Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-24, 23:05   #4771
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

wzielam sie za mycie pedzla lajner nie chce z niego zejsc nic nie pomaga, nic i cale rece mam czarne

ja mam ochote na taka piateczke... mozna do nich wkladac wosk do brwi? to by mnie pasilo
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 23:13   #4772
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Czyli jednak skorzystałaś cos na tej wizycie
Tak . Mam fajowy błyszczyk i ochotę na kilka innych rzeczy, no i na dobre szlag trafił mój odwyk (a niebawem i portfel) . Prócz tego poprawiono mi samopoczucie komlementując moją "bardzo wypielęgnowaną" cerę . Nawet jeśli było to kłamstwo, to i tak miło było usłyszeć.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

wpadlam w biochemie po uszy
Ja się zastanawiam . Dziewczyny polecały mi na wątku o Effaclearze jakieś mazidła z BU zamiast gotowych kwasów. Wzięłabym bez wahania, ale jakoś tak jak myślę, że musiałabym to robić sama, trzymać w lodówce . To się raczej nie sprawdzi przy moich licznych i częstych wyjazdach. Ale kto wie.

Od wtorku smaruję się znów balsami brązującymi i kładę samoopalacz na twarz. No jakaś nienormalna jestem, nie mogę się zdecydować blada czy opalona?
W temacie, zapomniało mi się o nowej tubce filterka, jutro wydobędę resztkę z tubki i muszę pognać do apteki po nowy, tylko nie wiem który , jak znam siebie wezmę jeszcze tonik, bo mi się kończy i parę innych pierdół, a portfel już kwiczy .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 23:29   #4773
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
I jaki odcień? Nie masz wrażenia, że on jest różowy? (dla mnie wszystkie Lu są)
Trochę tak wygląda w opakowaniu, ale nie miałam czasu się nad tym zastanowić, a teraz moja zdolność ocenna jest nieco zaburzona procentami.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja też właśnie rozstałam się z TŻem, po 4 latach. I to chyba na dobre.
Na dodatek teraz, tuż przed maturą, jak mam tyle innych zmartwień..
ice,
Oj, współczuję, no i wiem, co czujesz.

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Ice, Em...
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Ice, Em - bardzo mi przykro. Wiem co przeżywacie.
Dzięki dziewczyny.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 23:30   #4774
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
MagJa no źle zrozumiałam Ja normalnie dostałam wyciąg, mam termin płatności do jutra, wystawiony jak zwykle na początku miesiąca, transakcje od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca.
Aaa, bo ja pokręciłam. Jest tak jak mówisz. 25-ego jest termin spłaty, a nie wystawiania wyciągu.

Cytat:
Ja też właśnie rozstałam się z TŻem, po 4 latach. I to chyba na dobre.
Na dodatek teraz, tuż przed maturą, jak mam tyle innych zmartwień..
em, trzymaj się
Może to i dobrze, że matura przed Tobą. Przynajmniej nie będziesz miała czasu na dołujące myślenie.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
em Co to się dzieje z tymi facetami?
Właśnie Ja się dzisiaj z moim pożarłam strasznie I teraz odreagowuję przed kompem

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Za to na koniec odkryłam genialnego fryzjera pod moim domem ( że też ne trafiłam tam wcześniej ). Pani doprowadziłami głowę do ładu po ostatniej niefortunnej przygodzie. Zrobiła przedziałek na drugim boku i zaczesała włosy lekko po skosie nad oko. Mam pełniejszą i bardziej twarzową fryzurkę. Jestem zachwycona , tym bardziej, że cała przyjemność kosztowała mnie... 20 zł z napiwkiem .
Wow, no proszę. Nie dość, że rewelacja, to jeszcze taniocha.
Ja się teraz przymierzam do wizyty u jakiegoś fajnego fryzjera, co to się na lokach dobrze zna i specjalną techniką podkręślającą skręt je strzyże. tulipanna polecała na fryzjerskim i jak w końcu moja galopująca skleroza mi na to pozwoli, to zadzwonię i się umówię na czerwiec. Podobnież takie terminy są - 1-1,5mies. No i wcale nie tak dużo, jak na Kraków, za strzyżenie bierze, bo jakieś 60zł. A strzyże się tak tylkoraz na pół roku

