|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
| Tak |
|
1 457 | 84,91% |
| Nie |
|
259 | 15,09% |
| Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
Po prostu szkoda gadać..
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, tylko nie bijcie mnie jesli juz takie cos bylo
Staram sie na bierzaco sledzic watek, ale jednak ne zawsze ![]() Otoz kiedys dostalam zaproszenie od kolezanki z roku...Jestem prawie pewna, za ja zaakceptowalam... A dzis po raz pierwszy weszlam w zakladke zaproszenia i ona byla tam w tak jakby oczekujacych!Jak to mozliwe?Tak samo byla tam osoba, od ktoraj nie dostalam powiadomienia, ze zostalam zaproszona do jego listy znajomych!!Jak to mozliwe?? A kiedys odrzucilam zaproszenie od sasiedniego miasta, bo wkurzaja mnie takie profile, a poza tym, nic mnie z tym miastem nie laczy... I ten profil byl w odrzuconych...Ale byla mozliwosc jeszcze raz ich przyjac lub ostatecznie odrzucic...Chyba wiecie o co chodzi? Kiedy ktos dostaje info, ze go odrzucam?Gdy go kasuje ze skrzynki czy dopiero gdy wejde w zakladke zaproszenia i z tamtad usune??
|
#1893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odrzuciłam po prostu to nadprogramowe zaproszenie żeby nie było bałaganu, a tę osobę nadal mam w znajomych. <serwis się ciągle rozwija, więc myślę że nie ma co się stresować takimi błędami...>To jest coś takiego jak odrzucone zaproszenia?? u mnie się kasują po prostu (albo nie wiem jak w to wejść)Informacji o tym że ktoś nie przyjąl zaproszenia się nie dostaje... po prostu to zaproszenie znika z listy oczekujących tej osoby.
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
A myslalam, ze dostaje sie info. o odrzuceniu, bo dziewczyny czesto tu pisaly, ze dostawaly chamskie wiadomosci w zwiazku z nie przyjeciem kogos do profilu znajomych...
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam wiadomość o odrzuceniu mojego zaproszenia...a za chwilę koleżanka do mnie napisała, ze wysyła mi zaproszenie bo nacisnęła "odrzuć" przez przypadek...Też miałam przypadek przyjęcia zaproszenia, które nadal widniało w "zaproszeniach" chociaż osoba zaproszenie przyjęła i widniała już wśród moich "znajomych"...
|
|
#1896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na szczescie nie dostałam jeszcze łańcuszka
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam taki przypadek z kilkoma znajomymi.. pomimo zaakceptowania zaproszenia i tego, że widniały te osoby w moim znajomych to zaproszenie nadal wisiało w zakładce..
co do powiadomień o odrzuceniu to nigdy nie dostałam więc nie wiem jak to wygląda.. ale chyba istnieje bo co do naszej klasy to mam zasadę, że mam w znajomych osoby które rzeczywiście znam, a nie wszystkich których w życiu widziałam.. i tak dostając zaproszenie od osób, które z widzenia znam, a na ulicy nawet nie pada słowo "cześć", od razu je odrzucam..potem dostaję wiadomości zwrotne w postaci wyrzutów i ponowne wysyłane zaproszenia..szok! niektórzy to traktują to jak konkurs, wyścig szczurów..tylko do czego on ma prowadzić? .....
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielcy mi znajomi!!!O dziwo czesto robia tak dorosli ludzie, co mnie naprawde dziwi...Ciekawe jaki cel w tym maja...
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak lubią kolekcjonować to niech wybiorą co innego, mniej szkodliwego np na..znaczki, bądź kapselki
|
|
#1901 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Się speszyła . Znajoma wielka .A co do kolekcjonerów. Dyrektor szkoły w moim mieście. Zaznaczam DYREKTOR SZKOŁY ma ponad 900 znajomych [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7353305] Też miałam takie sytuacje Specjalnie napisalam raz, kim ta osoba jest, bo jej nie kojarzę ![]() [/quote]Ja też tak już nie raz napisałam. Raz sie. nawet dziewczyna ze mną kłóciła że mne zna, bo moja mama w bibliotece pracuje o ile się nie myli. Zna mnie, bo moja mama pracuje w bibliotece
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 50 osob i wiecej nie potrzebuje do kolekcji wcale. Nie kolekcjonuje falszywych znajomosci. Nawet osob z klasy nie mam bo Ci to raczej znajomi z przymusy i mamy "trudny" kontakt ze soba
|
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
Zauwazyłam to już od dawna, że niektóre osoby w mojej byłej klasie robią jakieś dziwne wyscigi, kto ma więcej znajomych. Niektórym ludziom codziennie przybywa od kilkunastu do kilkudziesięciu znajomych i mają już ich setki... mogę się założyć, ze połowę z nich znają tylko z widzenia
|
|
|
|
#1905 |
|
BAN stały
|
dla mnie nic więcej - jak właśnie zbieractwo znajomych, by podnieść sobie liczniki tylko nie wiem po co, może dla szpanu..albo przechwalanie się osiągnięciami, kto jest lepszy od drugiego, miałam tam konto ale usunęłam, właśnie z tych wielu negatywnych powodów, a znajomych których mam mieć to mam, a nie niby teraz po latach, jeszcze z wymuszonego powodu jakim jest ten serwis.. żałosne
|
|
|
|
#1906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co jakiś czas zaglądam do zaproszeń i wydaje mi się ze kiedyś któreś przeze mnie wysłane zniknęło, co zrozumialam jako odrzucenie, mimo że oddzielnej wiadomości właśnie nie dostalam... ale głowy nie dam
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do "wyścigów" - nie przyjmuję wszystkich zaproszeń które dostaję. Jeżeli kogoś znam tylko z widzenia, nie zamieniłam z nim ani jednego zdania to odrzucam.
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Działa wam stronka
bo mi jakieś błędy wyskakują ehh
|
|
|
|
#1909 |
|
Konto usunięte
|
działa.
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wcale nie przychodzi powiadomienie, jeśli ktoś mnie odrzuci.
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
mam koleżankę z byłej klasy która jest idealnym przykładem na zbieranie przyjaciół
zresztą ona ma nawet w znajomych ten profil : http://nasza-klasa.pl/profile/12082318 ale przecież, w sumie im mniejsza lista znajomych tym lepiej bo galerię swoich znajomych lepiej się przegląda i obczaja nowe zdjęcia [a nie zapchana lista klanami superludzi]
|
#1913 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
mnie tez nie...
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co zauwazyłam? pojawiające się reklamy zależą od wieku logującej się osoby. Zalogowałam sie teraz jako moja mama a tam reklama Olay z tekstem: Krystyna (imie mojej mamy) czy chciałabyś wygladać najmłodziej z Twojej klasy?
to taka ciekawostka
|
#1915 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam dzis taka sytuacje z n-k:moja mame do znajomych zaprosila dziewczyna, z ktora ja 10 lat temu bylam na koloniach!!Potem sie co prawda po powrocie troche kolegowalysmy, ale to dlugo nie trwalo...A moja mame widziala ze 2 razy moze...
Obie bylysmy z mama zdziwione po co ja zaprosila...A jak na ulicy widzi, to dzien dobry nawet nie powie Odrzucilysmy ja, bo bez przesady co z niej za znajoma?!Eh, niektorzy ludziesa beznadziejni z tym kolekcjonowaniem znajomych...Zeby to byl dzieciak, to jeszcze bym moze zrozumiala...Ale osoba ok.23 lata?? Szok...
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
A mi nasza-klasa sie podoba. Ma swoje negatywy - wiadomo.
Ale dzieki niej nie tylko mozna znalesc starych znajomych ale poznac nowe sooby. Ja np poznalam (narazie 'wirtualnie') bardzo sympatycznego chlopaka o takiej samej pasji jak ja z drugiego konca Polski.
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Co do plusów, muszę przyznać, że gdy ostatnio buszowałam po forum naszej klasy- znalazłam podziękowania dla naszej klasy, bo przez ten portal dziewczyna skontaktowała się ze swoim ojcem, którego nigdy nie znała.
Skoro już było parę takich historii to warto jednak po coś ten portal zakładać
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie dobijają najseksowniejsze dziewczyny polska, cały świat
albo wszystkie basie, kasie, zosie na co to komu?ja sobie mogę zrobić profil "tajemniczy don pedro" dodać do znajomych swoich nieznajomych i podglądać ich fotki, które poblokowali. i oni oczywiście lubią profile tylu : 3miasto, albo kocham złoty kolor, więc tajemniczego don pedra też przygarnął aha. zapomniałam dodać, że prezenty też są super! tylko czekać aż ktoś będzie ode mnie wyłudzał pana gąbkę w kapeluszu |
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj dostałam zaproszenie od Wszystkich Piwoszy Świata czy coś w tym guście
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Staram sie na bierzaco sledzic watek, ale jednak ne zawsze 

Wielcy mi znajomi!!!O dziwo czesto robia tak dorosli ludzie, co mnie naprawde dziwi...Ciekawe jaki cel w tym maja...
Specjalnie napisalam raz, kim ta osoba jest, bo jej nie kojarzę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo mi jakieś błędy wyskakują ehh