|
|
#451 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Chilli ja z całego serca polecam chirurgów
kości, zabójcze umysły, mentalista, słodkie kłamstewka, pokojówki z beverly hills, piękna i bestia, dr house.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) wyleciało ze mnie tak z pół szklanki wody i potem cały czas mocno się sączyło (musiałam użyć podpasek i często zmieniać). Więc stwierdziłam że to chyba wody i jedziemy na ip, ale położna mówiła w SR że jak nie ma się paciorkowca i wody nie są zielone, to żeby jak najdłużej siedzieć w domu (i żeby od odejścia wód dotrzeć do szpitala dopiero przed upływem 6h, chyba że są częste skurcze, ale ja nie miałam nic), więc zjadłam śniadanie, wzięłam kąpiel, ogoliłam się, umyłam włosy, wysuszyłam, wyprostowałam... I dopiero pojechaliśmy. Na ip dopiero chlusnęło zdrowo, podczas badania na fotelu... Lekarka stwierdziła że zostaję rodzić i dali mi jeszcze trochę czasu na porodówce, ale jako że te skurcze bardzo wolno i spokojnie się rozkręcały, a nie wiadomo było kiedy dokładnie te wody odeszły, to stwierdzili że musimy przyspieszyć i dali oxy... No i wtedy dopiero się rozkręciły
|
|
|
|
|
#453 |
|
MerDer 4ever
|
Haha jest to jakaś myśl ![]() Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#454 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Messengera podobno można mieć bez konta na fb, tylko na nr telefonu. Ja przerzuciłam się na whatsappa Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz oglądaliśmy 2 sezony Broadchurch na netflixie, ale byłam zawiedziona I ostrzymy zęby na nowy sezon Fargo
|
||||
|
|
|
#455 |
|
MerDer 4ever
|
Ehhh teraz siedzę na kanapie i tez mi twardnieje brzuch
ile tabletek magnezu na dzien bierzecie?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smiac mi sie chciało jak moj tz mi sie oswiadczyl to bylo we wakacje i przyszłam w październiku na zajecia koleżanka zobaczyła że mam pierscionek i pyta nie widziałam informacji na fb że się zareczylas. Ja do niej że nie zamieszczam takich informacji a ona do mnie ja tam wszystko zamieszczam. Jej fotki to m.in. odszczelila się w szpilki krótkie pordki i pozowała przy kuchennym sprzęcie który kupili. Jak się urzadzilismy to mąż się śmiał czy też ma mi taką fotkę strzelić. Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-04 o 11:14 |
|
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
ja przy Bartku nie miałam w ogóle straszakow , przynajmniej ja ich nie odczuwałam. Teraz brzuch twardnieje tylko przy za dużym wysiłku , magnezu nie biorę w ogóle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Coś w stylu "mniej żryj głupia babo" Niedługo to brzuch zasłoni mi wyświetlacz wagi Cytat:
Ja biorę 3 razy dziennie Magnezin comfort Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#461 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
chociaż może nadrobię kiedyś jak będę się nudzić ![]() Ja biorę jedną tabletkę rano ale chyba muszę zwiększyć bo też zaczynam mieć skurcze Dzisiaj zapytam gin.---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- A jaki bierzesz? Cytat:
Ja mam Magne B6 |
||
|
|
|
#462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- A nie powiedziała jak to zrobić?
Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-05-04 o 11:26 |
|
|
|
|
#463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A i mam np w znajomych osobę, której nie znam, ale lubię oglądać jej posty o kotach. Na instagramie tez mam polubione kocie profile. Cytat:
Potem na tej mniejszej tez raz zapomniałam wciąć magnez i w nocy znowu mega skurcze zaczęły mnie łapać. Teraz zeby sie tego pozbyć biore jeszcze większą dawkę plus zaczęłam pic wapno musujące. Po 2 dniach widzę ze jest lepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#464 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już po mała prawie 1,5 kgCytat:
Tez dostałam awans i podwyżkę chwile przed ciaza
|
||
|
|
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez teraz kupiłam Magnezin Comfort ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Super! Ładna waga Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#466 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale to i tak jest męczące, bo i tak zaboli, a mam ich sporo :/Dziękuję |
||
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#469 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio wymyslila sobie ze nie pije herbaty to mi nie zrobi nic do picia.. nie wiem skad ona bierze te pomysly 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#472 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Cytat:
haha oby obyło się bez kontroli ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam FB polokwidowałam moje konta, bloga (strone) też... wczoraj nawet miałam rozmowę z przyjaciółką, ktora mnie pyta czy mie planuję wrócić na FB? Mówię, ze raczej nie i spytałam czy coś mnie wyjatkowego omija...? To usłyszałam, ze tak! Bo nie,widzę co fajnego robią na codzień
. To odpowiedziałam, zeby w takim eazie czesciej sie ze mna kontaktowała i mnie informowała... skoro to rak fajne i wazne sprawy, którymi warto sie dzielić. To usłyszałam, że nie ma na to czasu, no cóż na fb ma a napisac do.mnie nie? Trudno... ja żyję w realu ... masakra, zdziwiła mnie mega! I dodała, ze tak samo ona może mi zarzucić że gdybym się bardziej interesowała to bym założyła żeby sprawdzać co u niej, bo ona codziennie fajne rzeczy robi... Świat i ludzkie myślenie mnie rozwala...serio! Tez tak.błądziłam kiedyś, ale jest mi bez tego mega dobrze i oczywiście jestem teraz "dziwna" Taedio Ja biorę magnez w proszku 3x dziennie ok 400-600 mg wychodzi. Wapno też piję ( bo od poczatku ciąży skóra mnie swędzi jak.wiecie) Chilli a oglądałaś Breaking bad? No i.my Soprano teraz skończyliśmy... fajny ![]() Kupiłam sobie w ciuchlandzie sukienkę :/ chyba? Ale z zamysłem wzięcia jej do szpitala, ale jest tak fajna że spokojnie mogę ją założyć w czerwcu na spacer pod dom, czy po domu śmigać i dobrze wyglądać, wdety kiedy już tylko plandeka, będzie na mnie pasować Metka jest nowa i całe 18 zl karmić dam radę na luzie bo dekolt spory i elastyczny Ale z boku to już jestem olbrzymia ![]() 1493891569550.jpg 1493891754494.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#474 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślę ,że też będę mieć podobnie bo twardnienia miałam kilka razy tylko jak się przerobiłam a teraz 33 tc i nic i oby tak zostało ![]() Cytat:
Cytat:
taedio chirurgów też oglądałam ale wieki temu teraz czasami włączam na foxie jak lecą ale chyba jestem w tyle za bardzo bo nie kumam wątków. A co do reszty to po tytułach wnioskuję ,że nie dla tżta ja lubię różne oglądać seriale ale z nim najbardziej kryminalne ,sensacyjne itp na te kości czasami rzucę okiem ale jakoś mega mnie nie wkręca. Kciuki za wizyty dzisiejsze i szyjki !!
wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2017-05-04 o 12:01 |
|||
|
|
|
#475 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Super kieca! I super w niej wyglądasz! ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Mała! Bardzo fajna. W szpitalu powinna sie tez sprawdzic.
Co do seriali - moje ulubione to Dexter, Breaking Bad i Czas Honoru. Wczoraj obejrzeliśmy z TZ dwa odcinki nowej serii Prison Break. Sceptycznej do tego podchodziłam, ale nawet wciągnął. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wybraliśmy z mężem pościele co myślicie?
Nasze maleństwo będzie musiało pokochać misie. Mąż zadecydował żeby brać obie z ochraniaczami jak komplet to komplet i do tego takie samo prześcieradła chyba nie za dużo tego? no i czy teściowej będzie się podobało
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
My chwilę oglądaliśmy, Lucyfera...ale nie dociągnęliśmy :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wybraliśmy z mężem pościele co myślicie?
Nasze maleństwo będzie musiało pokochać misie. Mąż zadecydował żeby brać obie z ochraniaczami jak komplet to komplet i do tego takie samo prześcieradła chyba nie za dużo tego? no i czy teściowej będzie się podobało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

kości, zabójcze umysły, mentalista, słodkie kłamstewka, pokojówki z beverly hills, piękna i bestia, dr house.. 

) wyleciało ze mnie tak z pół szklanki wody i potem cały czas mocno się sączyło (musiałam użyć podpasek i często zmieniać). Więc stwierdziłam że to chyba wody i jedziemy na ip, ale położna mówiła w SR że jak nie ma się paciorkowca i wody nie są zielone, to żeby jak najdłużej siedzieć w domu (i żeby od odejścia wód dotrzeć do szpitala dopiero przed upływem 6h, chyba że są częste skurcze, ale ja nie miałam nic), więc zjadłam śniadanie, wzięłam kąpiel, ogoliłam się, umyłam włosy, wysuszyłam, wyprostowałam...

jest to jakaś myśl
jakie seriale oglądacie ?ja właśnie czegoś szukam wkrętliwego
ile tabletek magnezu na dzien bierzecie?

A nie powiedziała jak to zrobić?
jeszcze tyleee czasu. Boję się swojej wagi, bo w domu już nie wchodziłam po ostatnim ważeniu
mała prawie 1,5 kg
ogolnie, że warto sie odwoływać, jest na to 30 dni. Sprawa może tez trafić do sądu ale wtedy postępowanie trwa 2 lata i jak wygramy to dostaniemy pieniądze ale oczywiście bez żadnych odsetek :p mówili, że najgorzej jak nagle przed zajściem w ciąże dostanie sie podwyżkę itp chociaż babeczka (adwokat) podkreślała, że to nie jest tak, że kobieta w ciąży nie może dostać podwyżki
ale to i tak jest męczące, bo i tak zaboli, a mam ich sporo :/
Mam nadzieję że gin coś doradzi