Nasza-klasa.pl - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl?
Tak 1 457 84,91%
Nie 259 15,09%
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 10:38   #1891
madzia686
Raczkowanie

Dot.: nasza-klasa.pl

Po prostu szkoda gadać..
madzia686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 12:08   #1892
karolinka86
Zakorzenienie

Mam pytanie, tylko nie bijcie mnie jesli juz takie cos bylo Staram sie na bierzaco sledzic watek, ale jednak ne zawsze
Otoz kiedys dostalam zaproszenie od kolezanki z roku...Jestem prawie pewna, za ja zaakceptowalam...
A dzis po raz pierwszy weszlam w zakladke zaproszenia i ona byla tam w tak jakby oczekujacych!Jak to mozliwe?Tak samo byla tam osoba, od ktoraj nie dostalam powiadomienia, ze zostalam zaproszona do jego listy znajomych!!Jak to mozliwe??

A kiedys odrzucilam zaproszenie od sasiedniego miasta, bo wkurzaja mnie takie profile, a poza tym, nic mnie z tym miastem nie laczy...
I ten profil byl w odrzuconych...Ale byla mozliwosc jeszcze raz ich przyjac lub ostatecznie odrzucic...Chyba wiecie o co chodzi?
Kiedy ktos dostaje info, ze go odrzucam?Gdy go kasuje ze skrzynki czy dopiero gdy wejde w zakladke zaproszenia i z tamtad usune??

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 12:31   #1893
lara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, tylko nie bijcie mnie jesli juz takie cos bylo Staram sie na bierzaco sledzic watek, ale jednak ne zawsze
Otoz kiedys dostalam zaproszenie od kolezanki z roku...Jestem prawie pewna, za ja zaakceptowalam...
A dzis po raz pierwszy weszlam w zakladke zaproszenia i ona byla tam w tak jakby oczekujacych!Jak to mozliwe?Tak samo byla tam osoba, od ktoraj nie dostalam powiadomienia, ze zostalam zaproszona do jego listy znajomych!!Jak to mozliwe??

A kiedys odrzucilam zaproszenie od sasiedniego miasta, bo wkurzaja mnie takie profile, a poza tym, nic mnie z tym miastem nie laczy...
I ten profil byl w odrzuconych...Ale byla mozliwosc jeszcze raz ich przyjac lub ostatecznie odrzucic...Chyba wiecie o co chodzi?
Kiedy ktos dostaje info, ze go odrzucam?Gdy go kasuje ze skrzynki czy dopiero gdy wejde w zakladke zaproszenia i z tamtad usune??
Nie wiem jak to możliwe, ale też tak miałam odrzuciłam po prostu to nadprogramowe zaproszenie żeby nie było bałaganu, a tę osobę nadal mam w znajomych. <serwis się ciągle rozwija, więc myślę że nie ma co się stresować takimi błędami...>

To jest coś takiego jak odrzucone zaproszenia?? u mnie się kasują po prostu (albo nie wiem jak w to wejść)

Informacji o tym że ktoś nie przyjąl zaproszenia się nie dostaje... po prostu to zaproszenie znika z listy oczekujących tej osoby.
lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 12:43   #1894
karolinka86
Zakorzenienie

A myslalam, ze dostaje sie info. o odrzuceniu, bo dziewczyny czesto tu pisaly, ze dostawaly chamskie wiadomosci w zwiazku z nie przyjeciem kogos do profilu znajomych...

Stary 2008-04-25, 14:32   #1895
Aranka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lara Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to możliwe, ale też tak miałam odrzuciłam po prostu to nadprogramowe zaproszenie żeby nie było bałaganu, a tę osobę nadal mam w znajomych. <serwis się ciągle rozwija, więc myślę że nie ma co się stresować takimi błędami...>

To jest coś takiego jak odrzucone zaproszenia?? u mnie się kasują po prostu (albo nie wiem jak w to wejść)

Informacji o tym że ktoś nie przyjąl zaproszenia się nie dostaje... po prostu to zaproszenie znika z listy oczekujących tej osoby.

