|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
sama kochana prosiłaś.
![]() ja najbardziej wielbię ptasie i tiramissu
|
|
|
|
#1232 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie prosiłam. ;//
xD |
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze, to już je kasuje.
|
|
|
|
#1234 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
ostatnio rzadko tu wpadam ale jakoś tak brak czasu... Ale teraz już będę częściej, a przynajmniej się postaram
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Hyhy a ja weszłam w jedne z 3 par spodni które na mnie czekają
Pół godzinki na rowerku za mną i wieczorkiem spadam na dłuuuugi spacerek
|
|
|
|
#1237 |
|
Rozeznanie
|
a ja będę ćwiczyć przy pierwszej miłości
haha
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakaś epidemia.. hmm... HALOOOOOO ![]() dodaj ogóreczka kisoznego, pomidorka, zioła prowansalskie, cebulkę, ogórga gruntowego, rzodkiew, szczypior, co tylko chcesz
|
|
|
#1239 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=Marzeniatko;7318647]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z roweru, uff.
![]() Teraz czekam na serial, więc sobie poćwiczę trochę, a później naukaaaa. Dzisiaj chyba już nic nie zjem, bo nie ma nic ciekawgo w lodówce.. |
|
|
|
#1242 |
|
Raczkowanie
|
nisiulek - witam Cie serdecznie
ja wczoraj wrocilam, na dobre do watku Uwierz mi bylo latwiej jak bardziej sie tu udzielalam i czytalam komentarze dzewczyn. Po czasie jakos zwatpilam ze to cos pomaga no i pomylilam sie. teraz doceniam, dlatego tez zawitalam znow i bardzo sie z tego ciesze. Sama nie dalabym rady. Buziaczki kochane ![]()
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
Ale dzis dalam sobie wycisk na silce, ojojoj
![]() bebech juz bardziej plaski, spodnie tyci luzniejsze... kurde w 4 tygodnie musze byc lasencja ![]() ![]() a teraz... nie kce mi sie uczyc a na jutro tyle do roboty![]() sesja za pasem, i sobie palcem do tylka nie trafie ach, i co do wiesniakow, to nawet pare oliwek zmienia smak lub po prostu cebulka, jest ogrom mozliwosci! Na slodko, slono, cieplo, pikantnie, nawet sobie czasami taki domowy "danio" robie z twarogu
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
No nieee, zjadłam chlebek z dżemem. :P
|
|
|
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
nie ladnie!!teraz w nagrode 30min biegania
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
... własnie zjedzony kurczak z pomidorami, cebulka i orzechami wlasnie mnie moj luby wkurzyl na potege wlasnie ide na gimnatsyke sie pogymnastykowac własnie... ...zamiast edytuj dalam cytuj%)
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) tak 3) te sosy to sama chemia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
ajj. ;d widzę jak zawsze u Was świetnie. ;pp
a ja hm. ciekawa jestem, ciekawa ^ 12 czerwca sie dopiero okaże jak egzamin poszedł. ;d buu. ; (
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogę biegac, bo po chwili chce mi się wymiotować, koszmarnie się czuję do rana, nie mogę zasnąć..
![]() Właśnie mam przerwę w geografii, więc może sobie troszkę poćwiczę. ;d |
|
|
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
GobE
Brakuje tu ciebie Nie przejmuj sie, wrocisz do Polski to zobaczysz jak szybko stracisz te kilogramy. Ty przynajmniej masz jakies proporcje Plus do tego strasznie dlugie rece, wszystko ma za krotkie rekawy ![]() Wstaw lepiej te zdjecia ![]() Cytat:
3. sama chemia, jak juz ktos napisla. To wlasnie tego typu jedzenie jest najgorsze dla organizmu. Zupki z kubka, sosy z torebki itd. Nic prostszego zrobic sobie wlasny sos. Jaki lubisz? Zaraz ci cos wymyslimy
|
|
|
#1251 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zawsze jak Ty sie nie czujesz na siłach z egzmainem, nie oznacza to że jest on do bani a wręcz przeciwnieCytat:
Marashi. a rowerek? ![]() możę skakanka? jezeli duzo wazysz lub ciekzo Ci sie biegac narazie, tzn. nie lekko, nie rób tego, bo to bardzo obciąża stawy ;* pamietajcie po 30 minutach dopiero spala sie tłuszczyk ja nie ćwiczę, mam lenia. a co do włosków; kolor sie zmywa ![]() ![]() jak juz ktoś wspomniał, super. az kamień spadł z serca.![]() ja uciekam , pappa
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Witajdzie Dzubaki moje