Cytat:
Bo podobno to jest tak, że te miseczki niby do B, ale one zwiększają swój rozmiar razem z numerkiem obwodu na metce.
Hmmm, ciekawe Ta ja chyba musiałabym mieć u nich pewnie jakieś 140B, żeby to B było wystarczająco duże. Tylko wtedy obwód mogłabym sobie 2 razy wokół ciała owinąć

Cytat:
No i potestowałam na skórze CK- porażka jedna nuta trawiastego owświeżacza od kibla Zadnej mięty, żadnyhc owoców, bleee...
A ja się upewniłam w przekonaniu, że je chcę. Na mnie są świeże i orzeźwiające, takie cytrusowo-miętowe, pod koniec trochę leśne. Świetne

I teraz kupić w S. czy nie kupić

Cytat:
Czemu drogie 20 zł za koszulkę to dużo? Mogłybysmy na pół znowu wziąć
Bo i tak takich nie potrzebuję. Nie widzą mi się jako koszulki do chodzenia ot, tak, a pod spód wolę zwyklejsze, gładkie.

Cytat:
Teraz se przypomniałaś z tego copamiętam to była dobra, ale Ty masz chyab suchsze dłonie niż ja
Ano teraz, bo ja poczyniłam takie zapasy kremów do rąk, że ten ciągle czeka na swoją kolej. I jeszcze pseudo-szybkoschnący z Neutrogeny mam prawie cały. Tyle że on mi nie pasi, za słaby jest. I właśnie tego samego obawiam się po Balei

Cytat:
Jadłyscie kiwimuffins?
Dostałam od MagJi, pyyycha więc nie cały dzien miała pechowy
Wcale nie takie pyszne wg mnie. Dobre, ale bez rewelacji. W razie czego służę przepisem, bo ten który rzyrafka wygooglała i przetłumaczyła, sama trochę zmieniłam.

Cytat:
Ziz, to całe niezdecydowanie to jets przez te wszystkie odwyki odzwyczaiłysmy się od podejmowania takich decyzji no i teraz klops
Też myślę, że w tym tkwi przyczyna. Odmawianie sobie przyjemności kosmetycznych sprawiło, że w naszych mózgownicach od razu zapala się czerwone światełko i świta myśl "Przecież Ci to niepotrzebne, bo..."
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 23:32   #4775
zizou
Zakorzenienie

ice a jaki masz odcien?

MagJa
podaj przepis musze przygotowac troche dobroci na przyslzy tydzien, w czwartek wolne, moje urodziny wiec rodiznka sie zejdzie i musze miec cos na zab
Stary 2008-04-24, 23:34   #4776
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice a jaki masz odcien?
Mam 06.
Stary 2008-04-24, 23:36   #4777
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mam 06.
06 dla mnie to piekny bez, z lekka domieszka zolci. cudny kolor, bez grama rozowego za to 01 to swineczka
Stary 2008-04-24, 23:39   #4778
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
06 dla mnie to piekny bez, z lekka domieszka zolci. cudny kolor, bez grama rozowego za to 01 to swineczka
W sephorowym świetle 01 wydawał mi się czystym beżem. 06 dopiero mam zamiar dokładniej obejrzeć i określić kolor.
Stary 2008-04-24, 23:42   #4779
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
W sephorowym świetle 01 wydawał mi się czystym beżem. 06 dopiero mam zamiar dokładniej obejrzeć i określić kolor.
w sephorze jedynka juz w pudeleczku zalatywala mi rozem, na dloni wybilo mi swinke totalnie 06 maziam sie od dwoch tygodni, kolorek bajeczny
Stary 2008-04-24, 23:47   #4780
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa podaj przepis musze przygotowac troche dobroci na przyslzy tydzien, w czwartek wolne, moje urodziny wiec rodiznka sie zejdzie i musze miec cos na zab
Kiwimuffins