Ja dostałam wiadomość o odrzuceniu mojego zaproszenia...a za chwilę koleżanka do mnie napisała, ze wysyła mi zaproszenie bo nacisnęła "odrzuć" przez przypadek...Też miałam przypadek przyjęcia zaproszenia, które nadal widniało w "zaproszeniach" chociaż osoba zaproszenie przyjęła i widniała już wśród moich "znajomych"...

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 17:18   #1896
Nataniella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Syla88 Pokaż wiadomość
ja też kiedyś dostałam pocztą polską taki list, ale nie pamiętam czy odesłałam
strasznie wkurzają mnie te wszystkie łańcuszki
a już najbardziej chce mi się śmiać z takich np.: ''wyślij do 30 osob, a pokaże Ci się krótki filmik'' :|
albo jesli roześlesz do 10 osób, to przy twoim profilu pojawi się fajny znaczek
Nataniella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 17:21   #1897
lasoa
Zakorzenienie

A ja na szczescie nie dostałam jeszcze łańcuszka
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 17:26   #1898
lemonka
Zakorzenienie

też miałam taki przypadek z kilkoma znajomymi.. pomimo zaakceptowania zaproszenia i tego, że widniały te osoby w moim znajomych to zaproszenie nadal wisiało w zakładce..

co do powiadomień o odrzuceniu to nigdy nie dostałam więc nie wiem jak to wygląda.. ale chyba istnieje bo co do naszej klasy to mam zasadę, że mam w znajomych osoby które rzeczywiście znam, a nie wszystkich których w życiu widziałam.. i tak dostając zaproszenie od osób, które z widzenia znam, a na ulicy nawet nie pada słowo "cześć", od razu je odrzucam..potem dostaję wiadomości zwrotne w postaci wyrzutów i ponowne wysyłane zaproszenia..szok! niektórzy to traktują to jak konkurs, wyścig szczurów..tylko do czego on ma prowadzić? .....

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 17:33   #1899
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
bo co do naszej klasy to mam zasadę, że mam w znajomych osoby które rzeczywiście znam, a nie wszystkich których w życiu widziałam.. i tak dostając zaproszenie od osób, które z widzenia znam, a na ulicy nawet nie pada słowo "cześć", od razu je odrzucam..potem dostaję wiadomości zwrotne w postaci wyrzutów i ponowne wysyłane zaproszenia..szok! niektórzy to traktują to jak konkurs, wyścig szczurów..tylko do czego on ma prowadzić? .....
Dla mnie to jest chore...zapraszanie ludzi, z ktorymi oficjalnie sie nie znam, nie mowie sobie z nimi czesc, a na n-k wysylaja do mnie zaproszenie i jeszcze maja waty, gdy ich odrzuce Wielcy mi znajomi!!!O dziwo czesto robia tak dorosli ludzie, co mnie naprawde dziwi...Ciekawe jaki cel w tym maja...

Stary 2008-04-25, 17:36   #1900
lemonka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to jest chore...zapraszanie ludzi, z ktorymi oficjalnie sie nie znam, nie mowie sobie z nimi czesc, a na n-k wysylaja do mnie zaproszenie i jeszcze maja waty, gdy ich odrzuce Wielcy mi znajomi!!!O dziwo czesto robia tak dorosli ludzie, co mnie naprawde dziwi...Ciekawe jaki cel w tym maja...
heh..dokładnie! normalnie virtual znajomość, żałosne..
jak lubią kolekcjonować to niech wybiorą co innego, mniej szkodliwego np na..znaczki, bądź kapselki

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 17:47   #1901
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
heh..dokładnie! normalnie virtual znajomość, żałosne..
jak lubią kolekcjonować to niech wybiorą co innego, mniej szkodliwego np na..znaczki, bądź kapselki

Też miałam takie sytuacje Specjalnie napisalam raz, kim ta osoba jest, bo jej nie kojarzę
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 18:47   #1902
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Do mnie wysłałam zaproszenie uczennica mojej mamy. Fakt z 6 lat z nią nie gadałam, jest dużo młodsza, ale fajna dziewczynka była więc ją przyjęłam. Ostatnio idzie ulicą i jak mnie zobaczyła to głowe odwróciła zeby mi cześć nie powiedzieć . Się speszyła . Znajoma wielka .

