![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: essence
Cytat:
![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7353216]Ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14634 Właśnie będąc we wtorek w Katowicach wypatrzyłam go i mnie męczył, chociaż się broniłam mówiąc sobie, że wezmę coś chociaż 10 zł tańszego ![]() ![]() Mówisz o tym korektorze pod oczy, czy jakimś innym? ![]() ![]() ![]() Btw, co to za rozświetlacz w pędzelku ![]() ![]() ![]() Edit: doczytałam, jeśli chodzi o taki sypki w środku, to ja takich nie lubię, wolę kulki albo prasowane ![]() fajny! sama bym sie chetnie skusila ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To własnie o tym Clinique myślę ![]() O tak, może to taka polityka, że takie z futrem więcej kupią i będą ją "obskakiwać" ![]() ![]() ![]() Dobra nie off topuję już ![]() Ja na szczęście Naturę mam spory kawałek od siebie (musiałabym jechac autobusem jakieś 10 min), więc nie bywam tak często (kiedy kupowałam Asię, to była moja druga wizyta tam, odkąd Natura powstala- a istnieje już jakoś rok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7354066]Właśnie ten bladobeżowy, ten ze zdjęcia. Myślałam, że będzie dawał trochę wyraźniejszy efekt no ale trudno
![]() ![]() To własnie o tym Clinique myślę ![]() O tak, może to taka polityka, że takie z futrem więcej kupią i będą ją "obskakiwać" ![]() ![]() ![]() Dobra nie off topuję już ![]() Ja na szczęście Naturę mam spory kawałek od siebie (musiałabym jechac autobusem jakieś 10 min), więc nie bywam tak często (kiedy kupowałam Asię, to była moja druga wizyta tam, odkąd Natura powstala- a istnieje już jakoś rok ![]() [/quote] to masz ten najjasniejszy?? mi sie podoba wlasnie les nudes 34 ale ani polysku nie daje ani nic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie do dziewczyn, które mają AOH i rozświetlacz Asia, powiedzcie mi czym się one różnią i czy w ogóle? Mam Asia, jestem b. zadowolona, ale tak zachwycacie się AOH, że mnie już "choroba" na niego bierze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Lepiej zapobiegać niż leczyć
![]() ![]()
#666 |
Zakorzenienie
|
![]() Kurczę, muszę wykończyć (spróbować chociaż), żeby się nie zmarnowały perełki nabłyszczające Oriflame, bo termin kończy się pod koniec roku. Na zapas kupiłam już prasowaną wersję. ![]() ![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
![]()
A widziałaś szał na wątku rossmannowym na maseczkę Soraya?
![]() ![]()
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam na stacji metro centrum, chciałam iść do Natury, ale była już zamknięta TT_TT
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe Gott sei Dank producenci jak wchodzą, to już na kilometr czuć ze to reklama- gdyby znali bardziej kobieca psychikę i nauczyli sie podsycać nasza zakupową żądzę... Boze, zmiłuj sie nad nami ;
![]() |
#672 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A to ja mam jeszcze kulki i one dają mocniejszy efekt niz Asia, więc nie czuję już takiej chęci na zakup ![]() ![]() ![]() Btw. mamy już wątek o wszystkich kosmetykach Sephora? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
#674 |
Rozeznanie
|
![]()
Nie no, to muszę kupić AOH bez dwóch zdań (już odczuwam dreszcze chorobowe)
![]() A biorąc pod uwagę fakt, że już ostrzę pazury na prawie wszystko z serii sun club to muszę sobie wykombinować osobną półkę na same pudry - rozświelacze (bo tylko takowych używam ![]() Swoją drogą super zachwalany (również kiedyś przeze mnie) puder z serii chocolate Joko (prawie 40zł) w ogóle się nie umywa do Asia, odrzuciłam go w daleki, ciemny kąt;P |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, a może być tak, że tej serii sun club w Polsce nie będzie?
![]() ![]() Wszystkie limitowanki essence są wprowadzane na polski rynek? ![]()
#676 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak... Po jednej sztuce co najmniej, z opóźnieniem, ale tak.
#677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Tobie się dobrze trzyma? nic nie schodzi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7360860]A to ja mam jeszcze kulki i one dają mocniejszy efekt niz Asia, więc nie czuję już takiej chęci na zakup
![]() ![]() ![]() Btw. mamy już wątek o wszystkich kosmetykach Sephora? ![]() ![]() [/quote] hym ja kupilam kulki z sensique czy jak to sie pisze i mnie zapychaja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wez mnie nie strasz! musi byc!
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
to musze poszukac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#681 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest, ale na plotkowym ![]() ![]() ![]() Możnaby przenieść go na wizażystkę ![]() A odnośnie zapychania, zaobserwowalam jakies male krosteczki obok skroni, ale po jednej stronie tylko :/ Także nie wiem, czy ktoreś z kosmetykow kolorowych moglo mnie tam zapchac, czy może krople witaminowe:/ Używam je już 1,5 miesiąca, teraz zrobilo się cieplej, a ja mam cerę mieszaną...Może za tłuste teraz jest to dla niej... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7379683]Jest, ale na plotkowym
![]() ![]() ![]() Możnaby przenieść go na wizażystkę ![]() A odnośnie zapychania, zaobserwowalam jakies male krosteczki obok skroni, ale po jednej stronie tylko :/ Także nie wiem, czy ktoreś z kosmetykow kolorowych moglo mnie tam zapchac, czy może krople witaminowe:/ Używam je już 1,5 miesiąca, teraz zrobilo się cieplej, a ja mam cerę mieszaną...Może za tłuste teraz jest to dla niej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hym wlasnie z essence uzywam tego rozswietlacza aoh i wogole mnie nie zapycha wiec to mozliwe zebym tak na kulki dzialala?? moze to w tych sensique cos takiego jest?
![]() |
#684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no własnie super ale to może przez to że używam go do mocniejszych makijaży... więc wiesz dochodzi baza, dobry podkład, puder matujacy, na takiej tapecie trzyma się wszystko ![]() dla mnie jedynym minusem to to że kiedy się kończy juz tak ladnie równo nie maluje tylko przerywa ale przeboleje ![]() napewno nie będę szukać czegoś innego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zakupiłam AOH skuszona opiniami Pasywno-agresywnej
![]() Podeszłam do szafy Essence i gdy go zobaczyłam...ahhh...to była miłość od pierwszego wejrzenia ![]() Już mniejsza z tym, że kupiłam też 2 kredki - turkusową i grafitową oraz turkusowy cień...
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie AOH nie zapycha, używam już ponad tydzień i jest bardzo ok. Wygląda pięknie, nadaje taki efekt jak lubię w makijazu dziennym. Również mam turkusową kredkę. Narazie testuję ją cały czas po wewnętrznej stronie powieki. Pięknie wydobywa kolor moich oczu. Noszę szkła kontaktowe i cokolwiek wewnątrz oka powoduje u mnie łzawienie, ale ta kredka nie. Ładnie się trzyma, tak do 4-5 h (a to naprawdę sporo jak na takie zastosowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
Dzis kupilam AOH..skusiłam się po lekturze tego wątku...Ale na mojej mieszanej cerze nie wygląda dobrze.Błyszczę się jak latarnia a do tego mam dosyć cemną karnację,więc ten produkt raczej dla bladolicych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Wtajemniczenie
|
mówicie o rozświetlaczu w pędzlu?
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozświetlacz jest CUDOWNY ![]() Jestem bardzo zadowolona, bo efekt jest właśnie taki jak lubię. Kredkę turkusową też wczoraj kupiłam i muszę stwierdzić, że kolor jest boski i intensywny. Pasywno-agresywna polecam Ci bardzo czarną kredkę Long Lasting, tą wykręcaną ![]() ![]() Mówimy o rozświetlaczu w kamieniu All Over Highlighter ![]() Złoty rozświetlacz w pędzlu też miałam już wczoraj w swoich rękach i już go pchałam do koszyka, ale w ostatniej chwili się opanowałam ![]() Może to źle ? ![]()
![]() |
#690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.