Suche:
3 szkl. mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2/3 szkl. cukru
małe opakowanie cukru wanilinowego

Mokre:
2 jajka
pół kostki rozpuszczonego przestudzonego masła
pół szklanki mleka
4-5 zmiksowanych kiwi

W przepisie było, żeby najpierw połączyć jajka z cukrem i tłuszczem i tak też zrobiłam. Potem wrzuciłam kiwi, no i całą resztę. Piekłam w 200'C jakieś 20min, sama nie wiem. Wyszło mi tak 15 szt., a dałoby radę i 16, więc można by te proporcje okroić, żeby wychodziło 12.

W oryginale zamiast masła była 1/4 szkl. oliwy, zamiast cukru wanilinowego 1/4 łyżeczki esencji waniliowej, no i zamiast 2/3szkl. cukru pół szklanki. I 4 kiwi. Ale że kiwi były małe wzięłam 5, a że kwaśne, to trochę więcej cukru. No i kazali je posypać z wierzchu cukrem z przyprawami, ale nie wiem z jakimi przyprawami, bo link posiałam i nie chce mi się szukać

Jako że 3szt. nie chciało mi się piec samych, to jeszcze w oparciu o przepis na muffiny z nutellą z cincin, zrobiłam podbne, tyle, że bez kakao i z normalnym cukrem, nadziewane konfiturą porzeczkową. Dooobre wyszły
Stary 2008-04-24, 23:49   #4781
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
wzielam sie za mycie pedzla lajner nie chce z niego zejsc nic nie pomaga, nic i cale rece mam czarne

ja mam ochote na taka piateczke... mozna do nich wkladac wosk do brwi? to by mnie pasilo
wosk mozna wkładac do piatek i trójek ja jeszcze pdzla nie umyłam, na razie onbędzie słuzył tylko od tego linera a z oczy dobrze mi zszedł płyniem garniera.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Właśnie Ja się dzisiaj z moim pożarłam strasznie I teraz odreagowuję przed kompem

Też myślę, że w tym tkwi przyczyna. Odmawianie sobie przyjemności kosmetycznych sprawiło, że w naszych mózgownicach od razu zapala się czerwone światełko i świta myśl "Przecież Ci to niepotrzebne, bo..."
Tylko nie klikaj za dużo
Własnie, gdzies poznikały te wcześniej niezbijalne argumenty, że "muszę to mieć koniecznie"
Cytat:
MagJa podaj przepis musze przygotowac troche dobroci na przyslzy tydzien, w czwartek wolne, moje urodziny wiec rodiznka sie zejdzie i musze miec cos na zab
http://www.astray.com/recipes/?show=...muffins%20%231

tu oryginał a co z nim MagJa zrobiła to nie wiem do końca
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 23:53   #4782
zizou
Zakorzenienie

dzieki ja kiwi uwielbiam, luby nie cierpi... zrobie dla siebie z 1/4 porcji
Stary 2008-04-25, 00:08   #4783
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja też kocham ten owoc Jast taki... zielony
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 00:10   #4784
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Dzisiaj sobie kupiłam śliczny lakier do paznokci, Sally Hansen, za jedyne 9 zł!
A ma tak boski kolor i jest poprostu super
Ale jestem happy
Stary 2008-04-25, 00:13   #4785
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
i tak fajnie sie je przeciac na pol i wydlubuje lyzeczka no i tak wlochata skorka
Stary 2008-04-25, 00:15   #4786
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko nie klikaj za dużo
Tylko jeden staniczek. Sportowy. Wyglądany od dawien dawna. Stary jest już za ciasny trochę, a i inszy stanik właśnie sprzedałam na All, więc zakup w pełni usprawiedliwiony. Wyrzutów sumienia niet

Cytat:
Własnie, gdzies poznikały te wcześniej niezbijalne argumenty, że "muszę to mieć koniecznie"
Dokładnie.
Ja sobie właśnie wybiłam z głowy zakup CK Summer w promocji S. W UK w Bootsie kosztują normalnie 25 funciaków, więc jakieś 120zł, a nie 175zł jak u nas. Jak nie będzie ich w San Marino, to siostra z UK przywiezie

Cytat:
http://www.astray.com/recipes/?show=Kiwifruit%20muffins %20%231
Cytat:

tu oryginał a co z nim MagJa zrobiła to nie wiem do końca
Zapomniałam jeszcze wspomnieć o pominięciu cytryny. Ale te kiwi wyjątkowo kwaśne były, więc cytryna była zbędna.

