|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Cytat:
kupilabym tez mamie jesli sa jakies ciemne kolory.
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Przytargałam właśnie ze sklepu szampon Barwa z czarną rzepą(śmierdzi strasznie
), żel pod prysznic Dove z grejpfrutem i trawą cytrunową(ładnie pachnie) i nowy antyperspirant Rexony Calming do skóry podrażnionej po goleniu
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro chyba zrobie zdjecia mojej kolorwki - mala akutalizacja by sie przydala
kilka rzeczy doszlo do moich zbiorkow od ostatniej sesji
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, uwielbiam szampony z rzepa! Smierdza, to prawda, ale mozna sie przyzwyczaic. Ciekawa czy Barwa pachnie mocniej niz Joanna?
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
postaram sie przegladam sobie majowa urode, pisza o masle TBSu. jaka cene podali? 24,90/200ml
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ziz ja też czekam niecierpliwie na fotki Twej kolekcji
|
|
#4748 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żółty kochałam rok i 2 temu, a w tym doszłam do wiosku... że mnie pogrubia Mam taka tyci sukienkę na lato, bawełna, ale ona raczej na plaże bo tyłek mi ledwo zakrywa...Turkus pokochałam w tym roku, mam śliczny t-shirt z Promoda z kokardką a wczoraj nabyłam ostatnią sztukę z mango (99 zł za koszulkę )Ziz ładnie opisała Logonę, trza nabyć Cytat:
![]() Mi patrzyloi namiętnie w numer oferty jak miałam od Ciebie smsa Ale chyba tak tylko, dla zachowania pozorów patrzą.Cytat:
![]() Cytat:
Maluje tak czasem oczy - baaaardzo fajny zestaw Cytat:
![]() Cytat:
--- Mam zjazd regionu centrum dzisiaj, szalony dzień .... |
||||||
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
pakosto dzis wysle list do Ciebie
wybacz ze tak pozno, ale mi sie zapomnialo zupelnie takze w poniedzialek powinien byc kupilam dzis jeden kostium, ale jutro pojde po drugi, w takie ciapki dajace po oczach
|
#4750 | |||
|
po prostu Em :)
|
Mam taki sam, więc chyba to nie ma znaczenia.
![]() Cytat:
Cytat:
Z jakiego jest działu?Cytat:
Ja też właśnie rozstałam się z TŻem, po 4 latach. I to chyba na dobre. ![]() Na dodatek teraz, tuż przed maturą, jak mam tyle innych zmartwień.. ice,
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
em sciskam
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
em
Co to się dzieje z tymi facetami? ![]() ----- Te spinki z kwiatuszkami też widziałam(w Kaziu były żółte i turkusowe i chyba te turkusowe sobie sprawię + tego dużego kwiata z gumką, bo mi się takie wielkie kwiaty podobają
|
#4753 | ||
|
Zadomowienie
|
Paul Sagane
Cytat:
to moja wielka trójca ![]() Cytat:
, nie komentuję ![]() Melduję jak było: pani się uparła, by wymalować mnie ciepłymi kolorami (mam pomarańczowe powieki), jakoś mi się nie widzi. Do tego zrobiła mi grubaśne krechy na dolnej i górnej powiece- czego mnie robić nie wolno. Mam duże migdałowe oczy, ale opadające lekko kąciki i górną powiekę - nawet za bardzo nie starała się skorygować kształtu (a taką miałam nadzieję, że coś podpatrzę) - oczka wyszły duże ale okrągłe . Generalnie wydaje mi się, że sama potrafię się lepiej umalować . Róż nałożyła mi inaczej, niż ja to robię (ale kolor wybrała dokładnie ten sam, który ja mam ), z tym, że nałożyła mi go za dużo, miałam pomarańczowe placki na buzi. Niestety przy sztucznym świetle nie rzucało się to w oczy, ale jak szłam przez miasto