|
|
#961 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Fajnie, że są ostrożni i wiadomo, że to jest dobre, ale mój gin od razu sprawdza ich wszystkie schizy odpowiednią aparaturą i jeszcze nigdy się nie potwierdziły ich czarne scenariusze. Nie wiem, czy to wynika z jego większej wiedzy, czy lepszego sprzętu, ale gdyby wizyty w Medi nie zapewniały mi darmowych badań, to bym tam więcej nie chodziła A Tobie gratuluję udanej wizyty, zazdroszczę podglądania buźki ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Ja nie mogłam przez nie zasnąć Wieczorem młody chyba robił rowerek w brzuchu i to z kwadrans ![]() I w ogóle mam bardzo rozregulowany sen, budzę się codziennie ok. 5 rano i nie mogę zasnąć |
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj będę miała dzień marudzenia
porobilabym coś ciekawego ale nie mam z kim, najgorsze dla mnie są weekendy...
|
|
|
|
#963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu - niezłe analizy z tkaninami zrobiłaś. Tak to jest, jak producent daje za duzy wybór
![]() Samantha - buty spoko, nie ma sie do czego przyczepić. Fajne zakupy w Carters dla synka, zwłaszcza te rampersy mi sie podobają. Vadi - no wlasnie szkoda tych darmowych badań odpuścić. W sumie to ja juz nie bede ich miała - teraz zrobię jeszcze morfo i mocz ze skierowaniem. GPS juz płatne, ale lekarz ma mi robić wymaz, wiec i tak bym prywatnie robiła. W ogóle to na usg lekarz sie mnie pytał do kiedy mam zwolnienie i powiedziałam, ze kończy mi sie za 2 tyg. Potem sobie uzmysłowiłam, ze za 8dni i mam teraz schiza, czy on na jakis urlop sie nie wybiera i dlatego pytał. W pn chyba zadzwonie sprawdzic, czy jakiejś nieobecności nie zgłaszał. A i na tym USG ledwo wytrzymałam. Po kilku minutach leżenia na płasko zrobiło mi sie duszno, a potem tylko skupiałam sie zeby powoli oddychać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#965 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten dodatek antybakteryjny to np. Nappy Fresh - kupisz spokojnie w necie. Dodaje się do prania 1 łyżeczkę i wtedy spokojnie możesz dać do tego tylko połowę standardowej ilości zwykłego proszku (zbyt dużo proszku, zwłaszcza jeśli nie wypłucze się dobrze, zmniejsza chłonność pieluszki/wkładów). Jeśli dobrze pamiętam to do większości pieluch/wkładów nie powinno się stosować też płynów do prania, tylko proszku - moim zdaniem najlepiej tego dziecięcego np. Lovela. Pieluszek i wkładów nie wolno prasować!!! (nawet tetry jeśli przeznaczona jest na wkład do pieluszki) Tracą swoją chłonność. Wydaje mi się że teraz możesz spokojnie uprać w 60 stopniach w dzieciowym proszku, a jak zaczniesz używać to dodawać antybakteryjny dodatek. Kiedyś wrzucałam tego linka: http://violianka.blogspot.com/search.../pieluszka?m=1 Kopalnia wiedzy o różnego rodzaju pieluchach wielo i jak je obsługiwać, prać itd Ja się znam tylko na tych, które sama mam Cytat:
Eko jednorazówki też ekstra Wymyślasz z tymi butami, super wyglądasz i fajne ciuszki dla synka Cytat:
Też piękną wagę ma już Wasza córeczka ![]() Zdrowia dla Twojego TŻ! Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-05-06 o 10:19 |
|||
|
|
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście miało byc podłużne - słownik nabroił ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#967 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tż był dwa lata za granicą i właśnie w weekendy najbardziej odczuwalam jego brak wiec po części rozumiem. Poprostu, miłość Twojego życia gdzieś jest i jestem przekonana ze w koncu sie odnajdziecie Cytat:
Xzora gratki za wizytę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-05-06 o 10:21 |
||
|
|
|
#968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a nie znam się na tych nazwach ułożeń dzieciaczków Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora
Super wieści, gratuluje udanej wizyty i dużej córeczki Poprostu, No weekendy nie sa fajne w takich syt. Ale sama za to.możesz robić co tyko chcesz... np iść donkina.na romantyczną komedię ( bo.męża to.ja np. Nie wyciagne) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() ![]() Mama gotuje dla mnie młodą kapustkę mniammm Gdzie to słonce dziewczyny, u mnie nie ma ![]() Zyczę Wam miłego weekendowania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#972 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
wysyłam
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, zaraz się wystawię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-05-06 o 11:05 |
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym coś porobiła. Rodzice pojechali na działkę coś wkopać a ja odkurzyła mieszkanie i siedzę i kwitnę. Ciepło na dworze tylko słońca brak i straszą deszczem. Cytat:
![]() Zabieram troszkę! |
||
|
|
|
#976 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do kremów to na dzień matki będzie w rossie promo od 20.05 2+2 na pielęgnacje twarzy , ostatnio kupowałam w sephorze clinique ale dupy nie urywa a i tak budżet ograniczony mam ale w rossie też są fajne jak nawet nie fajniejsze np. seria mincer pharma z wit c miałam już krem i kremu pod oczy używam (jest tam wit, c tetra stabilna jedyna taka w preparatach drogeryjnych) teraz jestem ciekawa nowej serii z kwasem hialuronowym dostępna tylko w rossmannie z tej samej firmy, lubię też kremy mixa szczególnie w słoiczku, teraz jest dużo nowych kremów idę dziś obczaić i wybiorę sobie coś to później Ci napiszę. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#977 | |||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam mu pajaca w nagrodę Cytat:
Cytat:
Haha biedna ![]() Powiedziałam ostatnio Tztowi, że na wizażu właśnie jest to określenie Bożena i on chodzi i ciagle sie z tego śmieje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za gratulacje. Córa rosnie jak na drożdżach
Pasowałoby ogarnąć trochę kuchnie i wstawić pranie, ale najpierw pokaże wam mój dzisiejszy prawie szpagat. Zakończyłam swoje 2-miesięczne rozciąganie, do szpagatu sporo brakuje, ale i tak jestem zadowolona. Nigdy nie byłam tak rozciągnięta. Teraz pewnie przez jakies 10dni mniej bede ćwiczyć zeby się zregenerować. IMG_1494063200.952165.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Uff udało mi się nadrobić. Dawno się nie udzielałam ale dzielnie czytam was, a pędzicie z tymi postami.
Nie było mnie długo bo musiałam dojść do siebie po tym jak zmarł mój piesek. Roczny owczarek niemiecki. Był wspaniały. Ciężka strata. ... Umierał przy mnie. Przeżyłam zbyt wiele przy tym. Całe szczęście z dzidzią ok. Szybko się męczę na spacerach czy zakupach. Po weekendzie biorę się za pranie i prasowanie ciuszków. Ostatnio zrobiłam zamówienie w textil market na koszule do szpitala szlafrok i kapcie. Moim zdaniem szkoda w to inwestować. Dotarł do nas wózek. Anex Cross Jest piękny ❤❤ Czekam na kuriera z łóżeczkiem. A w czwartek miałam sesję brzuszkowa. Jak dostane fotki to wrzuce tu jakąś 😜 1494063682672.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#980 |
|
MerDer 4ever
|
Xzora Wow gratulacje!
Adrianna przykro mi z powodu psiaka Fajny wózek! Jakie łóżeczko wybraliście? ![]() My tez robimy sesje brzuszkowa pochwał sie pózniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Xzora
ja się boje w ciąży zrobić szpagat... nie wiem czemu? Ze coś ponaciagam... a Tobie gratuluje ![]() Chilli z chęcią sie dowiem, bo szukam dobrego.kremu, ja.mam suchą anawet przesuszona skórę i ciężko mi cos dobrać, lubiłam dermike i loreala (1 krem, zloty taki) ale tam sama chemia mam wrażenie... My wyszliśmy na spacer i do prababci Tymcia..., rzn chkopcy pojechali autem a ja idę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora woooow
![]() Adrianna, gratuluję wozeczka przykro mi z powodu pieskaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#983 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne zakupy! pieluszek wielorazowych mam 3 kieszonki i 3 otulacze wszystko bawelniane na rozmiar noworodkowy + 12 wkładow bawelnianych i konpnych, ale zamierzam też tetry do tego uzywać bo mam sporo pieluszek po starszym synu. na rozmiar uniwersalny mam chyba tez 6 szt kieszonek. ale zobacze ktore jak beda sie używać i potem dokupie te ktore beda najwygodniejsze. Cytat:
Cytat:
a ten proszek antybakteryjny ok 20 zl kosztuje ale jego dodaje sie łyżke na jedno pranie wiec starczy na dlugo. no chyba ze masz mozliwosc od siostry przywiesc to super! tez sobie nie wyobrazam przechowywac tych pieluch dluzej niz 2 dni. chociaz z moim wyczulonym węchem to pewnie bede to co wieczor prać! Cytat:
![]() ani jej nie mówie nic hahaha Cytat:
poprosze troche słonca!! ![]() Cytat:
zastanow sie czy nie lepiej polezec, pojsc spokojnie na spacer a potem cos dobrego sobie ugotowac niż siedziec po uszy w remoncie na przyklad... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja żałuje że przestalam ćwiczyć ale mdłości skutecznie mnie zniecheciły do życia a co dopiero do sportu
|
|
|
#984 |
|
MerDer 4ever
|
Minini byliśmy wczoraj jeszcze na lodach i znowu w kfc
myśle, że Nikoś zadowolony Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#985 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kieszonki i otulacze są zapinane na napy. Ponoć to trwalsze niż rzepy na dłuższą metę. Ale w takich rzepowych zawsze można wszyć nowe rzepy, jak stare przestają trzymać, albo zamienić na napy. Wkłady mam z mikrofibry (do kieszonek) i z mikrofibry z warstwą mikropolaru (do otulaczy). Sprawdziły się super, więc polecam Ale na blogu Violianki znajdziesz jej opinie na temat różniastych wkładów, ona nie boi się i tetry używać samej. Ja nie wiem czy ogarnęłabym coś bardziej skomplikowanego niż ten zestaw, który mam (plusem jest, że taki prosty zestaw typu kieszonka, otulacz + wkłady to i mąż bez problemu ogarniał sam, czy babci/opiekunce było łatwo wytłumaczyć, bo to prawie jak pampers się zmienia).Początkowo zmieniałam pieluszki co 2h bez względu na to czy wydawały mi się suche (no i oczywiście zawsze zaraz po kupie), potem nauczyłam się rozpoznawać moment kiedy trzeba już zmienić (przecieki zdarzały się bardzo sporadycznie). Właśnie wiem, że niektórzy używają jednej pieluchy po kilka razy póki jest sucha i czysta, zmieniają tylko wkłady (zwłaszcza w otulaczu to się jak najbardziej sprawdza). Ale ja jakoś miałam opory przed tym, zmieniałam od razu całość czyli i pieluchę i wkłady. Fajnie, że się nie boisz i chcesz spróbować i super, że dostałaś trochę zapasów Pokaż fotę swoich pieluch!Cytat:
Nie marnujesz czasu w ciąży Brawo!
|
||
|
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#987 |
|
MerDer 4ever
|
Otworzyli nowa lodziarnie w naszym mieście, musieliśmy wypróbować Pranie mi sie wypralo ale nie mam jak wstać ![]() ![]() IMG_1494066881.851654.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#989 |
|
MerDer 4ever
|
Absolutnie nie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#990 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Zdrowia dla Was obojga (a nawet trojga!) I gratuluję prawie szpagatu! wow ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- a propos lodów, pozdrawiam znad... ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Fajnie, że są ostrożni i wiadomo, że to jest dobre, ale mój gin od razu sprawdza ich wszystkie schizy odpowiednią aparaturą i jeszcze nigdy się nie potwierdziły ich czarne scenariusze. Nie wiem, czy to wynika z jego większej wiedzy, czy lepszego sprzętu, ale gdyby wizyty w Medi nie zapewniały mi darmowych badań, to bym tam więcej nie chodziła 
Wieczorem młody chyba robił rowerek w brzuchu i to z kwadrans 

porobilabym coś ciekawego ale nie mam z kim, najgorsze dla mnie są weekendy...
Też piękną wagę ma już Wasza córeczka 
mój tż był dwa lata za granicą i właśnie w weekendy najbardziej odczuwalam jego brak wiec po części rozumiem. Poprostu, miłość Twojego życia gdzieś jest i jestem przekonana ze w koncu sie odnajdziecie

Przesyłam słońce, powinno zaraz do Ciebie dotrzeć!

czekają na pierwsze pranie.
bo wyjdzie 5kg, nie wiem tylko którędy

01 sierpnia 2015 

ale mdłości skutecznie mnie zniecheciły do życia a co dopiero do sportu
myśle, że Nikoś zadowolony