A co do kolekcjonerów. Dyrektor szkoły w moim mieście. Zaznaczam DYREKTOR SZKOŁY ma ponad 900 znajomych
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7353305]

Też miałam takie sytuacje Specjalnie napisalam raz, kim ta osoba jest, bo jej nie kojarzę [/quote]
Ja też tak już nie raz napisałam. Raz sie. nawet dziewczyna ze mną kłóciła że mne zna, bo moja mama w bibliotece pracuje o ile się nie myli. Zna mnie, bo moja mama pracuje w bibliotece

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 18:51   #1903
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulina Pokaż wiadomość
.

A co do kolekcjonerów. Dyrektor szkoły w moim mieście. Zaznaczam DYREKTOR SZKOŁY ma ponad 900 znajomych
U mnie podobnie sekretarka- okolo 500 (pewnie 450 to uczniowie) i wszystkich oczywiscie zna osobiscie i sa ta jej znajomi

ja mam 50 osob i wiecej nie potrzebuje do kolekcji wcale.
Nie kolekcjonuje falszywych znajomosci.
Nawet osob z klasy nie mam bo Ci to raczej znajomi z przymusy i mamy "trudny" kontakt ze soba

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 12:02   #1904
Nataniella
Raczkowanie

Zauwazyłam to już od dawna, że niektóre osoby w mojej byłej klasie robią jakieś dziwne wyscigi, kto ma więcej znajomych. Niektórym ludziom codziennie przybywa od kilkunastu do kilkudziesięciu znajomych i mają już ich setki... mogę się założyć, ze połowę z nich znają tylko z widzenia
Nataniella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 12:11   #1905
SinsemillaPL
BAN stały

dla mnie nic więcej - jak właśnie zbieractwo znajomych, by podnieść sobie liczniki tylko nie wiem po co, może dla szpanu..albo przechwalanie się osiągnięciami, kto jest lepszy od drugiego, miałam tam konto ale usunęłam, właśnie z tych wielu negatywnych powodów, a znajomych których mam mieć to mam, a nie niby teraz po latach, jeszcze z wymuszonego powodu jakim jest ten serwis.. żałosne
SinsemillaPL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 00:50   #1906
lara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aranka Pokaż wiadomość
Ja dostałam wiadomość o odrzuceniu mojego zaproszenia...a za chwilę koleżanka do mnie napisała, ze wysyła mi zaproszenie bo nacisnęła "odrzuć" przez przypadek...Też miałam przypadek przyjęcia zaproszenia, które nadal widniało w "zaproszeniach" chociaż osoba zaproszenie przyjęła i widniała już wśród moich "znajomych"...
Hm, teraz jak o tym myślę to w sumie nie jestem pewna czy ktoś wprost odrzucił moje zaproszenie... więc może i źle napisałam co jakiś czas zaglądam do zaproszeń i wydaje mi się ze kiedyś któreś przeze mnie wysłane zniknęło, co zrozumialam jako odrzucenie, mimo że oddzielnej wiadomości właśnie nie dostalam... ale głowy nie dam
lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 17:59   #1907
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lara Pokaż wiadomość
Hm, teraz jak o tym myślę to w sumie nie jestem pewna czy ktoś wprost odrzucił moje zaproszenie... więc może i źle napisałam co jakiś czas zaglądam do zaproszeń i wydaje mi się ze kiedyś któreś przeze mnie wysłane zniknęło, co zrozumialam jako odrzucenie, mimo że oddzielnej wiadomości właśnie nie dostalam... ale głowy nie dam
skoro zniknęło, a nie dostałaś wiadomości że odrzucone, to znaczy że zostało przyjete