Wróciłam!!Ostatnio moje życie przypomina jeden wielki bieg, a to tego biegu przyplątał się jeszcze nie działający w domu internet. Jak to mówią, że jak się wali, to wszystko na raz. Ale wróciłam i i nie ucieknę, bo się stęskniłam strasznie. Dietkowo - średnio, raz lepiej, raz gorzej. W sobotę mierzenie, po dwóch tygodniach i ciekawa jestem bardzo czy coś się ruszyło. Mam szczerzą nadzieję, że chociaż ciut. No nic, uciekam do pracki, odezwę się wieczorkiem. ![]() Buziaki
|
|
#1253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1)niestety jem jedną kanapkę pumpernikla dziennie, ponieważ to najłatwiej mi przygotować do pracy. A czy mogę smarować margaryną light (bogatą w omega 3&6 ![]() 3) sosów używam szczyptę, raczej nie robię wg przepisu. Ale co racja to racja- jeszcze bardziej się ograniczę, a jak skończą się te co mam w domu już ich nie kupię Jeszcze się tylko przywitam z Nowoprzybyłymi podziękuję Marzeniatku za przepisy (już w weekend skorzystam )Lesyeux co do farby wiem, bo sama taki kolorek noszę Ale dla mnie to, że się zmywa to minus PS> fotkę wrzuć a nie opis Lecę do pracy zaraz, do zobaczenia
|
|
|
#1254 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
koczylam wczoraj pisac swoja prace domowa. 2 eseje, 5 stron kazdy. Myslalam, ze szaleju dostane z tym...No ale mam to juz za soba, wiec teraz moze uda mi sie skupic bardziej na sobie. Od kilku dni mam nabrzmialy brzucho, ale tak wstretnie, ze nawet rano jak wstaje to az mi slabo i nie wiem co z tm fantem zrobic no sukienka byla bez rekawow, wiec pasowalaby;d Na "gorze" jestem taka mala.. ze widzisz jak sie pod biustem odklada.. material oczywiscie(szkoda, ze tylko pod biustem ) No i to zdjecie z soboty, nie podoba mi sie max, ale zalaczylam, coby Wam pokazac w czym tkwi problem, nie bardzo chyba widac, bo tych fald tluszczu na brzuchu nie widac;] spadam do pracy... Buziaczki ![]()
|
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() jak narazie się trzymam nieźle na słodycze w ogóle nie mam ocoty i nie obżeram się, jem regularnie małe porcje i o wiele lżej się czuje gadałam też z koleżanką i chyba zapiszemy się na fitness i siłownie, bo samemu w domu to nie bardzo chce się coś robic (choć wczoraj poświęciłam godzinkę nauki na rzecz ćwiczonek)pozdrawiam
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Orni - może smaruj np. serkiem homo naturalnym
do chleba idealny
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
powróciłam, po 6 godzinach męczarni w szkole..
wczoraj był 13 dzień south beach i jakoś tak niekorzystnie na mnie wpływał, ja nie wiem, taka caaały dzień głodna byłam. dzisiaj za to śliczna, wakacyjna pogoda w Łodzi, aż żyć się chce! ![]() póki co, zaraz zapewne wybędę gdzieś poza domek, a wieczorkiem znowu ćwiczonka. wczoraj nawet fajnie mi się ćwiczyło, 500 razy skakanka, 66 brzuszków, 10 skośnych brzuszków, bieg w miejscu, ćwiczenia rozciągające i takie tam ![]() teraz mam, kolejny ambitny plan! postanowiłam, nauczyć się z powrotem szpagatu. kiedyś umiałam, ale jak się ćwiczyć przestało to i się nie umie szpagatu teraz. sporo, żeście nasmoliły mnie wczoraj wieczorem i dziś nie było,a tu już tyle czytania.
|
|
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!!! troche zaniedbuje, rzadko wpadam ale jakoś czasu braknie...właśnie wróciłam z 3-godzinnego spaceru ze swoją córą, słonko świeci wiec trzeba korzystac, jutro wyjezdzam bo w sobote przyjęcie weselne więc od razu może się usprawiedliwię ze wagi raczej nie podam bo chyba czasu nie znajde na to
![]() ale żeby nie było ze sobie odpuszczam to chce powiedziec ze trzymam diete poki co i ćwicze na siłowni 3 razy w tyg bardzo intensywnie takze na straty mnie nie spisujcie pozdraiwam gorąco, witam nowe osóbki i gratuluje sukcesów |
|
|
|
#1259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U innych po 20 u innych po 30 a u innych po 5-10minutach, zalezy co ci w krwi krazy . Jesli zapasy cukrow zostaly juz wyczerpane i zaczynaja uwalniac sie WKT do krwi, to z nich organizm będzie czerpal energie![]() Gobe, tak, ale to woda poschodzila, teraz to roznie, nie waze sie
|
|
#1260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli mozna;p no i jak dieta.. jakas konkretna stosujesz?? czy tak poprostu ograniczasz co sie da?:P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

wystarczy Marzena 

hmm... HALOOOOOO

tzn może i wiem
nigdy nie byłam chuda, ale taka akurat i powoli powoli przybywało tu i tam, ale nigdy nie było tak źle jak teraz 
nie ladnie!!
Plus do tego strasznie dlugie rece, wszystko ma za krotkie rekawy