ludzie dziwnie na mnie patrzyli, zrozumiałam dlaczego jak weszłam do domu .Generalnie nie tragicznie, ale i niezbyt dobrze .Kupiłam tylko fajowy błyszczyk, w kolorze 45 - w opakowaniu ciemny róż, ale z mnóstwem złotych drobinek, na ustach wpada lekkow pomarańcz Melduję również, iż z końcem maja pojawi się nowa kolekcja PS w kryształowych opakowaniach, ma być kilka nowości, m.in. jakiś super korektor pod oczy, fluidy i sypaniec Satin Touch w trzy razy większym opakowaniu (teraz jest go 7g). Pani użyła jakiejś białej bazy pod oczy, która fajnie zatuszowała zmęczenie, ale nie wzięłam, poczekam na ten korektor. Mascary (choć nie zapytałam której użyła) nie polecam Zadawałam mnóstwo pytań, teraz mogę być ekspertem PS .Po drodze wstapiłam do RE obczaić tę majtkową promocję, ale nic mi się nie podobało Za to na koniec odkryłam genialnego fryzjera pod moim domem ( że też ne trafiłam tam wcześniej ). Pani doprowadziłami głowę do ładu po ostatniej niefortunnej przygodzie. Zrobiła przedziałek na drugim boku i zaczesała włosy lekko po skosie nad oko. Mam pełniejszą i bardziej twarzową fryzurkę. Jestem zachwycona EDIT: wypaćkałam się właśnie próbką szminki, jaką dostałam do błyszczyka i jestem zachwycona. Lekko transparentny kolor, normalnie czuję jak nawilża i przy tym wreszcie coś, czego na ustach nie czuję. Już wiem, jaki będzie kolejny zakup i chyba wreszcie pokocham szminki
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-04-24 o 18:13 |
||
|
|
|
#4754 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Ice, Em...
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zaglądałam na ten wątek od poniedziałku, a rozrósł się niesamowicie w ciągu tych paru dni.
![]() Ice, Em - bardzo mi przykro. Wiem co przeżywacie.
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Em
![]() 0306 a masz coś jeszcze z tej firmy? Nigdy nic u nich nie kupowałam. Te nowości brzmią zachęcająco ![]() A ja się stałam posiadaczką bardzo fajnych majtek i piżamki z Oysho oraz maseka grapefuitowego do ust TBS ![]() Jutro pewnie kupię albo cien L'oreala albo eyeliner Inglota. Ale raczej skłaniam się ku cieniowi.
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
Mam puder sypany satin finish touch (kolor 451), róż rozświetlający (kolor 217), bazę wygładzającą i od dziś błyszczyk oraz kilka próbek (baza matująca, szminka i puder prasowany - to już drugi- ponoć można go stosować na mokro, jako podkład, ew. korektor).
|
#4758 |
|
|
ziz, isa, 0306 (Agnieszka, tak?
), Aga, Asik, Estella, dziękuję za wsparcie, chwilowo daję sobie rade, jednak ta matura zajmuje mi głowę, trochę pomaga. Estella, a jaka ta piżamka? Uwielbiam Oysho, ale ceny powalają. Poczekam na przeceny.
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
em ja tez w oysho obkupuje sie na przecenach, bo ceny maja zbojeckie
![]() bylam na rolkach nad wisla, widzialam kaczence, spocilam sie jak swinka i troche mnie przewialo
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Koszulka bawełniana - na ramiączkach i szorty płócienne. Siostra ma dwa staniki, bardzo łądne, ale nie wiem na co ja bym miała je sobie nałożyć - chyba na okieć. Mało nie umarłam ze śmiechu jak się dowiedziałam, że rozmiary mają do B (bardzo małego B). Chyba teraz sa jakieś przeceny, ale nie jestem pewna, nie patrzyłam na metki z ceną.
|
|
#4761 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to i tak maleństwa, szkoda, bo są śliczne.
0306 dzięki, może, gdy coś kiedyś wykończę, to się nimi bliżej zainteresuję. Będę wypatrywać nowej kolekcji
|
|
#4763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro bede krecic serum z witamina c, dzis przyszla paczka z biochemii. przetarlam twarz hydrolatem cytrynowym, nie powiem, fajne to
mam jeszcze maseczke truskawkowa, tez jutro wymieszam i naloze
|
#4765 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadnej mięty, żadnyhc owoców, bleee... No i pęsetki nie kupie teraz bo to jets zestaw - normalna i punktowa za 49 zł, nie chce mi się tyle kasy dawać a używałabym i tak tylko jednej. Chociaż z drugiej strony taka punktowa w Inglocie kosztuje 60 zł (to nie żart) a nigdzie indziej nie widziałam ![]() Perfumetki już wiem że są dostępne. Aha- w sephorze empikowej jest na drzwiach napisane o promocji więc chyba nie potrzeba żadnego smsa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
z tego copamiętam to była dobra, ale Ty masz chyab suchsze dłonie niż jaCytat:
) a ostatnio choruję na taki mocny niebieski jeszcze nie granat ale ciemny i też nic ładnego nie moge ustrzelic choć ciuchów w tym kolorze jest teraz od groma ![]() Cytat:
i gratuluję zakupów i ja ![]() Cytat:
![]() Czyli jednak skorzystałaś cos na tej wizycie ![]() Ja kupuję zwykle majtki w 3pakach, fajne są ![]() Cytat:
Dokupiłam tez brakujacy szampoon truskawkowy w Avonie ![]() Cytat:
Jadłyscie kiwimuffins? Dostałam od MagJi, pyyycha więc nie cały dzien miała pechowy ![]() Wypatrzyłam przypadkiem jeszcze jeden sklep sportowy i mam andzieję, że tam wreszcie ustrzelę jakies fajne gatki do ćwiczeń, bo jak nie to wracam do go sporta po krótkie reeboki za 109 zł ![]() zaryzykowac małe Burberry the Beat na all za 100 zł?
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko na rolki
narysowalam sobie kreche szarym. i coz - jest strasznie trwaly. nic mu nie szkodzi, pot, lzy - jest nienaruszalny. dwufazowa ziaja ledwo dala mu rade namalowala mi sie ladna, rowna kreska, cieniutka. kolor - jest ciemny. powiedzialabym, ze to czarno-szary, a szkoda, marzyl mi sie szary szary, bardziej golebi niz grafitowy ale jest ok jutro bedzie test czarnego nie wiem, co zrobic z tymi kredkami - kupic, nie kupic... pierwsza potrzeba to to nie jest
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
własnie mi ta szarość odpowiada bardzo, więc jak się postanowicie rozstać to pamiętaj o mnie
![]() Aaa, a może wykorzystam promocję Sephory na linera loreala Gloss tego połyskującego przypomniałam sobie o nim teraz ![]() Ziz, to całe niezdecydowanie to jets przez te wszystkie odwyki ![]() Edit: zapomniałam dodać o mojej nowej miłości- szminka avonu z nastepnego katalogu, połyskująca w kolorze Juicy Gem
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka moja pierwsza, glupia myśl
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole to przez inglota nabralam ochoty na paletki a jakie jajca byly - ktos se zakosil tester czarnego lajnerka, pol godziny czekalam az znajda go w tych przepastnych szufladach teraz nastal czas na odwyk pielegnacyjny wpadlam w biochemie po uszy, poza tym ten bodyszop juz mysle, co kupie przy nastepnej wizycie ![]() yyyy... troche za duzo z tym roboty
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
z mieszaniem by chyab nie wyszło, mogłoby zaschnąć
![]() Fakt, szuflady maja przepastne- sama przy składaniu mojej trójeczki czekałam na jeden testerek też parę minut dobrych ![]() wosk do brwi z mojej paletki szybko się zużywa, chyba kupię następny bo cieni i tak na razie nie mam wypoatrzonych z tych co moge do paletki wsadzić a wosk bardzo polubiłam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

kupilabym tez mamie jesli sa jakies ciemne kolory.

), żel pod prysznic Dove z grejpfrutem i trawą cytrunową(ładnie pachnie) i nowy antyperspirant Rexony Calming do skóry podrażnionej po goleniu
kilka rzeczy doszlo do moich zbiorkow od ostatniej sesji 
postaram sie

To jednak Logonę wolę, tylko białą muszę dorwać, bo jakoś Twoja recenzja bardziej mnie do niej przekonuje.
)
jak ostatnio korzystalam z smsa to nie sprawdzali mi numeru oferty 

.