Co do "wyścigów" - nie przyjmuję wszystkich zaproszeń które dostaję. Jeżeli kogoś znam tylko z widzenia, nie zamieniłam z nim ani jednego zdania to odrzucam.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 13:14   #1908
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Działa wam stronka bo mi jakieś błędy wyskakują ehh

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 13:32   #1909
2016070150903
Konto usunięte

działa.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 14:02   #1910
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Mi wcale nie przychodzi powiadomienie, jeśli ktoś mnie odrzuci.
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 16:46   #1911
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
mi też
Stary 2008-05-01, 20:41   #1912
kiniaczeq
Zakorzenienie

mam koleżankę z byłej klasy która jest idealnym przykładem na zbieranie przyjaciół
zresztą ona ma nawet w znajomych ten profil :

http://nasza-klasa.pl/profile/12082318

ale przecież, w sumie im mniejsza lista znajomych tym lepiej bo galerię swoich znajomych lepiej się przegląda i obczaja nowe zdjęcia [a nie zapchana lista klanami superludzi]
Stary 2008-05-01, 21:27   #1913
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
mnie tez nie...

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 17:28   #1914
Hosenka*
Zakorzenienie

wiecie co zauwazyłam? pojawiające się reklamy zależą od wieku logującej się osoby. Zalogowałam sie teraz jako moja mama a tam reklama Olay z tekstem: Krystyna (imie mojej mamy) czy chciałabyś wygladać najmłodziej z Twojej klasy?

to taka ciekawostka

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 17:40   #1915
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Krystyna (imie mojej mamy) czy chciałabyś wygladać najmłodziej z Twojej klasy?

Padłam
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 18:35   #1916
karolinka86
Zakorzenienie

Mialam dzis taka sytuacje z n-k:moja mame do znajomych zaprosila dziewczyna, z ktora ja 10 lat temu bylam na koloniach!!Potem sie co prawda po powrocie troche kolegowalysmy, ale to dlugo nie trwalo...A moja mame widziala ze 2 razy moze... Obie bylysmy z mama zdziwione po co ja zaprosila...A jak na ulicy widzi, to dzien dobry nawet nie powie Odrzucilysmy ja, bo bez przesady co z niej za znajoma?!
Eh, niektorzy ludziesa beznadziejni z tym kolekcjonowaniem znajomych...Zeby to byl dzieciak, to jeszcze bym moze zrozumiala...Ale osoba ok.23 lata?? Szok...

Stary 2008-05-03, 23:37   #1917
Malinezja
Zadomowienie

A mi nasza-klasa sie podoba. Ma swoje negatywy - wiadomo.

Ale dzieki niej nie tylko mozna znalesc starych znajomych ale poznac nowe sooby. Ja np poznalam (narazie 'wirtualnie') bardzo sympatycznego chlopaka o takiej samej pasji jak ja z drugiego konca Polski.

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 09:30   #1918
kiniaczeq
Zakorzenienie

Co do plusów, muszę przyznać, że gdy ostatnio buszowałam po forum naszej klasy- znalazłam podziękowania dla naszej klasy, bo przez ten portal dziewczyna skontaktowała się ze swoim ojcem, którego nigdy nie znała.
Skoro już było parę takich historii to warto jednak po coś ten portal zakładać
Stary 2008-05-04, 09:49   #1919
alufa
Zakorzenienie

a mnie dobijają najseksowniejsze dziewczyny polska, cały świat
albo wszystkie basie, kasie, zosie na co to komu?
ja sobie mogę zrobić profil "tajemniczy don pedro" dodać do znajomych swoich nieznajomych i podglądać ich fotki, które poblokowali. i oni oczywiście lubią profile tylu : 3miasto, albo kocham złoty kolor, więc tajemniczego don pedra też przygarnął

aha. zapomniałam dodać, że prezenty też są super! tylko czekać aż ktoś będzie ode mnie wyłudzał pana gąbkę w kapeluszu
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 10:50   #1920
freshona
Zadomowienie

Ja wczoraj dostałam zaproszenie od Wszystkich Piwoszy Świata czy coś w tym guście
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości