![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Palau odda i poszukuje
Niekatualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-05-25 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Palau odda i poszukuje
Nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-05-25 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-05-25 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapachy:
-Aromatics Elixir Clinique - miniatura -Mellow Verino - 30 ml - jest prezentem, potwierdzona oryginalność przez testującą wizażankę - ubytek ok. 3 ml. -Azzaro Acteur EDT 5 ml. - niueżywane - kartonik ( męski ) -JPG2 - 40ml. - ubytek znikomy z wymiany -Intuition Estee Lauder 30ml. - ubytek kilka ml. z wymiany -Woda FM - alternatywa zapachy Ralph RL- jest kartonik, tylko wypróbowana -Pur Blanca Avon - w flakonie w kształcie gwiazdki , tylko wypróbowany -Mgiełka Avon Lawenda i rumianek - ubytek 10% Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-04-25 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Odsypka pudru jedwabnego Hauschki - tylko za niezbędnik Tester pudru Poul Sagane Kredka do oczu Laurel - granatowa, tylko wypróbowana Kredka zielona L'Oreal - tylko wypróbowana Revlon - jasny beż, korektor z kwasem salicylowym(? juz nie ma?)` Zauważyłam,ze posiadasz wątek ciuszkowy,ja nie mam,ale walczyłam u innej Wizażanki o kozuszek,niestety ona nosi mniejszy rozmiar i tam wkleiłam kilka swoich rzeczy. Może cos Cię zainteresuje?? post 265,266 ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=222099&page=9 Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-04-26 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
-Iwostin pod oczy - ok.pół
-Iwostin Puritan na noc - ok. pół -Ziemia wulkanicza Abacosun - 125 ml. - użyta raz -30% żelu micelarnego Rosaliac KWC -Xerial 30 - mogę zrobić odlewkę -Odsypka pudru jedwabnego Hauschki - tylko za niezbędnik -Micel Biodrema H2O - połowa opakowania 250ml. - Nawilżacz Clinique - GWP -Płatki pod oczy kojąco-chłodzące Plant Spa Avon -Apis Masło kokosowe - z wymiany -Farmona masło karmelowo cynamonowe - z wymiany, ponieważ nie wiem do jakiej granicy oba masła były napełniane, zainteresowanym wkleję zdjęcie ze zużyciem. coś u mnie za którąś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, moze zainteresowalby Cie zapach Valentino Red Jeans??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo proszę napisz co Cię interesuje z mojego wątku, pod tym kątem przeglądam oferty pola_ niestety podziękuję Emi prozę napisz czym byłabyś zainteresowana - z ta wiedzą zajrzę w twój wątek Pozdrawiam Was ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Biosilk Silk Filler
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
-Krem pod oczy Myokine Vichy -połowa
-Iwostin pod oczy - ok.pół o te rzeczy mi gownie chodzi ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic za powyższe rzeczy nie widzę - może posiadasz coś zmojej listy potrzeb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co chciałabyś za odżywkę, oba wymianione produkty sporo przekraczają wartośc odżywki, mam nadzieje,że rozumiesz że nie oddam obu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję - nic innego nie widzę. Zdjęcie Vichy wkleję później - najlepiej zobaczysz ubytek, sprawdzę również datę ważności . Nie pamiętam dokładnie od kiedy go mam - dlatego z zapasem powiem 5 m-cy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() CLINIQUE- Perfectly real Compact makeup. Tester kompaktu, odcień shade 106.Z wymiany.Ubytek znikomy,ale to tylko 2g.Jednak to z pewnością wystaczy na wiele użyć ![]() czy widzisz cos jszcze u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-05-05 o 00:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Angel do wyboru mam dwa kosmetyki- oba ciekawe, jednak niekoniecznie niezbędne. Powiedz co zainteresowało Cię w moim watku. Czy zaglądałas może na moja listę potrzeb znajdujacą się w pierwszym poście ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
"Może coś u mnie za peeling Biodermy i Code?"
Palau, Reflektuję na Thalgo Plasmalg. Może ewentualnie dobrałabyś coś jeszcze? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230288 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do wymiany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hmmm...wpadły mi w oko...
[quote=palau;7355331]Pielęgnacja: - -LRP dzieciaczek spf 40 - odlewkę na próbe dla chętnych -Odsypka pudru jedwabnego Hauschki - tylko za niezbędnik - Nawilżacz Clinique - GWP- ktory to produkt dokladnie? -/quote]
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Interesują mnie u Ciebie:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Emi bardzo Cię przepraszam, zaglądam sporadycznie w pracy - a jak już docieram do domu to padam ( gorączka przedmajówkowa ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.