie zmiany daja duze efekty![]() Ja konam i padam na ryjek, bylam jeszcze na solar sie wygrzac i prawie zasnelam:| Jeszcze jutro i weekend, sesja wisi w powietrzu... no i... ![]() za te nalesniky
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
justytynka - witam Cie serdecznie
kurcze motywacji to ty szukac tu mozesz ale do cwiczen chyba jak napisala agness51. Ja mam 173, zazwyczaj wazylam 58, w ciuchach;p no ale 58. teraz waze 66, no i zalamka. Mimo wszystko nie mam nadwagi no i nie wygladam jakbym miala. Chce schudnac bo zle sie czuje z tymi faldkami na brzuchu i cellulitem. Tylko i wylacznie to mi przeszkadza. W 58 kg bylo mi ok, tobie tez pewnie jest. Przy 53 z tym wzrostem zebra moglam sobie policzyc, nie moglam na siebie patrzec w lustrze.. paskudnie wygladalam. I wbrew pozorom, faceci wola zaokraglone kobietki a nie takie wieszaki - uwierz. Teraz to mi sie nawet czasem wydaje, ze bardiej sexy jestem z ta wieksza pupa;p hehe No ale mi przeszkadza wiec jej nie chce i "spalam" tzn staram sie![]() Jak cos Ci sie nie podoba w twoim cialku to cwicz!! Dzis pol dnia spedzilam na dworze z dzieciakami. Sloneczko przypiekalo, ale nie tak za bardzo a ramiona to mam tak czerwone ze glowa mala, no i szczypia;/ Smiesznie to teraz wyglada bo mialam bluzke bokserke i ramiaczka od stanika i takie ludki mi sie opalily;p dieta dzis, sama nie wiem jak, nie za dobrze, nie za zle. Ale dobrze sie czuje, przez te pogode chyba, no i nie siedzialam juz caly dzien w domu jak cala zime prawie;] Lece na kolacje, chyba tylko brokuly zjem, bo nic wiecej dobrego nie gotuja... Milej nocki moje Drogie
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzę te 8 minutes abs
![]() Dopiero od dziś wystartowałam z A6W, a jutro mam zamiar kupić hula hop. W sklepie widziałam taki jeansowy gorset tylko na talię, poprostu cudo! Będę ćwiczyła jak szalona, żeby w nim się bosko prezentować ![]() A może któraś z Was zna lub może polecić ćwiczenia na nogi, żeby je wyszczuplić, a nie nabić mięśniami? Czy w tym wypadku tylko streching? Czy na przykład rowerek w powietrzu i nożyce wyszczuplają?
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
Rowerek i nozyce to docelowo na brzuch sa
A i nie nabijesz nog miesniami, to nie jest takie latwe jakby sie wydawalo ronnim collemanem nigdy nie bedziesz![]() ![]() Ja juz po sniadanku, biegne na uczelnie 3h gymnastyki przede mna :| Jakos przezyje, pozniej przedteningowy i lece na silke na trening... i tyle na dzis z cwiczebnych. Moze wieczorem z psem, ale nie wiem czy sie na bieganie zbiore. Brzuszek coraz ladniejszy!! <jupi> Gobe, swiete slowa . Panowie nie lubia takich chudziutkich dziewczyn . Ja waze jakos 68teraz, chcialabym zejsc mhmm do 58-60, zalezy jak mi sie uda z bfs pobalansowac <body fat>. Jak mi sie uda zejsc nizej a nabrac miecha to ebde wiecej wazyc, a bede szczuplejsza. Dlatego nie waze sie przez te 4 tygodnie, ew. sie zmierze za jakis czas http://www.youtube.com/watch?v=IrQ2SvjzIOk kurcze, fajna piosenka, non stop slucham, wakacje w nozdrzach czuc :P ![]() Do uslyszenia
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
Dziś już mogę podać swoja wagę? bo niestety jutro od rana do nocy na uczelni. No to podaję rano stanęłam iii 60,8kg poprostu rewelka Moje spodenki w które nie mogłam się wcisnąć wreszcie zapiełam No ale mam jeszcze jedne spodnie i teraz dąże by je wcisnąć bo przecież moim założeniem była waga 57 ale teraz tylko wyćwiczyć brzuch najbardziej chociaż i będzie dobrze![]() No lece się wyszykować i na zajęcia. Miłego dnia
|
#1284 |
|
Wtajemniczenie
|
witam kobietki
![]() GobE - mam identyczny problem jak ty przy swoim wzroscie 173 waze ok64-65kg i teoretycznie waga jest oki i gruba tez nie jestem, ale ale zle sie z tym czuje...kiedys wazylam 62-61 i czulam sie rewelacyjnie i do tej wagi chce dotrzec tylko czy mi sie uda ehhh....mam nadzieje, ze skakanka i hula hop dadza efekty...a teraz do pracy-na szczescie dzis tylko 4 godzinki i weekend za pasem![]() udanego dnia dziewczynki buzka
|
|
|
#1285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
HEy ho!
![]() Aleście się rozpisały, a ja nie mam czasu posiedzieć bo muszę się do pracy przygotować ![]() Mam prośbę: mogłybyście mi polecić jakiś trening, który mogłabym wykonywać w domku bez przyrządów, mniej więcej co drugi dzień? Do poniedziałku chwilka: nadchodzi CZAS SPRĘŻENIA hehehe ![]() dzięki z góry i pozdrawiam
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć girl!
Mogę się do was przyłączyć? Chciałabym schudnąć jakieś 15 kg myśle I jakoś na poczatku kwietnia zaczełam sie odchudzac z South Beach Na razie srednio widze rezultaty Mam generalnie problem ze schudnięciem od początku studiów, bo w liceum nie było jeszcze takich fajnych porad w internecie - umówmy sie, kiedys internet dopiero sie czołgał No i skonczyło sie na głupim odchudzaniu, po którym przyszedł efekt jo-jo ![]() Jakis czas temu znowu zaczeło mi zalezec na tym, zeby dobrze wyglądac, dlatego co jakis czas pojawiam sie na wizazu, zeby sie zmotywowac
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, wiecie co, cos w tej Angli jest. Kiedyś siedziałam tam 3 miesiące i w sumie pracowałam od rana do wieczora, cały czas sie ruszałam, chodziłam do pracy na nogach kawał drogi - i przytyłam jakies 5 kg... Porażka, Zupelnie nie wiemdzialam o co biega. Chyba maja tam za duzo junk-food - tyle za ja np. zadny hamburgerów i tym podobny rewelacji nie jadam... W ogole mam wrazenie, ze zawsze za granice przybywa mi kilogramów...
|
|
#1289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może dlatego, że w tak gorących klimatach (nie mówię o Anglii w tym momencie ) jakoś w ogóle apetytu nie mam i ledwo co jem, a i głodna wcale nie jestem... wniosek z tego taki, że chyba powinnam na stałe zamieszkać gdzies, gdzie cały rok na okrągło ciepło jest
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
Hej. ;d
Właśnie zeżarłam trzy nalesniki. xD Muszę to spalić na rowerku. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

....

wystarczy Marzena 
>

ale z tym już koniec, wzięłam się za siebie 

*