Cytat:
dzieki ja kiwi uwielbiam, luby nie cierpi... zrobie dla siebie z 1/4 porcji
One jak dla mnie są za mało kiwiowe, za mało wyraziste. Szkoda, że nie istnieje aromat kiwiowy.

Cytat:
Tyż lubię, ale jednak wolę kiwi niż kiwimuffins.
Stary 2008-04-25, 08:00   #4787
Estella
Zakorzenienie

Majtki z oysho były po 11zł, piżamka chyba 39zł, więc raczej nie drogo. Mam zamiar tam wpaść po kilka par majtek - za to La Senza zrobiła się droga, a szkoda, bo majtki z najnowszej kolekcji sa śliczne. Kiedyś, gdy otworzyli pierwszy sklep w Wwie, mieli duzo fajniejsze kolekcje.

Duże są te linery Inglota?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 08:07   #4788
isa666
Zakorzenienie

zizou daj znać jak się sprawi maseczka truskawkowa
Bo mnie też kusi parę rzeczy z BU(m.in. hydrolat różany, olejek myjący do twarzy o zapachu pomarańczowym i to masło kawowe mi się też podoba ).
Stary 2008-04-25, 09:17   #4789
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Witam
Wczoraj przeprowadziłam w nocy dłuuuugą rozmowę ze swoim juznietezetem. Przyznał się do wszystkich kłamstw i zdrad, o jakie dotąd go tylko podejrzewałam i wiecie co, zamiast się zdołować, poczułam takiego powera, jak już dawno . Lala, z którą sypiał nie dość, że sporo starsza ode mnie, mała, pokraczna, z wysuszoną na wiór skórą po nałogowym smażeniu w solarium, w dodatku z wiecznie opuchniętą twarzą i poniekąd problemem alkoholowym, to jeszcze tzw. pogotowie seksulane opola . No i goopia jak but z lewej nogi (jej mąż jest policjantem, pracuje na tym samym komisariacie, co moja kumpela i choć nie cierpię plotek, na jej temat słyszałam sporo), za to z tak wysokim mniemaniem o sobie, że ho ho! Kazdej życzyłabym tak dobrego samopoczucia.
Beczał mi do słuchawki, choć nawet nie przepraszał, bo i tak nie uzyskałby przebaczenia, za to wiem, że puszczał się z nią bo była zawsze chętna, pod ręką i nie stawiała wymagań. Faceci jednak myślą tylko jedną częścią ciała . Wiem, że żałuje, ale cóż co się stało...
Ja mam tę satysfakcję, że nie była to lawstory na boku i ulżyło mi, że taka przepraszam z określenie, nieatrakcyjna wywłoka. Swoją drogą nie dziwię się już jej mężowi, że patrzeć na nią nie może, a trzyma pod swoim dachem tylko dlatego, że lala bez niego wylądowałaby pod mostem.
Przepraszam, za te wynurzenia, ALE MI ULŻYŁO .

Stary 2008-04-25, 10:17   #4790
isa666
Zakorzenienie

No to już wiesz, że nie był ciebie wart I dobrze, że się nie załamałaś tylko dodało ci to siły.

A ja już nie mogę co mi za oknem wyprawiają Remontują całą drogę na odcinku jakichś 20 km, bo poszerzają asfalt, robią pobocza, naprawiają mosty i wogóle co kawałek stoi jakaś maszyna i dłubie w asflacie Nawet człowiek nie może spokojnie przejść a samochody co chwilę tylko hamują z piskiem opon na widok kolesia machającego lizakiem. I znów leciała karetka(wczoraj chyba ze 2 razy), pewnie ktoś się wbił w te dziury i pachołki na drodze, bo jeżdżą tu u mnie jak wariaci
A ja się właśnie teraz wiosną chciałam uczyć jazdy autkiem a tu I tak do 2012 roku aż nie skończy sie remont
EDIT: Kurka i jeszcze mi tramwaj 22 zabrali i nie jedzie na Grzegórzeckie Cholerne remonty!
Stary 2008-04-25, 10:41   #4791
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Duże są te linery Inglota?
5,5g
Cytat:
Bo mnie też kusi parę rzeczy z BU(m.in. hydrolat różany, olejek myjący do twarzy o zapachu pomarańczowym i to masło kawowe mi się też podoba ).
ja mam trzy hydrolaty i serum. serum dzis ukrece, maseczke dzis naloze po raz pierwszy a hydrolatu uzylam wczoraj i jestem zachywcona na maslo kakaowe mam niestety uczulenie
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
(...)
przepraszam ze tak z grubej rury ale... pieknie to opisalas
Cytat:
EDIT: Kurka i jeszcze mi tramwaj 22 zabrali i nie jedzie na Grzegórzeckie Cholerne remonty!
to, co sie dzieje przy grzegorzeckim to masakra. ostatnio bladzilam, samochodem nie mogac normalnie wjechac do kazimierza
Stary 2008-04-25, 11:00   #4792
isa666
Zakorzenienie

ziz mnie te hydrolaty już od dawna męczą, ale ciągle gdy sobie obiecuję, że zamówię to i tak jakoś w końcu wychodzi, że kupuję jakieś inne mazidła w drogerii A ten różany chyba by mi przypasił, bo ja lubię różane aromaty w kosmetykach

Ja przez to Grzegórzeckie dziś muszę się 3 razy przesiadać: z busa w tramwaj a potem z tramwaju w autobus Chyba se kupie helikopter
Stary 2008-04-25, 11:32   #4793
tigresska
Zakorzenienie

Hej dziewczyny! Jestem tu u Was pierwszy raz ale biorąc pod uwagę zawartość mojej szafki gdzie 3/4 to kosmetyki do wlosów i nie tylko to chyba spełniam warukni tego wątku w kazdym razie z ogromną przyjemnościa będę tu do Was zaglądać
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 12:23   #4794
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Hydrolat roznay z BU jest niezly ale smiem twierdzic,ze z Mazidel lepszy i wiecej rozy w rozy (mam fiola na punkcie roz);olejek myjacy pomaranczowy jest REWELACYJNY-wlasciwie odstawilam inne myjadla i zostalam tylko przy nim,wydajny-starcza na ok 2 m-ce,mam ochote zrobic sobie nastepny sama
Maslo kawowe polecam dla milosniczek zapachu i aromatu kawy -wyprobowalam na twarzy i ciele,zaluje ze sa tak male pojemnosci no ale trudno....w kazdym razie masla TBS moga sie schowac

Poki co w nocy zlozylam zamowienie na Mazidlach ale BU jest nastepne w kolejnosci i dumam tez nad maseczka truskawkowa i maceratem z owocow lesnych.

Hydrolaty uwielbiam nalogowo i nie moge sie doczekac nowosci na Mazidlach.
Stary 2008-04-25, 12:35   #4795
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Hydrolat roznay z BU jest niezly ale smiem twierdzic,ze z Mazidel lepszy i wiecej rozy w rozy (mam fiola na punkcie roz);olejek myjacy pomaranczowy jest REWELACYJNY-wlasciwie odstawilam inne myjadla i zostalam tylko przy nim,wydajny-starcza na ok 2 m-ce,mam ochote zrobic sobie nastepny sama
Maslo kawowe polecam dla milosniczek zapachu i aromatu kawy -wyprobowalam na twarzy i ciele,zaluje ze sa tak male pojemnosci no ale trudno....w kazdym razie masla TBS moga sie schowac

Poki co w nocy zlozylam zamowienie na Mazidlach ale BU jest nastepne w kolejnosci i dumam tez nad maseczka truskawkowa i maceratem z owocow lesnych.

Hydrolaty uwielbiam nalogowo i nie moge sie doczekac nowosci na Mazidlach.
Ja pokochałam produkty z BU. Zapach peelingu korzennego zawsze sprawia że mam ochotę go zjeść
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 13:27   #4796
truheart
Zakorzenienie

Ice, Em trzymajcie się dziewczyny, z czasemw szystko się ułoży
Ja dzisiaj już 3 razy przypedałowałam do pracy na rowerku, jestem z siebie dumna, oby ten zapał trwał całe lato dziś jest tak pięknie, że jechałam w samym krótkim rękawku. Ach wiosna!
U mnie w sms od S tez jest końcówka nr 755...wczoraj zanabyłam letnią limitowankę mojego ukochanego Issey Miyake L'Eau D'Issey.
Zastanawiam się teraz czy można skorzystać z tej promocji więcej niż jedne raz? W sumie w sms nie ma informacji o tym tylko do kiedy jest promocja..
Przechodząc wczoraj obok TBS widziałam promocję -20% na pielęgnację
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 14:09   #4797
joanaros
Zakorzenienie

Właśnie złamałam mój odwyk, możecie bić. Kliknęłam odsypki Maca na all, a miałam to zrobić dopiero w maju
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 14:31   #4798
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Zastanawiam się teraz czy można skorzystać z tej promocji więcej niż jedne raz? W sumie w sms nie ma informacji o tym tylko do kiedy jest promocja..
jasne ze mozna mzoesz ile razy chcesz w ciagu tych trzech dni dzis na mojego przysposobionego smsa szalala moja rodzicielka nie bylo problemow, sprawdzania numeru oferty czy cus - poszlo gladko, pani nabila rabat bez patrzania w moj telefon

edit: zmacilam serum - naloze wieczorem, zobaczymy, co to za cudo teraz mam na twarzy maseczke rozrobiona z hydrolatem migdalowym. alez to smierdzi ciezko sie rozrabia no ale mam nadzieje, ze dzialanie wynagrodzi mi te wszystkie dyskomforty

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2008-04-25 o 16:40
Stary 2008-04-25, 16:57   #4799
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Ice, Em trzymajcie się dziewczyny, z czasemw szystko się ułoży
Dzięki, mam nadzieję, że się ułoży.

Poszłam dzisiaj do S. skorzystać z promocji, ale jakoś nie sprawiają mi teraz zakupy za wiele radości. Najpierw chciałam puder Benefit Georgia, ale oczywiście go nie było, potem myślałam nad brązerem Hoola, ale nie mogłam się zdecydować, czy chcę kolejny brązer. Potem chciałam kupić błyszczyk Clinique Full Potential, ale przypomniałam sobie ile mam nowych i prawie nowych błyszczyków, więc odpuściłam. Stwierdziłam, że w takim razie kupię sobie maczka Almond Blossom, ale oczywiście była tylko jedna sztuka w pudełeczku z przerwana taśmą, którego nie dało się otworzyć bez zniszczenia, żeby sprawdzić, czy w środku wszystko ok.
Poszłam do innej S. po niego, ale jak tam doszłamn, to już nie chciałam go kupować.

Spodobała mi się za to woda toaletowa Aqua Allegoria Figue Iris. Może jutro po nią pojadę, bo jak nie to chyba zmarnuję tę promocję.
Stary 2008-04-25, 18:12   #4800
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Ze też ja nie mam w pobliżu S
Za to wybieram się niebawem do SP, obczaić te promocyjne zapachy. Jeśli ktoś zdecyduje się na wspólny zakup wezmę Skin, jeśli nie to chyba zaryzykuję Wild'a.
Mam ochotę na jakąś nowość, a dwa że stan moich flakoników przez ostatnią zakupowo-perfumową abstynencję uległ znacznemu uszczupleniu i jak na złość najwięcej zostało uwielbianego przez mojego jużnietezeta (prawie cały 50 ml flakon) Deep Red'a.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości